Alle natuur- & natuurhistorische musea en attracties om te bezoeken in Californië

Californië (Verenigde Staten) heeft een aantal interessante plekken om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie. Hieronder zetten we alle 88 wetenschapsmusea in Californië voor je op een rij.

Is de natuur en natuurhistorie iets dat je interesseert en ben je op zoek naar de beste natuurmusea om te bezoeken in Californië? Dit zijn ze:

 1. San Diego Zoo Safari Park1

  San Diego Zoo Safari Park

  San Diego, CA
 2. San Diego Zoo2

  San Diego Zoo

  San Diego, CA
  De San Diego Zoo, genesteld in Balboa Park, San Diego, Californië, is de thuisbasis van een diverse reeks dieren in het wild. Het beschikt over een collectie van 4.000 dieren van 800 verschillende soorten, allemaal gevestigd in een bebost gebied van 40 hectare. Deze grote ruimte zorgt voor een unieke en meeslepende ervaring voor bezoekers, en biedt een kijkje in de natuurlijke habitats van deze dieren.
 3. California Citrus State Park Visitor Center3

  California Citrus State Park Visitor Center

  Riverside, CA
 4. San Francisco Zoo4

  San Francisco Zoo

  San Francisco, CA
  De San Francisco Zoo, genesteld in de zuidwestelijke hoek van San Francisco, Californië, is een uitgestrekt park van 100 hectare dat onderdak biedt aan meer dan 260 verschillende diersoorten. De dierentuin is gunstig gelegen tussen Lake Merced en de Stille Oceaan, waardoor het een schilderachtige bestemming is voor bezoekers. Het is gemakkelijk bereikbaar via de Great Highway, die langs de westelijke kant van de dierentuin loopt.
 5. Online korting!Aquarium of the Bay5

  Aquarium of the Bay

  San Francisco, CA
  Aquarium of the Bay is een openbaar aquarium gelegen aan The Embarcadero in San Francisco, Californië. Het is een populaire bestemming voor zowel toeristen als locals, en biedt een unieke kans om het aquatische leven te verkennen dat in de baai van San Francisco en de omliggende wateren leeft.
 6. Online korting!Aquarium of the Pacific6

  Aquarium of the Pacific

  Long Beach, CA
  Het Aquarium of the Pacific, voorheen bekend als het Pacific Long Beach Aquarium, is een aanzienlijk aquarium dat 5 hectare beslaat. Het is gelegen in de schilderachtige Rainbow Harbor in Long Beach, Californië. Deze locatie biedt bezoekers een unieke kans om een breed scala aan zeeleven te verkennen in een ruime en goed onderhouden omgeving.
 7. California Academy of Sciences7

  California Academy of Sciences

  San Francisco, CA
  De California Academy of Sciences, gelegen in Golden Gate Park, San Francisco, Californië, is een unieke combinatie van een wetenschapsacademie en een natuurhistorisch museum. Het beschikt over een planetarium, een kunstmatig regenwoud en een groot aquatisch gebied. Deze combinatie van kenmerken biedt bezoekers een diverse en uitgebreide ervaring, waardoor ze verschillende aspecten van natuurgeschiedenis en wetenschap op één plek kunnen verkennen.
 8. Online korting!
  8

  SeaQuest Folsom

  Folsom, CA
 9. Page Museum - La Brea Tar Pits9

  Page Museum - La Brea Tar Pits

  Los Angeles, CA
  De La Brea-teerputten is een gebied in de Amerikaanse stad Los Angeles waar asfalt vanuit de ondergrond naar de oppervlakte sijpelt. Dit unieke geologische fenomeen heeft ertoe geleid dat het gebied is aangewezen als park. De teerputten zijn een fascinerend gezicht, met het asfalt dat lijkt op te borrelen uit de grond.
 10. Natural History Museum of Los Angeles County10

