Alle wetenschaps- & technologiemusea en attracties om te bezoeken in Verenigde Staten

Verenigde Staten heeft een aantal interessante plekken om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie. Hieronder zetten we alle 200 wetenschapsmusea in Verenigde Staten voor je op een rij.

Ben je geïnteresseerd in wetenschap en technologie en ben je op zoek naar de beste wetenschapsmusea om te bezoeken in Verenigde Staten? Dit zijn ze:

 1. Online korting!Intrepid Museum1

  Intrepid Museum

  New York, NY
  Het Intrepid Sea, Air & Space Museum is een unieke bestemming in New York City, waar je een kijkje kunt nemen in de Amerikaanse militaire en maritieme geschiedenis. Het museum herbergt een collectie museumschepen, wat een meeslepende ervaring biedt voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in maritieme geschiedenis en technologie.
 2. Uss Midway Museum2

  Uss Midway Museum

  San Diego, CA
  Het USS Midway Museum is een belangrijk historisch marinevliegdekschip museum gelegen in het centrum van San Diego, Californië op Navy Pier. Deze locatie biedt bezoekers een unieke kans om een stukje marinegeschiedenis te verkennen in het hart van een bruisende stad.
 3. Space Center Houston3

  Space Center Houston

  Houston, TX
  Space Center Houston is een gerenommeerd wetenschapsmuseum dat fungeert als het officiële bezoekerscentrum van NASA's Johnson Space Center in Houston. Het werd in 2014 erkend als een Smithsonian Affiliate museum, waarmee het zijn status als een belangrijke instelling op het gebied van ruimteverkenning en -onderwijs verder versterkte.
 4. National Air and Space Museum4

  National Air and Space Museum

  Washington D.C., DC
  Het National Air and Space Museum, onderdeel van het Smithsonian Institute, herbergt de grootste collectie vliegtuigen en ruimtevaartuigen ter wereld. Dit maakt het een unieke bestemming voor mensen die geïnteresseerd zijn in luchtvaart en ruimteverkenning. De collectie van het museum omvat zowel originele objecten als reservekopieën, wat een uitgebreid overzicht biedt van de geschiedenis en technologie van de vlucht.
 5. Museum of Science5

  Museum of Science

  Boston, MA
  Het Museum of Science bevindt zich in de stad Boston, Massachusetts, in het noordoostelijke deel van de Verenigde Staten. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de stad of de regio bezoeken. De locatie van het museum biedt ook een unieke culturele en historische context, aangezien Boston een van de oudste steden in de Verenigde Staten is en rijk is aan geschiedenis en cultuur.
 6. Bernice Pauahi Bishop Museum6

  Bernice Pauahi Bishop Museum

  Honolulu, HI
  Het Bernice Pauahi Bishop Museum, ook bekend als het Hawaiʻi State Museum of Natural and Cultural History, is een belangrijke instelling opgericht in 1889. Charles Reed Bishop stichtte het ter ere van zijn overleden vrouw, Prinses Bernice Pauahi Bishop, die de laatste afstammeling was van de koninklijke familie Kamehameha. Deze historische verbinding voegt een laag van diepte toe aan de culturele betekenis van het museum.
 7. Battleship Uss Iowa7

  Battleship Uss Iowa

  Los Angeles, CA
  Het Battleship USS Iowa Museum is een maritiem museum gelegen aan de haven van Los Angeles in San Pedro, Los Angeles, Californië. Deze locatie biedt bezoekers de mogelijkheid om een belangrijk stuk maritieme geschiedenis te verkennen in een levendige en bruisende havenomgeving.
 8. Phillip & Patricia Frost Museum of Science8

  Phillip & Patricia Frost Museum of Science

  Miami, FL
 9. Exploratorium9

  Exploratorium

  San Francisco, CA
  Het Exploratorium is een museum voor wetenschap, technologie en kunst in San Francisco, Verenigde Staten. Het wordt gekarakteriseerd als een 'speeltuin van een gekke wetenschapper, een wetenschappelijk pretpark en een experimenteel laboratorium, allemaal in één.' De participatieve aard van zijn tentoonstellingen en zijn zelfidentificatie als een centrum voor informeel leren heeft ertoe geleid dat het wordt aangehaald als het prototype voor participatieve musea wereldwijd.
 10. Maritime Museum of San Diego10

  Maritime Museum of San Diego

  San Diego, CA
  Het Maritiem Museum van San Diego, opgericht in 1948, herbergt een van de grootste collecties historische zeeschepen in de Verenigde Staten. Deze collectie biedt een uniek inzicht in de maritieme geschiedenis van het land en biedt bezoekers de mogelijkheid om een verscheidenheid aan historische schepen te verkennen.
 11. California Academy of Sciences11

  California Academy of Sciences

  San Francisco, CA
  De California Academy of Sciences, gelegen in Golden Gate Park, San Francisco, Californië, is een unieke combinatie van een wetenschapsacademie en een natuurhistorisch museum. Het beschikt over een planetarium, een kunstmatig regenwoud en een groot aquatisch gebied. Deze combinatie van kenmerken biedt bezoekers een diverse en uitgebreide ervaring, waardoor ze verschillende aspecten van natuurgeschiedenis en wetenschap op één plek kunnen verkennen.
 12. USS Constitution12

  USS Constitution

  Boston, MA
  Sinds 1997 ligt de USS Constitution afgemeerd in de haven van Boston, specifiek in de wijk Charlestown. Dit historische schip is het hele jaar door geopend voor bezoekers, en biedt een unieke kans om een stukje Amerikaanse maritieme geschiedenis te verkennen. Het schip wordt onderhouden door 60 officieren en matrozen, die allemaal in actieve dienst zijn bij de United States Navy. Ze geven rondleidingen, onderhouden het schip, geven lezingen voor studenten en nemen deel aan officiële ceremonies.
 13. South Street Seaport Museum13

  South Street Seaport Museum

  New York, NY
  South Street Seaport is een grotendeels beschermd district gelegen in Manhattan, New York. Dit historische district is gesitueerd waar Fulton Street de East River ontmoet. Ondanks zijn kleine omvang, heeft het een aanzienlijke historische waarde en onderscheidt het zich van het naburige Financial District. Het is de thuisbasis van enkele van de oudste gebouwen in Downtown Manhattan, waaronder een grote verzameling commerciële gebouwen uit het begin van de 19e eeuw.
 14. Uss Missouri14

  Uss Missouri

  Waipahu, HI
  De USS Missouri (BB-63), ook wel liefkozend "Mighty Mo" of "Big Mo" genoemd, is een Amerikaans slagschip van de Iowa-klasse. Dit historische schip is vernoemd naar de staat Missouri en is een van de laatste slagschepen die door de Verenigde Staten zijn gebouwd. Het is een belangrijk onderdeel van de Amerikaanse maritieme geschiedenis en een belangrijke attractie voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in militaire geschiedenis.
 15. New York Transit Museum15

  New York Transit Museum

  New York, NY
  Het New York Transit Museum, gelegen in het hart van Brooklyn, is een unieke instelling die het verhaal vertelt van de geschiedenis van het openbaar vervoer in de stad, met een bijzondere nadruk op de New York City Subway. Het biedt een fascinerend inzicht in de ontwikkeling en evolutie van het metrosysteem van de stad, waardoor het een waardevolle bestemming is voor iedereen die geïnteresseerd is in stedelijke geschiedenis en infrastructuur.
 16. Adler Planetarium16

  Adler Planetarium

  Chicago, IL
  Het Adler Planetarium en Astronomiemuseum, gelegen in Chicago, Illinois, wordt erkend als een van de grootste attracties van de stad. Deze instelling, die in 1930 werd gebouwd met de steun van zakenman Max Adler, is een van de oudste planetaria in Noord-Amerika. Het biedt bezoekers een unieke kans om de wonderen van het universum te verkennen en te leren over de geschiedenis en het huidige onderzoek van ruimte en planetenstelsels.
 17. Houston Museum of Natural Science17

  Houston Museum of Natural Science

  Houston, TX
  Het Houston Museum of Natural Science (afgekort als HMNS ) is een natuurhistorisch museum gelegen aan de noordelijke grens van Hermann Park in Houston , Texas , Verenigde Staten. Het museum werd in 1909 opgericht door de Houston Museum and Scientific Society, een organisatie die zich ten doel stelde
 18. City Museum18

  City Museum

  St. Louis, MO
  Het City Museum, gelegen in St. Louis, Missouri, is gehuisvest in het gebouw van de voormalige International Shoe Company fabriek. Deze unieke locatie voegt een vleugje industriële charme toe aan het museum, waardoor het een onderscheidend herkenningspunt in de stad is.
 19. International Museum of Surgical Science19

  International Museum of Surgical Science

  Chicago, IL
  Het International Museum of Surgical Science bevindt zich in de wijk Gold Coast in Chicago, Illinois. Het museum wordt beheerd door The International College of Surgeons, een prestigieuze organisatie die zich inzet voor de bevordering van chirurgische normen en patiëntenzorg wereldwijd. Deze locatie biedt een unieke mix van geschiedenis, wetenschap en kunst, waardoor het een interessante bestemming is voor een breed scala aan bezoekers.
 20. Museum of Science and Industry20

  Museum of Science and Industry

  Chicago, IL
  Het Museum of Science and Industry is een gerenommeerd wetenschapscentrum gelegen in Jackson Park, net ten zuiden van het centrum van Chicago. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de stad bezoeken. Het museum biedt een unieke mix van wetenschap en industrie tentoonstellingen, waardoor het een fascinerende bestemming is voor mensen van alle leeftijden.
 21. Musée Mécanique21

  Musée Mécanique

  San Francisco, CA
 22. Georgia State Railroad Museum22

  Georgia State Railroad Museum

  Savannah, GA
  Het Georgia State Railroad Museum bevindt zich in Savannah, Georgia, op een historische locatie van de Central of Georgia Railway. Deze locatie is doordrenkt van geschiedenis en biedt een uniek inzicht in het verleden van de spoorweg. Het museum maakt deel uit van een historisch district dat is opgenomen in het National Register of Historic Places, waardoor het een belangrijke site is voor geschiedenisliefhebbers en toeristen.
 23. California Science Center23

  California Science Center

  Los Angeles, CA
  Het California Science Center, gelegen in Los Angeles, Californië, is het grootste wetenschapsmuseum in het westen van de Verenigde Staten. Het bevindt zich in Exposition Park, naast de campus van de University of Southern California. Opgericht in 1951, stond het museum oorspronkelijk bekend als het California Museum of Science and Industry voordat het in 1998 werd hernoemd.
 24. Oregon Coast Aquarium24

  Oregon Coast Aquarium

  Newport, OR
  Het Oregon Coast Aquarium, gelegen in Newport, Oregon, is een gerenommeerde faciliteit die in 1992 haar deuren opende voor het publiek. Het bevindt zich op een terrein van 23 hectare langs Yaquina Bay, vlakbij de Stille Oceaan. Het aquarium is door USA Today erkend als een faciliteit van wereldklasse en staat volgens Coastal Living magazine in de top tien van aquaria in Noord-Amerika.
 25. National Museum of the United States Navy25

