Alle natuur- & natuurhistorische musea en attracties om te bezoeken in Florida

Florida (Verenigde Staten) heeft een aantal interessante plekken om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie. Hieronder zetten we alle 63 wetenschapsmusea in Florida voor je op een rij.

Is de natuur en natuurhistorie iets dat je interesseert en ben je op zoek naar de beste natuurmusea om te bezoeken in Florida? Dit zijn ze:

 1. Online korting!Gatorland Orlando1

  Gatorland Orlando

  Orlando, FL
  Gatorland, gelegen in Florida, is een themapark en wildreservaat van 110 hectare. Het werd opgericht in 1949 door Owen Godwin en blijft privé-eigendom van zijn familie. Het park is de thuisbasis van een verscheidenheid aan attracties en dieren in het wild, waardoor het een unieke bestemming is voor toeristen.
 2. SeaWorld Orlando2

  SeaWorld Orlando

  Orlando, FL
  SeaWorld Orlando is een unieke combinatie van een themapark en een maritiem zoölogisch park. Het is gelegen in Unincorporated Orange County, Florida, dichtbij Orlando. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die het gebied van Orlando bezoeken. Het park biedt een verscheidenheid aan attracties, waaronder ritten, dierenexposities en live shows, en biedt een leuke en educatieve ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.
 3. Lion Country Safari3

  Lion Country Safari

  Loxahatchee,
  Lion Country Safari biedt een unieke ervaring waarbij bezoekers vanuit het comfort van hun eigen voertuigen wilde dieren kunnen observeren. Deze safaripark ligt gunstig in de buurt van Loxahatchee Groves in Palm Beach County, Florida, waardoor het een toegankelijke bestemming is voor toeristen in de omgeving.
 4. Flamingo Gardens4

  Flamingo Gardens

  Davie, FL
  Flamingo Gardens is een botanische tuin en wildreservaat dat zich uitstrekt over 60 hectare. Het is gelegen in Davie, Florida, Verenigde Staten. Deze tropische oase is de thuisbasis van een diverse reeks flora en fauna, waardoor het een unieke bestemming is voor natuurliefhebbers. De tuinen zijn tegen betaling toegankelijk voor het publiek.
 5. 5

  Wild Florida

  Kenansville,
 6. Miami Beach Botanical Garden6

  Miami Beach Botanical Garden

  Miami Beach, FL
  De Miami Beach Botanical Garden, opgericht in 1962, is een stedelijke groene ruimte van 2,6 hectare gelegen in Miami Beach, Florida. Deze weelderige oase biedt een rustige ontsnapping uit de bruisende stad en is een getuigenis van de inzet van de stad om haar natuurlijke schoonheid te behouden en tentoon te stellen.
 7. Sawgrass Recreation Park7

  Sawgrass Recreation Park

  Fort Lauderdale, FL
 8. Online korting!Zoo Miami8

  Zoo Miami

  Country Walk, FL
  Zoo Miami, ook bekend als Miami-Dade Zoological Park and Gardens, is een prominente dierentuin gelegen in de stad Miami in Zuid-Florida, VS. Het is een lid van de Association of Zoos and Aquariums (AZA) en is de thuisbasis van meer dan 3.000 dieren die meer dan 500 verschillende soorten vertegenwoordigen. De geschiedenis van de dierentuin gaat terug tot 1948 toen de eerste dierententoonstellingen begonnen in de toenmalige Crandon Park Zoo op Key Biscayne Island voor de kust van Miami.
 9. Sea Life Orlando Aquarium9

  Sea Life Orlando Aquarium

  Orlando, FL
 10. Online korting!Florida Aquarium10

  Florida Aquarium

  Tampa, FL
  Het Florida Aquarium beslaat een oppervlakte van bijna 2.300 vierkante meter en herbergt bijna 20.000 waterplanten en dieren. Deze soorten zijn niet alleen inheems in Florida, maar komen ook uit verschillende delen van de wereld. Deze diversiteit biedt bezoekers de kans om de rijke biodiversiteit van het aquatische leven te leren kennen en waarderen.
 11. Key West Lighthouse & Keeper's Quarters Museum11

  Key West Lighthouse & Keeper's Quarters Museum

  Key West, FL
  De Key West Lighthouse, gelegen in Key West, Florida, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1825. De oorspronkelijke vuurtoren was een toren van 65 voet, een getuigenis van de architectonische vaardigheden van het tijdperk.
 12. Gator Park12

