Alle historische musea en attracties om te bezoeken in San Diego

San Diego (Californië) is een goede plek om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in geschiedenis. We zetten hieronder alle 20 historische musea in San Diego op een rij, om je te verliezen in het culturele erfgoed en de lokale geschiedenis van de plaats.

Ben je een echte geschiedenisliefhebber en ben je op zoek naar de beste historische musea om te bezoeken in San Diego? Dit zijn ze:

 1. Maritime Museum of San Diego1

  Maritime Museum of San Diego

  San Diego, CA
  Het Maritiem Museum van San Diego, opgericht in 1948, herbergt een van de grootste collecties historische zeeschepen in de Verenigde Staten. Deze collectie biedt een uniek inzicht in de maritieme geschiedenis van het land en biedt bezoekers de mogelijkheid om een verscheidenheid aan historische schepen te verkennen.
 2. Museum of Us2

  Museum of Us

  San Diego, CA
  Het San Diego Museum of Man, een antropologisch museum, is gevestigd in de historische gebouwen van de California Quadrangle, in Balboa Park, San Diego, Californië. Deze locatie biedt een unieke mix van geschiedenis en cultuur, waardoor het een interessante bestemming is voor toeristen.
 3. James Mccoy House3

  James Mccoy House

  San Diego, CA
 4. Centro Cultural De La Raza4

  Centro Cultural De La Raza

  San Diego, CA
  Het Centro Cultural de la Raza, gelegen in Balboa Park, San Diego, is een non-profitorganisatie die zich toelegt op de creatie, het behoud, de promotie en het onderwijs van Chicano, Mexicaans, Native American en Latino kunst en cultuur. Het centrum ondersteunt en stimuleert de creatieve expressie van de inheemse culturen van Amerika en is lid van de American Alliance of Museums.
 5. 5

  Firehouse Museum

  San Diego, CA
  Een juweeltje, perfect voor gezinnen met kinderen. Leer meer over de geschiedenis van vuurgevechten via de boeiende tentoonstellingen van het museum.
 6. Junipero Serra Museum6

  Junipero Serra Museum

  San Diego, CA
  Presidio Park, gelegen in San Diego, Californië, heeft een aanzienlijke historische waarde omdat het de plaats is waar de eerste Europese nederzettingen in het westen van de Verenigde Staten werden gevestigd. De San Diego Presidio en de San Diego Mission werden hier in 1769 opgericht, wat het begin markeert van de Europese invloed in de regio.
 7. Gaslamp Museum at the William Heath Davis House7

  Gaslamp Museum at the William Heath Davis House

  San Diego, CA
  Davis was de oorspronkelijke oprichter van New Town San Diego, een project gericht op het creëren van een nieuwe gemeenschap dichter bij de San Diego Bay dan het oorspronkelijke Old Town San Diego. Ondanks aanvankelijke uitdagingen, ontwikkelde het gebied zich uiteindelijk tot wat nu bekend staat als Downtown San Diego, een levendig en bruisend deel van de stad.
 8. San Diego History Center8

  San Diego History Center

  San Diego, CA
  Het San Diego History Center, gelegen in het Balboa Park van de stad, is een museum dat de rijke geschiedenis van San Diego tentoonstelt. Opgericht in 1928, is het centrum een belangrijk onderdeel van het culturele landschap van de stad geweest, en biedt bezoekers de kans om in het verleden te duiken en de evolutie van de stad door de jaren heen te begrijpen.
 9. San Diego Chinese Historical Museum9

  San Diego Chinese Historical Museum

  San Diego, CA
  Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een perfecte kans om de Chinese cultuur te ontdekken. Het museum verzorgt ook rondleidingen door de Aziatische wijk.
 10. Mason Street Schoolhouse10

  Mason Street Schoolhouse

  San Diego, CA
 11. La Casa De Machado Y Stewart11

  La Casa De Machado Y Stewart

  San Diego, CA
 12. Colorado House12

  Colorado House

  San Diego, CA
 13. Seeley Stable Museum13

  Seeley Stable Museum

  San Diego, CA
 14. Whaley House Museum14

  Whaley House Museum

  San Diego, CA
 15. Marston House15

  Marston House

  San Diego, CA
 16. The Veterans Museum at Balboa Park16

  The Veterans Museum at Balboa Park

  San Diego, CA
  Het Veterans Museum and Memorial Center bevindt zich in het historische Balboa Park in San Diego, Californië. Deze locatie biedt bezoekers de mogelijkheid om het museum te verkennen en te genieten van het omliggende park, dat bekend staat om zijn prachtige landschappen en andere culturele instellingen.
 17. 17

  San Diego Police Museum

  San Diego, CA
  Een vaak gemist museum met een uitgebreide collectie van alles wat met politie te maken heeft. Onderhoudend en educatief.
 18. 18

  San Diego Archaeological Center

  San Diego, CA
  Dit verborgen juweeltje verkent de afgelopen 10.000 jaar van bewoning rond San Diego. Uitstekend geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.
 19. 19

  Women's Museum of California

  San Diego, CA
  Het Women's Museum of California (WMC) is een non-profit instelling gevestigd in San Diego, Californië. Het museum is gewijd aan het behoud en de promotie van de vrouwengeschiedenis. Het biedt bezoekers een unieke kans om te leren over de belangrijke bijdragen van vrouwen door de geschiedenis heen en hun impact op de samenleving.
 20. 20

  Portuguese Historical Center

  San Diego, CA

Alle musea in San Diego