  Natural History Museum of Los Angeles County

  Los Angeles, CA
  Het Natuurhistorisch Museum van Los Angeles County, gelegen in Los Angeles, Californië, is het grootste natuurhistorisch museum in het westen van de Verenigde Staten. De uitgebreide collecties omvatten bijna 35 miljoen exemplaren en artefacten die 4,5 miljard jaar geschiedenis beslaan. Deze enorme collectie biedt een uitgebreid overzicht van de natuurlijke wereld en de menselijke geschiedenis, waardoor het een fascinerende bestemming is voor toeristen die geïnteresseerd zijn in natuurgeschiedenis en cultuur.
 11. Monterey Bay Aquarium11

  Monterey Bay Aquarium

  Monterey, CA
  Het Monterey Bay Aquarium (MBA) in Monterey, Californië, wordt erkend als een van de grootste openbare aquaria ter wereld. Het biedt bezoekers een unieke kans om een diverse reeks zeeleven op één locatie te verkennen. De grootte van het aquarium en de verscheidenheid aan tentoonstellingen maken het een belangrijke attractie voor toeristen die Monterey bezoeken.
 12. San Diego Natural History Museum12

  San Diego Natural History Museum

  San Diego, CA
  Het San Diego Natuurhistorisch Museum, oorspronkelijk bekend als de San Diego Natuurhistorische Vereniging, werd opgericht in 1874. Dit maakt het een van de oudste wetenschappelijke instellingen in Zuid-Californië en de derde oudste ten westen van de Mississippi. De rijke geschiedenis van het museum en de langdurige inzet voor wetenschappelijke cultuur in de regio maken het een belangrijk herkenningspunt voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in natuurhistorie.
 13. Conservatory of Flowers13

  Conservatory of Flowers

  San Francisco, CA
  Het Conservatory of Flowers is een broeikas en botanische tuin gelegen in het Golden Gate Park in San Francisco, Californië. Het is een unieke attractie die een verzameling zeldzame en exotische planten huisvest. De broeikas is volledig gemaakt van hout en glas, met in totaal 16.800 ruiten. Het is een van de oudste gemeentelijke kassen in de Verenigde Staten, gebouwd in 1879 door de stad San Francisco.
 14. Los Angeles Zoo14

  Los Angeles Zoo

  Los Angeles, CA
  De Los Angeles Zoo en Botanische Tuinen, opgericht in 1966, is een park van 133 hectare gelegen in de stad Los Angeles, Zuid-Californië. De stad Los Angeles is eigenaar van de gehele dierentuin, het land, de faciliteiten en de dieren. Het biedt een unieke combinatie van een dierentuin en botanische tuinen, waardoor bezoekers de mogelijkheid hebben om een diverse reeks dier- en plantensoorten te verkennen op één locatie.
 15. Heal the Bay Aquarium15

  Heal the Bay Aquarium

  Santa Monica, CA
  Heal the Bay Aquarium, voorheen bekend als het Santa Monica Pier Aquarium, is een uniek privaat-publiek aquarium. Het bevindt zich onder de Santa Monica Pier, direct naast de Stille Oceaan. Deze locatie biedt niet alleen een prachtig decor voor het aquarium, maar zorgt ook voor een directe verbinding met het zeeleven dat het huisvest.
 16. Santa Barbara Museum of Natural History16

  Santa Barbara Museum of Natural History

  Santa Barbara, CA
  Het Santa Barbara Museum of Natural History, gelegen in Santa Barbara, Californië, is een knooppunt voor natuurliefhebbers. Elk jaar verbindt het meer dan 150.000 mensen opnieuw met de natuur, zowel binnen als buiten. Het museum is een geweldige plek voor toeristen die geïnteresseerd zijn in natuurgeschiedenis en meer willen leren over de natuurlijke wereld.
 17. The Living Desert Zoo and Gardens17