  Gator Park

  Miami, FL
  Maak een tocht per luchtboot door de Everglades en bekijk alligators, slangen, exotische papegaaien en tal van andere zeldzame dieren!
 13. Ponce De Leon's Fountain of Youth Archeological Park13

  Ponce De Leon's Fountain of Youth Archeological Park

  St. Augustine, FL
  Het Fountain of Youth Archaeological Park is een particulier park dat 15 hectare beslaat. Het bevindt zich in St. Augustine, Florida, langs Hospital Creek, dat deel uitmaakt van de Intracoastal Waterway. Deze locatie biedt een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid en historische betekenis, waardoor het een interessante bestemming is voor toeristen.
 14. Fort East Martello Museum & Gardens14

  Fort East Martello Museum & Gardens

  Key West, FL
  De Martello Gallery-Key West Art and Historical Museum, ook bekend als de East Martello Tower, is een historische locatie gelegen aan 3501 South Roosevelt Boulevard in Key West, Florida. Deze locatie is doordrenkt van geschiedenis en biedt een uniek inzicht in het verleden van de regio.
 15. Key West Butterfly & Nature Conservatory15

  Key West Butterfly & Nature Conservatory

  Key West, FL
  Het Key West Butterfly and Nature Conservatory is een unieke vlindertuin gelegen aan Duval Street in Key West, Florida. Deze locatie biedt bezoekers de mogelijkheid om een diverse reeks vlindersoorten te ervaren in een gecontroleerde omgeving.
 16. Lowry Park Zoo16

  Lowry Park Zoo

  Tampa, FL
  Zoo Tampa, oorspronkelijk bekend als Lowry Park Zoo, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1930. Gelegen in Tampa, Florida, is de dierentuin gegroeid van een kleine verzameling inheemse dieren tot een grote, moderne faciliteit die een diverse reeks soorten huisvest. De naam van de dierentuin werd in 2018 veranderd in ZooTampa at Lowry Park, wat de evolutie en groei door de jaren heen weerspiegelt.
 17. The Kampong17

  The Kampong

  Miami, FL
  The Kampong, gelegen in de wijk Coconut Grove in Miami, Florida, is een botanische tuin van 9 hectare die bezoekers verwelkomt van dinsdag tot en met vrijdag. Het is echter belangrijk om te weten dat bezoeken van tevoren moeten worden geboekt. Deze weelderige tuin maakt deel uit van de non-profit National Tropical Botanical Garden en biedt een unieke kans om een diverse reeks plantensoorten te verkennen in een rustige omgeving.
 18. Audubon House and Tropical Gardens18

  Audubon House and Tropical Gardens

  Key West, FL
  Het Audubon House & Tropical Gardens is een historische locatie gelegen op 205 Whitehead Street in Key West, Florida. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke ervaring voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, natuur en kunst.
 19. Key West Tropical Forest and Botanical Garden19

  Key West Tropical Forest and Botanical Garden

  Key West, FL
  De Key West Botanical Forest and Garden is een botanische tuin en arboretum dat zich uitstrekt over 11 hectare. Het bevindt zich in Key West, Florida, in de Verenigde Staten. Deze weelderige, groene ruimte is een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers en mensen die geïnteresseerd zijn in botanie. Het biedt een unieke kans om een verscheidenheid aan plantensoorten te verkennen in een tropische omgeving.
 20. Tampa Bay History Center20

  Tampa Bay History Center

  Tampa, FL
  Het Tampa Bay History Center is een gerenommeerd historisch museum gelegen in Tampa, Florida. Het is geaccrediteerd door de American Alliance of Museums, een erkenning die getuigt van zijn toewijding aan uitmuntendheid, verantwoording, hoge professionele normen en voortdurende institutionele verbetering. Bovendien is het museum een Smithsonian Affiliate, wat betekent dat het toegang heeft tot de middelen van de Smithsonian Institution, inclusief haar collecties en educatieve programma's.
 21. Ann Norton Sculpture Gardens21

  Ann Norton Sculpture Gardens

  West Palm Beach, FL
  Het Norton House, gelegen aan 253 Barcelona Road in West Palm Beach, Florida, is een historisch huis dat deel uitmaakt van de Ann Norton Sculpture Gardens. Deze locatie is doordrenkt van geschiedenis en biedt een uniek inzicht in het leven en werk van Ann Weaver Norton.
 22. St. Augustine Alligator Farm Zoological Park22

