De beste musea in Jacksonville in oktober 2023

Dit zijn de top 10 beste musea in Jacksonville, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Jacksonville, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Jacksonville.

Voor sommige musea in Jacksonville dien je wellicht een tijdslot te reserveren. Bekijk hier welke plaatsen en tickets je nu al van tevoren kunt boeken. 👉
Reserveer nu

Op zoek naar de beste musea in Jacksonville? Dit zijn de beste:

 1. Cummer Museum of Art and Gardens1

  Cummer Museum of Art and Gardens

  Jacksonville, FL
  Het Cummer Museum of Art and Gardens is een kunstmuseum gelegen in Jacksonville, Florida. Het biedt een unieke mix van kunst, tuinen en educatie die de verbeelding prikkelt en alle bezoekers inspireert. Het museum is een plek waar de gemeenschap kan samenkomen om kunst en cultuur te genieten in een serene omgeving.
 2. Museum of Contemporary Art Jacksonville2

  Museum of Contemporary Art Jacksonville

  Jacksonville, FL
  Het Museum of Contemporary Art Jacksonville, ook bekend als MOCA Jacksonville, is een museum voor hedendaagse kunst gelegen in Jacksonville, Florida. Het wordt gefinancierd en beheerd als een 'cultureel instituut' van de University of North Florida. Dit museum is een van de grootste instellingen voor hedendaagse kunst in het zuidoosten van de Verenigde Staten, met tentoonstellingen van internationale, nationale en regionale kunstenaars.
 3. Museum of Science & History3

  Museum of Science & History

  Jacksonville, FL
  Het Museum of Science & History (MOSH) is een particuliere, non-profit instelling die zich bevindt op de Southbank Riverwalk in Jacksonville, Florida. Als het meest bezochte museum van de stad, is het gespecialiseerd in wetenschappelijke en lokale geschiedenistentoonstellingen. Het museum heeft een grote reizende tentoonstelling die elk kwartaal verandert, drie verdiepingen met permanente en kenmerkende tentoonstellingen, en het Bryan-Gooding Planetarium.
 4. Museum of Southern History4

  Museum of Southern History

  Jacksonville, FL
  Dit uitstekende museum heeft veel tentoonstellingen over de geschiedenis van de Zuid-Amerikaanse staten. Niet te missen!
 5. Mandarin Museum5

  Mandarin Museum

  Jacksonville, FL
  De Mandarin Store en Post Office, ook bekend als het Mandarin Museum, is een historische locatie in Jacksonville, Florida, Verenigde Staten. Deze site heeft een aanzienlijke historische waarde en biedt een blik op het verleden van de regio.
 6. LaVilla Museum6

  LaVilla Museum

  Jacksonville, FL
 7. Karpeles Manuscript Library7

  Karpeles Manuscript Library

  Jacksonville, FL
  Het Karpeles Manuscript Library Museum, dat ooit in Jacksonville, Florida was gevestigd, is nu permanent gesloten. Dit museum was een van de tien Karpeles Manuscript Library Museums in de Verenigde Staten, die allemaal zijn ondergebracht in herbestemde oude gebouwen. Het museum in Jacksonville was gevestigd in het voormalige gebouw van de First Church of Christ, Scientist in de wijk Springfield in Jacksonville, een klassiek revival-structuur gebouwd in 1921.
 8. Jacksonville Zoo and Gardens8

  Jacksonville Zoo and Gardens

  Jacksonville, FL
  De Jacksonville Zoo and Gardens is een unieke combinatie van een botanische tuin en een dierentuin, gelegen in het noorden van Florida, VS. Deze locatie biedt een diverse reeks flora en fauna, waardoor het een ideale bestemming is voor natuurliefhebbers en dierenliefhebbers. De dierentuin is de thuisbasis van een verscheidenheid aan dieren, terwijl de tuin een breed scala aan plantensoorten uit alle continenten tentoonstelt.
 9. 9

  Hands On Childrens Museum

  Jacksonville, FL
 10. 10

  Bryan-Gooding Planetarium

  Jacksonville, FL
  Het Bryan-Gooding Planetarium, gelegen in het Museum van Wetenschap en Geschiedenis in Jacksonville, Florida, is een belangrijke instelling die in 1988 werd gebouwd. Het maakt deel uit van het Alexander Brest Science Theatre en is al meer dan drie decennia een centrum voor astronomisch leren en ontdekken.

Alle musea in Jacksonville