De beste musea in St. Augustine in 2022

Dit zijn de top 10 beste musea in St. Augustine, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2022. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in St. Augustine, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in St. Augustine.

Dit zijn de beste musea in St. Augustine:

 1. Colonial Quarter1

  Colonial Quarter

  St. Augustine, FL
  De Colonial Quarter (voorheen bekend als de Colonial Spanish Quarter ) is een site in St. Augustine, Florida . Na een uitgebreide multi-miljoen dollar renovatie voltooid in drie maanden, de site geopend als de Colonial Quarter in maart 2013.
 2. Oldest Wooden School House2

  Oldest Wooden School House

  St. Augustine, FL
 3. Potter's Wax Museum3

  Potter's Wax Museum

  St. Augustine, FL
  Het Potter's Wax Museum is gevestigd op 31 Orange Street (voorheen 1 King Street van 1948 tot 1986, 17 King Street van 1987 tot 2013), St. Augustine , Florida , Verenigde Staten . Het herbergt meer dan 160 wassen beelden (243 vóór 1986) over een breed scala van echte en fictieve figuren, waaronder
 4. Ponce De Leon's Fountain of Youth Archeological Park4

  Ponce De Leon's Fountain of Youth Archeological Park

  St. Augustine, FL
  Dit park met levende geschiedenis neemt u mee terug naar de tijd van de geboorte van St. Augustinus en verder. Een leuke manier om uw middag door te brengen.
 5. Gonzalez-alvarez House5

  Gonzalez-alvarez House

  St. Augustine, FL
  Het González-Álvarez House , ook bekend als The Oldest House , is een historisch huismuseum op 14 St. Francis Street in St. Augustine , Florida . Met een bouwgeschiedenis die tot ongeveer 1723 teruggaat, wordt aangenomen dat dit het oudste nog bestaande huis in St. Augustine is. Het is ook een bel
 6. Lightner Museum6

  Lightner Museum

  St. Augustine, FL
  Het Lightner Museum is een antiekmuseum, voornamelijk uit de Amerikaanse Gouden Eeuw, gevestigd in het historische Hotel Alcazar gebouw in het centrum van St. Dit gebouw uit 1887 in Spaanse renaissancestijl is opgenomen in het National Register of Historic Places.
 7. Ximinez-fatio House Museum7

  Ximinez-fatio House Museum

  St. Augustine, FL
  Het Ximenez-Fatio House Museum is een van de best bewaarde en meest authentieke woonhuizen uit de Tweede Spaanse Periode (1783-1821) in St. Augustine, Florida. In 1973 werd het toegevoegd aan het National Register of Historic Places . In 2012 werd het aangewezen als Florida Heritage Landmark. Het mu
 8. Old Jail Museum8

  Old Jail Museum

  St. Augustine, FL
 9. St. Augustine Alligator Farm Zoological Park9

  St. Augustine Alligator Farm Zoological Park

  St. Augustine, FL
  De St. Augustine Alligator Farm Zoological Park is een van Florida's oudste attracties, geopend op 20 mei 1893. Het heeft 24 soorten krokodillen en ook een verscheidenheid aan andere reptielen, zoogdieren en vogels, alsmede tentoonstellingen, diervoorstellingen en educatieve demonstraties.
 10. Spanish Military Hospital Museum10

  Spanish Military Hospital Museum

  St. Augustine, FL
  Het Spaans Militair Hospitaal Museum is gevestigd op 3 Aviles Street, St. Augustine , Florida . Het museum behandelt de medische praktijken van de Tweede Spaanse Periode (1784-1821). Het museum is zeven dagen per week geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Rondleidingen beginnen op verzoek gedurende de

Alle musea in St. Augustine