Alle historische musea en attracties om te bezoeken in Tallahassee

Tallahassee (Florida) is een goede plek om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in geschiedenis. We zetten hieronder alle 10 historische musea in Tallahassee op een rij, om je te verliezen in het culturele erfgoed en de lokale geschiedenis van de plaats.

Ben je een echte geschiedenisliefhebber en ben je op zoek naar de beste historische musea om te bezoeken in Tallahassee? Dit zijn ze:

 1. Goodwood Museum and Gardens1

  Goodwood Museum and Gardens

  Tallahassee, FL
  Het plantagehuis van Goodwood is omgetoverd tot een historisch huis museum bekend als Goodwood Museum & Tuinen. Het museum beschikt over originele familie meubels, porselein, textiel, glaswerk, kunst en persoonlijke effecten. De kamers zijn ingericht om het tijdperk rond de Eerste Wereldoorlog te weerspiegelen, waardoor bezoekers een kijkje in het verleden krijgen.
 2. Tallahassee Museum2

  Tallahassee Museum

  Tallahassee, FL
  Het Tallahassee Museum is gelegen op een terrein van 52 hectare tussen de meren Bradford en Hiawatha in Leon County, Florida. Het museum werd in 1962 naar deze schilderachtige locatie verplaatst, waardoor bezoekers een prachtige natuurlijke achtergrond hebben voor hun bezoek.
 3. John G. Riley House & Museum3

  John G. Riley House & Museum

  Tallahassee, FL
  Het John Gilmore Riley House, gelegen op 419 East Jefferson Street in Tallahassee, Florida, is een historisch huis dat op 1 augustus 1978 werd toegevoegd aan het U.S. National Register of Historic Places. Deze erkenning onderstreept het historische belang van het huis en de bijdrage ervan aan het culturele erfgoed van de regio.
 4. Florida Historic Capitol Museum4

  Florida Historic Capitol Museum

  Tallahassee, FL
  Het Florida State Capitol, gelegen in Tallahassee, Florida, dient als zetel van de staatsregering. Dit historische gebouw is een belangrijk herkenningspunt in de stad en is waar de wetgevende en uitvoerende kantoren van Florida zijn gevestigd. Het bevindt zich op de kruising van Apalachee Parkway en Monroe Street in het centrum van Tallahassee.
 5. Union Bank Museum5

  Union Bank Museum

  Tallahassee, FL
  De Union Bank van Tallahassee, Florida, die rond 1830 werd opgericht, is de thuisbasis van het oudste overgebleven bankgebouw in Florida, gebouwd in 1841. Dit historische monument biedt een blik op de vroege bankgeschiedenis van de staat en de architectuurstijl van die periode.
 6. Taylor House Museum of African-american History6

  Taylor House Museum of African-american History

  Tallahassee, FL
  Het Taylor House, gelegen in Tallahassee, Florida, is een historisch huis dat erkend is door zowel het U.S. National Register of Historic Places als het Tallahassee-Leon County Register of Historic Places. Deze erkenning werd respectievelijk in 2015 en 2011 verleend, wat de aanzienlijke historische waarde van het pand benadrukt.
 7. Museum of Florida History7

  Museum of Florida History

  Tallahassee, FL
  Het Museum of Florida History is het officiële geschiedenismuseum van de Amerikaanse staat Florida. Het bevindt zich in de hoofdstad van de staat, Tallahassee, specifiek in het R. A. Gray Building, 500 South Bronough Street. Het museum is vernoemd naar Robert Andrew Gray en is een belangrijke locatie voor wie geïnteresseerd is in de rijke geschiedenis en cultuur van Florida.
 8. Knott House Museum8

  Knott House Museum

  Tallahassee, FL
  Het Museum of Florida History, gelegen in Tallahassee, is het officiële geschiedenismuseum van de Amerikaanse staat Florida. Het herbergt een breed scala aan tentoonstellingen en artefacten die de geschiedenis en prehistorie van de staat beslaan. Het museum biedt een uitgebreid overzicht van het verleden van Florida, waardoor het een informatieve bestemming is voor degenen die meer willen weten over de geschiedenis van de staat.
 9. Mission San Luis9

  Mission San Luis

  Tallahassee, FL
 10. Meek-Eaton Black Archives Research Center and Museum10

  Meek-Eaton Black Archives Research Center and Museum

  Tallahassee, FL
  De Carnegie Library op de Florida A&M University (FAMU) in Tallahassee, Florida, is een historisch gebouw dat dateert uit 1908. Dit tweelaagse, witte zuilengebouw is een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de universiteit en werd in 1996 toegevoegd aan het National Register of Historic Places. Het architectonische ontwerp en de historische betekenis van het gebouw maken het een interessante locatie voor bezoekers.

Alle musea in Tallahassee