Alle historische musea en attracties om te bezoeken in New York staat

New York staat (Verenigde Staten) is een goede plek om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in geschiedenis. We zetten hieronder alle 128 historische musea in New York staat op een rij, om je te verliezen in het culturele erfgoed en de lokale geschiedenis van de plaats.

Ben je een echte geschiedenisliefhebber en ben je op zoek naar de beste historische musea om te bezoeken in New York staat? Dit zijn ze:

 1. 9/11 Tribute Museum1

  9/11 Tribute Museum

  New York, NY
  Het 9/11 Tribute Museum, voorheen bekend als het 9/11 Tribute Center en Tribute WTC, was een unieke instelling die persoonlijke verhalen deelde van familieleden die hun dierbaren verloren, overlevenden, reddings- en herstelwerkers, vrijwilligers en inwoners van Lower Manhattan met degenen die geïnteresseerd zijn in het leren over de aanslagen van 11 september. Dit museum bood een diep persoonlijk en menselijk perspectief op de gebeurtenissen van die dag, waardoor het een belangrijke bestemming werd voor degenen die de impact van 9/11 op individuen en de gemeenschap willen begrijpen.
 2. Online korting!Intrepid Museum2

  Intrepid Museum

  New York, NY
  Het Intrepid Sea, Air & Space Museum is een unieke bestemming in New York City, waar je een kijkje kunt nemen in de Amerikaanse militaire en maritieme geschiedenis. Het museum herbergt een collectie museumschepen, wat een meeslepende ervaring biedt voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in maritieme geschiedenis en technologie.
 3. Ground Zero Museum Workshop3

  Ground Zero Museum Workshop

  New York, NY
  Kom deze geweldige tentoonstelling bezoeken - bekijk de foto's, lees de verhalen en ontdek meer over die noodlottige dag. De tentoonstelling is ook geschikt voor gezinnen met kinderen - er zijn geen grafische voorstellingen van de gebeurtenissen die hen van streek zouden kunnen maken. Deze interessa
 4. Museum At Eldridge Street4

  Museum At Eldridge Street

  New York, NY
  Het Museum at Eldridge Street is niet zomaar een museum, maar ook een synagoge. Het is een unieke plek waar bezoekers meer kunnen leren over de gemeenschap van de synagoge en de hedendaagse Joodse cultuur en praktijk. Het museum is gevestigd in de Eldridge Street Synagoge zelf, wat een authentieke en meeslepende ervaring biedt voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de Joodse geschiedenis en cultuur.
 5. Fraunces Tavern Museum5

  Fraunces Tavern Museum

  New York, NY
  Fraunces Tavern is een unieke combinatie van een restaurant en museum, gelegen in het zuidelijke deel van Manhattan, New York. Deze instelling biedt een unieke mix van geschiedenis en gastronomie, waardoor het een interessante bestemming is voor toeristen die een stukje van het verleden van New York willen ervaren terwijl ze genieten van een maaltijd.
 6. Ellis Island National Museum of Immigration6

  Ellis Island National Museum of Immigration

  New York, NY
  Een druk bezocht museum dat de geschiedenis van duizenden immigranten naar Amerika vertelt. Intrigerend, maar het wordt snel druk.
 7. Ellis Island National Museum of Immigration7

  Ellis Island National Museum of Immigration

  New York, NY
  Tussen 1892 en 1954 fungeerde Ellis Island als het primaire immigratie-inspectiestation voor ongeveer 12 miljoen passagiers die via de haven van New York in de Verenigde Staten aankwamen. Deze immigranten werden zowel juridisch als medisch geïnspecteerd, wat een belangrijk hoofdstuk markeert in de geschiedenis van de Amerikaanse immigratie. Vandaag de dag is het Immigratiemuseum op het eiland gewijd aan het bewaren van deze geschiedenis en de verhalen van degenen die door zijn deuren zijn gegaan.
 8. Museum of the City of New York8

  Museum of the City of New York

  New York, NY
  Het Museum van de Stad New York, opgericht in 1923, is gewijd aan het tonen van de geschiedenis van New York City en haar inwoners. Het biedt een uitgebreide kijk op het verleden van de stad, en biedt bezoekers de kans om de evolutie van de stad en haar diverse bevolking door de jaren heen te begrijpen.
 9. Staatsburgh State Historic Site9

  Staatsburgh State Historic Site

  Staatsburg, NY
  De Staatsburgh State Historic Site is een bewaard gebleven Beaux-Arts herenhuis gelegen in het gehucht Staatsburg, Dutchess County, New York. Het herenhuis werd ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau McKim, Mead en White. De site omvat ook het omliggende landschap, waardoor bezoekers een kijkje krijgen in de grandeur van de Gilded Age.
 10. The Montgomery Place Campus - Bard College10

  The Montgomery Place Campus - Bard College

  Red Hook, NY
  Montgomery Place, momenteel erkend als Bard College The Montgomery Place Campus, is een historisch landgoed uit de vroege 19e eeuw gelegen nabij Barrytown, New York. Dit landgoed is geëerd met de benaming van een Nationaal Historisch Monument en draagt ook bij aan het Hudson River Historisch District. Het landgoed weerspiegelt de architecturale smaken van de post-revolutionaire generatie van welgestelde grondbezitters, met invloeden van Franse trends in woningontwerp.
 11. Museum of Jewish Heritage11

  Museum of Jewish Heritage

  New York, NY
  Het Museum of Jewish Heritage - A Living Memorial to the Holocaust is een belangrijk monument gelegen in het zuidelijke deel van Manhattan, New York. Dit museum is gewijd aan de slachtoffers van de Holocaust en dient als een aangrijpende herinnering aan deze tragische periode in de geschiedenis. Het is een belangrijke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het begrijpen van het Joodse erfgoed en de impact van de Holocaust.
 12. South Street Seaport Museum12

  South Street Seaport Museum

  New York, NY
  South Street Seaport is een grotendeels beschermd district gelegen in Manhattan, New York. Dit historische district is gesitueerd waar Fulton Street de East River ontmoet. Ondanks zijn kleine omvang, heeft het een aanzienlijke historische waarde en onderscheidt het zich van het naburige Financial District. Het is de thuisbasis van enkele van de oudste gebouwen in Downtown Manhattan, waaronder een grote verzameling commerciële gebouwen uit het begin van de 19e eeuw.
 13. New York Transit Museum13

