De beste musea in Miami in 2022

Dit zijn de top 10 beste musea in Miami, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2022. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Miami, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Miami.

Dit zijn de beste musea in Miami:

 1. Pérez Art Museum Miami1

  Pérez Art Museum Miami

  Miami
  Het Pérez Art Museum Miami (PAMM) -officieel bekend als het Jorge M. Pérez Art Museum of Miami-Dade County- is een museum voor hedendaagse kunst dat in 2013 is verhuisd naar het Museumpark in Downtown Miami, Florida . Opgericht in 1984 als het Centrum voor Schone Kunsten , werd het bekend als het Mi
 2. Gator Park2

  Gator Park

  Miami
  Maak een tocht per luchtboot door de Everglades en bekijk alligators, slangen, exotische papegaaien en tal van andere zeldzame dieren!
 3. Miami Children's Museum3

  Miami Children's Museum

  Miami
  Het Miami Children's Museum is een non-profit onderwijsinstelling gelegen op Watson Island , in de stad van Miami , Florida .
 4. Advertentie
 5. The Kampong4

  The Kampong

  Miami
  De Kampong is geopend voor bezoekers van dinsdag tot en met vrijdag en is een botanische tuin van 9 hectare in de wijk Coconut Grove in Miami , Florida , Verenigde Staten . Het is een van de vijf tuinen van de non-profit National Tropical Botanical Garden (NTBG). Er wordt een toegangsprijs gevraagd.
 6. Locust Projects5

  Locust Projects

  Miami
  Locust Projects is een non-profit tentoonstellingsruimte in Miami, Florida. De ruimte werd in 1998 opgericht door drie kunstenaars, Westen Charles, COOPER en Elizabeth Withstandley. De ruimte werd opgericht om als plaats te dienen voor hedendaagse kunstenaars om plaatsgebonden werken te creëren bui
 7. Miami Seaquarium6

  Miami Seaquarium

  Miami
 8. Advertentie
 9. Everglades Safari Park7

  Everglades Safari Park

  Miami
 10. Patricia and Phillip Frost Museum of Science8

  Patricia and Phillip Frost Museum of Science

  Miami
 11. 9

  Mdc Museum of Art + Design

  Miami
 12. Wynwood Walls10

  Wynwood Walls

  Miami

Alle musea in Miami