  The Living Desert Zoo and Gardens

  Palm Desert, CA
  De Living Desert Zoo and Gardens, voorheen bekend als het Living Desert Museum, is een non-profitorganisatie die een dierentuin en een woestijnbotanische tuin beheert. Het bevindt zich in Palm Desert, Riverside County, Californië, Verenigde Staten. Deze unieke combinatie van een dierentuin en botanische tuin is volledig gewijd aan de woestijnen van de wereld, en biedt bezoekers een unieke kans om woestijnecosystemen en hun bewoners te verkennen en te leren kennen.
 18. 18

  Nature Center at Avalon Canyon

  Avalon, CA
 19. Birch Aquarium19

  Birch Aquarium

  San Diego, CA
  Het Birch Aquarium is een openbaar aquarium gelegen in San Diego, Californië. Het huisvest meer dan 3000 dieren, die 380 verschillende soorten vertegenwoordigen. Deze diverse verzameling van zeeleven biedt bezoekers een unieke kans om te leren over en waardering te hebben voor de biodiversiteit van onze oceanen.
 20. Crissy Field Center20

  Crissy Field Center

  San Francisco, CA
  In dit milieu-educatief centrum worden educatieve lezingen, culturele evenementen en openbare workshops georganiseerd. Zeer aangenaam!
 21. San Diego Botanic Garden21

  San Diego Botanic Garden

  Encinitas, CA
  De San Diego Botanic Garden, voorheen bekend als Quail Botanical Gardens, is een botanische tuin gelegen in Encinitas, Californië. Met een oppervlakte van 37 hectare is deze tuin een toevluchtsoord voor plantenliefhebbers en natuurliefhebbers. Het is een plek waar je jezelf kunt onderdompelen in de schoonheid van de natuur, diverse plantensoorten kunt verkennen en meer kunt leren over verschillende ecosystemen.
 22. Humboldt Botanical Gardens22

  Humboldt Botanical Gardens

  Humboldt Hill, CA
  De Humboldt Botanische Tuin, gelegen ten zuiden van Eureka, Californië, beslaat een indrukwekkende 44,5 hectare. Deze uitgestrekte tuin biedt een diverse reeks plantenleven en schilderachtige uitzichten, waardoor het een unieke bestemming is voor natuurliefhebbers en toeristen.
 23. Los Encinos State Historic Park23

  Los Encinos State Historic Park

  Los Angeles, CA
  Los Encinos State Historic Park is een belangrijk onderdeel van het staatsparksysteem van Californië, gewijd aan het behoud van de historische gebouwen van Rancho Los Encinos. Het park biedt bezoekers een blik op het verleden, met een showcase van de architecturale en culturele erfgoed van de regio. Het is een ideale bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, architectuur en natuur.
 24. Desert Discovery Center24

  Desert Discovery Center

  Barstow, CA
  Het Desert Discovery Center, gelegen in Barstow, Californië, is een gemeenschapseducatiecentrum dat open is voor het publiek. Het dient als een hub voor leren en het bevorderen van bewustzijn over het woestijnleven. Het centrum is gemakkelijk toegankelijk en biedt bezoekers een unieke kans om een dieper inzicht te krijgen in de woestijnomgeving.
 25. Cabrillo Marine Aquarium25

  Cabrillo Marine Aquarium

  Los Angeles, CA
  Het Cabrillo Marine Aquarium, gelegen in San Pedro, Los Angeles, Californië, is een openbaar aquarium dat wordt beheerd door het Department of Recreation and Parks van de stad Los Angeles. Dit aquarium is gewijd aan de interpretatie van de mariene biologie en oceanografie van Zuid-Californië door middel van verschillende displays en educatieve programma's.
 26. Santa Barbara Zoo26

  Santa Barbara Zoo

  Santa Barbara, CA
  De Santa Barbara Zoo, gelegen nabij de oceaan in Santa Barbara, Californië, beslaat 12 hectare grond. De dierentuin is gebouwd op de locatie die vroeger bekend stond als het Child Estate. Deze locatie biedt een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid en historische betekenis, wat het een interessante bestemming maakt voor toeristen.
 27. Sacramento Zoo27