  New York Transit Museum

  New York, NY
  Het New York Transit Museum, gelegen in het hart van Brooklyn, is een unieke instelling die het verhaal vertelt van de geschiedenis van het openbaar vervoer in de stad, met een bijzondere nadruk op de New York City Subway. Het biedt een fascinerend inzicht in de ontwikkeling en evolutie van het metrosysteem van de stad, waardoor het een waardevolle bestemming is voor iedereen die geïnteresseerd is in stedelijke geschiedenis en infrastructuur.
 14. The Morgan Library & Museum14

  The Morgan Library & Museum

  New York, NY
  De Morgan Library & Museum, ook bekend als Pierpont Morgan Library, Morgan Library of The Morgan, is een gerenommeerde instelling gelegen aan de Madison Avenue in Manhattan, New York City. Het is een plek waar bezoekers een uitgebreide collectie van manuscripten, papyri, incunabelen, vroege drukken, geïllustreerde boeken, muziekautografen en grafieken kunnen verkennen.
 15. Lower East Side Tenement Museum15

  Lower East Side Tenement Museum

  New York, NY
  Het Lower East Side Tenement Museum is een historisch museum gelegen in het hart van New York City. Dit museum biedt een unieke blik op het verleden, met een showcase van de leefomstandigheden en ervaringen van immigranten die hun huizen maakten in de Lower East Side tijdens de 19e en 20e eeuw.
 16. The Met Cloisters16

  The Met Cloisters

  New York, NY
  The Cloisters, genesteld in Fort Tryon Park, New York, is een uniek museum dat gespecialiseerd is in Europese middeleeuwse kunst en architectuur. De focus van het museum ligt op de Romaanse en Gotische periodes, en biedt bezoekers de kans om zich onder te dompelen in de rijke geschiedenis en cultuur van deze tijdperken. Beheerd door het Metropolitan Museum of Art, herbergt The Cloisters een uitgebreide collectie middeleeuwse kunstwerken die worden tentoongesteld in architecturale settings van Franse kloosters en abdijen.
 17. New York City Fire Museum17

  New York City Fire Museum

  New York, NY
  Het New York City Fire Museum is gevestigd in een gerenoveerde brandweerkazerne uit 1904, gelegen in de wijk SoHo in Manhattan, New York. Deze locatie geeft het museum een uniek en authentiek gevoel, omdat het zich bevindt in een gebouw dat ooit actief werd gebruikt door de brandweerlieden van de stad. De locatie van het museum in SoHo, een levendige en historische wijk, draagt ook bij aan de aantrekkingskracht voor toeristen.
 18. General Grant National Memorial18

  General Grant National Memorial

  New York, NY
  Het General Grant National Memorial, beter bekend als Grant's Tomb, is een belangrijke historische plek in New York. Het dient als de laatste rustplaats van generaal Grant, die de 18e president van de Verenigde Staten was en een cruciale rol speelde in de Burgeroorlog. Dit mausoleum is een eerbetoon aan zijn leven en bijdragen aan de natie.
 19. National Museum of the American Indian19

  National Museum of the American Indian

  New York, NY
  Het National Museum of the American Indian is een museum in de Verenigde Staten dat gewijd is aan de cultuur van de inheemse volkeren van Amerika. Het maakt deel uit van de Smithsonian Institution groep van musea en onderzoekscentra. Het museum heeft drie vestigingen. Het National Museum of the Ame
 20. Museum of American Finance20

  Museum of American Finance

  New York, NY
  Het Museum of American Finance is het enige onafhankelijke openbare museum van de Verenigde Staten dat zich toelegt op het behoud, de tentoonstelling en het onderwijs van de Amerikaanse financiële en financiële geschiedenis. Het museum is gevestigd in het Financial District in Manhattan, New York C
 21. New-york Historical Society21

  New-york Historical Society

  New York, NY
  De New-York Historical Society staat bekend om zijn grootschalige historische tentoonstellingen. Deze tentoonstellingen bestrijken een breed scala aan onderwerpen, waaronder de grondlegger van de Verenigde Staten Alexander Hamilton, New York abolitionist, de Hudson River School, Abraham Lincoln, de Burgeroorlog, het glas-in-lood van Louis Comfort Tiffany en de aanslagen van 11 september.
 22. Edgar Allan Poe Cottage22

  Edgar Allan Poe Cottage

  New York, NY
  Het Edgar Allan Poe Cottage, gelegen in de wijk Fordham in de Bronx, New York, is het voormalige huis van de gerenommeerde Amerikaanse schrijver Edgar Allan Poe. Deze historische plek biedt een unieke kijk in het leven en de tijden van een van Amerika's meest invloedrijke literaire figuren.
 23. Museum of the American Gangster23

  Museum of the American Gangster

  New York, NY
  Het Museum of the American Gangster is een compact, tweekamer museum gelegen op 80 St. Mark's Place in de East Village, Manhattan, New York City. Deze locatie is doordrenkt van geschiedenis en biedt een uniek inzicht in de wereld van de georganiseerde misdaad in Amerika.
 24. New York State Museum24

  New York State Museum

  Albany, NY
  Het New York State Museum, een op onderzoek gebaseerd instituut, is gevestigd in Albany, New York, Verenigde Staten. Het bevindt zich aan Madison Avenue, aan de zuidkant van het Empire State Plaza, met uitzicht op het plein en richting het New York State Capitol. Deze strategische locatie biedt bezoekers een uniek perspectief op het architectonische landschap van de stad.
 25. Theodore Roosevelt Birthplace National Historic Site25

  Theodore Roosevelt Birthplace National Historic Site

  New York, NY
  De Theodore Roosevelt Birthplace National Historic Site bevindt zich op 28 East 20th Street, in de Flatiron District van Manhattan, New York City. Deze site is een nagemaakte brownstone, die dient als replica van de geboorteplaats en het kinderhuis van de 26e president van de Verenigde Staten, Theodore Roosevelt. Het biedt een unieke kans om het vroege leven van deze invloedrijke figuur in de Amerikaanse geschiedenis te verkennen.
 26. The Jewish Museum26

