Ontdek alle musea in Zutphen en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Zutphen, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Zutphen bekijk je onze lijst van beste musea in Zutphen.

Zutphen is een Nederlandse stad in de provincie Gelderland, gelegen aan de rivier de IJssel. Zutphen heeft zich door de eeuwen heen ontwikkeld van een Germaanse nederzetting, via een machtscentrum rond 1000 en een handelsstad rond 1300 tot een hedendaagse middelgrote stad. Aan het eind van de 12e eeuw kreeg de stad stadsrechten en werd het een hanzestad. Rondom de oude binnenstad zijn de oude vestingwerken op verschillende plaatsen nog tastbaar aanwezig. En in het hart van de stad staan statige koopmanshuizen met kleine hofjes.

Lees meer…

Musea in Zutphen

Dit overzicht bevat alle musea in Zutphen en omgeving.
Benieuwd naar welke musea er in Zutphen zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Zutphen

Advertentie

Tentoonstellingen in Zutphen

Dit is een selectie van tentoonstellingen in Zutphen. Ben je op zoek naar een overzicht van alle tentoonstellingen in Zutphen? Bekijk dan onze complete lijst met alle tentoonstellingen in Zutphen.

Alle tentoonstellingen in Zutphen

Advertentie