De beste musea in Pensacola in oktober 2023

Dit zijn de top 10 beste musea in Pensacola, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Pensacola, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Pensacola.

Op zoek naar de beste musea in Pensacola? Dit zijn de beste:

 1. Pensacola Museum of Art1

  Pensacola Museum of Art

  Pensacola, FL
  De permanente collecties van het Pensacola Museum of Art richten zich voornamelijk op 20e-eeuwse, moderne en hedendaagse kunst. Dit omvat een verscheidenheid aan mediums zoals schilderkunst, beeldhouwkunst en werken op papier. De collectie van het museum biedt een uitgebreid overzicht van belangrijke artistieke bewegingen en stijlen van de afgelopen eeuw.
 2. Pensacola Museum of History2

  Pensacola Museum of History

  Pensacola, FL
  Het Pensacola Museum of History, voorheen het T. T. Wentworth Jr. Florida State Museum, bevindt zich op 330 Jefferson Street in de Plaza Ferdinand VII in Pensacola, Florida. Deze locatie maakt deel uit van het historische Pensacola Village museumcomplex, waardoor het een belangrijke site is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de rijke geschiedenis van de regio.
 3. Clara Barkley Dorr House3

  Clara Barkley Dorr House

  Pensacola, FL
  Het Clara Barkley Dorr House, gelegen op 311 South Adams Street in Pensacola, Florida, is een historisch huis gebouwd in 1871. Deze locatie biedt een blik op het verleden, met een showcase van de architecturale stijl en levensstijl van die periode.
 4. Museum of Commerce4

  Museum of Commerce

  Pensacola, FL
  Binnen het Pensacola Historisch District kunnen bezoekers het Historisch Pensacola Dorp, het T.T. Wentworth Jr. Florida State Museum en Seville Square verkennen. Elk van deze locaties biedt een uniek perspectief op de geschiedenis en cultuur van Pensacola en Florida als geheel.
 5. Museum of Industry5

  Museum of Industry

  Pensacola, FL
 6. 6

  Anna Lamar Switzer Center For Visual Arts Gallery

  Pensacola, FL
  De gerenommeerde kunstschool organiseert het hele jaar door tentoonstellingen. Kom hier enkele echt intrigerende stukken bekijken.
 7. 7

  The First City Art Center

  Pensacola, FL
  Dit centrum brengt de kunstenaars en het publiek samen. Een bruisende ruimte waar u de kunst aan de gang kunt zien en zelf iets kunt proberen.
 8. 8

  Quayside Art Gallery

  Pensacola, FL
  Geïnteresseerd in kunst? Dit is een van de oudste kunstgaleries in Florida met een ruime keuze aan getalenteerde kunstenaars.
 9. 9

  Voices of Pensacola Multicultural Center

  Pensacola, FL
 10. 10

  The Quina House Museum

  Pensacola, FL

Alle musea in Pensacola