  The Jewish Museum

  New York, NY
  Het Joods Museum in New York City wordt erkend als de toonaangevende instelling voor Joodse kunst en cultuur in de Verenigde Staten. Het biedt een uitgebreide collectie van Joodse kunst, cultuur en geschiedenis, waardoor het een belangrijke bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van het Joodse erfgoed.
 27. Rockwell Museum27

  Rockwell Museum

  Corning, NY
  Het Rockwell Museum, gelegen in het centrum van Corning, New York, is een Smithsonian Affiliate museum van Amerikaanse kunst. Deze prestigieuze affiliatie geeft de toewijding van het museum aan het behoud, de interpretatie en het delen van de rijke geschiedenis en cultuur van Amerika door middel van zijn diverse collecties. Het museum bevindt zich in de Southern Tier regio van New York, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers vanuit verschillende locaties.
 28. Phelps Mansion28

  Phelps Mansion

  Binghamton, NY
  Het Phelps Mansion, voorheen bekend als The Monday Afternoon Clubhouse, is een drie verdiepingen tellend gebouw gemaakt van baksteen en steen. Het bevindt zich op Court Street in Binghamton, New York. Dit historische herenhuis biedt een blik in het verleden en is een belangrijk monument in de stad.
 29. Hamilton Grange National Memorial29

  Hamilton Grange National Memorial

  New York, NY
  Het Hamilton Grange National Memorial is een belangrijke historische locatie gelegen in het noorden van Manhattan, New York. Het was het voormalige huis van Alexander Hamilton, een van de grondleggers van de Verenigde Staten. Vandaag de dag wordt de site beheerd door de National Park Service, die zorgt voor de instandhouding en toegankelijkheid voor het publiek.
 30. Merchant's House Museum30

  Merchant's House Museum

  New York, NY
  Het Merchant's House Museum, ook bekend als het Old Merchant's House en het Seabury Tredwell House, is een unieke attractie in New York City. Het is het enige negentiende-eeuwse familiehuis in de stad dat in zijn geheel is bewaard gebleven, zowel van binnen als van buiten. Dit biedt bezoekers een zeldzame blik in het verleden, waardoor ze terug in de tijd kunnen stappen en kunnen ervaren hoe het leven was voor een welgestelde familie in de jaren 1800.
 31. Fort William Henry31

  Fort William Henry

  Lake George, NY
  Fort William Henry, vernoemd naar Prins William Henry, een kleinzoon van Koning George II, is een belangrijke historische locatie gelegen aan het zuidelijke einde van Lake George in de huidige Amerikaanse staat New York. Dit fort speelde een cruciale rol tijdens de Frans-Indische Oorlog (1754-1763) als basis voor aanvallen tegen het Franse Fort Carillon (Fort Ticonderoga).
 32. Asia Society32

  Asia Society

  New York, NY
  Het hoofdkantoor van de Asia Society in New York herbergt de Rockefeller-collectie van Aziatische kunst. Deze collectie omvat enkele van de belangrijkste artistieke meesterwerken uit verschillende Aziatische landen zoals China, Japan, India, Korea, Tibet, Nepal, Cambodja en Indonesië. Deze kunstwerken bieden een blik op de rijke en diverse culturen van deze landen.
 33. Queens County Farm Museum33

  Queens County Farm Museum

  New York, NY
  Het Queens County Farm Museum, ook bekend als Queens Farm, is een historische boerderij gelegen op 47 hectare in de wijken Floral Park en Glen Oaks in Queens, New York City. Dit uitgestrekte gebied biedt een unieke kans om een stukje landelijk leven te ervaren binnen de stedelijke omgeving van de stad.
 34. Karpeles Manuscript Library34

  Karpeles Manuscript Library

  Buffalo, NY
  De Karpeles Manuscript Library Museums zijn een particuliere verzameling van meer dan een miljoen manuscripten en documenten in de Verenigde Staten, de grootste dergelijke verzameling ter wereld. Ze werd in 1983 opgericht door de Californische vastgoedmagnaten David en Marsha Karpeles, met als doel
 35. Darwin D. Martin House35

  Darwin D. Martin House

  Buffalo, NY
  Het Darwin D. Martin House, een belangrijk project van Frank Lloyd Wright's Prairie School-fase, bevindt zich op 125, Jewett Parkway in Buffalo, New York. Het huis, gebouwd tussen 1903 en 1905, was de residentie van Isabelle en Darwin D. Martin, een ondernemer uit Buffalo die een sleutelrol speelde bij het selecteren van Wright als architect voor het Larkin Administration Building.
 36. Cherry Hill36

  Cherry Hill

  Albany, NY
  Cherry Hill is een historisch huis gelegen aan South Pearl Street in Albany, New York. Deze houten framestructuur, die dateert uit de late 18e eeuw, biedt een blik op de architectuurstijl en leefomstandigheden van dat tijdperk. Het werd gebouwd door kolonel Philip Kiliaen van Rensselaer voor zijn bruid Maria Sanders, en is sindsdien bewaard en onderhouden als een historische site.
 37. Herschell Carrousel Factory Museum37

  Herschell Carrousel Factory Museum

  North Tonawanda, NY
  Het Herschell Carousel Factory Museum is een historische locatie gelegen in North Tonawanda, Niagara County, New York. Dit museum is gehuisvest in een voormalig carrouselfabrieksgebouw, wat een unieke historische context toevoegt aan de tentoonstellingen en activiteiten die worden aangeboden. Bezoekers kunnen de geschiedenis van de carrouselproductie en de impact van de Herschell Carousel Factory op de lokale gemeenschap en de amusementsindustrie verkennen.
 38. Scandinavia House38

  Scandinavia House

  New York, NY
  Scandinavia House, ook bekend als The Nordic Center in America, is een cultureel centrum gelegen op 58 Park Avenue, in de wijk Murray Hill in Manhattan, New York City. Het wordt beheerd door de American-Scandinavian Foundation en is gewijd aan het behoud en de promotie van de geschiedenis en cultuur van de Scandinavische en Noordse landen in de Verenigde Staten.
 39. American Irish Historical Society39

  American Irish Historical Society

  New York, NY
  Een cultureel centrum gericht op de Iers-Amerikaanse geschiedenis, kunst, waarden en gemeenschap. Het organiseert ook verschillende evenementen en tentoonstellingen.
 40. Schomburg Center For Research In Black Culture40