  National Museum of the United States Navy

  Washington D.C., DC
  Het Nationaal Museum van de Amerikaanse Marine, in de volksmond bekend als het U.S. Navy Museum, is het belangrijkste museum van de Amerikaanse marine. Het bevindt zich in de Washington Navy Yard in Washington D.C. Het museum biedt een uitgebreid overzicht van de maritieme geschiedenis van de Verenigde Staten, waardoor het een belangrijke bestemming is voor mensen die geïnteresseerd zijn in maritieme en militaire geschiedenis.
 26. Harvard Museum of Natural History26

  Harvard Museum of Natural History

  Cambridge, MA
  Het Harvard Museum of Natural History (HMNH) is een prominent natuurhistorisch museum gelegen op de campus van de gerenommeerde Harvard University in Cambridge, Massachusetts. Deze locatie biedt bezoekers de mogelijkheid om de rijke geschiedenis en diverse collecties van het museum te verkennen, terwijl ze ook de levendige academische sfeer van een van 's werelds toonaangevende universiteiten ervaren.
 27. Franklin Institute27

  Franklin Institute

  Philadelphia, PA
  Het Franklin Institute, gelegen in Philadelphia, is een museum gewijd aan wetenschap. Het dient als het belangrijkste centrum van de stad voor onderwijs en onderzoek op het wetenschappelijke gebied. Opgericht in 1824, is het instituut vernoemd naar de politicus Benjamin Franklin en herbergt het Benjamin Franklin National Memorial. Het is een van de oudste centra voor de promotie van wetenschap in de Verenigde Staten.
 28. Wings Over the Rockies Air & Space Museum28

  Wings Over the Rockies Air & Space Museum

  Denver, CO
  Het Wings Over the Rockies Air and Space Museum, ook bekend als WOTR, is gevestigd op het terrein van de voormalige Lowry Air Force Base in Denver, Colorado, Verenigde Staten. Deze locatie is doordrenkt van geschiedenis, aangezien het diende als een belangrijke militaire basis van 1938 tot 1994. De locatie van het museum voegt een laag van historische betekenis toe aan zijn tentoonstellingen, en biedt bezoekers een uniek perspectief op de evolutie van de luchtvaart en ruimteverkenning.
 29. The Henry Ford29

  The Henry Ford

  Dearborn, MI
  The Henry Ford, ook bekend als het Henry Ford Museum of het Henry Ford Museum of American Innovation, is een belangrijk automuseum en een van de grootste ecomusea in de Verenigde Staten. Het beslaat een uitgestrekt gebied van 120 hectare, waardoor het een uitgebreide bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van Amerikaanse innovatie, met name in de auto-industrie.
 30. The Collection of Historical Scientific Instruments30

  The Collection of Historical Scientific Instruments

  Cambridge, MA
 31. San Diego Air & Space Museum31

  San Diego Air & Space Museum

  San Diego, CA
  Het San Diego Air & Space Museum, ook bekend als het San Diego Aerospace Museum, is een prominent lucht- en ruimtevaartmuseum gelegen in de stad San Diego, Verenigde Staten. Het bevindt zich in Balboa Park, specifiek in het historische Ford-gebouw. Dit museum is een belangrijke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in luchtvaart en ruimteverkenning.
 32. Denver Museum of Nature and Science32

  Denver Museum of Nature and Science

  Denver, CO
  Het Denver Museum of Nature and Science is een stedelijk museum gelegen in Denver, de hoofdstad van de staat Colorado in de Verenigde Staten. Dit museum is een belangrijke culturele en educatieve instelling in de stad, met een breed scala aan tentoonstellingen en programma's die aansluiten bij verschillende interesses.
 33. USS Pampanito33

  USS Pampanito

  San Francisco, CA
  De USS Pampanito (SS-383) is een historische onderzeeër die een belangrijke rol speelde in de Pacifische Oorlog tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het is nu een museumschip gelegen aan Fisherman’s Wharf in de haven van San Francisco. Bezoekers kunnen deze onderzeeër van de Balao-klasse verkennen en meer te weten komen over de geschiedenis en de rol die het speelde tijdens de oorlog.
 34. National Building Museum34

  National Building Museum

  Washington D.C., DC
  Het National Building Museum, gelegen in Washington, D.C., fungeert als het nationale architectuurmuseum van de Verenigde Staten. Het is een belangrijke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in architectuur en bouwontwerp, en biedt een uniek inzicht in de architectuurgeschiedenis en -ontwikkeling van het land.
 35. San Diego Automotive Museum35

  San Diego Automotive Museum

  San Diego, CA
  Het San Diego Automotive Museum bevindt zich in het hart van Balboa Park in San Diego, Californië. Deze locatie is niet alleen de thuisbasis van het museum, maar ook een centrum van culturele en recreatieve activiteiten. De locatie van het museum maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen, en biedt een handige stop tijdens een dag van het verkennen van de vele attracties van het park.
 36. National Corvette Museum36

  National Corvette Museum

  Bowling Green, KY
  Het National Corvette Museum, een eerbetoon aan de iconische Chevrolet Corvette, is gunstig gelegen in Bowling Green, Kentucky, vlak bij afrit 28 op Interstate 65. Het museum werd opgericht in 1994 en verwelkomt sinds de opening in september van dat jaar bezoekers van over de hele wereld. Het biedt een meeslepende ervaring in de geschiedenis en evolutie van de Corvette, een Amerikaanse sportwagen die sinds 1953 in productie is.
 37. Charlestown Navy Yard37

  Charlestown Navy Yard

  Boston, MA
  Na de sluiting werd de scheepswerf omgevormd tot een park en is nu de ligplaats van twee historische marineschepen. De fregat USS Constitution uit de 18e eeuw, ook bekend als 'Old Ironsides', en de destroyer USS Cassin Young uit de Tweede Wereldoorlog liggen hier beide aangemeerd. Bezoekers kunnen deze schepen verkennen en meer te weten komen over hun belangrijke rollen in de Amerikaanse maritieme geschiedenis.
 38. Perot Museum of Nature and Science38

  Perot Museum of Nature and Science

  Dallas, TX
  Het Perot Museum of Nature and Science, gelegen in Dallas, Texas, is een museum gewijd aan natuurgeschiedenis en wetenschap. Het is vernoemd naar Margot en Ross Perot, die aanzienlijke bijdragen hebben geleverd aan het museum. Het museum biedt een verscheidenheid aan tentoonstellingen en educatieve programma's, waardoor het een geweldige bestemming is voor toeristen die geïnteresseerd zijn in wetenschap en natuur.
 39. Mütter Museum39

  Mütter Museum

  Philadelphia, PA
  Het Mütter Museum in Philadelphia is een unieke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in medische geschiedenis. Het museum is verbonden aan het College of Physicians of Philadelphia en beschikt over een collectie van meer dan 20.000 items. Deze variëren van anatomische en pathologische exemplaren tot medische instrumenten en illustraties, wat een uitgebreid overzicht biedt van de geschiedenis van de geneeskunde.
 40. Orlando Science Center40

  Orlando Science Center

  Orlando, FL
  Het Orlando Science Center (OSC) is een privé wetenschapsmuseum gelegen in Orlando, Florida. Het primaire doel van het OSC is om bezoekers ervaringsgerichte mogelijkheden te bieden om meer te leren over wetenschap en technologie. Dit wordt bereikt door een verscheidenheid aan tentoonstellingen en interactieve displays die een breed scala aan interesses en leeftijdsgroepen aanspreken.
 41. Cable Car Museum41

  Cable Car Museum

  San Francisco, CA
  Het Cable Car Museum bevindt zich in de wijk Nob Hill in San Francisco, Californië. Dit museum is gratis te bezoeken, waardoor het een toegankelijke optie is voor toeristen van alle budgetten. Het biedt een uniek inzicht in de geschiedenis en werking van het iconische kabelbaansysteem van de stad.
 42. Nasa Ames Exploration Center42

  Nasa Ames Exploration Center

  Mountain View, CA
  Het NASA Ames Visitor Center, gelegen aan de ingang van het NASA Ames Research Center in Moffett Field, Californië, fungeert als de toegangspoort tot de wereld van ruimteverkenning. Het biedt bezoekers de kans om meer te weten te komen over de onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten van NASA, en de rol die ze spelen bij het bevorderen van ons begrip van het universum.
 43. Key West Shipwreck Museum43

  Key West Shipwreck Museum

  Key West, FL
  Het Key West Shipwreck Museum, voorheen bekend als het Shipwreck Historeum, is gelegen in de prachtige locatie van Key West, Florida. Dit museum biedt een unieke mix van acteurs, films en echte artefacten om het 400 jaar oude verhaal van scheepswrak berging in de Florida Keys te vertellen.
 44. Rose Center For Earth & Space44

  Rose Center For Earth & Space

  New York, NY
  Het Rose Center for Earth and Space is een belangrijk onderdeel van het American Museum of Natural History in New York City. Het biedt een unieke mix van geschiedenis, wetenschap en architectuur die door alle bezoekers kan worden gewaardeerd. Het centrum is vernoemd naar Frederick Phineas en Sandra Priest Rose, en het is een uitgebreide herstructurering van het originele Hayden Planetarium, dat in 1933 werd opgericht.
 45. Durango and Silverton Narrow Gauge Railroad45

  Durango and Silverton Narrow Gauge Railroad

  Durango, CO
  De Durango en Silverton Narrow Gauge Railroad is een museumspoorweg gelegen in de Rocky Mountains van Colorado, VS. Het werkt op een smalspoor van 914,4 mm, gelijk aan 3 voet. Deze historische spoorweg biedt een unieke ervaring van de schilderachtige schoonheid van de Rocky Mountains en geeft een kijkje in het verleden van het Amerikaanse spoorwegverkeer.
 46. Pacific Science Center46

  Pacific Science Center

  Seattle, WA
  Het Pacific Science Center is een onafhankelijk, non-profit wetenschapscentrum gevestigd in Seattle. De missie is om nieuwsgierigheid aan te wakkeren en een passie voor ontdekking, experimenten en kritisch denken te voeden. Dit maakt het een ideale bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in wetenschap en leren.
 47. Center For Wooden Boats47

  Center For Wooden Boats

  Seattle, WA
  Het Center for Wooden Boats (CWB) is een uniek museum in Seattle, gewijd aan het behoud en de documentatie van de maritieme geschiedenis van het Pacific Northwest-gebied van de Verenigde Staten. Het biedt een diepe duik in de rijke maritieme geschiedenis van de regio, waardoor het een interessante bestemming is voor toeristen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en maritieme cultuur.
 48. Ford Piquette Avenue Plant48

  Ford Piquette Avenue Plant

  Detroit, MI
  De Ford Piquette Avenue Plant staat bekend als de geboorteplaats van de Ford Model T, de auto die de auto-industrie revolutioneerde en het wijdverbreide gebruik van auto's in de Verenigde Staten inluidde. Bezoekers van de fabriek kunnen meer te weten komen over de creatie en productie van dit iconische voertuig, dat een belangrijk keerpunt in de autogeschiedenis markeerde.
 49. Pima Air & Space Museum49

  Pima Air & Space Museum

  Tucson, AZ
  Het Pima Air & Space Museum, gelegen in Tucson, Arizona, heeft de eer een van 's werelds grootste lucht- en ruimtevaartmusea te zijn die niet door de overheid wordt gefinancierd. Dit maakt het een unieke bestemming voor liefhebbers van luchtvaart en ruimteverkenning, met een uitgebreide collectie van bijna 400 vliegtuigen verspreid over een uitgestrekt tentoonstellingsgebied van 80 hectare.
 50. Battleship New Jersey Museum and Memorial50