  Sacramento Zoo

  Sacramento, CA
  De Sacramento Zoo, genesteld in het hart van William Land Park in Sacramento, Californië, is sinds de opening op 2 juni 1927 een vaste waarde in de gemeenschap. Beginnend met een bescheiden verzameling van 40 dieren, is de dierentuin in de loop der jaren gegroeid en geëvolueerd, en is het een geliefde bestemming geworden voor zowel lokale bewoners als toeristen.
 28. 28

  Big Bear Alpine Zoo

  Big Bear Lake, CA
  De Big Bear Alpine Zoo, gelegen in Big Bear Lake, Californië, is een van de slechts twee Alpine dierentuinen in de Verenigde Staten. Deze unieke dierentuin is gespecialiseerd in de revalidatie en vrijlating van lokale Alpensoorten, en biedt een veilige haven voor gewonde, verweesde en door mensen geïmprinteerde wilde dieren. Het is een plek waar dieren in het wild een tweede kans krijgen, met 90% van alle dieren die voor revalidatie naar de dierentuin worden gebracht, succesvol teruggebracht naar hun natuurlijke omgeving.
 29. Turtle Bay Exploration Park29

  Turtle Bay Exploration Park

  Redding, CA
  Turtle Bay Exploration Park, gelegen in Redding, Californië, is een unieke combinatie van musea en natuurlijke ruimtes die tot doel hebben de complexe relaties tussen mensen en natuur te interpreteren en te tonen. Het park biedt een breed scala aan attracties, van botanische tuinen en arboreta tot natuurhistorische en wetenschappelijke musea, en biedt een uitgebreide en boeiende ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.
 30. Folsom City Zoo Sanctuary30

  Folsom City Zoo Sanctuary

  Folsom, CA
  De Folsom City Zoo Sanctuary, gelegen in Folsom, Californië, verwelkomt bezoekers sinds 1963. In tegenstelling tot traditionele dierentuinen, functioneert deze faciliteit meer als een toevluchtsoord, met de focus op de zorg en rehabilitatie van dieren in plaats van het fokken of verhandelen ervan. Deze unieke benadering van dierenverzorging maakt de Folsom City Zoo Sanctuary een onderscheidende bestemming voor dierenliefhebbers en mensen die geïnteresseerd zijn in natuurbehoud.
 31. Fresno Chaffee Zoo31

  Fresno Chaffee Zoo

  Fresno, CA
  De Fresno Chaffee Zoo is een populaire bestemming in het hart van Roeding Park aan Belmont Avenue, ten oosten van SR 99, in Fresno, Californië. De dierentuin beslaat een oppervlakte van 7,3 hectare en wordt jaarlijks door meer dan een half miljoen mensen bezocht. Het biedt een breed scala aan dieren en tentoonstellingen, waardoor het een geweldige plek is voor gezinsuitjes en educatieve reizen.
 32. Charles Paddock Zoo32

  Charles Paddock Zoo

  Atascadero, CA
  De Charles Paddock Zoo is een sfeervolle gemeenschapsdierentuin gelegen in de stad Atascadero, Californië, binnen San Luis Obispo County. Ondanks zijn kleine omvang van slechts 5 hectare, biedt het een unieke ervaring voor bezoekers, als enige dierentuin in het Central Coast-gebied van Californië.
 33. Buena Vista Museum of Natural History33

  Buena Vista Museum of Natural History

  Bakersfield, CA
  Het Buena Vista Museum of Natural History & Science is een prominent natuurhistorisch museum in het hart van Bakersfield, Californië. Het is gunstig gelegen in de binnenstad in de kunstdistrict, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen en locals.
 34. Almaden Quicksilver Mining Museum34

