Alle kunstmusea en attracties om te bezoeken in Florida

Florida (Verenigde Staten) heeft veel te bieden voor kunstliefhebbers. Hieronder tonen we je een overzicht van alle 78 kunstmusea die zich in Florida bevinden.

Houd je van kunst en ben je op zoek naar de beste kunstmusea om te bezoeken in Florida? Dit zijn ze:

 1. Vizcaya Museum and Gardens1

  Vizcaya Museum and Gardens

  Miami, FL
  Het Vizcaya Museum en de Tuinen, ook bekend als La Villa Vizcaya, is een prachtige weergave van een 16e-eeuwse Noord-Italiaanse villa. Het werd gebouwd door zakenman James Deering als zijn winterresidentie. Het architectonische ontwerp en de esthetische aantrekkingskracht van de villa maken het een fascinerende plek om te bezoeken voor diegenen die geïnteresseerd zijn in architectuur, geschiedenis en kunst.
 2. The Wizard of Oz Museum2

  The Wizard of Oz Museum

  Cape Canaveral, FL
  Het Wizard of Oz Museum, gelegen in Cape Canaveral, Florida, herbergt een uitgebreide collectie Wizard of Oz-memorabilia. Dit museum is een bestemming voor fans van het klassieke verhaal, en biedt een unieke kans om de wereld van Oz te verkennen door middel van een verscheidenheid aan artefacten.
 3. The Ernest Hemmingway Home and Museum3

  The Ernest Hemmingway Home and Museum

  Key West, FL
  Het Ernest Hemingway House, gelegen in Key West, Florida, is een belangrijke toeristische attractie. Dit is het huis waar de beroemde auteur Ernest Hemingway van 1931 tot 1939 woonde. Tijdens zijn verblijf hier schreef hij enkele van zijn beroemdste werken, waaronder 'The Snows of Kilimanjaro' en 'The Short Happy Life of Francis Macomber'.
 4. 4

  Imagine Museum: Contemporary Glass Art

  Saint Petersburg, FL
 5. Salvador Dalí Museum5

  Salvador Dalí Museum

  St. Petersburg, FL
  Het Salvador Dalí Museum is een kunstmuseum gelegen in het hart van St. Petersburg, Florida. Het is een belangrijk cultureel herkenningspunt in de stad, waar bezoekers de kans krijgen om zich onder te dompelen in de wereld van Salvador Dalí, een van de meest gerenommeerde kunstenaars van de 20e eeuw.
 6. Pérez Art Museum Miami6

  Pérez Art Museum Miami

  Miami, FL
  Het Pérez Art Museum Miami, gelegen in de levendige stad Miami, Florida, is een museum voor hedendaagse kunst. Het biedt een breed scala aan moderne en hedendaagse kunstwerken, waardoor het een geweldige bestemming is voor kunstliefhebbers.
 7. John and Mable Ringling Museum of Art7

  John and Mable Ringling Museum of Art

  Sarasota, FL
  Het John en Mable Ringling Museum of Art, gelegen in Sarasota, Florida, is een unieke bestemming voor kunstliefhebbers. Het museum herbergt een eclectische verzameling kunstwerken uit verschillende werelddelen en tijdperken, met een bijzondere nadruk op Europese barokschilderijen. Deze diverse collectie biedt bezoekers een breed perspectief op de evolutie van kunst door verschillende culturen en tijdperken heen.
 8. Tampa Museum of Art8

  Tampa Museum of Art

  Tampa, FL
  Het Tampa Museum of Art, gelegen in het centrum van Tampa, Florida, is een hub voor kunstliefhebbers. Het museum toont een diverse reeks kunstwerken, waaronder moderne en hedendaagse stukken, evenals Griekse, Romeinse en Etruskische oudheden. Deze brede reeks tentoonstellingen biedt bezoekers een uitgebreid overzicht van verschillende kunstperiodes en -stijlen, waardoor het een waardevolle bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in kunstgeschiedenis.
 9. Online korting!
  9

