Alle historische musea en attracties om te bezoeken in Alexandria

Alexandria (Virginia) is een goede plek om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in geschiedenis. We zetten hieronder alle 5 historische musea in Alexandria op een rij, om je te verliezen in het culturele erfgoed en de lokale geschiedenis van de plaats.

Ben je een echte geschiedenisliefhebber en ben je op zoek naar de beste historische musea om te bezoeken in Alexandria? Dit zijn ze:

 1. Gadsby's Tavern Museum1

  Gadsby's Tavern Museum

  Alexandria, VA
  Gadsby's Tavern is een historisch complex gelegen op 134 en 138 North Royal Street, op de hoek van Cameron Street in de wijk Old Town in Alexandria, Virginia. Deze locatie is doordrenkt van geschiedenis en biedt een unieke blik op het verleden.
 2. Stabler-Leadbeater Apothecary Museum2

  Stabler-Leadbeater Apothecary Museum

  Alexandria, VA
  De Stabler-Leadbeater Apothecary Shop is erkend voor zijn historische betekenis. Het staat sinds 17 maart 1981 op de Virginia Landmarks Register en sinds 24 november 1982 op de National Register of Historic Places. Deze vermeldingen benadrukken het belang van de site in de Amerikaanse geschiedenis.
 3. National Inventors Hall of Fame Museum3

  National Inventors Hall of Fame Museum

  Alexandria, VA
  Naast het erkennen van uitvinders, exploiteert de NIHF ook een museum in Alexandria, Virginia. Dit museum toont het werk van de inductees en geeft inzicht in hun uitvindingen. De NIHF sponsort ook educatieve programma's en een collegiale competitie, waardoor de geest van uitvinding en innovatie verder wordt bevorderd.
 4. Friendship Firehouse Museum4

  Friendship Firehouse Museum

  Alexandria, VA
 5. Alexandria History Museum at the Lyceum5

  Alexandria History Museum at the Lyceum

  Alexandria, VA
  Het Lyceum, gelegen in Alexandria, Virginia, is een historisch museum en evenementenruimte. Het werd gebouwd in 1839 door Benjamin Hallowell, een Quaker schoolmeester. Dit gebouw, dat sinds 1969 op de Nationale Register van Historische Plaatsen staat, is een getuigenis van de rijke geschiedenis en cultureel erfgoed van de stad.

Alle musea in Alexandria