  Schomburg Center For Research In Black Culture

  New York, NY
  Het Schomburg Center for Research in Black Culture is een belangrijke culturele instelling gelegen in Harlem, New York. Het functioneert als een tak van de New York Public Library, waardoor het deel uitmaakt van een van de meest uitgebreide bibliotheeksystemen ter wereld. De locatie van het centrum in Harlem, een wijk rijk aan Afro-Amerikaanse geschiedenis en cultuur, draagt bij aan zijn betekenis en aantrekkingskracht.
 41. George Eastman House41

  George Eastman House

  Rochester, NY
  Het George Eastman House, gelegen in Rochester, VS, is een belangrijk monument voor liefhebbers van fotografie en film. Geopend voor het publiek in 1949, heeft het de onderscheiding van het oudste fotografiemuseum ter wereld en een van de oudste op het gebied van filmarchieven. Dit museum is een getuigenis van de evolutie van fotografie en film en biedt bezoekers een unieke kans om zich te verdiepen in de geschiedenis en ontwikkeling van deze kunstvormen.
 42. The Ukrainian Museum42

  The Ukrainian Museum

  New York, NY
  Het gebouw dat Het Oekraïense Museum huisvest is op zichzelf al een kunstwerk, ontworpen door de Oekraïens-Amerikaanse architect George Sawicki van Sawicki Tarella Architecture + Design. De bouw van het museum werd mogelijk gemaakt door de genereuze bijdragen van de Oekraïens-Amerikaanse gemeenschap, wat hun toewijding weerspiegelt om hun culturele erfgoed te behouden en tentoon te stellen.
 43. Conference House43

  Conference House

  New York, NY
  Het Conference House, ook bekend als het Billop House, is een historisch stenen huis gelegen in de wijk Tottenville op Staten Island, New York City. Dit huis werd gebouwd door kapitein Christopher Billopp voor het jaar 1680. Het heeft een aanzienlijke historische waarde omdat het de locatie was van de Staten Island Peace Conference in 1776, een mislukte poging om de Amerikaanse Revolutionaire Oorlog te beëindigen.
 44. Mount Vernon Hotel Museum44

  Mount Vernon Hotel Museum

  New York, NY
  Het Mount Vernon Hotel Museum & Garden, voorheen bekend als het Abigail Adams Smith Museum, is een historisch antebellum gebouw gelegen op 421 East 61st Street, vlakbij de East River, in New York City. Dit museum is een van de weinige overgebleven pre-1800 gebouwen in Manhattan, oorspronkelijk gepland in 1795 als een landgoed voor kolonel William S. Smith en zijn vrouw, Abigail. De Smiths hebben het gebouw echter nooit voltooid; het werd uiteindelijk gebouwd als een koetshuis en stal in 1799 voor het nabijgelegen landgoed van William T. Robinson.
 45. Theodore Roosevelt Inaugural Site45

  Theodore Roosevelt Inaugural Site

  Buffalo, NY
  Theodore Roosevelt Inaugural National Historic Site bewaart het Ansley Wilcox House, op 641 Delaware Avenue in Buffalo, New York . Hier legde Theodore Roosevelt, na de moord op William McKinley, op 14 september 1901 de ambtseed af als president van de Verenigde Staten. Een New Yorkse historische m
 46. Schuyler Mansion State Historic Site46

  Schuyler Mansion State Historic Site

  Albany, NY
  De Schuyler Mansion is een historisch gebouw gelegen op 32 Catherine Street in Albany, New York. Het werd gebouwd tussen 1761 en 1762 door Philip Schuyler, die later een generaal werd in het Continentale Leger en een van de vroege senatoren van de Verenigde Staten. De villa werd op 24 december 1967 uitgeroepen tot Nationaal Historisch Monument en wordt nu gebruikt als museum.
 47. Ten Broeck Mansion47

  Ten Broeck Mansion

  Albany, NY
  Het Ten Broeck Mansion is een historisch landhuis gelegen in Albany, New York, USA. Het werd gebouwd in 1797, waardoor het een belangrijk stuk van de geschiedenis van de stad is. Het landhuis biedt een blik op de architectuurstijl en leefomstandigheden van de late 18e eeuw, wat een unieke ervaring biedt voor bezoekers.
 48. The strong national museum of play48

  The strong national museum of play

  Rochester, NY
 49. Erie Canal Museum49

  Erie Canal Museum

  Syracuse, NY
  Het Erie Canal Museum, gelegen in Syracuse, New York, is een historische instelling gewijd aan het Erie Canal. Opgericht in 1962, is het museum gehuisvest in het Syracuse Weighlock Building, een structuur die dateert uit 1850. Dit gebouw werd gebruikt als een weegsluis, een grote schaal gebruikt om boten die op het Erie Canal reisden te wegen om hun tol te bepalen, van 1850 tot 1883. Vandaag de dag herbergt het museum niet alleen artefacten van het Erie Canal, maar toont het ook het huidige kanaalleven.
 50. National Museum of Racing and Hall of Fame50

  National Museum of Racing and Hall of Fame

  Saratoga Springs, NY
  Het National Museum of Racing and Hall of Fame, gelegen in Saratoga Springs, New York, werd opgericht in 1951. Het primaire doel van het museum is om de bijdragen van paarden, trainers en jockeys aan de sport van volbloedraces te eren. Het is een plek waar bezoekers kunnen leren over de geschiedenis van racen en de individuen die een significante bijdrage hebben geleverd aan de sport.
 51. National Museum of Dance51

  National Museum of Dance

  Saratoga Springs, NY
  Het National Museum of Dance and Hall of Fame is een belangrijke culturele instelling gelegen in Saratoga Springs, New York. Opgericht in 1986, is het museum gehuisvest in het voormalige Washington Bath House en is het een belangrijk onderdeel van het Saratoga Spa State Park. Het biedt bezoekers een unieke kans om de rijke geschiedenis en evolutie van de dans te verkennen door zijn uitgebreide collectie van foto's, video's, artefacten, kostuums en biografieën.
 52. Catedral de San Juan el Divino52