  Superblue Miami

  Miami, FL
 10. Nsu Art Museum Fort Lauderdale10

  Nsu Art Museum Fort Lauderdale

  Fort Lauderdale, FL
  Het NSU Art Museum Fort Lauderdale, oorspronkelijk bekend als het Fort Lauderdale Art Center, maakt sinds 1958 deel uit van het culturele landschap van de stad. Gelegen in Fort Lauderdale, Florida, is het museum een getuigenis van de toewijding van de stad aan kunst en cultuur.
 11. Lightner Museum11

  Lightner Museum

  St. Augustine, FL
  Het Lightner Museum, gelegen in het centrum van St. Augustine, is een unieke bestemming die een verzameling antiek huisvest, voornamelijk uit de Amerikaanse Gilded Age. Deze stukken worden tentoongesteld in het historische Hotel Alcazar-gebouw, wat bijdraagt aan de algehele charme en aantrekkingskracht van het museum.
 12. Florida Museum of Photographic Arts12

  Florida Museum of Photographic Arts

  Tampa, FL
  Het Florida Museum of Photographic Arts (FMoPA) is een unieke instelling die zich richt op de tentoonstelling van belangrijke fotografische kunst, wat de belangrijkheid ervan in het hedendaagse leven en cultuur weerspiegelt. Dit museum is een van de weinige in de Verenigde Staten die uitsluitend aan fotografie is gewijd, waardoor het een bijzondere bestemming is voor liefhebbers van fotografie en kunst.
 13. Cummer Museum of Art and Gardens13

  Cummer Museum of Art and Gardens

  Jacksonville, FL
  Het Cummer Museum of Art and Gardens is een kunstmuseum gelegen in Jacksonville, Florida. Het biedt een unieke mix van kunst, tuinen en educatie die de verbeelding prikkelt en alle bezoekers inspireert. Het museum is een plek waar de gemeenschap kan samenkomen om kunst en cultuur te genieten in een serene omgeving.
 14. Norton Museum of Art14

  Norton Museum of Art

  West Palm Beach, FL
  Het Norton Museum of Art, gelegen in West Palm Beach, Florida, herbergt een uitgebreide collectie van meer dan 8.200 werken. De collectie van het museum richt zich voornamelijk op Europese, Amerikaanse en Chinese kunst, maar omvat ook een aanzienlijk aantal stukken hedendaagse kunst en fotografie. Deze diverse collectie biedt bezoekers een uitgebreid overzicht van verschillende kunstvormen en stijlen uit verschillende culturen en periodes.
 15. Wolfsonian-fiu15

  Wolfsonian-fiu

  Miami Beach, FL
  Het Wolfsonian-FIU is een museum dat deel uitmaakt van de Florida International University. Het is gelegen aan de Washington Avenue, in het historische gedeelte van Miami Beach, Florida. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die het gebied verkennen.
 16. 16

  Artechouse Miami

  Miami, FL
 17. Ann Norton Sculpture Gardens17

  Ann Norton Sculpture Gardens

  West Palm Beach, FL
  Het Norton House, gelegen aan 253 Barcelona Road in West Palm Beach, Florida, is een historisch huis dat deel uitmaakt van de Ann Norton Sculpture Gardens. Deze locatie is doordrenkt van geschiedenis en biedt een uniek inzicht in het leven en werk van Ann Weaver Norton.
 18. World Erotic Art Museum18

  World Erotic Art Museum

  Miami Beach, FL
  Het World Erotic Art Museum, gelegen in Miami Beach, werd in 2005 ingehuldigd door Naomi Wilzig, een gerenommeerde verzamelaar. Dit museum is een getuigenis van haar passie voor erotische kunst en haar toewijding om deze met het publiek te delen.
 19. Bass Museum of Art19

  Bass Museum of Art

  Miami Beach, FL
  Het Bass Museum of Art, gelegen in Miami Beach, Florida, is een museum voor hedendaagse kunst dat in 1964 werd opgericht. Het museum dankt zijn ontstaan aan een genereuze donatie van een privécollectie door John en Johanna Bass aan de stad Miami Beach. Deze donatie leidde tot de oprichting van een openbare instelling die sindsdien een belangrijk cultureel herkenningspunt in de stad is geworden.
 20. Orlando Museum of Art20