  St. Augustine Alligator Farm Zoological Park

  St. Augustine, FL
  Het St. Augustine Alligator Farm Zoological Park, geopend op 20 mei 1893, is een van de oudste continu draaiende attracties van Florida. Dit historische park is al meer dan een eeuw een pijler van de toeristische industrie van Florida en biedt bezoekers een unieke kans om een ​​diverse reeks dieren in het wild te verkennen in een goed bewaarde en boeiende omgeving.
 23. Naples Zoo At Caribbean Gardens23

  Naples Zoo At Caribbean Gardens

  Naples, FL
  De Naples Zoo, ook bekend als Naples Zoo at Caribbean Gardens, is een 43 hectare grote dierentuin en historische botanische tuin. De dierentuin is de thuisbasis van ongeveer 70 soorten, hoewel niet al deze soorten op elk gegeven moment te zien zijn. Het hoofdpad is ongeveer een mijl lang en slingert langs de belangrijkste dierenverblijven door de tropische tuin die voor het eerst werd aangeplant in 1919. De dierentuin is nationaal geaccrediteerd door de Association of Zoos and Aquariums (AZA) en is een institutioneel lid van de American Association of Zoo Keepers (AAZK).
 24. Big Cat Rescue24

  Big Cat Rescue

  Citrus Park, FL
  Big Cat Rescue Corp., ook bekend als BCR, is een dierenopvang gelegen in Hillsborough County, Florida, Verenigde Staten. De opvang is gewijd aan de redding en huisvesting van exotische katten, evenals de rehabilitatie van gewonde of verweesde inheemse wilde katten. Dit biedt een unieke kans voor bezoekers om te leren over en interactie te hebben met een verscheidenheid aan exotische en inheemse kattensoorten in een veilige en gecontroleerde omgeving.
 25. Key West Aquarium25

  Key West Aquarium

  Key West, FL
  Het Key West Aquarium, gelegen in Key West, Florida, is het enige openbare aquarium in het gebied. Deze unieke eigenschap maakt het een opmerkelijke bestemming voor toeristen die geïnteresseerd zijn in zeeleven en aquatische tentoonstellingen.
 26. St. Augustine Aquarium26

  St. Augustine Aquarium

  St. Augustine, FL
  Het St. Augustine Aquarium, dat zijn deuren opende in 2016, is gelegen op 2045 Fl-16, St. Augustine, Florida. Dit openbare aquarium is een populaire bestemming voor toeristen en locals, en biedt een unieke kans om het zeeleven te verkennen.
 27. Florida Museum of Natural History27

  Florida Museum of Natural History

  Gainesville, FL
  Het Florida Museum of Natural History is het officiële natuurhistorisch museum van de staat, gesponsord en gefinancierd door de regering van Florida. Dit betekent dat het een belangrijke instelling in de staat is, die een schat aan kennis en tentoonstellingen over natuurgeschiedenis biedt. Bezoekers kunnen een breed scala aan tentoonstellingen verwachten, van fossielen tot flora en fauna, allemaal onder één dak.
 28. Central Florida Zoo & Botanical Garden28

  Central Florida Zoo & Botanical Garden

  Sanford, FL
  De Central Florida Zoo en Botanische Tuinen is een uitgestrekte dierentuin en botanische tuin van 116 hectare, gelegen in Sanford, net ten noorden van Orlando, Florida. Deze uitgestrekte locatie biedt een grote verscheidenheid aan dieren- en plantenleven voor bezoekers om te verkennen en te genieten.
 29. Morikami Museum and Japanese Gardens29

  Morikami Museum and Japanese Gardens

  Boca Raton, FL
  Het Morikami Museum en de Japanse Tuinen is een centrum voor Japanse kunst en cultuur. Het is gelegen ten westen van Delray Beach in Palm Beach County, Florida, Verenigde Staten. Deze locatie biedt een unieke kans om jezelf onder te dompelen in de Japanse cultuur zonder de Verenigde Staten te verlaten.
 30. Everglades Safari Park30

  Everglades Safari Park

  Miami, FL
 31. Tallahassee Museum31

  Tallahassee Museum

  Tallahassee, FL
  Het Tallahassee Museum is gelegen op een terrein van 52 hectare tussen de meren Bradford en Hiawatha in Leon County, Florida. Het museum werd in 1962 naar deze schilderachtige locatie verplaatst, waardoor bezoekers een prachtige natuurlijke achtergrond hebben voor hun bezoek.
 32. Patricia and Phillip Frost Museum of Science32