  Catedral de San Juan el Divino

  New York, NY
 53. Raynham Hall Museum53

  Raynham Hall Museum

  Oyster Bay, NY
  Vandaag de dag is Raynham Hall eigendom van de stad Oyster Bay en wordt het als openbaar museum geëxploiteerd door de Friends of Raynham Hall Museum, Inc. Deze organisatie is toegewijd aan het behoud van het huis en zijn geschiedenis, en aan het bieden van een educatieve en boeiende ervaring voor bezoekers. Het museum biedt rondleidingen, tentoonstellingen en evenementen die de geschiedenis van de familie Townsend en Oyster Bay tot leven brengen.
 54. King Manor Museum54

  King Manor Museum

  New York, NY
  De King Mansion, ook bekend als het Rufus King House, is een belangrijke historische locatie gelegen in Jamaica, Queens, New York. Het bevindt zich op de kruising van 150th Street en Jamaica Avenue. Dit 18e-eeuwse gebouw biedt een kijkje in het leven van Rufus King, een prominent figuur in de Amerikaanse geschiedenis.
 55. The Alice Austen House Museum55

  The Alice Austen House Museum

  New York, NY
  Het Alice Austen House, ook bekend als Clear Comfort, is een historische locatie gelegen op 2 Hylan Boulevard in de wijk Rosebank op Staten Island, New York City, New York. Dit was het huis van Alice Austen, een gerenommeerde fotografe, voor het grootste deel van haar leven. Vandaag de dag dient het als een museum en is het lid van de Historic House Trust.
 56. Jewish Childrens Museum56

  Jewish Childrens Museum

  New York, NY
  Het Joods Kinder Museum, gelegen in de Chabad-Lubavitch Chasidische gemeenschap van Crown Heights op 792 Eastern Parkway, Brooklyn, New York, is het grootste Joods-thematische kindermuseum in de Verenigde Staten. Deze locatie is niet alleen significant vanwege zijn grootte, maar ook vanwege zijn culturele en historische context, ingebed in een levendige Joodse gemeenschap.
 57. Buffalo History Museum57

  Buffalo History Museum

  Buffalo, NY
  Het Buffalo History Museum bevindt zich op 1 Museum Court in Buffalo, New York. Het is genesteld in de noordwestelijke hoek van Delaware Park, een locatie die gemakkelijk toegankelijk is en een serene omgeving biedt voor bezoekers. De locatie van het museum is niet alleen strategisch, maar ook historisch, wat bijdraagt aan het rijke verleden van Buffalo.
 58. Mark Twain Room - Buffalo & Erie County Public Library58

  Mark Twain Room - Buffalo & Erie County Public Library

  Buffalo, NY
  De Buffalo & Erie County Public Library herbergt belangrijke collecties, waaronder het originele, handgeschreven manuscript van Mark Twain's 'Adventures of Huckleberry Finn', dat in 1885 door Twain zelf werd gedoneerd. Een andere opmerkelijke collectie is de 'Milestones of Science', die bestaat uit eerste edities die grote vooruitgang in de westerse wetenschap aankondigen. Deze collecties bieden een uniek inzicht in de literaire en wetenschappelijke geschiedenis.
 59. Albany Institute of History and Art59

  Albany Institute of History and Art

  Albany, NY
  Het Albany Institute of History Art (AIHA) is een museum gevestigd in Albany, New York. Het is gewijd aan de verzameling, behoud, interpretatie en promotie van de geschiedenis, kunst en cultuur van Albany en de Upper Hudson Valley regio. Het museum biedt een unieke kans om het rijke culturele erfgoed van deze regio te verkennen door middel van zijn uitgebreide collecties en tentoonstellingen.
 60. Uss Slater60

  Uss Slater

  Albany, NY
  De USS Slater is momenteel een museumschip gelegen aan de Hudson River in Albany. Het is het enige schip van zijn soort dat nog steeds drijft in de Verenigde Staten. Bezoekers kunnen dit unieke stukje maritieme geschiedenis verkennen en een dieper inzicht krijgen in de rol die deze schepen speelden in de oorlogsvoering van de mid-20e eeuw.
 61. Dyckman Farmhouse Museum61

  Dyckman Farmhouse Museum

  New York, NY
  Het Dyckman House, dat nu bekend staat als het Dyckman Farmhouse Museum, heeft de onderscheiding van het oudste overgebleven boerderij op het eiland Manhattan. Deze historische structuur dient als een herinnering aan het landelijke verleden van New York City, en biedt een scherp contrast met het stedelijke landschap dat het vandaag omringt.
 62. Roycroft Campus62

  Roycroft Campus

  East Aurora, NY
  Roycroft was een belangrijk onderdeel van de Arts and Crafts-beweging in de Verenigde Staten, opgericht door Elbert Hubbard in 1895. Deze hervormingsgemeenschap van ambachtslieden en kunstenaars was gevestigd in East Aurora, New York. Het werk en de filosofie van de gemeenschap hadden een diepgaande invloed op de Amerikaanse architectuur en design in het begin van de 20e eeuw.
 63. Clinton House63

  Clinton House

  Poughkeepsie, NY
  Het Clinton House, gelegen in de stad Poughkeepsie, Dutchess County, New York, is een 18e-eeuws Georgisch stenen gebouw. Deze historische structuur staat als een getuigenis van de architectuurstijl van de periode en biedt een blik in het verleden.
 64. Susan B. Anthony House64

  Susan B. Anthony House

  Rochester, NY
  Het Susan B. Anthony House in Rochester, New York, is niet zomaar een historisch gebouw, maar een plek waar belangrijke gebeurtenissen in de vrouwenrechtenbeweging plaatsvonden. Susan B. Anthony, een sleutelfiguur in de beweging, woonde hier veertig jaar. Haar leven en werk worden herdacht in dit huis, waardoor het een plek van grote historische betekenis is.
 65. Yeshiva University Museum65

  Yeshiva University Museum

  New York, NY
  Het Yeshiva University Museum herbergt een uitgebreide collectie van meer dan 8.000 artefacten. Deze omvatten schone en volkskunst, etnografische en archeologische artefacten, kleding en textiel, Joodse ceremoniële kunstobjecten, documenten, boeken en manuscripten. Deze diverse collectie biedt een uitgebreid inzicht in de Joodse cultuur en geschiedenis.
 66. Museum of Chinese In America66