  Orlando Museum of Art

  Orlando, FL
  Het Orlando Museum of Art (OMA) is een non-profitorganisatie die sinds de oprichting in 1924 de grotere regio Orlando, Orange County en Centraal Florida bedient. Het museum werd opgericht door een groep kunstliefhebbers met de missie om creativiteit, passie en intellectuele nieuwsgierigheid te inspireren door mensen in contact te brengen met kunst en nieuwe ideeën.
 21. Locust Projects21

  Locust Projects

  Miami, FL
  Locust Projects is een non-profit kunsttentoonstellingsruimte gelegen in Miami, Florida. Het werd opgericht in 1998 door drie kunstenaars, namelijk Westen Charles, COOPER en Elizabeth Withstandley. De ruimte is gecreëerd met het doel om een platform te bieden voor hedendaagse kunstenaars om locatiespecifieke werken te creëren buiten het commerciële galerijsysteem.
 22. Goodwood Museum and Gardens22

  Goodwood Museum and Gardens

  Tallahassee, FL
  Het plantagehuis van Goodwood is omgetoverd tot een historisch huis museum bekend als Goodwood Museum & Tuinen. Het museum beschikt over originele familie meubels, porselein, textiel, glaswerk, kunst en persoonlijke effecten. De kamers zijn ingericht om het tijdperk rond de Eerste Wereldoorlog te weerspiegelen, waardoor bezoekers een kijkje in het verleden krijgen.
 23. Museum of Contemporary Art Jacksonville23

  Museum of Contemporary Art Jacksonville

  Jacksonville, FL
  Het Museum of Contemporary Art Jacksonville, ook bekend als MOCA Jacksonville, is een museum voor hedendaagse kunst gelegen in Jacksonville, Florida. Het wordt gefinancierd en beheerd als een 'cultureel instituut' van de University of North Florida. Dit museum is een van de grootste instellingen voor hedendaagse kunst in het zuidoosten van de Verenigde Staten, met tentoonstellingen van internationale, nationale en regionale kunstenaars.
 24. Menello Museum of American Folk Art24

  Menello Museum of American Folk Art

  Orlando, FL
  Het Mennello Museum of American Art is gevestigd in het historische huis van Howard Phillips, genesteld in het schilderachtige Loch Haven Park naast Lake Formosa in Orlando, Florida. Deze locatie biedt bezoekers niet alleen een unieke culturele ervaring, maar ook de kans om te genieten van de natuurlijke schoonheid van het park en het meer.
 25. Museum of Fine Arts25

  Museum of Fine Arts

  St. Petersburg, FL
  Het Museum of Fine Arts, gelegen in St. Petersburg, Florida, is een getuigenis van de visie van kunstverzamelaar Margaret Acheson Stuart. Het museum, dat in 1965 zijn deuren opende voor het publiek, is gehuisvest in een gebouw ontworpen door John Volk & Associates. Het ontwerp van het gebouw, met zijn gebogen colonnade aan Beach Drive, was bedoeld om een gevoel van permanentie te geven, volgens Volk.
 26. Morean Arts Center26

  Morean Arts Center

  St. Petersburg, FL
  Het Morean Arts Center, gelegen in St. Petersburg, Florida, is een centrum voor artistieke expressie, met werken van lokale, nationale en internationale kunstenaars. Dit biedt bezoekers een unieke kans om een diverse reeks kunststijlen en -technieken te ervaren, allemaal onder één dak.
 27. Morikami Museum and Japanese Gardens27

  Morikami Museum and Japanese Gardens

  Boca Raton, FL
  Het Morikami Museum en de Japanse Tuinen is een centrum voor Japanse kunst en cultuur. Het is gelegen ten westen van Delray Beach in Palm Beach County, Florida, Verenigde Staten. Deze locatie biedt een unieke kans om jezelf onder te dompelen in de Japanse cultuur zonder de Verenigde Staten te verlaten.
 28. Boca Raton Museum of Art28