  Battleship New Jersey Museum and Memorial

  Camden, NJ
  Het Battleship New Jersey Museum en Memorial bevindt zich op 62 Battleship Place, Camden, New Jersey. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en huisvest de USS New Jersey, het meest gedecoreerde slagschip in de geschiedenis van de Amerikaanse marine. Het museum bewaart niet alleen dit historische schip, maar biedt bezoekers ook de mogelijkheid om de rijke geschiedenis ervan te verkennen en te leren kennen.
 51. USS Constellation51

  USS Constellation

  Baltimore, MD
  De USS Constellation, een korvet type schip, werd gebouwd in 1854. Het is het tweede schip van de United States Navy dat deze naam draagt, de originele fregat werd gesloopt in 1853. Dit historische schip biedt een blik op de maritieme geschiedenis van de Verenigde Staten, wat het een interessante locatie maakt voor diegenen die geïnteresseerd zijn in maritieme geschiedenis.
 52. Maine Narrow Gauge Railroad Museum52

  Maine Narrow Gauge Railroad Museum

  Portland, ME
  Het Maine Narrow Gauge Railroad Museum, gelegen in Portland, Maine, werd opgericht in 1993. Dit gebeurde nadat de Edaville Railroad, een museumspoorweg in Massachusetts, in 1991 gedwongen werd te sluiten vanwege financiële problemen. De oprichting van het museum was een manier om de geschiedenis en het erfgoed van de Edaville Railroad te bewaren.
 53. New Mexico Museum of Space History53

  New Mexico Museum of Space History

  Alamogordo, NM
  Het New Mexico Museum of Space History, gelegen in Alamogordo, New Mexico, is een museum- en planetariumcomplex gewijd aan de verkenning en het begrip van ruimtevluchten en het ruimtetijdperk. Het museum herbergt een verscheidenheid aan artefacten en displays die inzicht geven in de geschiedenis en vooruitgang van de ruimteverkenning.
 54. Cheyenne Depot Museum54

  Cheyenne Depot Museum

  Cheyenne, WY
  Het Cheyenne Union Pacific Railroad Depot, dat nu dienst doet als spoorwegmuseum, werd gebouwd tussen de jaren 1886 en 1887. Dit historische gebouw is gebouwd van zandsteenblokken afkomstig uit Fort Collins, Colorado. De locatie direct tegenover het Wyoming State Capitol benadrukt het historische belang in de stad en de staat.
 55. Living Computers: Museum + Labs55

  Living Computers: Museum + Labs

  Seattle, WA
 56. 56

  Route 66 Mother Road Museum

  Barstow, CA
 57. Uscgc Taney57

  Uscgc Taney

  Baltimore, MD
  De Taney, een museumschip, ligt in de haven van Baltimore, Maryland. Dit historische schip werd op 24 oktober 1936 in dienst genomen bij de Amerikaanse kustwacht en is vernoemd naar Roger B. Taney, een Amerikaanse politicus en jurist die van 1833 tot 1834 minister van Financiën was. Het schip is een belangrijk onderdeel van de Amerikaanse geschiedenis, aangezien het de aanval op Pearl Harbor in 1941 heeft overleefd.
 58. Lane Motor Museum58

  Lane Motor Museum

  Nashville, TN
  Het Lane Motor Museum, gelegen in Nashville, Tennessee, is een unieke bestemming voor autoliefhebbers en geschiedenisliefhebbers. Het museum toont een uitgebreide collectie historische auto's uit de 20e eeuw, waardoor bezoekers de kans krijgen om terug in de tijd te stappen en de evolutie van autodesign en technologie te verkennen.
 59. SS Jeremiah O'brien59

  SS Jeremiah O'brien

  San Francisco, CA
  De SS Jeremiah O'Brien ligt meestal aangemeerd aan Pier 45 in de haven van San Francisco, Californië, waar het open is voor publieke bezichtiging. Het heeft de onderscheiding van een van de weinige overgebleven schepen die deelnamen aan Operatie Overlord op D-Day tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dit maakt het een uniek en tastbaar stuk geschiedenis dat bezoekers kunnen verkennen en van kunnen leren.
 60. Virginia Aquarium and Marine Science Centers60

  Virginia Aquarium and Marine Science Centers

  Virginia Beach, VA
 61. Hollywood Cars Museum61

  Hollywood Cars Museum

  Paradise, NV
  Dit museum herbergt meer dan 100 auto's, die zijn verschenen in enkele beroemde films, van James Bond tot Fast and Furious.
 62. Uss Cassin Young62

  Uss Cassin Young

  Boston, MA
 63. MIT Museum63

  MIT Museum

  Cambridge, MA
  Het MIT Museum, opgericht in 1971, is gevestigd aan het Massachusetts Institute of Technology in Cambridge, Massachusetts. Het museum herbergt een diverse reeks collecties, waaronder holografie, technologiegerelateerde kunstwerken, kunstmatige intelligentie, architectuur, robotica, maritieme geschiedenis en de geschiedenis van MIT. Deze collecties bieden een uniek inzicht in de innovatieve en technologische vooruitgang die bij MIT is geboekt, waardoor het een interessante bestemming is voor toeristen die geïnteresseerd zijn in technologie en geschiedenis.
 64. Independence Seaport Museum64

  Independence Seaport Museum

  Philadelphia, PA
  Het Independence Seaport Museum, voorheen bekend als het Philadelphia Maritime Museum, is een museum gewijd aan de maritieme geschiedenis van Philadelphia, Pennsylvania, en de Delaware Valley. Het bevindt zich op het complex van Penn's Landing langs de Delaware River. Het museum werd opgericht in 1961 door J. Welles Henderson en herbergt verschillende schepen, waaronder twee National Historic Landmarks.
 65. Exploration Place - Science and Discovery Center65

  Exploration Place - Science and Discovery Center

  Wichita, KS
  Exploration Place is een wetenschapsmuseum gelegen aan de westkant van de Arkansas River in de wijk Delano in Wichita, Kansas, Verenigde Staten. Deze locatie biedt bezoekers een unieke kans om verschillende wetenschappelijke tentoonstellingen te verkennen terwijl ze genieten van het schilderachtige uitzicht op de Arkansas River.
 66. 66

  Portland Observatory

  Portland, ME
  De Portland Observatory, gelegen op 138 Congress Street in het gedeelte Munjoy Hill van Portland, Maine, is een historische maritieme signaaltoren. Gebouwd in 1807, heeft het de onderscheiding van de enige bekende overgebleven toren van zijn soort in de Verenigde Staten.
 67. Lowell Observatory67

  Lowell Observatory

  Flagstaff, AZ
  Het Lowell Observatorium is een astronomisch observatorium gelegen in Flagstaff, Arizona. Het is een van de oudste observatoria in de Verenigde Staten en staat vermeld als een gebouw van historisch belang. Het observatorium verwelkomt jaarlijks tot 70.000 bezoekers die deelnemen aan rondleidingen en verschillende nachtwonderen observeren door de Clark-telescoop en anderen.
 68. National Museum of the U.s. Air Force68

  National Museum of the U.s. Air Force

  Riverside, OH
  Het National Museum of the United States Air Force, ook bekend als NMUSAF, is het officiële museum van de Amerikaanse luchtmacht. Het bevindt zich op de Wright-Patterson Air Force Base in Riverside, vlakbij Dayton, Ohio. Deze locatie is belangrijk omdat het een van de grootste musea ter wereld is en het oudste militaire luchtvaartmuseum.
 69. Children's Creativity Museum69

  Children's Creativity Museum

  San Francisco, CA
  Het Children's Creativity Museum, gelegen in Yerba Buena Gardens in San Francisco, Californië, is een interactief museum ontworpen voor kinderen van 2-12 jaar. Het biedt een unieke en boeiende omgeving waar kinderen hun creativiteit kunnen verkennen en uiten door middel van verschillende interactieve tentoonstellingen en workshops.
 70. Uss Cod Submarine Memorial70

  Uss Cod Submarine Memorial

  Cleveland, OH
  De USS Cod is niet alleen een stukje geschiedenis, maar ook een nationaal historisch monument. Het is bewaard gebleven als een gedenkteken museumschip en ligt permanent aangemeerd in Cleveland, Ohio. De onderzeeër is elke dag geopend voor bezoekers van 1 mei tot 30 september, en biedt een unieke kans om een stukje maritieme geschiedenis te verkennen.
 71. United States Lightship Relief71

  United States Lightship Relief

  Oakland, CA
  De Relief (WLV-605) is een voormalig lichtschip van de United States Coast Guard dat nu dienst doet als museumschip in Oakland, Californië. Dit historische vaartuig werd gebouwd in 1950 en is een van de weinige overgebleven lichtschepen, wat het een unieke attractie maakt voor diegenen die geïnteresseerd zijn in maritieme geschiedenis. Het werd specifiek gebouwd voor de United States Coast Guard, wat bijdraagt aan de historische betekenis ervan.
 72. Academy of Natural Sciences of Drexel University72

  Academy of Natural Sciences of Drexel University

  Philadelphia, PA
  Gelegen aan de Benjamin Franklin Parkway nabij Logan Circle, opende de Academy of Natural Sciences van Drexel University haar deuren voor het publiek in 1828. Het heeft een geschiedenis van het in dienst nemen van grote Amerikaanse wetenschappers van die tijd, vaak op vrijwillige basis. Enkele van deze zijn Thomas Say en Thomas Nuttall. Bezoekers kunnen de rijke geschiedenis van de instelling en haar bijdragen aan het veld van natuurwetenschappen verkennen.
 73. Fleet Science Center73

  Fleet Science Center

  San Diego, CA
  Het Reuben H. Fleet Science Center is een gerenommeerd wetenschapsmuseum gelegen in het hart van Balboa Park in San Diego, Californië. Deze locatie biedt bezoekers de mogelijkheid om interactieve wetenschappelijke tentoonstellingen, een planetarium en een IMAX-dome-theater te verkennen, allemaal op één plek. Het museum staat bekend om het zetten van de standaard voor grote wetenschapsmusea wereldwijd, als eerste deze elementen te combineren.
 74. New York Hall of Science74

  New York Hall of Science

  New York, NY
  Het New York Hall of Science, gelegen in Flushing Meadows-Corona Park, Queens, is een unieke bestemming omdat het is gehuisvest in een van de weinige overgebleven structuren van de Wereldtentoonstelling van 1964 in New York. Deze historische connectie voegt een laag van intrige toe aan het museum, waardoor het een fascinerende plek is om te bezoeken voor diegenen die geïnteresseerd zijn in zowel wetenschap als geschiedenis.
 75. Tallahassee Auto Museum75

  Tallahassee Auto Museum

  Tallahassee, FL
  Het Tallahassee Automobile Museum, ook bekend als het Tallahassee Automobile and Collectibles Museum, is een prominente attractie in Tallahassee, Leon County, Florida. Het museum is eigendom van de lokale zakenman DeVoe L. Moore en is een getuigenis van de Amerikaanse geschiedenis en cultuur, met een breed scala aan items uit de persoonlijke collectie van Moore.
 76. Delta Flight Museum76

