De beste musea in St. Augustine in september 2023

Dit zijn de top 20 beste musea in St. Augustine, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in St. Augustine, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in St. Augustine.

Voor sommige musea in St. Augustine dien je wellicht een tijdslot te reserveren. Bekijk hier welke plaatsen en tickets je nu al van tevoren kunt boeken. 👉
Reserveer nu

Op zoek naar de beste musea in St. Augustine? Dit zijn de beste:

 1. Colonial Quarter1

  Colonial Quarter

  St. Augustine, FL
  De Colonial Quarter (voorheen bekend als de Colonial Spanish Quarter ) is een site in St. Augustine, Florida . Na een uitgebreide multi-miljoen dollar renovatie voltooid in drie maanden, de site geopend als de Colonial Quarter in maart 2013.
 2. Oldest Wooden School House2

  Oldest Wooden School House

  St. Augustine, FL
 3. Potter's Wax Museum3

  Potter's Wax Museum

  St. Augustine, FL
  Het Potter's Wax Museum bevindt zich op 31 Orange Street in St. Augustine, Florida. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt bezoekers de unieke kans om een breed scala aan wassen beelden te verkennen. Het museum is een belangrijk onderdeel van het culturele en historische landschap van de stad, waardoor het een waardevolle bestemming is voor toeristen.
 4. Villa Zorayda Museum4

  Villa Zorayda Museum

  St. Augustine, FL
  Villa Zorayda (ook bekend als het Zorayda Castle) is een huis aan King Street 83 in St. Augustine, Florida. Gebouwd in 1883 door de excentrieke Boston miljonair Franklin W. Smith als zijn winterverblijf, werd het geïnspireerd door het 12e-eeuwse Moorse Alhambra paleis in Granada , Spanje . Smith noe
 5. Ponce De Leon's Fountain of Youth Archeological Park5

  Ponce De Leon's Fountain of Youth Archeological Park

  St. Augustine, FL
  Dit park met levende geschiedenis neemt u mee terug naar de tijd van de geboorte van St. Augustinus en verder. Een leuke manier om uw middag door te brengen.
 6. Gonzalez-alvarez House6

  Gonzalez-alvarez House

  St. Augustine, FL
  Het González–Álvarez House, ook bekend als The Oldest House, is een historisch huis museum gelegen op 14 St. Francis Street in St. Augustine, Florida. Dit huis wordt beschouwd als het oudste overlevende huis in St. Augustine, met een bouwgeschiedenis die teruggaat tot ongeveer 1723. Het is een belangrijk voorbeeld van de Spaanse koloniale architectuurstijl van St. Augustine, met latere aanpassingen door Engelse eigenaren. Het huis werd in 1970 aangewezen als een Amerikaans Nationaal Historisch Monument.
 7. St. Augustine Pirate & Treasure Museum7

  St. Augustine Pirate & Treasure Museum

  St. Augustine, FL
  Het St. Augustine Pirate & Treasure Museum, voorheen bekend als het Pirate Soul Museum, is een unieke instelling gewijd aan het behoud en de tentoonstelling van piratenartefacten. Oorspronkelijk gevestigd in Key West, Florida, werd het museum in 2010 verplaatst naar St. Augustine. Het biedt een uniek inzicht in de wereld van piraten en hun geschiedenis, waardoor het een interessante bestemming is voor degenen die gefascineerd zijn door deze maritieme outlaws.
 8. Lightner Museum8

  Lightner Museum

  St. Augustine, FL
  Het Lightner Museum, gelegen in het centrum van St. Augustine, is een unieke bestemming die een verzameling antiek huisvest, voornamelijk uit de Amerikaanse Gilded Age. Deze stukken worden tentoongesteld in het historische Hotel Alcazar-gebouw, wat bijdraagt aan de algehele charme en aantrekkingskracht van het museum.
 9. Old Jail Museum9

  Old Jail Museum

  St. Augustine, FL
 10. Ximenez-Fatio House Museum10

  Ximenez-Fatio House Museum

  St. Augustine, FL
  Ximenez-Fatio House Museum is een van de best bewaarde en meest authentieke woongebouwen uit de Tweede Spaanse Periode in St. Augustine, Florida. In 1973 werd het toegevoegd aan het National Register of Historic Places. In 2012 werd het benoemd tot Florida Heritage Landmark.
 11. St. Augustine Oldest Store Museum Experience11

  St. Augustine Oldest Store Museum Experience

  St. Augustine, FL
 12. St. Augustine Alligator Farm Zoological Park12

  St. Augustine Alligator Farm Zoological Park

  St. Augustine, FL
  Het St. Augustine Alligator Farm Zoological Park, geopend op 20 mei 1893, is een van de oudste continu draaiende attracties van Florida. Dit historische park is al meer dan een eeuw een pijler van de toeristische industrie van Florida en biedt bezoekers een unieke kans om een ​​diverse reeks dieren in het wild te verkennen in een goed bewaarde en boeiende omgeving.
 13. St. Augustine Shipwreck Museum13

  St. Augustine Shipwreck Museum

  St. Augustine, FL
 14. St. Augustine Aquarium14

  St. Augustine Aquarium

  St. Augustine, FL
 15. Spanish Military Hospital Museum15

  Spanish Military Hospital Museum

  St. Augustine, FL
  Het Spaans Militair Hospitaal Museum is gevestigd op 3 Aviles Street, St. Augustine , Florida . Het museum behandelt de medische praktijken van de Tweede Spaanse Periode (1784-1821). Het museum is zeven dagen per week geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Rondleidingen beginnen op verzoek gedurende de
 16. St. Augustine History Museum16

  St. Augustine History Museum

  St. Augustine, FL
 17. Governor's House Cultural Center and Museum17

  Governor's House Cultural Center and Museum

  St. Augustine, FL
  Het Government House, ook bekend als het Governor's House, is een belangrijke historische locatie gelegen op 48 King Street in St. Augustine, Florida. Het ligt gunstig naast de Plaza de la Constitución, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen. Het gebouw heeft een rijke geschiedenis, het diende als de officiële residentie van de gouverneur tijdens verschillende perioden van Spaanse en Britse heerschappij.
 18. Medieval Torture Museum18

  Medieval Torture Museum

  St. Augustine, FL
  Wij zijn het grootste interactieve historische museum in de VS, met een oppervlakte van meer dan 5.000 vierkante meter en meer dan 100 unieke instrumenten en apparaten. Kruip in de huid van fanatici, gekken en moordenaars en ontdek 's werelds meest gedetailleerde collectie van opsluitings- en martel
 19. Father Miguel O'Reilly House Museum19

  Father Miguel O'Reilly House Museum

  St. Augustine, FL
 20. 20

  Lincolnville Museum and Cultural Center

  St. Augustine, FL
  Vroeger was dit een Afro-Amerikaanse school. Tegenwoordig bewaart en toont het hun cultureel erfgoed.

Alle musea in St. Augustine