  Almaden Quicksilver Mining Museum

  San Jose, CA
  New Almaden , in het Spaans bekend als Nueva Almadén , is een historische gemeenschap en voormalige kwikmijn in de Capitancillos Hills van San Jose, Californië , gelegen op de zuidwestelijke punt van Almaden Valley in het zuiden van San Jose . New Almaden bestaat uit twee delen: de mijnen en een gro
 35. Warner Sea Center35

  Warner Sea Center

  Santa Barbara, CA
  Het Santa Barbara Museum of Natural History Sea Center, voorheen bekend als het Ty Warner Sea Center, is een museum gelegen aan de Stearns Wharf in Santa Barbara. De voornaamste focus van het museum ligt op het zeeleven en de bescherming van het Santa Barbara Kanaal. Deze locatie biedt bezoekers een unieke kans om meer te leren over het diverse mariene ecosysteem en de lopende inspanningen om dit te behouden.
 36. 36

  Eaton Canyon Nature Center

  Pasadena, CA
 37. Strathearn Historical Park and Museum37

  Strathearn Historical Park and Museum

  Simi Valley, CA
  Het Simi Adobe-Strathearn House, gelegen in Simi Valley, Californië, is een historische locatie die ooit diende als het hoofdkwartier van Rancho Simi, een landtoewijzing gegeven door de Spaanse overheid. Het huis werd gebouwd tussen 1892 en 1893 en bleef in de familie Strathearn tot 1969. Op dat moment werd het gedoneerd aan het Simi Valley Recreation and Park District. Dit historische huis maakt nu deel uit van het Strathearn Historical Park and Museum.
 38. Orange County Zoo38

  Orange County Zoo

  Orange, CA
  De Orange County Zoo, genesteld in het uitgestrekte Irvine Regional Park van 477 hectare in Orange, Californië, beslaat een bescheiden 8 hectare. Ondanks de grootte biedt de dierentuin een unieke kans om de diverse inheemse dieren van het zuidwesten van de Verenigde Staten te verkennen, midden in het hart van een bruisende stad.
 39. Oakland Zoo39

  Oakland Zoo

  Oakland, CA
  Oakland Zoo is de thuisbasis van meer dan 440 inheemse en exotische diersoorten. De dierentuin heeft altijd prioriteit gegeven aan natuurlijke dierenverzorging, met als doel de meest authentieke en comfortabele habitats voor zijn bewoners te bieden. Deze aanpak is niet alleen gunstig voor de dieren, maar biedt bezoekers ook een realistischere en educatieve ervaring.
 40. Santa Ana Zoo At Prentice Park40

  Santa Ana Zoo At Prentice Park

  Santa Ana, CA
  De Santa Ana Zoo in Prentice Park is een 20-acre dierentuin gelegen in Santa Ana, Californië. De dierentuin richt zich voornamelijk op de dieren en planten van Centraal- en Zuid-Amerika, en biedt bezoekers een unieke kans om meer te leren over en kennis te maken met de diverse dierenwereld van deze regio's.
 41. California Botanic Garden41

  California Botanic Garden

  Claremont, CA
 42. Sea Life Aquarium at Legoland42

  Sea Life Aquarium at Legoland

  Carlsbad, CA
  Een klein, interactief aquarium waar uw kinderen mantaroggen, zeesterren en haaien kunnen bewonderen en over hun leefomgeving kunnen leren.
 43. Steinhart Aquarium43

  Steinhart Aquarium

  San Francisco, CA
  De California Academy of Sciences, gelegen in San Francisco, Californië, is een onderzoeksinstituut en natuurhistorisch museum. Het is een van de grootste natuurhistorische musea ter wereld en herbergt meer dan 46 miljoen exemplaren. Dit maakt het een belangrijke bestemming voor mensen die geïnteresseerd zijn in natuurgeschiedenis en wetenschappelijk onderzoek.
 44. Junipero Serra Museum44

