De beste musea in Aberdeen in december 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Aberdeen, Schotland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Aberdeen, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Aberdeen.

Voor sommige musea in Aberdeen dien je wellicht een tijdslot te reserveren. Bekijk hier welke plaatsen en tickets je nu al van tevoren kunt boeken. 👉
Reserveer nu

Op zoek naar de beste musea in Aberdeen? Dit zijn de beste:

 1. Aberdeen Maritime Museum1

  Aberdeen Maritime Museum

  Aberdeen
  Aberdeen Maritime Museum is een museum in Aberdeen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer, Wetenschap en Technologie en Maritiem.
 2. The Gordon Highlanders Museum2

  The Gordon Highlanders Museum

  Aberdeen
  The Gordon Highlanders Museum is een museum in Aberdeen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, kostuum en textiel, archieven, persoonlijkheden, wapens en oorlog, muziek en schone kunsten.
 3. Aberdeen Art Gallery3

  Aberdeen Art Gallery

  Aberdeen
  Aberdeen Art Gallery is een museum in Aberdeen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Munten en Medailles, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Sociale Geschiedenis, Schone Kunsten, Persoonlijkheden, Oudheidkunde, Wetenschap en Technologie en Kostuum en Textiel.
 4. Provost Skene's House4

  Provost Skene's House

  Aberdeen
  Provost Skene's House is een museum in Aberdeen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, decoratieve en toegepaste kunst, oudheidkunde, sociale geschiedenis en kostuum en textiel.
 5. Aberdeen Science Centre5

  Aberdeen Science Centre

  Aberdeen
  Aberdeen Science Centre is een museum in Aberdeen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie.

Alle musea in Aberdeen