  Museum of Chinese In America

  New York, NY
  Het Museum of Chinese in America, gevestigd in New York City, is een culturele instelling die zich toelegt op het tonen van de geschiedenis van Chinese Amerikanen. Het is een non-profitorganisatie die de levende geschiedenis, het erfgoed, de cultuur en de diverse ervaringen van Chinese Amerikanen presenteert door middel van tentoonstellingen, educatieve diensten en openbare programma's.
 67. National Lighthouse Museum67

  National Lighthouse Museum

  New York, NY
  Het National Lighthouse Museum, gelegen in St. George, Staten Island, New York City, is een unieke instelling gewijd aan het behoud en de tentoonstelling van de geschiedenis van vuurtorens en hun bewaarders. Het museum biedt een diepgaande kijk op de wereld van vuurtorens en geeft bezoekers een uitgebreid inzicht in hun historische betekenis en de rol die ze speelden in de navigatie.
 68. Garibaldi-Meucci Museum68

  Garibaldi-Meucci Museum

  New York, NY
 69. Institute For the Study of the Ancient World69

  Institute For the Study of the Ancient World

  New York, NY
 70. Lesbian Herstory Archives70

  Lesbian Herstory Archives

  New York, NY
 71. Weeksville Heritage Center71

  Weeksville Heritage Center

  New York, NY
  Het Weeksville Heritage Center is een historische locatie gelegen op Buffalo Avenue tussen St. Marks Avenue en Bergen Street in Crown Heights, Brooklyn, New York City. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke kans om een van de eerste vrije zwarte gemeenschappen in Amerika tijdens de 19e eeuw te verkennen.
 72. Harmanus Bleecker Library72

  Harmanus Bleecker Library

  Albany, NY
  De Harmanus Bleecker Library, een voormalige bibliotheek, is gelegen op het kruispunt van Washington Avenue en Dove Street in Albany, New York. Dit gebouw, gebouwd in de jaren 1920, is een representatie van de architectuurstijl Classical Revival, met baksteen en steen.
 73. Canfield Casino73

  Canfield Casino

  Saratoga Springs, NY
  Canfield Casino en Congress Park, gelegen in Saratoga Springs, New York, beslaat een terrein van 17 hectare. Deze locatie was ooit de thuisbasis van het Congress Hotel, een groot resort hotel, en de Congress Spring Bottling Plant. Het Canfield Casino, dat hier ook gevestigd was, droeg bij aan de internationale faam van Saratoga Springs als kuuroord en goksite.
 74. Millard Fillmore House74

  Millard Fillmore House

  East Aurora, NY
  Het Fillmore House, ook bekend als het Millard Fillmore House, is een historisch huis museum gelegen op 24 Shearer Avenue in East Aurora, Erie County, New York. Dit huis was de residentie van de 13e president van de Verenigde Staten, Millard Fillmore, van 1826 tot 1830. Het is het enige overgebleven gebouw, afgezien van het Witte Huis, geassocieerd met het leven van Fillmore.
 75. Trolley Museum of New York75

  Trolley Museum of New York

  Kingston, NY
  Het Trolley Museum van New York is een non-profitorganisatie die zich bevindt op 89 East Strand Street, Kingston, New York. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt bezoekers een unieke kans om de geschiedenis van de tramwagens in New York te verkennen.
 76. Senate House State Historic Site76

  Senate House State Historic Site

  Kingston, NY
  De Senate House State Historic Site bevindt zich op Fair Street in Kingston, New York. Deze historische site is gemakkelijk toegankelijk en dient als een belangrijk herkenningspunt in de Verenigde Staten. Het is een plek waar bezoekers meer kunnen leren over de geschiedenis van New York en de Verenigde Staten, en de architectonische schoonheid van het gebouw kunnen waarderen.
 77. Saratoga Springs Visitor Center77

  Saratoga Springs Visitor Center

  Saratoga Springs, NY
  Het Saratoga Springs Visitor Center bevindt zich op 297 Broadway in Saratoga Springs, Saratoga County, New York. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en dient als startpunt voor toeristen die de stad verkennen.
 78. Elbert Hubbard Roycroft Museum78

  Elbert Hubbard Roycroft Museum

  East Aurora, NY
  Het huis is een lokaal onderscheidend voorbeeld van de Arts and Crafts bewegingsstijl van architectuur, gebouwd in 1910. Deze stijl combineert elementen van de Amerikaanse Foursquare en Craftsman stijlen, waardoor het een uniek architectonisch monument is. Bezoekers kunnen de ingewikkelde ontwerpen en vakmanschap waarderen die in de bouw van dit historische huis zijn gestoken.
 79. Benjamin Patterson Inn Museum79

  Benjamin Patterson Inn Museum

  Corning, NY
  De Benjamin Patterson Inn, ook bekend als Jenning's Tavern, is een historische herberg en taverne gelegen in Corning, Steuben County, New York. Deze locatie is doordrenkt van geschiedenis en biedt een unieke blik op het verleden. Het is een ideale bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in historische architectuur en de vroege geschiedenis van de staat New York.
 80. Madam Brett Homestead80

  Madam Brett Homestead

  Beacon, NY
  Het Madam Brett Homestead, gelegen in Beacon, New York, is een belangrijke historische locatie omdat het het oudste nog bestaande gebouw is in het zuiden van Dutchess County. Dit vroeg 18e-eeuwse huis biedt een blik op het verleden en is een getuigenis van de rijke geschiedenis van de regio.
 81. Roberson Museum & Science Center81

  Roberson Museum & Science Center

  Binghamton, NY
  Het Roberson Mansion, dat deel uitmaakt van het Roberson Museum en Science Center, is op zichzelf al een architectonisch wonder. Dit huis in Binghamton, New York, gebouwd in de Italiaanse renaissancestijl, is een getuigenis van de architectonische vaardigheden van de vroege 20e eeuw. Ontworpen door de gerenommeerde architect C. Edward Vosbury uit Binghamton, werd het landhuis voltooid in 1907 en is sindsdien een belangrijk onderdeel van het culturele erfgoed van de stad.
 82. Stony Point Battlefield State Historic Site82