  Delta Flight Museum

  Atlanta, GA
  Het Delta Flight Museum is een luchtvaart- en bedrijfsmuseum gelegen in Atlanta, Georgia. Het bevindt zich vlakbij de internationale luchthaven Hartsfield-Jackson Atlanta, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen die de stad binnenkomen. Het museum biedt een unieke kans om de luchtvaartgeschiedenis te verkennen, het verhaal en de mensen van Delta te vieren en de toekomst van de vlucht te ontdekken.
 77. Computer History Museum77

  Computer History Museum

  Mountain View, CA
  Het museum heeft momenteel drie unieke tentoonstellingen over de geschiedenis van de informatica. "Mastering the Game" biedt een geschiedenis van computerschaak, "Innovations in the Valley" biedt een kijkje in de bedrijven en mensen van Silicon Valley, en een Difference Engine-tentoonstelling toont een machine ontworpen door Charles Babbage in de jaren 1840 en gebouwd door het London Science Museum. Deze tentoonstellingen bieden een diepgaande duik in de geschiedenis en evolutie van de informatica.
 78. Mccormick Bridgehouse & Chicago River Museum78

  Mccormick Bridgehouse & Chicago River Museum

  Chicago, IL
  De Michigan Avenue Bridge, een basculebrug over de Chicago River, is een belangrijk herkenningspunt in Downtown Chicago. Het dient als grens tussen de gemeenschapssectoren van de Loop en Near North Side. De brug wordt gekruist door Michigan Avenue, een van de belangrijkste verkeersaders van de stad, en wordt onderhouden door het Chicago Department of Transportation (CDOT).
 79. Oregon Museum of Science and Industry79

  Oregon Museum of Science and Industry

  Portland, OR
  Het Oregon Museum of Science and Industry (OMSI) is een technologisch museum dat zich bevindt in Portland, Oregon. Het ligt aan de oevers van de rivier de Willamette, wat een schilderachtige locatie biedt voor bezoekers. Het museum staat bekend om zijn focus op technologie en wetenschap, waardoor het een interessante bestemming is voor mensen die geïnteresseerd zijn in deze velden.
 80. EAA Aviation Museum80

  EAA Aviation Museum

  Oshkosh, WI
  Het EAA Aviation Museum, voorheen bekend als het EAA AirVenture Museum, is een belangrijke toeristische attractie in Oshkosh, Wisconsin, Verenigde Staten. Het is gunstig gelegen naast Wittman Regional Airport. Het museum is gewijd aan het behoud en de tentoonstelling van historische en experimentele vliegtuigen, samen met antiek, klassiekers en oorlogsvogels. Het is een centrum van activiteit, vooral tijdens het EAA AirVenture Oshkosh-evenement, de grootste fly-in en luchtshow ter wereld, die eind juli of begin augustus plaatsvindt.
 81. Naval Air Station Wildwood Aviation Museum81

  Naval Air Station Wildwood Aviation Museum

  Lower Township, NJ
  Het Naval Air Station Wildwood Aviation Museum bevindt zich op de luchthaven van Cape May in Lower Township, in Cape May County, New Jersey, Verenigde Staten. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke kans om de rijke geschiedenis van de luchtvaart in de regio te verkennen.
 82. Maritime Museum - Aquatic Park Bathhouse Building82

  Maritime Museum - Aquatic Park Bathhouse Building

  San Francisco, CA
  Het San Francisco Maritime National Historical Park, gelegen in San Francisco, Californië, is een uitgebreide bestemming voor liefhebbers van maritieme geschiedenis. Het park beschikt over een verzameling historische schepen, een bezoekerscentrum, een maritiem museum en een bibliotheek/onderzoekscentrum. Deze faciliteiten bieden een diepgaand inzicht in de maritieme geschiedenis van de regio en bieden een unieke ervaring voor bezoekers.
 83. Virginia Air and Space Center83

  Virginia Air and Space Center

  Hampton, VA
  Het Virginia Air and Space Science Center, gelegen in Hampton, Virginia, is niet alleen een museum maar ook een educatieve faciliteit. Het dient als bezoekerscentrum voor NASA's Langley Research Center en Langley Air Force Base, waardoor het een belangrijk punt van interesse is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in luchtvaart en ruimteverkenning.
 84. Colorado Railroad Museum84

  Colorado Railroad Museum

  Golden, CO
  Het Colorado Railroad Museum is een non-profit organisatie gelegen op een terrein van 15 hectare in Golden, Colorado. Deze locatie is niet alleen schilderachtig, maar ook historisch significant, omdat het de plek is waar Clear Creek stroomt tussen de North en South Table Mountains. Het museum werd opgericht in 1959 met als doel de rijke geschiedenis van het spoorwegtijdperk in Colorado te bewaren, met name de baanbrekende smalspoorbergspoorwegen van de staat.
 85. United States Ship Nautilus85

  United States Ship Nautilus

  Groton, CT
  De USS Nautilus (SSN-571) is een belangrijk stuk van de maritieme geschiedenis, als de eerste onderzeeër in de geschiedenis aangedreven door nucleaire voortstuwing. Het werd vernoemd naar de onderzeeër uit het boek van Jules Verne, Twintigduizend mijlen onder zee. Deze connectie met een populair stuk literatuur voegt een extra laag van interesse toe voor bezoekers.
 86. The Nethercutt Museum86

  The Nethercutt Museum

  Los Angeles, CA
  Zowel een prachtige collectie van vooroorlogse auto's als ook mechanische muziekinstrumenten. Intrigerend en uw tijd waard.
 87. National Museum of Nuclear Science and History87

  National Museum of Nuclear Science and History

  Albuquerque, NM
  Het Nationaal Museum voor Kernwetenschap & Geschiedenis, voorheen bekend als het Nationaal Atoommuseum, is een nationaal centrum voor informatie over kernwetenschap. Het werd opgericht door het Amerikaanse Congres onder de Publieke Wet 102-190 en is gevestigd in Albuquerque, New Mexico. Het museum dient als een belangrijke bron van informatie over nucleaire geschiedenis en wetenschap in de Verenigde Staten.
 88. Anderson Abruzzo Albuquerque International Balloon Museum88

  Anderson Abruzzo Albuquerque International Balloon Museum

  Albuquerque, NM
  Het Anderson-Abruzzo Albuquerque International Balloon Museum is een unieke instelling die zich richt op de wereldwijde geschiedenis, wetenschap en kunst van alle vormen van ballonvaren en lichter-dan-luchtvlucht. Dit omvat alles van heteluchtballonnen tot zeppelins en andere soorten luchtschepen. Het museum biedt een uitgebreid overzicht van de evolutie van deze vliegvormen, hun wetenschappelijke principes en de kunst die betrokken is bij hun ontwerp en bediening.
 89. Arizona Science Center89

  Arizona Science Center

  Phoenix, AZ
  Het Arizona Science Center bevindt zich op 600 Washington St in Downtown Phoenix, Arizona. Het is genesteld in het Heritage and Science Park, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers. De locatie is centraal en handig, met een verscheidenheid aan nabijgelegen attracties en voorzieningen voor toeristen.
 90. Memphis Museum of Science & History90

  Memphis Museum of Science & History

  Memphis, TN
  Het Museum of Science & History - Pink Palace in Memphis, Tennessee, is een belangrijk wetenschappelijk en historisch museum in de Mid-South. Het biedt een breed scala aan tentoonstellingen, van archeologie tot chemie, en biedt een uitgebreide en diverse leerervaring voor bezoekers. De tentoonstellingen van het museum zijn ontworpen om bezoekers te betrekken en te onderwijzen over verschillende wetenschappelijke en historische onderwerpen.
 91. Palm Springs Air Museum91

  Palm Springs Air Museum

  Palm Springs, CA
  Het Palm Springs Air Museum, ook bekend als PSAM, is een non-profit onderwijsinstelling gelegen in de prachtige stad Palm Springs, in Riverside County, Californië. Het museum is gewijd aan het bewaren en tentoonstellen van de geschiedenis en bijdragen van gevechtsvliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog en de rol van piloten en Amerikaanse burgers in de oorlog. Het is een ideale bestemming voor geschiedenisliefhebbers en liefhebbers van de luchtvaart.
 92. Science Museum of Virginia92

  Science Museum of Virginia

  Richmond, VA
  Het Science Museum of Virginia, gelegen in Richmond, is een belangrijke instelling die in 1970 werd opgericht. Het fungeert als een agentschap van het Gemenebest van Virginia, waardoor het een integraal onderdeel is van de inzet van de staat om wetenschappelijke kennis en begrip te bevorderen.
 93. Forney Museum of Transportation93

  Forney Museum of Transportation

  Denver, CO
  Het Forney Transportation Museum, gelegen in Denver, Colorado, is een eerbetoon aan de nalatenschap van zijn oprichter, J.D. Forney. J.D. Forney was de oprichter van Forney Industries, Inc., dat werd opgericht in Fort Collins. Het museum is een getuigenis van zijn bijdragen aan de transportindustrie en zijn passie voor antieke en klassieke auto's.
 94. California State Railroad Museum94

  California State Railroad Museum

  Sacramento, CA
  Het California State Railroad Museum bevindt zich in het Old Sacramento State Historic Park op 111 I Street, Sacramento. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een rijke historische context, waardoor het een ideale bestemming is voor mensen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van spoorwegen en hun impact op de samenleving.
 95. USS Texas (BB-35)95

  USS Texas (BB-35)

  Houston, TX
  De USS Texas werd gebouwd op 18 mei 1912 en werd op 12 maart 1914 in dienst gesteld. Vandaag de dag wordt het bewaard als een museumschip, waardoor bezoekers de historische dekken kunnen verkennen en meer te weten kunnen komen over het roemruchte verleden. Het schip biedt een unieke blik op de maritieme geschiedenis en de rol die het speelde in twee wereldoorlogen.
 96. Military Aviation Museum96

  Military Aviation Museum

  Virginia Beach, VA
  Het Military Aviation Museum, gelegen in Virginia Beach, Virginia, staat bekend om zijn uitgebreide collectie oorlogsvogels die nog steeds in vliegende staat zijn. De collectie omvat vliegtuigen uit verschillende landen zoals Duitsland, Frankrijk, Italië, Rusland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De tijdsperiode van de collectie is indrukwekkend, variërend van de Eerste Wereldoorlog tot de vroege jaren 50. Dit biedt een uitgebreid overzicht van de evolutie van de militaire luchtvaart gedurende deze periode.
 97. Stabler-Leadbeater Apothecary Museum97

  Stabler-Leadbeater Apothecary Museum

  Alexandria, VA
  De Stabler-Leadbeater Apothecary Shop is erkend voor zijn historische betekenis. Het staat sinds 17 maart 1981 op de Virginia Landmarks Register en sinds 24 november 1982 op de National Register of Historic Places. Deze vermeldingen benadrukken het belang van de site in de Amerikaanse geschiedenis.
 98. World Museum of Mining98

  World Museum of Mining

  Butte-Silver Bow, MT
  Het World Museum of Mining is zowel een museum als een gedenkteken gelegen in Butte, Montana. Het dient als een belangrijk herkenningspunt in de regio en biedt een uniek inzicht in de geschiedenis en cultuur van de mijnbouw. Bezoekers kunnen het museum verkennen om meer te weten te komen over de impact van de mijnbouwindustrie op het gebied en de mensen.
 99. COSI99

  COSI

  Columbus, OH
  COSI, officieel bekend als het Center of Science and Industry, is een gerenommeerd wetenschapsmuseum en onderzoekscentrum gevestigd in Columbus, Ohio. Het museum werd voor het eerst geopend voor het publiek op 29 maart 1964 en is sindsdien een centrum voor wetenschappelijke verkenning en leren. Het biedt een breed scala aan interactieve tentoonstellingen en educatieve programma's, waardoor het een geweldige bestemming is voor toeristen die geïnteresseerd zijn in wetenschap en technologie.
 100. Tillamook Air Museum100

  Tillamook Air Museum

  Tillamook, OR
  Het Tillamook Air Museum is een uniek luchtvaartmuseum gelegen in het zuidelijke deel van Tillamook, Oregon. Het biedt een rijke geschiedenis en een breed scala aan tentoonstellingen die aantrekkelijk zijn voor luchtvaartenthousiasten en geschiedenisliefhebbers. Het museum is gemakkelijk toegankelijk en biedt een educatieve en vermakelijke ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.
 101. Illinois Railway Museum101

  Illinois Railway Museum

  Union, IL
  Het Illinois Railway Museum, gelegen in Union, Illinois, staat bekend als het grootste spoorwegmuseum in de Verenigde Staten. Het ligt 55 mijl ten noordwesten van het centrum van Chicago, waardoor het een handige bestemming is voor degenen die het grootstedelijk gebied van Chicago bezoeken. Het museum biedt een unieke kans om de rijke geschiedenis van de spoorwegen in het land te verkennen.
 102. Evergreen Aviation & Space Museum102

  Evergreen Aviation & Space Museum

  McMinnville, OR
  Het Evergreen Aviation & Space Museum, gelegen in McMinnville, Oregon, is een unieke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in luchtvaart en ruimtevaart. Opgericht in 1991, herbergt het museum een verscheidenheid aan militaire en civiele vliegtuigen en ruimtevaartuigen, en biedt bezoekers een uitgebreid overzicht van de geschiedenis en vooruitgang van de luchtvaarttechnologie.
 103. C.r. Smith Aviation Museum103

  C.r. Smith Aviation Museum

  Fort Worth, TX
  Het American Airlines C.R. Smith Museum, ook bekend als CRSM, is gunstig gelegen op de campus van de American Airlines Flight Academy. Het bevindt zich aan het zuidelijke einde van DFW Airport, binnen de stadsgrenzen van Fort Worth, Texas. Het museum ligt in de buurt van het wereldhoofdkantoor van American Airlines, waardoor het een ideale locatie is voor luchtvaartenthousiasten en toeristen.
 104. Intel Museum104

  Intel Museum

  Santa Clara, CA
  Het Intel Museum, een centrum van technologische geschiedenis en innovatie, is gevestigd in het hoofdkantoor van Intel in Santa Clara, Californië, Verenigde Staten. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt bezoekers de kans om de wereld van Intel en halfgeleidertechnologie op een uitgebreide en boeiende manier te verkennen.
 105. The Plimoth Grist Mill105

  The Plimoth Grist Mill

  Plymouth, MA
 106. Sarasota Classic Car Museum106

  Sarasota Classic Car Museum

  Sarasota, FL
  Het Sarasota Classic Car Museum bevindt zich op 5500 North Tamiami Trail in Sarasota, Florida, Verenigde Staten. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een handige plek voor toeristen die geïnteresseerd zijn in klassieke auto's.
 107. Mariners' Museum and Park107

  Mariners' Museum and Park

  Newport News, VA
  Het Mariners' Museum en Park, gelegen in Newport News, Virginia, heeft de prestigieuze titel van America’s National Maritime Museum, zoals aangewezen door het Congres. Deze erkenning benadrukt het belang van het museum in de wereld van maritieme geschiedenis en cultuur, waardoor het een opmerkelijke bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van het rijke maritieme erfgoed van Amerika.
 108. Nauticus National Maritime Center108

  Nauticus National Maritime Center

  Norfolk, VA
  Nauticus, ook bekend als het National Maritime Center, is een maritiem thematisch wetenschapscentrum en museum. Het is gunstig gelegen aan de binnenstad aan het water in Norfolk, Virginia. Deze locatie biedt bezoekers gemakkelijke toegang tot het museum en de tentoonstellingen, evenals een prachtig uitzicht op het water.
 109. San Luis Obispo Railroad Museum109

  San Luis Obispo Railroad Museum

  San Luis Obispo, CA
  Het San Luis Obispo Railroad Museum is een belangrijke instelling die zich inzet voor het behoud en de presentatie van de spoorweggeschiedenis van Californië, met name de Central Coast. Het museum bereikt dit door het verzamelen, restaureren, tentoonstellen en bedienen van historisch spoorwegmateriaal. Dit biedt bezoekers een unieke kans om zich te verdiepen in de rijke geschiedenis van de spoorwegen in Californië en hun impact op de ontwikkeling van de regio te begrijpen.
 110. Wisconsin Maritime Museum110

  Wisconsin Maritime Museum

  Manitowoc, WI
  Het Wisconsin Maritime Museum, gelegen in de haven- en scheepsbouwstad Manitowoc aan het Michiganmeer in Wisconsin, is gewijd aan het behoud en de educatie over de maritieme geschiedenis van de Grote Meren en Wisconsin. Het museum biedt een unieke kans om meer te leren over het rijke maritieme erfgoed van de regio, van scheepsbouw tot de geschiedenis van de navigatie op de Grote Meren.
 111. Desert Discovery Center111

  Desert Discovery Center

  Barstow, CA
  Het Desert Discovery Center, gelegen in Barstow, Californië, is een gemeenschapseducatiecentrum dat open is voor het publiek. Het dient als een hub voor leren en het bevorderen van bewustzijn over het woestijnleven. Het centrum is gemakkelijk toegankelijk en biedt bezoekers een unieke kans om een dieper inzicht te krijgen in de woestijnomgeving.
 112. Railroad Museum of Pennsylvania112

  Railroad Museum of Pennsylvania

  Strasburg, PA
  Het Railroad Museum of Pennsylvania, dat zijn deuren opende in 1975, biedt bezoekers een uitgebreid overzicht van de geschiedenis van de spoorwegen in de Verenigde Staten. Dit museum is een geweldige plek voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het leren over de evolutie van het spoorvervoer en de impact ervan op de ontwikkeling van het land.
 113. Telfair Academy of Arts and Sciences113

  Telfair Academy of Arts and Sciences

  Savannah, GA
 114. Skeletons: Museum of Osteology114

  Skeletons: Museum of Osteology

  Orlando, FL
  Het SKELETONS: Museum of Osteology, gelegen in Orlando, Florida, werd erkend als het grootste natuurhistorisch museum van Centraal-Florida. Dit museum was een belangrijke attractie voor mensen die geïnteresseerd zijn in natuurgeschiedenis en osteologie.
 115. Jet Propulsion Laboratory115

  Jet Propulsion Laboratory

  Pasadena, CA
  Het Jet Propulsion Laboratory is gelegen op een uitgestrekt gebied van 72 hectare op de stadsgrens van La Cañada Flintridge en Pasadena, Californië. De locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de regio bezoeken.
 116. Automotive Hall of Fame116

  Automotive Hall of Fame

  Dearborn, MI
  De Automotive Hall of Fame, gelegen in Dearborn, Michigan, is een museum gewijd aan het eren van invloedrijke figuren in de geschiedenis van de auto-industrie. Het dient als een getuigenis van de personen die een significante bijdrage hebben geleverd aan de autowereld, waarbij hun prestaties en impact op de industrie worden getoond.
 117. USS Torsk117

  USS Torsk

  Baltimore, MD
 118. Carnegie Science Center118

  Carnegie Science Center

  Pittsburgh, PA
  Het Carnegie Science Center, een van de vier Carnegie Musea, is gelegen in de wijk Chateau in Pittsburgh, Pennsylvania. Het ligt gunstig tegenover Heinz Field, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen die het gebied bezoeken. Als het meest bezochte museum in Pittsburgh biedt het een breed scala aan interactieve tentoonstellingen verspreid over vier verdiepingen.
 119. Online korting!The Tech Interactive119

  The Tech Interactive

  San Jose, CA
  The Tech Interactive, gelegen in het centrum van San Jose, Californië, is een wetenschaps- en technologiecentrum dat een verscheidenheid aan STEAM (Wetenschap, Technologie, Engineering, Kunst en Wiskunde) onderwijsbronnen biedt. Bezoekers kunnen deelnemen aan hands-on activiteiten, deelnemen aan labs en ontwerpuitdagingen aangaan. De focus van het centrum op interactief leren maakt het een unieke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de wereld van wetenschap en technologie.
 120. 120

  National Museum of World War Ii Aviation

  Colorado Springs, CO
 121. USS Lexington121

  USS Lexington

  Corpus Christi, TX
  Vandaag de dag dient de USS Lexington als museumschip in Corpus Christi, Texas. Bezoekers kunnen het schip verkennen en meer te weten komen over de rijke geschiedenis, van de bouw en dienst tijdens de Tweede Wereldoorlog tot de buitenbedrijfstelling. Het museum biedt een verscheidenheid aan tentoonstellingen en displays die een uitgebreid overzicht geven van de geschiedenis van het schip en de rol die het speelde in de oorlog.
 122. Oregon Rail Heritage Center122

  Oregon Rail Heritage Center

  Portland, OR
  Het Oregon Rail Heritage Center (ORHC) is een spoorwegmuseum gelegen in Portland, Oregon. Het herbergt drie stoomlocomotieven die eigendom zijn van de stad Portland. Deze omvatten de Southern Pacific 4449, Spokane, Portland & Seattle 700, en Oregon Railroad & Navigation Co. 197. De eerste twee locomotieven zijn gerestaureerd en operationeel, wat een unieke blik biedt op de geschiedenis van het spoorvervoer.
 123. United States lightship Chesapeake123

  United States lightship Chesapeake

  Baltimore, MD
  Het lichtschip Chesapeake van de Verenigde Staten, ook bekend als LS-116/WAL-538/WLV-538, is een museumschip dat momenteel eigendom is van de National Park Service. Het is voor 25 jaar uitgeleend aan de stad Baltimore en wordt beheerd door het Historic Ships in Baltimore Museum, gelegen in Baltimore, Maryland. Dit historische schip is een van de weinige bewaarde lichtschepen in het land, wat het een unieke attractie maakt voor diegenen die geïnteresseerd zijn in maritieme geschiedenis.
 124. Liberty Science Center124

  Liberty Science Center

  Jersey City, NJ
  Het Liberty Science Center is een interactief wetenschapsmuseum en leercentrum gelegen in Liberty State Park, Jersey City, New Jersey. Het biedt een verscheidenheid aan wetenschappelijke tentoonstellingen en educatieve bronnen, waardoor het een ideale bestemming is voor mensen die geïnteresseerd zijn in wetenschap en leren. Het centrum is gemakkelijk toegankelijk en biedt een unieke kans om op een hands-on en interactieve manier met wetenschap om te gaan.
 125. Cincinnati Observatory125

