De beste musea in Sint Andrews in juni 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Sint Andrews, Schotland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Sint Andrews, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Sint Andrews.

Op zoek naar de beste musea in Sint Andrews? Dit zijn de beste:

 1. St Andrews Cathedral And St Rule's Tower1

  St Andrews Cathedral And St Rule's Tower

  Sint Andrews
  St Andrews Cathedral And St Rule's Tower is een museum in Sint Andrews. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur en godsdienst.
 2. Scotland's Secret Bunker2

  Scotland's Secret Bunker

  Sint Andrews
  Scotland's Secret Bunker is een museum in Sint Andrews. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, speelgoed en hobby's en wetenschap en technologie.
 3. St Andrews Botanic Garden3

  St Andrews Botanic Garden

  Sint Andrews
  St Andrews Botanic Garden is een museum in Sint Andrews. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen.
 4. The Museum of the University of St Andrews (MUSA)4

  The Museum of the University of St Andrews (MUSA)

  Sint Andrews
  The Museum of the University of St Andrews (MUSA) is een museum in Sint Andrews. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie.
 5. 5

  British Golf Museum

  Sint Andrews
  British Golf Museum is een museum in Sint Andrews. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wetenschap en Technologie, Kostuum en Textiel, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Sociale Geschiedenis, Oudheidkunde, Persoonlijkheden, Archieven, Schone Kunsten en Munten en Medailles.

Alle musea in Sint Andrews