  Stony Point Battlefield State Historic Site

  Stony Point, NY
  Stony Point Battlefield is een belangrijke historische locatie in Rockland County, New York. Het staat bekend als de locatie van de Slag bij Stony Point in 1779, een cruciaal evenement tijdens de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. De site is erkend als een Nationaal Historisch Monument en beschikt over een museum dat inzicht geeft in de geschiedenis van het slagveld.
 83. Lewis Howard Latimer House Museum83

  Lewis Howard Latimer House Museum

  New York, NY
  Het Lewis H. Latimer House, ook bekend als het Latimer House of het Lewis Latimer House, is een historische locatie gelegen op 34-41 137th Street in Flushing, Queens, New York City. Dit huis diende als de woning van de Afro-Amerikaanse uitvinder Lewis Howard Latimer van 1903 tot 1928. Vandaag de dag functioneert het als een museum gewijd aan het werk van de uitvinder en de prestaties van andere zwarte wetenschappers.
 84. Greater Ridgewood Historical Society84

  Greater Ridgewood Historical Society

  New York, NY
 85. Old Stone House85

  Old Stone House

  New York, NY
  Het Old Stone House is een historische locatie gelegen in de wijk Park Slope in Brooklyn, New York City. Het bevindt zich binnen de J. J. Byrne Playground, bij Washington Park, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers. Het huis is een reconstructie van het Vechte-Cortelyou House, dat een belangrijke rol speelde in de Slag om Long Island in 1776 tijdens de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog.
 86. Waterfront Museum86

  Waterfront Museum

  New York, NY
 87. Bronx Documentary Center87

  Bronx Documentary Center

  New York, NY
 88. Fort Wadsworth Visitor's Center and Museum88

  Fort Wadsworth Visitor's Center and Museum

  New York, NY
 89. Ryan Visitor Center89

  Ryan Visitor Center

  New York, NY
 90. Seguine Mansion90

  Seguine Mansion

  New York, NY
  Het Seguine Mansion, ook bekend als het Seguine-Burke Mansion, is een historische locatie gelegen aan Lemon Creek nabij de zuidelijke kust van Staten Island, New York City. Dit Griekse Revival huis is een van de weinige overgebleven voorbeelden van het leven in de 19e eeuw op Staten Island, en biedt bezoekers een blik in het verleden. Het staat vermeld op het National Register of Historic Places en is lid van de Historic House Trust.
 91. Living Torah Museum91

  Living Torah Museum

  New York, NY
  Het Living Torah Museum, een groep van orthodox-joodse musea, opende zijn deuren in 2002. In de eerste twaalf jaar trok het ongeveer 600.000 bezoekers, wat zijn populariteit en culturele betekenis aantoont.
 92. Bartow-pell Mansion Museum92

  Bartow-pell Mansion Museum

  New York, NY
  Het Bartow-Pell Mansion is een historisch huis museum gelegen in het noordelijke deel van Pelham Bay Park, in de Bronx, New York. Dit Nationaal Historisch Monument beschikt over een van de mooiste neoklassieke interieurs van het land en is het laatste overgebleven landhuis uit het midden van de 19e eeuw in het gebied van Pelham Bay. Het landhuis en landgoed dateren uit 1654 en zijn overgegaan tussen de families Bartow en Pell totdat het uiteindelijk in 1888 werd verkocht aan de stad New York.
 93. New York State Military Museum93

  New York State Military Museum

  Saratoga Springs, NY
  Dit museum presenteert vele interessante feiten op militair gebied, van de Revolutionaire Oorlog tot Desert Storm.
 94. Saratoga Springs History Museum94

  Saratoga Springs History Museum

  Saratoga Springs, NY
  Het Saratoga Springs History Museum bevindt zich in het historische Canfield Casino in Saratoga Springs, New York. Deze locatie voegt een unieke charme toe aan het museum, aangezien het Canfield Casino zelf een stukje geschiedenis is. Bezoekers kunnen het museum verkennen en ook de architectonische schoonheid van het casino waarderen.
 95. Nash House Museum95

  Nash House Museum

  Buffalo, NY
  Het Rev. J. Edward Nash Sr. House, gelegen in Buffalo, Erie County, New York, is een historisch huis dat een blik biedt op het verleden. Dit huis, gebouwd in 1892, is een belangrijk onderdeel van de lokale geschiedenis en cultuur, aangezien het de residentie was van Rev. J. Edward Nash Sr., een prominente leider in de Afro-Amerikaanse gemeenschap van Buffalo.
 96. Oyster Bay Railroad Museum96

  Oyster Bay Railroad Museum

  Oyster Bay, NY
  Het oorspronkelijke station van Oyster Bay, dat op 24 juni 1889 werd geopend, is een belangrijke historische locatie. Het werd in 1902 verbouwd, en de architectuur en het ontwerp van het station weerspiegelen de stijl van die periode. Bezoekers van het Oyster Bay Railroad Museum kunnen dit historische station verkennen en leren over de transformatie ervan door de jaren heen.
 97. The Earle-Wightman House and Garden97

  The Earle-Wightman House and Garden

  Oyster Bay, NY
  De Oyster Bay Historical Society beheert het Earle-Wightman House als een museum. Twee kamers in het huis zijn gewijd aan het interpreteren van de periodes 1740 en 1830, waardoor bezoekers een unieke kans krijgen om de leefomstandigheden en levensstijl van die tijdperken te ervaren.
 98. The Matthewis Persen House Museum98

  The Matthewis Persen House Museum

  Kingston, NY
  Ulster County nodigt je uit in het Matthewis Persen House Museum and Cultural Heritage Center, een hoeksteen van het historische Stockade District van de stad Kingston. Dit huis is getuige geweest van vele belangrijke momenten in de geschiedenis van Ulster County. Het is minstens twee keer afgebrand
 99. The Bundy Museum of History and Art99

  The Bundy Museum of History and Art

  Binghamton, NY
  Het Bundy Museum of History and Art, ook bekend als het Harlow E. Bundy House, is een historische locatie gelegen op 129 Main Street in Binghamton, New York. Dit Queen Anne-stijl framehuis werd gebouwd in 1893 door Harlow Bundy, een zakenman uit Binghamton die eigenaar was van de Bundy Manufacturing Company, een voorganger van IBM. Het huis heeft een gevel van gesneden steen, een verscheidenheid aan decoratieve dakspanen en een hoge kegelvormige hoektoren.
 100. Bay Shore Historical Society100

