De beste musea in Lubbock in december 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Lubbock, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Lubbock, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Lubbock.

Op zoek naar de beste musea in Lubbock? Dit zijn de beste:

 1. National Ranching Heritage Center1

  National Ranching Heritage Center

  Lubbock, TX
  Het National Ranching Heritage Center (NRHC) is een museum dat zich toelegt op het behoud en de presentatie van de geschiedenis van het ranchen. Het bevindt zich op de campus van Texas Tech University in Lubbock, Texas. Het museum biedt een uniek inzicht in de ranch levensstijl en de evolutie ervan door de eeuwen heen.
 2. Silent Wings Museum2

  Silent Wings Museum

  Lubbock, TX
  Het Silent Wings Museum, gelegen in Lubbock, Texas, is een uniek museum dat is gehuisvest in de voormalige toren en terminalgebouw van de luchthaven van Lubbock uit de jaren 50 en 60. Deze locatie voegt een laag van historische betekenis toe aan het museum, omdat het getuigt van de luchtvaartgeschiedenis van de stad.
 3. Lubbock Lake Landmark3

  Lubbock Lake Landmark

  Lubbock, TX
  Het Lubbock Lake Landmark, ook bekend als Lubbock Lake Site, is een belangrijke archeologische site en natuurhistorisch reservaat gelegen in de stad Lubbock, Texas. Het reservaat beslaat een indrukwekkende 336 hectare en is beschermd als een staats- en federaal monument. Het biedt een unieke kans om de geschiedenis en natuurlijke schoonheid van de regio te verkennen.
 4. American Wind Power Center4

  American Wind Power Center

  Lubbock, TX
  Het American Wind Power Center, gelegen in Lubbock, Texas, is een museum gewijd aan windenergie. Het bevindt zich op 28 hectare stadspark ten oosten van het centrum van Lubbock. Het museum heeft een tentoonstelling van meer dan 160 Amerikaanse windmolens, waardoor het een unieke bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis en technologie van windenergie.
 5. Museum of Texas Tech University5

  Museum of Texas Tech University

  Lubbock, TX
  Het Museum van Texas Tech University, gelegen in Lubbock, Texas, is een uitgebreide instelling die bestaat uit het hoofdmuseumgebouw, het Moody Planetarium, het Natuurwetenschappelijk Onderzoekslaboratorium, en de onderzoeks- en onderwijselementen van het Lubbock Lake Landmark en de onderzoekslocatie van Val Verde County. Deze diverse onderdelen bieden een breed scala aan tentoonstellingen en educatieve mogelijkheden voor bezoekers.

Alle musea in Lubbock