Alle historische musea en attracties om te bezoeken in Thousand Oaks

Thousand Oaks (Californië) is een goede plek om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in geschiedenis. We zetten hieronder alle 4 historische musea in Thousand Oaks op een rij, om je te verliezen in het culturele erfgoed en de lokale geschiedenis van de plaats.

Ben je een echte geschiedenisliefhebber en ben je op zoek naar de beste historische musea om te bezoeken in Thousand Oaks? Dit zijn ze:

 1. Stagecoach Inn Museum1

  Stagecoach Inn Museum

  Thousand Oaks, CA
  Het Stagecoach Inn Museum, gelegen in Newbury Park, Californië, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het oorspronkelijke gebruik als het Grand Union Hotel. Deze vestiging diende als rustplaats voor reizigers die tussen Los Angeles en Santa Barbara reisden. Vandaag de dag staat het museum als een getuigenis van deze geschiedenis, en biedt bezoekers een blik op het verleden.
 2. American Radio Archives And Museum2

  American Radio Archives And Museum

  Thousand Oaks, CA
  Het American Radio Archives, gevestigd in de Thousand Oaks Library in Thousand Oaks, Californië, herbergt een van de grootste collecties radio-uitzendingen in de Verenigde Staten en wereldwijd. Deze uitgebreide collectie biedt een uniek inzicht in de geschiedenis en ontwikkeling van radio-uitzendingen, waardoor het een fascinerende bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in dit aspect van de mediageschiedenis.
 3. Satwiwa Native American Indian Cultural Center3

  Satwiwa Native American Indian Cultural Center

  Thousand Oaks, CA
  Satwiwa, ooit een Chumash-dorp, is nu een Indiaans cultuurcentrum. Het wordt beheerd door de National Park Service in samenwerking met de Friends of Satwiwa. Dit centrum is een getuigenis van de rijke geschiedenis en cultuur van de Chumash-indianen die het gebied al meer dan 10.000 jaar bewonen.
 4. 4

  Chumash Indian Museum

  Thousand Oaks, CA

Alle musea in Thousand Oaks