  Cincinnati Observatory

  Cincinnati, OH
  Het Cincinnati Observatory, ook bekend als Mt. Lookout Observatory, is een belangrijk monument gelegen in Cincinnati, Ohio. Het bevindt zich op de top van Mount Lookout, wat een uniek uitkijkpunt biedt voor astronomische observaties. Deze locatie is niet alleen belangrijk vanwege haar wetenschappelijke bijdragen, maar ook vanwege haar historische en architectonische waarde.
 126. Lemay - America's Car Museum126

  Lemay - America's Car Museum

  Tacoma, WA
 127. Uss Wisconsin Bb-64127

  Uss Wisconsin Bb-64

  Norfolk, VA
  De USS Wisconsin (BB-64), ook wel bekend als Wisky of WisKy, is een Amerikaans slagschip van de Iowaklasse. Het is het tweede schip van de United States Navy dat is vernoemd naar de Amerikaanse staat Wisconsin. Dit historische schip biedt een uniek inzicht in de maritieme geschiedenis en het strategische belang van de zeeoorlog.
 128. Last Chance Mining Museum128

  Last Chance Mining Museum

  Juneau, AK
  Het Last Chance Mining Museum, voorheen bekend als het Jualpa Mining Camp of het Last Chance Basin Camp, bevindt zich net buiten de stad Juneau, Alaska. Dit voormalige goudmijnkamp biedt een uniek inzicht in de geschiedenis van de goudwinning in de regio.
 129. Uss Albacore129

  Uss Albacore

  Portsmouth, NH
  De USS Albacore (AGSS-569) is een experimentele onderzeeër van de Amerikaanse marine. Het werd vernoemd naar de Engelse term voor de witte tonijn, Thunnus alalunga. Deze onderzeeër speelde een belangrijke rol in de geschiedenis van de Amerikaanse marine en speelde een cruciale rol bij de ontwikkeling van het moderne onderzeeër ontwerp.
 130. Travel Town Museum130

  Travel Town Museum

  Los Angeles, CA
  Travel Town Museum is een spoorwegmuseum gelegen in de noordwestelijke hoek van Griffith Park in Los Angeles, Californië. Het museum werd officieel geopend op 14 december 1952 en is sindsdien een belangrijke attractie voor spoorwegliefhebbers en toeristen. Het biedt een uniek inzicht in de geschiedenis van het spoorwegvervoer in het westen van de Verenigde Staten, met name in Zuid-Californië en het gebied van Los Angeles.
 131. Maryland Science Center131

  Maryland Science Center

  Baltimore, MD
  Het Maryland Science Center, gelegen in Baltimore, Maryland, VS, werd opgericht in 1976. Dit was onderdeel van een groter initiatief om het centrum van Baltimore te revitaliseren. Het centrum is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van het culturele en educatieve landschap van de stad, met een verscheidenheid aan tentoonstellingen en programma's om bezoekers van alle leeftijden te betrekken.
 132. Mel Fisher Maritime Museum132

  Mel Fisher Maritime Museum

  Key West, FL
  Het Mel Fisher Maritiem Museum bevindt zich op 200 Greene Street, Key West, Florida. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een handige plek voor toeristen om de rijke maritieme geschiedenis van de regio te verkennen.
 133. Discovery World133

  Discovery World

  Milwaukee, WI
  Discovery World is een gerenommeerd wetenschaps- en technologiemuseum gelegen in Milwaukee, Wisconsin. Het museum werd opgericht door Robert Powrie Harland, Sr. en stond aanvankelijk bekend als het Science, Economics and Technology Center. Het biedt een breed scala aan tentoonstellingen en interactieve ervaringen die geschikt zijn voor alle leeftijden, waardoor het een geweldige bestemming is voor zowel gezinnen als individuen.
 134. Pioneer Park134

  Pioneer Park

  Fairbanks, AK
  Pioneer Park is een eerbetoon aan de vroege geschiedenis van Alaska, met meerdere musea en historische displays ter plaatse. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in de rijke geschiedenis van Alaska, en meer te weten komen over het verleden door de verschillende tentoonstellingen en displays die beschikbaar zijn.
 135. Museum of Discovery and Science135

  Museum of Discovery and Science

  Fort Lauderdale, FL
  Het Museum of Discovery and Science is een vooraanstaande instelling gelegen in Fort Lauderdale, Florida. Het is gewijd aan de verkenning en het begrip van wetenschap, waardoor het een ideale bestemming is voor diegenen met een grote interesse in het onderwerp. Het museum biedt een verscheidenheid aan tentoonstellingen en interactieve displays die geschikt zijn voor alle leeftijden, en biedt een boeiende en educatieve ervaring voor bezoekers.
 136. National Museum of the Great Lakes136

  National Museum of the Great Lakes

  Toledo, OH
  Het National Museum of the Great Lakes is gevestigd in het Toledo Maritime Center, een erfgoedlocatie aan de oevers van de Maumee-rivier aan de oostkant van Toledo, Ohio. Dit museum, dat wordt beheerd door de Great Lakes Historical Society, viert het natuurlijke en gebouwde erfgoed van de Noord-Amerikaanse Grote Meren vanuit een Amerikaans perspectief.
 137. Lake Superior Railroad Museum137

  Lake Superior Railroad Museum

  Duluth, MN
  Het Lake Superior Railroad Museum (LSRM) is een spoorwegmuseum gelegen in Duluth, Minnesota. Het werd geopend in 1973 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste spoorwegmusea in het land. Het museum is gehuisvest in het historische Duluth Union Depot en beschikt over een uitgebreide collectie spoorwegvoertuigen van Minnesota, samen met interactieve tentoonstellingen over de geschiedenis van de regio.
 138. Harvard Museum of Comparative Zoology138

  Harvard Museum of Comparative Zoology

  Cambridge, MA
  Het Museum van Vergelijkende Zoölogie, vaak afgekort tot MCZ, is een zoölogisch museum gelegen binnen de terreinen van Harvard University in Cambridge, Massachusetts. Het is een van de drie natuurhistorische onderzoeksmusea van Harvard, waardoor het een belangrijk onderdeel is van de wetenschappelijke gemeenschap van de universiteit.
 139. Discovery Cube Orange County139

  Discovery Cube Orange County

  Santa Ana, CA
  De Discovery Cube Orange County, gelegen in Santa Ana, Californië, is een wetenschapsmuseum dat vroeger bekend stond als het Discovery Science Center en het Taco Bell Discovery Science Center. Het museum herbergt meer dan 100 interactieve wetenschappelijke tentoonstellingen die ontworpen zijn om de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen te prikkelen. Deze interactieve tentoonstellingen bieden een boeiende en educatieve ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.
 140. Great Lakes Science Center140

  Great Lakes Science Center

  Cleveland, OH
  Het Great Lakes Science Center is een museum en educatieve faciliteit gelegen in het centrum van Cleveland, Ohio, Verenigde Staten. Het biedt een verscheidenheid aan tentoonstellingen die de kenmerken van de natuurlijke omgeving in de regio van de Grote Meren documenteren. De faciliteit omvat zowel permanente als reizende tentoonstellingen, een café, vergaderruimtes en een IMAX Dome-theater. Het centrum wordt gefinancierd door de burgers van Cuyahoga County via Cuyahoga Arts and Culture, subsidies, fondsen en bedrijfs- en individuele giften.
 141. 141

  Museum of Flying

  Santa Monica, CA
  Het Museum of Flying richt zich voornamelijk op de geschiedenis van de luchtvaart, met een bijzondere nadruk op Donald Douglas en de Douglas Aircraft Company. De tentoonstellingen tonen de belangrijke bijdragen van deze entiteiten aan de ontwikkeling van de luchtvaart in Zuid-Californië. Bezoekers kunnen leren over het baanbrekende werk van Donald Douglas en zijn bedrijf, dat een cruciale rol speelde bij het vormgeven van de luchtvaartindustrie.
 142. Arts and Industries Building142

  Arts and Industries Building

  Washington D.C., DC
  Het Arts and Industries Building, gelegen aan de National Mall in Washington, D.C., heeft de eer het op één na oudste museum van het Smithsonian te zijn. Oorspronkelijk bekend als het National Museum, werd het gebouwd met het doel het Smithsonian de eerste gelegenheid te geven om zijn groeiende collecties aan het publiek te tonen.
 143. Online korting!Discovery Cube Los Angeles143

  Discovery Cube Los Angeles

  Los Angeles, CA
 144. Science History Institute144

  Science History Institute

  Philadelphia, PA
  Het Science History Institute, gevestigd in Philadelphia, Pennsylvania, is een Amerikaanse instelling die zich toelegt op het bevorderen van het begrip van de geschiedenis van de wetenschap. Het is een plek waar bezoekers de rijke geschiedenis van wetenschappelijke ontdekkingen en de impact ervan op ons leven kunnen verkennen. Het instituut herbergt een bibliotheek, een museum, archieven, een onderzoekscentrum en een conferentiecentrum, en biedt een uitgebreide ervaring voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de wetenschap.
 145. Wagner Free Institute of Science145

  Wagner Free Institute of Science

  Philadelphia, PA
  Het Wagner Free Institute of Science bevindt zich op 1700 West Montgomery Avenue in het noorden van Philadelphia, Pennsylvania. Dit natuurhistorisch museum is een uniek voorbeeld van een wetenschappelijke vereniging uit het Victoriaanse tijdperk, compleet met een museum, onderzoekscentrum, bibliotheek en onderwijsfaciliteiten. De gebouwen, die tussen 1859 en 1901 werden ontwikkeld, huisvesten de collecties van oprichter William Wagner en zijn aangewezen als National Historic Landmark.
 146. Baltimore Museum of Industry146

  Baltimore Museum of Industry

  Baltimore, MD
  Het Baltimore Museum of Industry is gevestigd in een voormalige conservenfabriek in Baltimore, Maryland. Deze unieke locatie vormt een passend decor voor de tentoonstellingen van het museum, die zich richten op verschillende soorten productie en industrie uit het begin van de 20e eeuw. Bezoekers kunnen de hands-on secties van het museum verkennen, die werkende apparatuur en andere artefacten bevatten.
 147. New Mexico Museum of Natural History & Science147

  New Mexico Museum of Natural History & Science

  Albuquerque, NM
  Het New Mexico Museum of Natural History and Science, gelegen nabij Old Town Albuquerque, is een gerenommeerde instelling gewijd aan de verkenning en het behoud van natuurgeschiedenis en wetenschap. Opgericht in 1986, functioneert het museum als een openbare inkomstenfaciliteit van het New Mexico Department of Cultural Affairs en biedt het een schat aan kennis en inzicht in de natuurlijke wereld en de wetenschappelijke fenomenen die deze vormgeven.
 148. Explora148

  Explora

  Albuquerque, NM
  Explora is een wetenschapscentrum gelegen in Albuquerque, New Mexico. Het is gunstig gelegen nabij Old Town Albuquerque, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen. De naam van het centrum is afgeleid van het Spaanse werkwoord 'explorar', wat in het Engels 'verkennen' betekent.
 149. Uss Requin149

  Uss Requin

  Pittsburgh, PA
  Sinds 1990 is de USS Requin gestationeerd in het Carnegie Science Center in Pittsburgh, Pennsylvania, als museumschip. Bezoekers kunnen de onderzeeër verkennen en meer te weten komen over de geschiedenis ervan en de rol die het speelde in de Amerikaanse marine. Het biedt een unieke kans om de maritieme geschiedenis en technologie te verkennen.
 150. Steamboat Arabia Museum150

