De beste musea in Dundee in 2021

Dit zijn de top 10 beste musea in Dundee, Schotland, gesorteerd op score en populariteit in 2021. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Dundee, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Dundee.

Dit zijn de beste musea in Dundee:

 1. Discovery Point and RRS Discovery1

  Discovery Point and RRS Discovery

  Dundee
  Discovery Point and RRS Discovery is een museum in Dundee. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wetenschap en Technologie, Landvervoer, Maritiem, Persoonlijkheden en Archieven.
 2. The McManus : Dundee's Art Gallery and Museum2

  The McManus : Dundee's Art Gallery and Museum

  Dundee
  The McManus : Dundee's Art Gallery and Museum is een museum in Dundee. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde, Schone Kunsten, Sociale Geschiedenis en Natuurwetenschappen.
 3. Scotland's Jute Museum @ Verdant Works3

  Scotland's Jute Museum @ Verdant Works

  Dundee
  Scotland's Jute Museum @ Verdant Works is een museum in Dundee. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Wetenschap en Technologie en Archieven.
 4. Advertentie
 5. Broughty Castle Museum4

  Broughty Castle Museum

  Dundee
  Broughty Castle Museum is een museum in Dundee. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen, Sociale Geschiedenis, Maritiem, Wapens en Oorlog en Persoonlijkheden.
 6. HMS Unicorn5

  HMS Unicorn

  Dundee
  Frigate Unicorn is een museum in Dundee. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Wetenschap en Technologie, Maritiem, Archieven, Schone Kunsten, Persoonlijkheden, Wapens en Oorlog, Kostuum en Textiel en Wereldculturen.
 7. University of Dundee Botanic Garden6

  University of Dundee Botanic Garden

  Dundee
  University of Dundee Botanic Garden is een museum in Dundee. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen.
 8. Advertentie
 9. Dundee Science Centre7

  Dundee Science Centre

  Dundee
 10. Mills Observatory8

  Mills Observatory

  Dundee
  Mills Observatory is een museum in Dundee. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wetenschap en Technologie en Persoonlijkheden.
 11. 9

  D'Arcy Thompson Zoology Museum

  Dundee
 12. 10

  McManus Collections Unit

  Dundee
  McManus Collections Unit is een museum in Dundee. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen, Kostuum en Textiel, Oudheidkunde en Sociale Geschiedenis.

Alle musea in Dundee