  Junipero Serra Museum

  San Diego, CA
  Presidio Park, gelegen in San Diego, Californië, heeft een aanzienlijke historische waarde omdat het de plaats is waar de eerste Europese nederzettingen in het westen van de Verenigde Staten werden gevestigd. De San Diego Presidio en de San Diego Mission werden hier in 1769 opgericht, wat het begin markeert van de Europese invloed in de regio.
 45. Happy Hollow Park and Zoo45

  Happy Hollow Park and Zoo

  San Jose, CA
  Happy Hollow Park & Zoo, gelegen in San Jose, Californië, is een compacte dierentuin en pretpark van 16 hectare. Het park, dat in 1961 voor het eerst zijn deuren opende voor het publiek, biedt een unieke mix van dierenexposities en attracties. Ondanks de kleine omvang is het park gevuld met een verscheidenheid aan attracties die zowel kinderen als volwassenen aanspreken.
 46. Regional Parks Botanic Garden46

  Regional Parks Botanic Garden

  Berkeley, CA
  De Regionale Parken Botanische Tuin, gelegen in Berkeley, Californië, beslaat een indrukwekkende 40.000 vierkante meter. Deze uitgestrekte tuin herbergt een diverse reeks plantensoorten die inheems zijn in de staat Californië, en biedt bezoekers een unieke kans om de rijke botanische erfgoed van de staat te verkennen en te leren kennen.
 47. University of California Santa Cruz Arboretum47

  University of California Santa Cruz Arboretum

  Santa Cruz, CA
  Het Arboretum van de Universiteit van Californië, Santa Cruz, ook bekend als CSUSC Arboretum, is een botanische tuin en arboretum gelegen op de campus van de Universiteit van Californië in Santa Cruz, VS. Het is een plek waar bezoekers een diverse reeks plantensoorten kunnen verkennen en de natuurlijke schoonheid van de campus kunnen waarderen.
 48. Gardens of the World48

  Gardens of the World

  Thousand Oaks, CA
 49. Conejo Valley Botanic Garden49

  Conejo Valley Botanic Garden

  Thousand Oaks, CA
  De Conejo Valley Botanische Tuin, gelegen in Thousand Oaks, Californië, is een unieke combinatie van uitzichtpunten en 15 botanische tuinen op de heuvel. Deze combinatie biedt bezoekers de kans om de schoonheid van de natuur vanuit verschillende perspectieven te ervaren. De ligging van de tuin op een piek biedt prachtige vergezichten, terwijl de 15 botanische tuinen op de heuvel elk een unieke verzameling flora bieden.
 50. Raymond M. Alf Museum of Paleontology50

  Raymond M. Alf Museum of Paleontology

  Claremont, CA
  Het Raymond M Alf Museum of Paleontology, gelegen in Claremont, Californië, is een unieke instelling omdat het het enige nationaal geaccrediteerde museum is dat zich op een middelbare schoolcampus in de Verenigde Staten bevindt. Dit museum maakt deel uit van The Webb Schools, een gerenommeerde onderwijsinstelling. Bezoekers van het museum kunnen een breed scala aan paleontologische tentoonstellingen verwachten, allemaal binnen de unieke omgeving van een schoolcampus.
 51. California Living Museum51

  California Living Museum

  Bakersfield, CA
  Het California Living Museum, ook bekend als CALM, is een dierentuin gelegen in Bakersfield, Californië. De primaire focus van het museum ligt op de planten en dieren die inheems zijn in Californië, met een bijzondere nadruk op de soorten die in Kern County worden gevonden. Deze unieke focus stelt bezoekers in staat om een dieper inzicht te krijgen in het lokale ecosysteem en de diverse soorten die het bewonen.
 52. Carrillo Ranch Park52