  Boca Raton Museum of Art

  Boca Raton, FL
  Het Boca Raton Museum of Art is niet zomaar een museum, maar een uitgebreide kunstinstelling. Het herbergt een School voor Schone Kunsten, een Kunstenaarsvereniging, een winkel en het Museum zelf met een indrukwekkende permanente collectie van hedendaagse schilderkunst, fotografie, niet-westerse schilderijen, glasobjecten en sculpturen. Daarnaast biedt het een gevarieerde selectie van tijdelijke tentoonstellingen, waardoor bezoekers een breed scala aan artistieke ervaringen krijgen.
 29. Museum of Arts & Sciences29

  Museum of Arts & Sciences

  Daytona Beach, FL
  Het Museum of Arts and Sciences, vaak aangeduid als MOAS, bevindt zich in Daytona Beach, Florida. Het is erkend als lid van de American Alliance of Museums en is aangesloten bij de Smithsonian Institution. Deze aansluiting en lidmaatschap geven aan dat het museum zich inzet om hoge normen te handhaven in zijn tentoonstellingen en programma's.
 30. Southeast Museum of Photography30

  Southeast Museum of Photography

  Daytona Beach, FL
  Het Southeast Museum of Photography, opgericht in 1992, bevindt zich op de campus van Daytona State College in Daytona Beach, Florida. Deze locatie biedt bezoekers de mogelijkheid om een bezoek aan het museum te combineren met een wandeling rond de universiteitscampus, wat een unieke culturele en educatieve ervaring biedt.
 31. Appleton Museum of Art31

  Appleton Museum of Art

  Ocala, FL
  Het Appleton Museum of Art, gelegen in Ocala, Florida, is een gerenommeerde kunstinstelling die verbonden is met het College of Central Florida. Het museum herbergt een uitgebreide collectie van meer dan 24.000 werken, die verschillende stijlen vertegenwoordigen, waaronder Europese, Amerikaanse, Aziatische, Afrikaanse, hedendaagse en pre-Columbiaanse kunst. Het museum organiseert ook tijdelijke tentoonstellingen gedurende het hele jaar, waardoor bezoekers een dynamische en steeds veranderende ervaring krijgen.
 32. Charles Hosmer Morse Museum of American Art32

  Charles Hosmer Morse Museum of American Art

  Winter Park, FL
  Het Charles Hosmer Morse Museum of American Art, gelegen in Winter Park, Florida, is een gerenommeerd museum dat in 1942 werd opgericht. De oprichtster, Jeannette Genius McKean, wijdde het museum aan haar grootvader, Charles Hosmer Morse, een industrieel uit Chicago. Het museum staat bekend om zijn uitgebreide collectie werken van Louis Comfort Tiffany, Amerikaanse kunstpotterie en Amerikaanse schilderijen, grafieken en decoratieve kunsten uit de late 19e en vroege 20e eeuw.
 33. Polk Museum Of Art33

  Polk Museum Of Art

  Lakeland, FL
  Het Polk Museum of Art, gelegen bij Florida Southern College, is een privé, non-profit en nationaal geaccrediteerd kunstmuseum in Lakeland, Florida. Het is lid van de Florida Association of Museums en behoort tot de top van de kunstmusea in de staat. Het museum is ook een Smithsonian Affiliate, wat zijn reputatie en geloofwaardigheid in de kunstwereld verder versterkt.
 34. Patricia & Phillip Frost Art Museum34

  Patricia & Phillip Frost Art Museum

  University Park, FL
 35. John G. Riley House & Museum35

  John G. Riley House & Museum

  Tallahassee, FL
  Het John Gilmore Riley House, gelegen op 419 East Jefferson Street in Tallahassee, Florida, is een historisch huis dat op 1 augustus 1978 werd toegevoegd aan het U.S. National Register of Historic Places. Deze erkenning onderstreept het historische belang van het huis en de bijdrage ervan aan het culturele erfgoed van de regio.
 36. Pensacola Museum of Art36

  Pensacola Museum of Art

  Pensacola, FL
  De permanente collecties van het Pensacola Museum of Art richten zich voornamelijk op 20e-eeuwse, moderne en hedendaagse kunst. Dit omvat een verscheidenheid aan mediums zoals schilderkunst, beeldhouwkunst en werken op papier. De collectie van het museum biedt een uitgebreid overzicht van belangrijke artistieke bewegingen en stijlen van de afgelopen eeuw.
 37. Donald L. Tucker Civic Center37