  Patricia and Phillip Frost Museum of Science

  Miami, FL
 33. 33

  Collier Museum at Government Center

  Naples, FL
 34. 34

  Saint Augustine Wild Reserve

  World Golf Village, FL
 35. Gulf Breeze Zoo35

  Gulf Breeze Zoo

  Woodlawn Beach, FL
  De Gulf Breeze Zoo, gelegen in Woodlawn Beach, Florida, is een uitgestrekte dierentuin van 50 hectare die onderdak biedt aan meer dan 900 exotische dieren. Bezoekers kunnen een breed scala aan soorten verwachten, waaronder neushoorns, nijlpaarden, Westelijke laaglandgorilla's en orang-oetans. De dierentuin biedt de mogelijkheid om deze prachtige wezens van dichtbij te bekijken, wat het een unieke en onvergetelijke ervaring maakt voor alle leeftijden.
 36. Marie Selby Botanical Gardens36

  Marie Selby Botanical Gardens

  Sarasota, FL
  De Marie Selby Botanische Tuinen is een botanische tuin die zich uitstrekt over 15 hectare. Het is gelegen op 900 South Palm Avenue in Sarasota, Florida. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een uitgestrekte ruimte voor bezoekers om de schoonheid van verschillende plantensoorten te verkennen en te genieten.
 37. Naples Botanical Garden37

  Naples Botanical Garden

  Naples, FL
  De Naples Botanical Garden is een uitgestrekte botanische tuin van 160 hectare gelegen in Naples, Florida. Deze uitgestrekte tuin is de thuisbasis van een diverse reeks flora en fauna, waardoor het een perfecte bestemming is voor natuurliefhebbers en botanische enthousiastelingen. De locatie van de tuin in Naples, een stad bekend om zijn rijke geschiedenis en levendige cultuur, draagt bij aan de aantrekkingskracht voor toeristen.
 38. Palm Beach Zoo & Conservation Society38

  Palm Beach Zoo & Conservation Society

  West Palm Beach, FL
 39. Cox Science Center and Aquarium39

  Cox Science Center and Aquarium

  West Palm Beach, FL
  Neem uw kinderen mee naar het enige planetarium in de omgeving en leer samen over de geschiedenis van het heelal.
 40. Santa Fe Teaching Zoo40

  Santa Fe Teaching Zoo

  Gainesville, FL
  De Santa Fe College Teaching Zoo, gelegen op de hoofdcampus van Santa Fe College in Gainesville, Florida, beslaat 10 hectare. Deze unieke faciliteit is niet alleen een dierentuin, maar ook een opleidingscentrum voor toekomstige dierentuinverzorgers. Het is een plek waar bezoekers een verscheidenheid aan dieren kunnen observeren en tegelijkertijd kunnen leren over het belangrijke werk dat wordt verricht voor hun verzorging en behoud.
 41. Brevard Zoo41

  Brevard Zoo

  Melbourne, FL
  De Brevard Zoo bevindt zich in de stad Melbourne, in het oostelijke deel van Florida, Verenigde Staten. Het ligt ongeveer 60 kilometer ten noordwesten van Orlando. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die Florida bezoeken, vooral voor degenen die in of rond Orlando verblijven.
 42. Silver River Museum and Environmental Education Center42

  Silver River Museum and Environmental Education Center

  Ocala, FL
  Het Silver River Museum en Environmental Education Center is een natuurmuseum gelegen in het Silver Springs State Park in Silver Springs, Florida, nabij de stad Ocala. Het museum is vernoemd naar de Silver River, die door het park stroomt en bezoekers een unieke natuurlijke omgeving biedt. Het museum wordt beheerd door de openbare scholen van Marion County in samenwerking met de Florida Park Service en organiseert een verscheidenheid aan educatieve evenementen.
 43. Gillespie Museum43

  Gillespie Museum

  DeLand, FL
  Het Gillespie Museum bevindt zich in DeLand, Florida, op het terrein van de Stetson University. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers die al de universiteit verkennen of die in de buurt van DeLand zijn.
 44. Knott House Museum44

  Knott House Museum

  Tallahassee, FL
  Het Museum of Florida History, gelegen in Tallahassee, is het officiële geschiedenismuseum van de Amerikaanse staat Florida. Het herbergt een breed scala aan tentoonstellingen en artefacten die de geschiedenis en prehistorie van de staat beslaan. Het museum biedt een uitgebreid overzicht van het verleden van Florida, waardoor het een informatieve bestemming is voor degenen die meer willen weten over de geschiedenis van de staat.
 45. Brevard Museum of History & Natural Science45

