De beste musea in Orlando in september 2023

Dit zijn de top 10 beste musea in Orlando, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Orlando, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Orlando.

Voor sommige musea in Orlando dien je wellicht een tijdslot te reserveren. Bekijk hier welke plaatsen en tickets je nu al van tevoren kunt boeken. 👉
Reserveer nu

Op zoek naar de beste musea in Orlando? Dit zijn de beste:

 1. Online korting!Gatorland Orlando1

  Gatorland Orlando

  Orlando, FL
  Gatorland, gelegen in Florida, is een themapark en wildreservaat van 110 hectare. Het werd opgericht in 1949 door Owen Godwin en blijft privé-eigendom van zijn familie. Het park is de thuisbasis van een verscheidenheid aan attracties en dieren in het wild, waardoor het een unieke bestemming is voor toeristen.
 2. SeaWorld Orlando2

  SeaWorld Orlando

  Orlando, FL
  SeaWorld Orlando is een unieke combinatie van een themapark en een maritiem zoölogisch park. Het is gelegen in Unincorporated Orange County, Florida, dichtbij Orlando. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die het gebied van Orlando bezoeken. Het park biedt een verscheidenheid aan attracties, waaronder ritten, dierenexposities en live shows, en biedt een leuke en educatieve ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.
 3. Sea Life Orlando Aquarium3

  Sea Life Orlando Aquarium

  Orlando, FL
 4. Orlando Science Center4

  Orlando Science Center

  Orlando, FL
  Het Orlando Science Center ( OSC ) is een particulier wetenschapsmuseum in Orlando, Florida . Het heeft tot doel ervaringsgerichte mogelijkheden te bieden om over wetenschap en technologie te leren en het publiek meer inzicht in wetenschap bij te brengen. Het Orlando Science Center is geaccrediteerd
 5. Madame Tussauds Orlando5

  Madame Tussauds Orlando

  Orlando, FL
  Bekijk realistische wassen beelden van beroemde acteurs, musici, sporters en historische figuren. Er is ook een tentoonstelling over de geschiedenis van het museum.
 6. 6

  Museum of Illusions Orlando

  Orlando, FL
 7. Ripley's Believe It Or Not!7

  Ripley's Believe It Or Not!

  Orlando, FL
 8. Skeletons: Museum of Osteology8

  Skeletons: Museum of Osteology

  Orlando, FL
  Het SKELETONS: Museum of Osteology, gelegen in Orlando, Florida, werd erkend als het grootste natuurhistorisch museum van Centraal-Florida. Dit museum was een belangrijke attractie voor mensen die geïnteresseerd zijn in natuurgeschiedenis en osteologie.
 9. Orlando Museum of Art9

  Orlando Museum of Art

  Orlando, FL
  Het Orlando Museum of Art (OMA) is een non-profitorganisatie die sinds de oprichting in 1924 de grotere regio Orlando, Orange County en Centraal Florida bedient. Het museum werd opgericht door een groep kunstliefhebbers met de missie om creativiteit, passie en intellectuele nieuwsgierigheid te inspireren door mensen in contact te brengen met kunst en nieuwe ideeën.
 10. Menello Museum of American Folk Art10

  Menello Museum of American Folk Art

  Orlando, FL
  Het Mennello Museum of American Art is een kunstmuseum gevestigd in het Howard Phillips' huis in Loch Haven Park naast het Formosa meer in Orlando, Florida . Het museum toont schilderijen en beeldhouwwerken en heeft als kern een permanente collectie schilderijen van Earl Cunningham (1893-1977). De C

Alle musea in Orlando