  Donald L. Tucker Civic Center

  Tallahassee, FL
  Het Donald L. Tucker Civic Center is een multifunctionele hal gelegen in Tallahassee, Florida. Het is vernoemd naar Donald L. Tucker, een voormalige voorzitter van het Huis van Florida en de Amerikaanse ambassadeur in de Dominicaanse Republiek. Het centrum is een belangrijke locatie in de stad en organiseert een verscheidenheid aan evenementen en activiteiten.
 38. African American Museum of the Arts38

  African American Museum of the Arts

  DeLand, FL
  Het African American Museum of the Arts bevindt zich op 325 South Clara Avenue in DeLand, Florida. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en is een belangrijk herkenningspunt in de stad. Het museum is een centrum voor kunst, cultuur en geschiedenis, waardoor het een interessante bestemming is voor toeristen.
 39. 39

  Mdc Museum of Art + Design

  Miami, FL
 40. Key West Museum of Art and History40

  Key West Museum of Art and History

  Key West, FL
  Het Custom House en het oude postkantoor, gelegen aan 281 Front Street, Key West, Florida, is een historische locatie van aanzienlijk belang. Deze locatie is niet alleen een getuigenis van de architectonische vaardigheden van het verleden, maar ook een symbool van de rijke geschiedenis van Key West.
 41. Institute of Contemporary Art, Miami41

  Institute of Contemporary Art, Miami

  Miami, FL
 42. Wynwood Walls42

  Wynwood Walls

  Miami, FL
  Het Wynwood Art District, gelegen in de wijk Wynwood in Miami, Florida, staat bekend om zijn levendige straatkunst. Het district herbergt meer dan 10 galerijen, musea en collecties, waardoor het een centrum is voor kunstliefhebbers. Het is een van de grootste openluchtinstallaties voor straatkunst ter wereld, wat een unieke ervaring biedt voor bezoekers.
 43. Art Center Sarasota43

  Art Center Sarasota

  Sarasota, FL
  Art Center Sarasota, gelegen in Sarasota, Florida, fungeert als het kunstcentrum van de gemeenschap. Het centrum beschikt over vier roterende tentoonstellingsgalerijen en een beeldentuin, die een diverse en steeds veranderende tentoonstelling van kunst bieden voor bezoekers om van te genieten.
 44. The Mary Brogan Museum of Art and Science44

  The Mary Brogan Museum of Art and Science

  Tallahassee, FL
  Het Mary Brogan Museum of Arts and Science, ook bekend als het Brogan Museum en MOAS, was een kunst- en wetenschapsmuseum gelegen in Tallahassee, Florida. Het bevond zich op 350 South Duval Street, in het hart van het stadscentrum. Het museum werd gevormd uit de fusie van twee andere musea in Tallahassee, The Museum of Art/Tallahassee en het Odyssey Science Center, die onafhankelijk van elkaar werden opgericht in 1990 en 1991.
 45. Taylor House Museum of African-american History45

  Taylor House Museum of African-american History

  Tallahassee, FL
  Het Taylor House, gelegen in Tallahassee, Florida, is een historisch huis dat erkend is door zowel het U.S. National Register of Historic Places als het Tallahassee-Leon County Register of Historic Places. Deze erkenning werd respectievelijk in 2015 en 2011 verleend, wat de aanzienlijke historische waarde van het pand benadrukt.
 46. Lemoyne Center For the Visual Arts46

  Lemoyne Center For the Visual Arts

  Tallahassee, FL
  Bent u een liefhebber van beeldende kunst? Bezoek dit centrum en ontdek enkele van zijn tentoonstellingen en evenementen of neem deel aan hun Kunstkamp.
 47. 47

  Gallery On Greene

  Key West, FL
  Een interessante collectie historische Key West kunst is hier te zien. Kunstkenners mogen deze niet missen.
 48. 48