  Brevard Museum of History & Natural Science

  Melbourne, FL
  Het Brevard Museum of History & Natural Science bevindt zich op 2201 Michigan Avenue, Cocoa, Florida. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken en biedt een handig startpunt voor uw verkenning van de geschiedenis en natuurwetenschappen van de regio.
 46. The Bishop Museum of Science and Nature46

  The Bishop Museum of Science and Nature

  Bradenton, FL
  Het South Florida Museum, gelegen in Bradenton, Florida, is een unieke instelling die zich richt op de natuurlijke en culturele geschiedenis van de Golfkust van Florida. Dit museum biedt een uitgebreid overzicht van de geschiedenis van Florida, van de prehistorie tot de huidige dag. Het biedt bezoekers de mogelijkheid om zich te verdiepen in de rijke en diverse geschiedenis van de regio, en de verschillende aspecten van haar natuurlijke en culturele erfgoed te verkennen.
 47. Fairchild Tropical Botanic Garden47

  Fairchild Tropical Botanic Garden

  Coral Gables, FL
  De Fairchild Tropical Botanic Garden is een uitgestrekt arboretum en botanische tuin van 33 hectare gelegen in Coral Gables, Florida. Het is de thuisbasis van een uitgebreide collectie exotische tropische planten, palmen, cycaden, bloeiende bomen en wijnstokken. De tuin is lid van de Botanic Gardens Conservation International (BGCI) en is gewijd aan de Internationale Agenda voor Behoud in Botanische Tuinen.
 48. Medieval Torture Museum48

  Medieval Torture Museum

  St. Augustine, FL
  Wij zijn het grootste interactieve historische museum in de VS, met een oppervlakte van meer dan 5.000 vierkante meter en meer dan 100 unieke instrumenten en apparaten. Kruip in de huid van fanatici, gekken en moordenaars en ontdek 's werelds meest gedetailleerde collectie van opsluitings- en martel
 49. Jacksonville Zoo and Gardens49

  Jacksonville Zoo and Gardens

  Jacksonville, FL
  De Jacksonville Zoo and Gardens is een unieke combinatie van een botanische tuin en een dierentuin, gelegen in het noorden van Florida, VS. Deze locatie biedt een diverse reeks flora en fauna, waardoor het een ideale bestemming is voor natuurliefhebbers en dierenliefhebbers. De dierentuin is de thuisbasis van een verscheidenheid aan dieren, terwijl de tuin een breed scala aan plantensoorten uit alle continenten tentoonstelt.
 50. Miami Seaquarium50

  Miami Seaquarium

  Miami, FL
 51. Palm Beach Maritime Museum51

  Palm Beach Maritime Museum

  West Palm Beach, FL
  Dit museum geeft een mooi overzicht van de maritieme geschiedenis van Zuid-Florida. Perfect voor gezinnen met nieuwsgierige kinderen.
 52. 52

  ZWF Miami

  Country Walk, FL
 53. 53

  Gulfarium Marine Adventure Park

  Fort Walton Beach, FL
 54. 54

  Octagon Wildlife Sanctuary

  North Fort Myers, FL
 55. 55

  Crowley Museum and Nature Center

  Sarasota, FL
 56. 56

  Lake Maggiore Environmental Education Center

  St. Petersburg, FL
 57. 57

  Catty Shack Ranch Wildlife Sanctuary

  Jacksonville, FL
 58. 58

  Green Meadows Petting Farm

  Kissimmee, FL
 59. 59

  Florida Oceanographic Coastal Center

  Sewall's Point, FL
  Het Florida Oceanographic Coastal Center is een natuurcentrum voor zeeleven dat 57 hectare beslaat. Het bevindt zich op Hutchinson Island in Stuart, Florida, genesteld tussen de Indian River en de Atlantische Oceaan. Het centrum biedt een unieke kans om de diverse zeeleven en ecosystemen van de regio te verkennen en te leren kennen.
 60. 60

  Jungle Adventures - A Real Florida Animal Park!

  Christmas, FL
 61. 61

  Welaka National Fish Hatchery

  Welaka, FL
 62. 62

  Dolphins Plus - Swim With the Dolphins

  Key Largo, FL
 63. 63

  Historic Monkey Island

  Homosassa, FL

Alle musea in Florida