  Carrillo Ranch Park

  Carlsbad, CA
  Het Leo Carrillo Historisch Park, voorheen bekend als Rancho de los Quiotes, is een historisch landgoed gelegen nabij Carbslbad, Californië. Het werd oorspronkelijk gebouwd als een weekendverblijf voor de acteur Leo Carrillo. Het park biedt een blik op het verleden, met een showcase van de levensstijl van de beroemde acteur en zijn liefde voor Spaanse hacienda-architectuur.
 53. Seymour Marine Discovery Center53

  Seymour Marine Discovery Center

  Santa Cruz, CA
  De University of California, Santa Cruz (UCSC) Coastal Science Campus bestaat uit vijf belangrijke instellingen: UCSC's Long Marine Laboratory, UCSC's Coastal Biology Building, het Southwest Fisheries Science Center, het Seymour Marine Discovery Center, en het Marine Wildlife Veterinary Care and Res
 54. Wrigley Memorial & Botanic Garden54

  Wrigley Memorial & Botanic Garden

  Avalon, CA
  De Wrigley Memorial & Botanical Garden is een uitgestrekte botanische tuin van 38 hectare in Avalon, Californië. Het wordt beheerd door de Catalina Island Conservancy, een natuurbeschermingsorganisatie die zich inzet voor het behoud van het natuurlijke en culturele erfgoed van Santa Catalina Island. De tuin is een getuigenis van de inzet van de organisatie voor natuurbehoud en biedt bezoekers de kans om een diverse reeks plantensoorten te verkennen in een serene en mooie omgeving.
 55. Shark Experience55

  Shark Experience

  Vallejo, CA
 56. The Hess Collection56

  The Hess Collection

  Yountville, CA
  Geweldige wijnmakerij met een indrukwekkende collectie moderne kunst. Een bezoek waard!
 57. Roundhouse Aquarium Teaching Center57

  Roundhouse Aquarium Teaching Center

  Manhattan Beach, CA
  De Manhattan Beach Pier is een belangrijk herkenningspunt gelegen in Manhattan Beach, Californië. Het strekt zich 283 meter uit in de Stille Oceaan en bevindt zich aan het einde van Manhattan Beach Boulevard. Deze pier is een populaire plek voor zowel locals als toeristen en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan en de omgeving.
 58. Dallidet Adobe and Garden58

  Dallidet Adobe and Garden

  San Luis Obispo, CA
  De Dallidet Adobe en Tuinen, gelegen in San Luis Obispo, Californië, wordt erkend als een Californisch Historisch Monument. Deze benaming is een getuigenis van zijn historische betekenis en de rol die het heeft gespeeld in de geschiedenis van de staat.
 59. Los Angeles Maritime Museum59

  Los Angeles Maritime Museum

  Los Angeles, CA
  Het Los Angeles Maritime Museum is een non-profit instelling gelegen aan de Sixth Street bij Harbor Boulevard in de gemeenschap van San Pedro, in Los Angeles, Californië. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een uniek inzicht in de maritieme geschiedenis van de regio.
 60. Satwiwa Native American Indian Cultural Center60

  Satwiwa Native American Indian Cultural Center

  Thousand Oaks, CA
  Satwiwa, ooit een Chumash-dorp, is nu een Indiaans cultuurcentrum. Het wordt beheerd door de National Park Service in samenwerking met de Friends of Satwiwa. Dit centrum is een getuigenis van de rijke geschiedenis en cultuur van de Chumash-indianen die het gebied al meer dan 10.000 jaar bewonen.
 61. Inez Grant Parker Memorial Rose Garden61

  Inez Grant Parker Memorial Rose Garden

  San Diego, CA
 62. Lucy Evans Baylands Nature Interpretive Center62

  Lucy Evans Baylands Nature Interpretive Center

  Palo Alto, CA
 63. Palo Alto Junior Museum and Zoo63

  Palo Alto Junior Museum and Zoo

  Palo Alto, CA
  Het Palo Alto Junior Museum en Zoo bevindt zich in de stad Palo Alto, Californië. Het maakt deel uit van de Community Services Department (CSD) van de stad Palo Alto. Deze locatie biedt een unieke mix van educatieve en recreatieve activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden.
 64. Vallejo Naval and Historical Museum64