  Anna Lamar Switzer Center For Visual Arts Gallery

  Pensacola, FL
  De gerenommeerde kunstschool organiseert het hele jaar door tentoonstellingen. Kom hier enkele echt intrigerende stukken bekijken.
 49. Elliot Museum49

  Elliot Museum

  Sewall's Point, FL
  Het Elliott Museum bevindt zich op 825 N.E. Ocean Blvd. op Hutchinson Island in Stuart, Florida, Verenigde Staten. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een schilderachtig uitzicht op de omgeving. Het museum is een perfecte bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in kunst, geschiedenis en technologie.
 50. Lowe Art Museum50

  Lowe Art Museum

  Coral Gables, FL
  Het Lowe Art Museum, een museum voor beeldende kunst, is gelegen in het schilderachtige Coral Gables in Miami. Het museum werd opgericht in 1950 en maakt deel uit van de Universiteit van Miami. Het werd opgericht door de filantropen Joe en Emily Lowe en heeft de eer het eerste kunstmuseum in Zuid-Florida te zijn.
 51. Sanford Museum51

  Sanford Museum

  Sanford, FL
  Als u geïnteresseerd bent in geschiedenis, dan zal dit stedelijk museum u als een juweeltje voorkomen. Gevuld met memorabilia en historische schilderijen.
 52. 52

  Museum of Graffiti

  Miami, FL
 53. Museum of Florida Art53

  Museum of Florida Art

  DeLand, FL
  Het Museum of Art - DeLand, Florida is een gemeenschapsmuseum voor beeldende kunst. Zijn missie is om de schone kunsten te verzamelen, te bewaren, te bestuderen, tentoon te stellen en erover te onderwijzen. Deze toewijding aan de kunsten maakt het een waardevolle bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in beeldende kunst en cultuur.
 54. Coral Springs Museum of the Arts54

  Coral Springs Museum of the Arts

  Coral Springs, FL
  Het Coral Springs Center for the Arts is een modern theater met 1.471 zitplaatsen en een kunstmuseum in Coral Springs, Florida. Deze faciliteit is niet alleen een museum, maar ook een theater dat Broadway-shows en andere evenementen organiseert. Het is een centrum voor zowel recreatieve als culturele activiteiten, waardoor het een unieke bestemming is voor toeristen.
 55. Albin Polasek Museum and Sculpture Gardens55

  Albin Polasek Museum and Sculpture Gardens

  Winter Park, FL
  Het Albin Polasek Museum & Sculpture Gardens, ook bekend als The Polasek, is een historische locatie gelegen in Winter Park, Florida. Het bevindt zich op 633 Osceola Avenue en strekt zich uit over drie hectare, met een pittoresk uitzicht op Lake Osceola. Deze site werd op 2 mei 2000 toegevoegd aan het U.S. National Register of Historic Places, wat de historische betekenis ervan verder onderstreept.
 56. Rollins Museum of Art56

  Rollins Museum of Art

  Winter Park, FL
  Het Rollins Museum of Art, gelegen op de campus van Rollins College in Winter Park, heeft de unieke onderscheiding het enige onderwijsmuseum in de grotere omgeving van Orlando te zijn. Dit unieke aspect van het museum biedt een verrijkende ervaring voor bezoekers, omdat ze inzicht kunnen krijgen in de educatieve aspecten van kunst en de verschillende vormen ervan.
 57. Vero Beach Museum of Art57

  Vero Beach Museum of Art

  Vero Beach, FL
  Het Vero Beach Museum of Art is gelegen op 3001 River Park Drive, Vero Beach, Florida. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een handige plek voor toeristen om het rijke culturele en artistieke erfgoed van de regio te bezoeken en te verkennen.
 58. Museum of Contemporary Art58

  Museum of Contemporary Art

  North Miami, FL
  Het Museum of Contemporary Art, ook bekend als MOCA, is gevestigd in North Miami, Florida. Dit museum is een verzamelende instelling, wat betekent dat het actief werken van hedendaagse kunst verwerft en bewaart voor zijn permanente collectie. Het is een ideale bestemming voor kunstliefhebbers en toeristen die geïnteresseerd zijn in moderne en hedendaagse kunst.
 59. 59

