De beste musea in Yuma in oktober 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Yuma, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Yuma, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Yuma.

Op zoek naar de beste musea in Yuma? Dit zijn de beste:

 1. Yuma Territorial Prison1

  Yuma Territorial Prison

  Yuma, AZ
  De Yuma Territorial Prison, gelegen in het Arizona Territory van de Verenigde Staten, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1 juli 1876, toen het zijn eerste gevangene toeliet. Deze historische site biedt een blik in het verleden en biedt bezoekers de kans om meer te leren over de geschiedenis van de gevangenis en het leven van degenen die er gevangen zaten.
 2. Sanguinetti House Museum and Gardens2

  Sanguinetti House Museum and Gardens

  Yuma, AZ
  Dit charmante museum behandelt de geschiedenis van Arizona en de Arizoniaanse natuur. Het beschikt ook over mooie tuinen op het terrein.
 3. Castle Dome Mine Museum3

  Castle Dome Mine Museum

  Yuma, AZ
  Castle Dome Landing, gelegen in de Castle Dome Mountains van Yuma County, Arizona, is een historische spookstad. Het werd oorspronkelijk opgericht rond 1863, dienend als transportdepot en mijnwerkerskamp. Deze site biedt een blik op het verleden en geeft bezoekers een uniek perspectief op de vroege mijnactiviteiten en het leven in het Arizona Territory.
 4. Colorado River State Historic Park4

  Colorado River State Historic Park

  Yuma, AZ
  Het Yuma Quartermaster Depot State Historic Park, voorheen bekend als het Yuma Crossing State Historic Park, is een belangrijke historische locatie gelegen in Yuma, Arizona, VS. Dit park maakt deel uit van de Yuma Crossing en bijbehorende sites op het National Register of Historic Places in het Yuma Crossing National Heritage Area. Het was een essentieel quartermaster depot tijdens de jaren 1870, waar goederen werden verscheept de Colorado-rivier op vanuit de Golf van Californië en opgeslagen in Yuma voor distributie naar de woestijnfrontforten in de zuidwestelijke Verenigde Staten.
 5. 5

  Yuma History Museum

  Yuma, AZ

Alle musea in Yuma