  Steamboat Arabia Museum

  Kansas City, MO
  Het Arabia Steamboat Museum, gelegen in Kansas City, Missouri, is een unieke historische instelling die een uitgebreide collectie artefacten herbergt die zijn geborgen uit de Arabia, een stoomboot die tragisch zonk in de Missouri River in 1856. Het museum biedt een fascinerende blik in het verleden, met de alledaagse voorwerpen die aan boord van de stoomboot waren toen deze zonk.
 151. Balclutha151

  Balclutha

  San Francisco, CA
  De Balclutha is een Amerikaans Nationaal Historisch Monument en wordt momenteel bewaard in het San Francisco Maritime National Historical Park in San Francisco, Californië. Het werd toegevoegd aan het Nationaal Register van Historische Plaatsen op 7 november 1976. Dit schip is een getuigenis van de rijke maritieme geschiedenis van de regio en biedt een unieke blik op het verleden.
 152. Science Museum Oklahoma152

  Science Museum Oklahoma

  Oklahoma City, OK
  Science Museum Oklahoma, gelegen in Oklahoma City, is een uitgebreid wetenschapsmuseum dat het Kirkpatrick Planetarium, de International Gymnastics Hall of Fame en een verscheidenheid aan gespecialiseerde galerijen huisvest. Deze diverse tentoonstellingen bieden een breed scala aan wetenschappelijke verkenning voor bezoekers van alle leeftijden.
 153. International Women's Air and Space Museum153

  International Women's Air and Space Museum

  Cleveland, OH
  Het International Women's Air & Space Museum (IWASM) bevindt zich in Cleveland, Ohio. Het is gewijd aan het behoud van de geschiedenis van vrouwen in de luchtvaart en ruimtevaart, en documenteert hun voortdurende bijdragen. Dit museum biedt een unieke kans om te leren over de belangrijke rollen die vrouwen hebben gespeeld in deze velden.
 154. California Automobile Museum154

  California Automobile Museum

  Sacramento, CA
  Het California Automobile Museum, gelegen in Sacramento, Californië, herbergt een uitgebreide collectie van meer dan 150 voertuigen. Deze omvatten klassieke auto's, raceauto's, muscle cars en vroege modellen, allemaal tentoongesteld over een uitgestrekte 72.000 vierkante voet museumruimte. Deze uitgebreide collectie biedt een uitgebreid overzicht van de geschiedenis en het ontwerp van de auto.
 155. Lied Discovery Children's Museum155

  Lied Discovery Children's Museum

  Las Vegas, NV
  Het DISCOVERY Children's Museum, voorheen bekend als het Lied Discovery Children's Museum, is een non-profit instelling gevestigd in Las Vegas, Nevada. Dit museum is gewijd aan het bieden van educatieve en interactieve tentoonstellingen voor kinderen, waardoor het een ideale bestemming is voor gezinnen die de stad bezoeken.
 156. The Bakken Museum156

  The Bakken Museum

  Minneapolis, MN
  Het Bakken Museum, gelegen in Minneapolis, Minnesota, is een wetenschapsmuseum dat in 1975 werd opgericht. Het museum werd opgericht door Earl Bakken, die ook de mede-oprichter is van Medtronic. Het museum biedt een unieke mix van wetenschap, technologie en geesteswetenschappen door middel van zijn interactieve tentoonstellingen.
 157. National Automobile Museum157

  National Automobile Museum

  Reno, NV
  Het National Automobile Museum, gelegen in Reno, Nevada, is een belangrijke bestemming voor autoliefhebbers. Het museum, dat op 5 november 1989 zijn deuren opende voor het publiek, herbergt een uitgebreide collectie historische voertuigen, waardoor het een fascinerende plek is om de evolutie van de auto-industrie te verkennen.
 158. Alaska Museum of Science and Nature158

  Alaska Museum of Science and Nature

  Anchorage, AK
 159. Michigan Science Center159

  Michigan Science Center

  Detroit, MI
  Het Michigan Science Center, ook bekend als MiSci, is een wetenschapsmuseum gevestigd in Detroit, Michigan. Het is verbonden met de Smithsonian Institution, die bekend staat om zijn uitgebreide collectie artefacten en tentoonstellingen. Het museum is gewijd aan het inspireren van nieuwsgierigheid en het bevorderen van een liefde voor wetenschap, technologie, engineering en wiskunde (STEM) bij bezoekers van alle leeftijden.
 160. American Victory Ship160

  American Victory Ship

  Tampa, FL
  De SS American Victory is een historisch schip dat dienst heeft gedaan in drie grote oorlogen. Het was actief in het Azië-Pacific theater tijdens de laatste maanden van de Tweede Wereldoorlog, en diende later in de Koreaanse Oorlog van 1951 tot 1954, en de Vietnamoorlog van 1967 tot 1969. Dit schip heeft een rijke geschiedenis die bezoekers die geïnteresseerd zijn in militaire geschiedenis zeker zal boeien.
 161. Tulsa Air & Space Museum & Planetarium161

  Tulsa Air & Space Museum & Planetarium

  Tulsa, OK
  Het Tulsa Air and Space Museum (TASM) is een lucht- en ruimtevaartmuseum gelegen in Tulsa, Oklahoma, Verenigde Staten. Het bevindt zich in de noordwestelijke hoek van het terrein van de internationale luchthaven van Tulsa, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers die de stad binnen vliegen.
 162. Great Plains Transportation Museum162

  Great Plains Transportation Museum

  Wichita, KS
  Het Great Plains Transportation Museum (GPTM) is een vervoersmuseum gelegen in het hart van Wichita, de grootste stad in de Amerikaanse staat Kansas. Het biedt bezoekers een unieke kans om de geschiedenis van het vervoer in de regio te verkennen, met een bijzondere focus op de spoorwegindustrie.
 163. Kansas Aviation Museum163

  Kansas Aviation Museum

  Wichita, KS
 164. Discovery Place164

  Discovery Place

  Charlotte, NC
  Discovery Place Science is een wetenschaps- en technologiemuseum gelegen in Uptown, Charlotte, North Carolina. Het biedt een verscheidenheid aan tentoonstellingen en interactieve displays die geschikt zijn voor alle leeftijden, waardoor het een geweldige bestemming is voor gezinnen, schoolgroepen of iedereen met een nieuwsgierigheid naar wetenschap en technologie.
 165. Carolina's Aviation Museum165

  Carolina's Aviation Museum

  Charlotte, NC
  Het Sullenberger Aviation Museum, voorheen bekend als het Carolinas Aviation Museum, bevindt zich op het terrein van Charlotte Douglas International Airport in Charlotte, North Carolina. Deze unieke locatie maakt het tot een van de weinige luchtvaartmusea gelegen bij een grote hub-luchthaven. Het museum werd opgericht in 1992 en heeft sindsdien een collectie van meer dan 50 statische vliegtuigen en talloze kleinere historische items gerelateerd aan de luchtvaart in North Carolina en South Carolina verzameld.
 166. Historic RailPark & Train Museum166

  Historic RailPark & Train Museum

  Bowling Green, KY
  Het Historisch Railpark en Treinmuseum, voorheen het Louisville en Nashville Railroad Station, bevindt zich in het historische treinstation in Bowling Green, Kentucky. Dit gebouw heeft een aanzienlijke historische waarde, aangezien het op 18 december 1979 op de Nationale Register van Historische Plaatsen werd geplaatst. Deze erkenning benadrukt het belang van het gebouw in de geschiedenis van de Verenigde Staten, waardoor het een interessante plek is voor mensen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en architectuur.
 167. Saratoga Automobile Museum167

  Saratoga Automobile Museum

  Saratoga Springs, NY
  Het Saratoga Automobile Museum bevindt zich in het uitgestrekte Saratoga Spa State Park in Saratoga Springs, New York. Deze locatie biedt bezoekers de mogelijkheid om hun museumbezoek te combineren met een dagje uit in het park, genietend van de natuurlijke schoonheid van het gebied.
 168. Strasenburgh Planetarium168

  Strasenburgh Planetarium

  Rochester, NY
  Het Strasenburgh Planetarium is een openbaar planetarium gelegen op 663 East Avenue in de stad Rochester, New York. Het is vernoemd naar zijn weldoeners, Edwin en Clara Strasenburgh, en maakt deel uit van het Rochester Museum and Science Center. Het planetarium staat bekend om zijn Star Theater met een diameter van 65 voet dat plaats biedt aan 225 mensen en herbergt de eerste Zeiss Mark VI planetariumprojector, die nog steeds dagelijks in gebruik is.
 169. RMSC (Rochester Museum & Science Center)169

  RMSC (Rochester Museum & Science Center)

  Rochester, NY
  Het Rochester Museum & Science Center (RMSC) is een museum in Rochester, New York , gewijd aan de gemeenschap onderwijs in wetenschap, technologie en lokale geschiedenis. Het museum exploiteert ook het Strasenburgh Planetarium , dat naast het museum ligt, en het Cumming Nature Center , een natuurre
 170. Lone Star Flight Museum170

  Lone Star Flight Museum

  Galveston, TX
  Het Lone Star Flight Museum , gevestigd in Houston, Texas , is een lucht- en ruimtevaartmuseum dat meer dan 24 historisch belangrijke vliegtuigen tentoonstelt, alsmede vele artefacten die verband houden met de geschiedenis van de vlucht. De collectie van het museum is zeldzaam omdat de meeste vliegt
 171. Museum of Science and Technology171

  Museum of Science and Technology

  Syracuse, NY
  Het Milton J. Rubenstein Museum of Science and Technology, vaak aangeduid als het MOST, is gelegen in de wijk Armory Square in het centrum van Syracuse, New York. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een verscheidenheid aan andere attracties in de buurt, waardoor het een handige stop is voor toeristen die de stad bezoeken.
 172. Peterson Air and Space Museum172

  Peterson Air and Space Museum

  Colorado Springs, CO
  Het Peterson Air and Space Museum, gelegen op Peterson Space Force Base in Colorado Springs, Colorado, is een luchtvaartmuseum met een focus op de geschiedenis van het Air Defense Command, Aerospace Defense Command en Air Force Space Command. Dit museum biedt bezoekers een unieke kans om zich te verdiepen in de rijke geschiedenis van deze belangrijke militaire commando's en hun rol in de ontwikkeling van de luchtvaart en ruimteverkenning.
 173. Western Mining Museum173

  Western Mining Museum

  Colorado Springs, CO
  Het Western Museum of Mining & Industry, gelegen aan 225 North Gate Boulevard in Colorado Springs, Colorado, is een unieke instelling die zich verdiept in de rijke mijnbouwgeschiedenis en industriële technologie van het westen van de Verenigde Staten. Dit museum biedt een diepgaand inzicht in de evolutie van mijnbouw en industrie in de regio, en biedt een uitgebreid begrip van de rol die deze sectoren speelden bij het vormgeven van het Westen.
 174. Nevada State Railroad Museum174