  Artserve

  Fort Lauderdale, FL
  Bruisende kunstlocatie die openstaat voor alles wat nieuw en onverwacht is. Met verbazingwekkende tentoonstellingen van opkomende kunstenaars.
 60. 60

  The First City Art Center

  Pensacola, FL
  Dit centrum brengt de kunstenaars en het publiek samen. Een bruisende ruimte waar u de kunst aan de gang kunt zien en zelf iets kunt proberen.
 61. 61

  The Margulies Collection at the Warehouse

  Miami, FL
  De indrukwekkende galerie heeft een ontzagwekkende collectie fotografie en multimediakunstwerken. 45.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte.
 62. 62

  Rubell Family Collection

  Miami, FL
  Het Rubell Museum, voorheen bekend als de Rubell Family Collection, is een particulier museum voor hedendaagse kunst met twee locaties. Een bevindt zich in de wijk Allapattah in Miami, Florida, en de andere in de wijk Southwest Waterfront in Washington, D.C. Het museum werd in 1993 geopend voor het publiek en is ontwikkeld door Mera en Don Rubell, kunstverzamelaars uit Miami die aanzienlijk hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de stad als centrum van de internationale hedendaagse kunstmarkt.
 63. 63

  City Hall Art Gallery

  Tallahassee, FL
  Een galerie met verschillende tijdelijke tentoonstellingen per jaar. De stukken variëren van beeldhouwwerken tot schilderijen van regionale kunstenaars.
 64. 64

  Contemporary Art Museum

  Tampa, FL
  Het University of South Florida Contemporary Art Museum, gelegen in Tampa, Florida, is een gerenommeerde instelling gewijd aan hedendaagse kunst. Het bevindt zich binnen de University of South Florida, waardoor het een unieke mix is van academische en artistieke omgevingen.
 65. 65

  Chihuly Collection

  St. Petersburg, FL
 66. 66

  Gallery On First

  Sanford, FL
  Kunstliefhebbers zullen deze galerie, waar zowel gevestigde als opkomende Amerikaanse kunstenaars worden tentoongesteld, weten te waarderen.
 67. 67

  Lik Gallery

  Miami Beach, FL
 68. 68

  Quayside Art Gallery

  Pensacola, FL
  Geïnteresseerd in kunst? Dit is een van de oudste kunstgaleries in Florida met een ruime keuze aan getalenteerde kunstenaars.
 69. 69

  Brown African Jew Museum Sanctuary

  Jacksonville, FL
 70. 70

  Cici & Hyatt Brown Museum of Art

  Daytona Beach, FL
 71. 71

  Goldsboro Museum

  Sanford, FL
 72. 72

  Hand Art Center

  DeLand, FL
 73. 73

  TCC Fine Art Gallery

  Tallahassee, FL
  Een onlangs gerenoveerde galerie met kunstwerken die voornamelijk door TCC-studenten en regionale kunstenaars zijn gemaakt.
 74. 74

  Young at Art Museum

  Plantation, FL
  Het Young At Art Museum, ook bekend als YAA, is een interactief kunstmuseum gelegen in Plantation, Florida. Het werd opgericht in 1987 door Esther en Mindy Shrago. Het museum biedt een unieke ervaring waar bezoekers op een hands-on manier kunnen omgaan met de kunsttentoonstellingen, waardoor het een unieke bestemming is voor kunstliefhebbers en gezinnen.
 75. 75

  Center For the Arts of Bonita Springs

  Bonita Springs, FL
  Behalve kunstcursussen organiseert dit gemeenschapscentrum ook regelmatig interessante tentoonstellingen met grote namen.
 76. 76

  Crisp-ellert Art Museum

  St. Augustine, FL
 77. 77

  Ansu Gallery

  Hollywood, FL
  Niemand die geïnteresseerd is in lokale kunst mag deze galerie missen. Compact maar met veel interessante kunstwerken.
 78. 78

  Girls' Club

  Fort Lauderdale, FL
  Deze gerenommeerde galerie heeft een nogal ongewoon concept: zij toont kunst die uitsluitend door vrouwen is gemaakt. Zeer interessante tentoonstellingen.

Alle musea in Florida