  Bay Shore Historical Society

  Bay Shore, NY
  De missie van de Bay Shore Historical Society is het verzamelen, bewaren en delen van de rijke geschiedenis van onze gemeenschap en het onderhouden van het Gibson-Mack-Holt Huis uit 1820.
 101. Chenango County Historical Society101

  Chenango County Historical Society

  Norwich, NY
  CCHS is de belangrijkste organisatie gewijd aan het vieren van de uitgebreide geschiedenis van Chenango County. Bezoekers van het museum worden ondergedompeld in het verleden van de provincie door middel van tentoonstellingen en programma's die de rijke geschiedenis van onze lokale regio verkennen.
 102. Italian American Museum102

  Italian American Museum

  New York, NY
 103. Col. William M. and Nancy Ralston Bond House103

  Col. William M. and Nancy Ralston Bond House

  Lockport, NY
  Het Col. William M. en Nancy Ralston Bond House is een belangrijk historisch huis gelegen in Lockport, Niagara County, New York. Deze locatie biedt bezoekers de kans om terug in de tijd te stappen en een stukje geschiedenis te ervaren.
 104. Fort Schuyler104

  Fort Schuyler

  New York, NY
 105. Dr. Edgar R. Cofeld Judaic Museum105

  Dr. Edgar R. Cofeld Judaic Museum

  Buffalo, NY
  Temple Beth Zion, gelegen op 805 Delaware Avenue in Buffalo, New York, is een hervormde synagoge. Het is een belangrijke religieuze site die een uniek inzicht biedt in het joodse geloof en de praktijken ervan. Bezoekers kunnen de architecturale vormgeving van de synagoge waarderen en meer te weten komen over de geschiedenis en betekenis ervan in de joodse gemeenschap.
 106. 106

  Buffalo Fire Historical Society Museum

  Buffalo, NY
  Het Buffalo Fire Historical Museum bevindt zich in Buffalo, New York, specifiek op de kruising van William en North Ogden Streets. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een handige plek voor toeristen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de Buffalo Fire Department.
 107. 107

  Buffalo Transportation Pierce-arrow Museum

  Buffalo, NY
  Dit museum, gevestigd in een modern bakstenen gebouw, is een paradijs voor automobielfanaten die er historische auto's kunnen bewonderen en erover kunnen leren.
 108. 108

  Irish American Heritage Museum

  Albany, NY
  Het Irish American Heritage Museum, gelegen in Albany, New York, is een belangrijke culturele instelling die in 1986 werd opgericht. In een poging om meer bezoekers te trekken, werd het museum in 2012 verplaatst naar het centrum van Albany. Deze verhuizing heeft het museum toegankelijker gemaakt voor toeristen en lokale bewoners, en biedt een dieper inzicht in de bijdragen van de Ierse mensen en hun cultuur in Amerika.
 109. 109

  Onondaga Historical Association Museum & Research Center

  Syracuse, NY
  Klein museum dat een blik werpt op de geschiedenis van Centraal New York. De permanente tentoonstellingen zijn gericht op oude auto's en de ondergrondse spoorwegen.
 110. 110

  Niagara Wax Museum of History

  Niagara Falls,
  Met veel verschillende tentoonstellingen presenteert dit museum de geschiedenis en de mensen van Niagara Falls op een aantrekkelijke manier.
 111. 111

  Lake George Historical Association Museum

  Lake George, NY
  Dit gebouw bevat een originele rechtszaal en een uitgebreide collectie memorabilia die de plaatselijke geschiedenis illustreren.
 112. 112

  Aurora History Museum and Town Archives

  East Aurora, NY
  Als u East Aurora bezoekt, mag u het stadsmuseum niet missen, dat de lange geschiedenis van het gebied belicht.
 113. 113

  Museum of Women's Resistance

  New York, NY
 114. 114

  The Museum of Public Relations

  New York, NY
 115. 115

  Center for Brooklyn History

  New York, NY
 116. 116

  Harbor Defense Museum

  New York, NY
  Het Harbor Defense Museum, ook wel bekend als The Caponier, bevindt zich op het terrein van Fort Hamilton in de wijk Bay Ridge in Brooklyn. Dit 19e-eeuwse fort is het enige militaire museum van New York City en is een van de slechts zeventig militaire musea in de Verenigde Staten die worden gefinancierd en beheerd door het Ministerie van Defensie. Het museum is gehuisvest in een structuur die bekend staat als een caponier, die oorspronkelijk een buitenwerk was ontworpen om het hoofdfort te beschermen tegen aanvallen van achteren.
 117. 117

  Mont Sec House

  New York, NY
 118. 118

  Building 92 - Brooklyn Navy Yard Center

  New York, NY
 119. 119

  Black River Canal Museum

  Boonville, NY
 120. 120

  Iron Island Museum

  Buffalo, NY
  Het kleine museum, gevestigd in een voormalige kerk, verkent de geschiedenis van het gebied en wordt verondersteld te worden achtervolgd door de geest van een kind.
 121. 121

  Buffalo Harbor Museum

  Buffalo, NY
  Wat vroeger een rederij was, is nu een museum waar u maritieme memorabilia en uitrusting kunt bekijken.
 122. 122

  Heritage Discovery Center

  Buffalo, NY
 123. 123

  Erie Canal Discovery Center

  Lockport, NY
 124. 124

  Niagara County Historical Society Museum

  Lockport, NY
  Deze historische vereniging bewaart de geschiedenis van de Niagara Falls en de regio. U kunt hier verschillende artefacten bezichtigen.
 125. 125

  North Tonawanda History Museum

  North Tonawanda, NY
  Dit museum bezit verschillende uitgebreide collecties over verschillende thema's - industrie, transport, militair en meer.
 126. 126

  Throop Pharmacy Museum

  Albany, NY
 127. 127

  Underground Railroad Education Center

  Albany, NY
 128. 128

  Jefferson Street Heritage Gallery

  Buffalo, NY
  Een klein museum buiten de gebaande paden dat memorabilia en artefacten verzamelt, zoals historische foto's van de stad.

Alle musea in New York staat