  Vallejo Naval and Historical Museum

  Vallejo, CA
 65. 65

  Monterey Zoo

  Spreckels, CA
 66. 66

  GIA Museum

  Carlsbad, CA
  Het Gemological Institute of America (GIA), opgericht in 1931 door juwelier Robert M. Shipley, is een gerenommeerde instelling die zich bezighoudt met de exploratie, onderzoek en onderwijs van edelstenen en diamanten. Het is ook verantwoordelijk voor hun evaluatie. De organisatie is gevestigd in Carlsbad, Californië, waardoor het een interessante bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in gemologie en de geschiedenis van edelstenen.
 67. Jack House and Gardens67

  Jack House and Gardens

  San Luis Obispo, CA
  Het Robert Jack House is een historische locatie gelegen op 536 Marsh St. in San Luis Obispo, Californië. Dit tweeverdiepingenhuis is ontworpen in de Italiaanse stijl, een populaire architectuurstijl tijdens de 19e eeuw. Het ontwerp en de geschiedenis van het huis maken het een belangrijk monument in de stad.
 68. 68

  Aquaria: World of Fishes

  San Diego, CA
 69. 69

  S. Mark Taper Life Science Botanical Garden

  Los Angeles, CA
 70. 70

  Santa Cruz Museum of Natural History

  Santa Cruz, CA
  Het Santa Cruz Museum of Natural History, ook wel bekend als "het Walvis Museum", is een van de oudste musea in de staat Californië. Het werd opgericht in 1905, voortkomend uit de collectie van Laura Hecox. Dit museum is een getuigenis van de rijke geschiedenis en natuurlijke diversiteit van de regio, waardoor het een belangrijke bestemming is voor toeristen die geïnteresseerd zijn in natuurgeschiedenis en het culturele erfgoed van Santa Cruz.
 71. 71

  Hart Park Barnyard

  Santa Clarita, CA
 72. 72

  World Museum of Natural History

  Riverside, CA
 73. 73

  Applegate Park Zoo

  Merced, CA
 74. 74

  Zoomars at River Street Ranch

  San Juan Capistrano, CA
 75. 75

  Central Coast Aquarium

  Avila Beach, CA
 76. 76

  Ocean World

  Crescent City, CA
 77. 77

  America's Teaching Zoo - Moorpark College

  Moorpark, CA
 78. 78

  Farallones Marine Sanctuary Visitor Center

  San Francisco, CA
 79. 79

  Donner Memorial State Museum

  Truckee, CA
 80. 80

  Balboa Park - Desert Garden

  San Diego, CA
 81. 81

  The American River Water Education Center

  Folsom, CA
 82. 82

  Channel Islands Maritime Museum

  Oxnard, CA
 83. 83

  David C. Daniels Nature Center

  Palo Alto, CA
 84. 84

  Mojave River Valley Museum

  Barstow, CA
 85. 85

  Sugarplum Zoo

  Temecula, CA
 86. 86

  Rotary Nature Center

  Oakland, CA
 87. 87

  Mike Grove Zoo

  Lodi, CA
  Micke Grove Zoo, gelegen in Lodi, Californië, is een kleine dierentuin van 5 hectare die in 1957 werd opgericht. De dierentuin maakt deel uit van het grotere Micke Grove Regional Park, dat ook een Japanse tuin, de San Joaquin County Historical Society en Museum, een pretpark en faciliteiten voor picknicks en frisbeegolf omvat. Dit maakt het een veelzijdige bestemming voor toeristen, met een verscheidenheid aan attracties naast de dierentuin zelf.
 88. 88

  Project Survival Cat Haven

  Squaw Valley, CA

Alle musea in Californië