  Nevada State Railroad Museum

  Carson City, NV
  Het Nevada State Railroad Museum, gelegen in Carson City, Nevada, is een belangrijke instelling die het rijke spoorweg erfgoed van de staat bewaart. Het museum herbergt een indrukwekkende verzameling locomotieven en wagons van de beroemde Virginia en Truckee Railroad. Dit biedt bezoekers een unieke kans om zich te verdiepen in de geschiedenis van de spoorwegen in Nevada en de technische wonderen van het verleden te waarderen.
 175. Naples Depot Museum175

  Naples Depot Museum

  Naples, FL
  Het Naples Seaboard Air Line Railway Station, ook bekend als het Naples Railroad Depot of Seaboard Coast Line Railroad Depot, is een historisch depot gelegen op 1051 5th Avenue, South in Naples, Florida. Gebouwd in 1927, heeft het depot een rijke geschiedenis, het is zowel door de Atlantic Coast Line als de Seaboard Air Line onafhankelijk van elkaar geëxploiteerd voor hun fusie. Het werd in 1974 toegevoegd aan het U.S. National Register of Historic Places.
 176. Corpus Christi Museum of Science and History176

  Corpus Christi Museum of Science and History

  Corpus Christi, TX
  Het Corpus Christi Museum of Science and History is een wetenschaps- en geschiedenismuseum in Corpus Christi, Texas , in de buurt van de Corpus Christi Harbor Bridge en de waterkant. Het werd opgericht in 1957. Onder de vele tentoongestelde voorwerpen die een oppervlakte van meer dan 40.000 vierkant
 177. Museum of Life and Science177

  Museum of Life and Science

  Durham, NC
  Het Museum of Life and Science, voorheen bekend als het North Carolina Museum of Life and Science en het NC Children's Museum, is een groot wetenschapsmuseum gelegen in Durham, North Carolina. Het museum beslaat een indrukwekkende 84 hectare en biedt een verscheidenheid aan tentoonstellingen en activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden.
 178. Hagley Museum and Library178

  Hagley Museum and Library

  Wilmington, DE
  Het Hagley Museum and Library is een non-profit onderwijsinstelling in New Castle County, Delaware, in de buurt van Wilmington. Het museum en het terrein beslaan meer dan 95 hectare langs de oevers van de Brandywine Creek en omvatten het eerste huis en de eerste tuin van de familie du Pont in de Ver
 179. United States Lightship Columbia179

  United States Lightship Columbia

  Astoria, OR
  Het lichtschip Columbia (WLV-604) van de Verenigde Staten is een belangrijk onderdeel van de maritieme geschiedenis. Het werd in 1951 in dienst genomen voor de kustwacht van de Verenigde Staten aan de monding van de Columbia-rivier. Dit lichtschip speelde een cruciale rol bij het begeleiden van schepen door de zandbank van de Columbia-rivier en een gebied dat bekend staat als de Pacific Graveyard.
 180. Old Montana Prison180

  Old Montana Prison

  Deer Lodge, MT
  In het oude gevangeniscomplex zijn nu vijf musea ondergebracht waarvoor één vergoeding wordt gevraagd. Een must voor elke museumliefhebber.
 181. Museum of Arts & Sciences181

  Museum of Arts & Sciences

  Daytona Beach, FL
  Het Museum of Arts and Sciences, vaak aangeduid als MOAS, bevindt zich in Daytona Beach, Florida. Het is erkend als lid van de American Alliance of Museums en is aangesloten bij de Smithsonian Institution. Deze aansluiting en lidmaatschap geven aan dat het museum zich inzet om hoge normen te handhaven in zijn tentoonstellingen en programma's.
 182. Don Garlits Museum of Drag Racing182

  Don Garlits Museum of Drag Racing

  Ocala, FL
  Het Don Garlits Museum of Drag Racing is gunstig gelegen op 13700 SW 16th Ave, Ocala, Florida, vlak bij Interstate 75. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die over de weg reizen.
 183. Hatfield Marine Science Center183

  Hatfield Marine Science Center

  Newport, OR
  Het Hatfield Marine Science Visitor Center fungeert als de publiekseducatievleugel van de HMSC. Het biedt een verscheidenheid aan tentoonstellingen die zich richten op mariene soorten, marien onderzoek en de kustomgeving. Het bezoekerscentrum is het hele jaar door geopend, waardoor het een geweldige bestemming is voor toeristen, ongeacht het seizoen. De toegang tot het centrum is op basis van een donatie, waardoor het toegankelijk is voor iedereen.
 184. Morehead Planetarium184

  Morehead Planetarium

  Chapel Hill, NC
  Het Morehead Planetarium en Science Center, gelegen op de campus van de University of North Carolina in Chapel Hill, is een van de oudste en grootste planetariums in de Verenigde Staten. Het heeft een rijke geschiedenis en heeft sinds de opening in 1949 meer dan zeven miljoen bezoekers verwelkomd. Het planetarium werd gebruikt om astronauten van de Gemini- en Apollo-programma's te trainen in hemelse navigatie, waardoor het een belangrijke locatie is in de geschiedenis van de ruimteverkenning.
 185. The Landing Craft Support Museum185

  The Landing Craft Support Museum

  Vallejo, CA
 186. Western Science Center186

  Western Science Center

  Hemet, CA
  Het Western Science Center, voorheen bekend als het Western Center for Archaeology & Paleontology, is een museum gelegen nabij Diamond Valley Lake in Hemet, Californië. Deze locatie is ideaal voor toeristen die geïnteresseerd zijn in archeologie, paleontologie en de natuurlijke geschiedenis van de regio.
 187. Chatham Railroad Museum187

  Chatham Railroad Museum

  Chatham, MA
  Het Chatham Railroad Depot is een historisch treinstation gelegen in Chatham, Massachusetts. Het wordt erkend om zijn historische betekenis en staat vermeld in het National Register of Historic Places. Deze erkenning draagt bij aan de culturele en historische waarde van de site, waardoor het een interessante bestemming is voor toeristen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en architectuur.
 188. Museum of Science & History188

  Museum of Science & History

  Jacksonville, FL
  Het Museum of Science & History (MOSH) is een particuliere, non-profit instelling die zich bevindt op de Southbank Riverwalk in Jacksonville, Florida. Als het meest bezochte museum van de stad, is het gespecialiseerd in wetenschappelijke en lokale geschiedenistentoonstellingen. Het museum heeft een grote reizende tentoonstelling die elk kwartaal verandert, drie verdiepingen met permanente en kenmerkende tentoonstellingen, en het Bryan-Gooding Planetarium.
 189. 189

  Mackinaw Bridge Museum

  Mackinaw City, MI
 190. Science Museum of Minnesota190

  Science Museum of Minnesota

  St. Paul, MN
  Het Science Museum of Minnesota, gelegen in Saint Paul, is een non-profit instelling die in 1907 werd opgericht. Het museum richt zich op een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder technologie, natuurgeschiedenis, natuurwetenschappen en wiskundeonderwijs. Het wordt ondersteund door een team van toegewijde vrijwilligers.
 191. American Bookbinders Museum191

  American Bookbinders Museum

  San Francisco, CA
  Het American Bookbinders Museum, gelegen in San Francisco, Californië, is een klein, non-profit instituut gewijd aan de kunst, geschiedenis en ambacht van boekbinden. Dit unieke museum biedt een diepgaande kijk op het ingewikkelde proces van boekbinden, en toont de evolutie en betekenis ervan door de geschiedenis heen.
 192. Buena Vista Museum of Natural History192

  Buena Vista Museum of Natural History

  Bakersfield, CA
  Het Buena Vista Museum of Natural History & Science is een prominent natuurhistorisch museum in het hart van Bakersfield, Californië. Het is gunstig gelegen in de binnenstad in de kunstdistrict, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen en locals.
 193. WW&F Railway Museum193

  WW&F Railway Museum

  Alna, ME
  De Wiscasset, Waterville en Farmington Railway beleefde een heropleving in de late jaren 1980 toen Harry Percival het bedrijf overnam en plande om een deel van de route te herbouwen. Dit leidde tot de oprichting van het Wiscasset, Waterville en Farmington Railway Museum, Inc. in 1989. Het traject Sheepscot–Alna Center werd in 2002 heropend en wordt sindsdien geëxploiteerd als museumspoorweg, wat bezoekers een unieke kans biedt om een stukje van de spoorweggeschiedenis van Maine te ervaren.
 194. Air Zoo Aerospace & Science Center194

  Air Zoo Aerospace & Science Center

  Portage, MI
  De Air Zoo, oorspronkelijk opgericht als het Kalamazoo Aviation History Museum, is een unieke combinatie van een luchtvaartmuseum en een overdekt pretpark. Het is gunstig gelegen naast de internationale luchthaven Kalamazoo-Battle Creek in Portage, Michigan. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen en luchtvaartenthousiastelingen.
 195. Ships of the Sea Museum195

  Ships of the Sea Museum

  Savannah, GA
  Het William Scarbrough House, gelegen in Savannah, Georgia, is een historisch huis gebouwd in 1819. Het wordt nationaal erkend om zijn Griekse Revival-architectuur, een stijl die populair was in de Verenigde Staten tijdens de vroege 19e eeuw. Het huis heeft in de loop der jaren verschillende wijzigingen ondergaan, maar is grotendeels hersteld in zijn oorspronkelijke uiterlijk. Het is een van de weinige overgebleven werken van architect William Jay, waardoor het een belangrijk stuk architectuurgeschiedenis is.
 196. America On Wheels Museum196

  America On Wheels Museum

  Allentown, PA
  America on Wheels is een transportmuseum gelegen in Allentown, Pennsylvania. Het is gewijd aan de geschiedenis en evolutie van transport over de weg, met een verscheidenheid aan voertuigen uit verschillende tijdperken. Het museum biedt een educatieve en boeiende ervaring voor bezoekers van alle leeftijden, waardoor het een waardevolle bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de automobiel.
 197. Hill Aerospace Museum197

  Hill Aerospace Museum

  Clearfield, UT
  Hill Aerospace Museum , gelegen in Roy , Utah , is een museum van de Amerikaanse luchtmacht dat deel uitmaakt van het United States Air Force Heritage Program. Het museum ligt aan de Interstate 15 en ligt vlakbij Hill Air Force Base. Het museum, opgericht in 1981 en verhuisd naar de huidige locatie
 198. Ss John W. Brown198

  Ss John W. Brown

  Baltimore, MD
  Vandaag de dag dient de SS John W. Brown als een museum, gelegen aan Pier 1 op Clinton Street in de haven van Baltimore, Maryland. Bezoekers kunnen het schip verkennen en meer te weten komen over zijn rijke geschiedenis, van zijn bouw tot zijn dienst tijdens de Tweede Wereldoorlog en daarna.
 199. Los Angeles Live Steamers Railroad Museum199

  Los Angeles Live Steamers Railroad Museum

  Los Angeles, CA
  Het Los Angeles Live Steamers Railroad Museum (LALSRM) is een non-profitorganisatie die in 1956 werd opgericht door liefhebbers van live stoom. Het hoofddoel van het museum is om het publiek te informeren over de geschiedenis en folklore van spoorwegen, en om de technologie van live stoom en schaalmodel spoorwegen te promoten.
 200. Paul S. Russell, MD Museum of Medical History and Innovation - Ether Dome200

  Paul S. Russell, MD Museum of Medical History and Innovation - Ether Dome

  Boston, MA

Alle musea in Verenigde Staten