Ontdek de beste musea in Heerlen en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van musea in Heerlen, of gebruik filters en navigeer door de kaart.

Heerlen is een stad in de Nederlandse provincie Limburg. Het is een van de ‘groenste’ steden in Nederland, met veel natuur. Het kenmerkt zich naast het groen met kastelen, watermolens en boerderijen door monumenten die de belangrijkste architectuurstromingen uit de 20e eeuw vertegenwoordigen. Ook is Heerlen een populaire winkelstad met veel winkelstraten en diverse grotere winkelcentra. Jaarlijks zijn er veel verschillende evenementen, waaronder de Taptoe, de Telematicaloop, het festival Cultura Nova en de Profronde. Een architectonische blikvanger in Heerlen is het Glaspaleis dat dienst doet als cultureel centrum.

Lees meer…

Musea in Heerlen

Dit overzicht bevat alle musea in Heerlen en omgeving.
Benieuwd naar welke musea er in Heerlen zijn? Dit zijn de musea:

Tentoonstellingen in Heerlen

Dit is een selectie van tentoonstellingen in Heerlen en omgeving. Zowel huidige tijdelijke als permanente tentoonstellingen worden getoond. Bezoek een museumpagina om meer over de activiteiten en tentoonstellingen te weten te komen. Wil je weten wat er in Heerlen te zien is? De volgende tentoonstellingen zijn te zien:

Heerlen kortingen en kortingskaarten & -passen

Bekijk in onderstaand overzicht kortingen en kortingskaarten & -passen die geldig zijn bij musea in Heerlen en omgeving en ontdek activiteiten en dingen om te zien en te doen met korting. Ben je op zoek naar korting in Heerlen? Dit zijn alle kortingen en kortingskaarten die in Heerlen geldig zijn: