Alle natuur- & natuurhistorische musea en attracties om te bezoeken in Austin

Austin (Texas) heeft een aantal interessante plekken om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie. Hieronder zetten we alle 4 wetenschapsmusea in Austin voor je op een rij.

Is de natuur en natuurhistorie iets dat je interesseert en ben je op zoek naar de beste natuurmusea om te bezoeken in Austin? Dit zijn ze:

 1. Austin Aquarium1

  Austin Aquarium

  Austin, TX
  Het Austin Aquarium, een winstgevende instelling, is gevestigd in Austin, Texas, Verenigde Staten. Het werd officieel geopend voor het publiek op 12 december 2013. Het aquarium biedt bezoekers een unieke kans om een ​​diverse reeks van het aquatische leven te verkennen.
 2. Umlauf Sculpture Garden and Museum2

  Umlauf Sculpture Garden and Museum

  Austin, TX
  De Umlauf Sculpture Garden & Museum, vaak aangeduid als de UMLAUF, is een unieke combinatie van een museum en een openlucht beeldentuin. De hoofdfocus van het museum ligt op de artistieke creaties van de gerenommeerde Amerikaanse beeldhouwer Charles Umlauf. Het museum is een getuigenis van Umlauf's artistieke vaardigheden en biedt bezoekers de kans om zijn diverse reeks werken te verkennen.
 3. Austin Zoo3

  Austin Zoo

  Austin, TX
  Austin Zoo is een non-profit opvangdierentuin gelegen in het zuidwesten van het niet-geïncorporeerde Travis County, Texas, ten westen van Austin. Als een opvangdierentuin biedt het een veilige haven voor een verscheidenheid aan dieren, waardoor het een unieke bestemming is voor dierenliefhebbers en natuurbeschermingsenthousiastelingen.
 4. Austin Nature & Science Center4

  Austin Nature & Science Center

  Austin, TX
  Geweldige locatie waar de kinderen letterlijk de tentoongestelde voorwerpen in handen kunnen krijgen om te leren over de natuur en haar geschiedenis. Gratis toegang.

Alle musea in Austin