Alle kunstmusea en attracties om te bezoeken in Ohio

Ohio (Verenigde Staten) heeft veel te bieden voor kunstliefhebbers. Hieronder tonen we je een overzicht van alle 23 kunstmusea die zich in Ohio bevinden.

Houd je van kunst en ben je op zoek naar de beste kunstmusea om te bezoeken in Ohio? Dit zijn ze:

 1. Cleveland Museum of Art1

  Cleveland Museum of Art

  Cleveland, OH
  Het Cleveland Museum of Art, gelegen in Cleveland, Ohio, is een hoog aangeschreven instelling op het gebied van Amerikaanse beeldende kunst en archeologie. Het is een van de rijkste en meest gerenommeerde musea in het land, met een financieel vermogen van $755 miljoen en trekt jaarlijks ongeveer 700.000 bezoekers.
 2. Toledo Museum of Art2

  Toledo Museum of Art

  Toledo, OH
  Het Toledo Museum of Art heeft een collectie van 30.000 objecten, met een bijzondere nadruk op zijn collectie glaskunst. Deze unieke focus op glaskunst onderscheidt het van veel andere kunstmusea, en biedt bezoekers een uniek perspectief op dit vaak over het hoofd geziene medium.
 3. Contemporary Arts Center3

  Contemporary Arts Center

  Cincinnati, OH
  Het Contemporary Arts Center (CAC) is een museum voor hedendaagse kunst gevestigd in Cincinnati, Ohio. Het wordt erkend als een van de eerste instellingen in de Verenigde Staten die zich toeleggen op hedendaagse kunst. Dit maakt het een belangrijk monument in de kunstgeschiedenis van het land en een opmerkelijke bestemming voor kunstliefhebbers die Cincinnati bezoeken.
 4. Wexner Center For the Arts4

  Wexner Center For the Arts

  Columbus, OH
  Het Wexner Center for the Arts, gelegen aan de Ohio State University in Columbus, Verenigde Staten, fungeert als een galerie voor hedendaagse kunst en een 'onderzoekslaboratorium' voor de kunsten. Deze unieke combinatie maakt het een plek waar kunst niet alleen wordt tentoongesteld, maar ook gecreëerd, wat een dynamische en boeiende ervaring biedt voor bezoekers.
 5. Museum of Contemporary Art Cleveland5

  Museum of Contemporary Art Cleveland

  Cleveland, OH
  Het Museum of Contemporary Art Cleveland, ook bekend als moCa, is een uniek museum voor hedendaagse kunst gevestigd in Cleveland, Ohio. Het heeft de onderscheiding het enige museum voor hedendaagse kunst van zijn soort te zijn in Metropolitan Cleveland, waardoor het een unieke bestemming is voor kunstliefhebbers en toeristen.
 6. Columbus Museum of Art6

  Columbus Museum of Art

  Columbus, OH
  Het Columbus Museum of Art, gelegen in het hart van downtown Columbus, Ohio, is een belangrijke culturele instelling die op 22 januari 1931 werd geopend. Het was het eerste kunstmuseum dat zijn statuten in de staat Ohio registreerde, wat een belangrijke mijlpaal in de culturele geschiedenis van de staat markeert.
 7. American Classical Music Hall of Fame7

  American Classical Music Hall of Fame

  Cincinnati, OH
  De American Classical Music Hall of Fame and Museum bevindt zich in het Hamilton County Memorial Building, dat naast de Cincinnati Music Hall ligt in de wijk Over-the-Rhine in Cincinnati, Ohio. Deze locatie is niet alleen historisch significant, maar ook handig gelegen voor bezoekers.
 8. Butler Institute of American Art8

  Butler Institute of American Art

  Youngstown, OH
  Het Butler Institute of American Art, gelegen in Youngstown, Ohio, heeft de eer het eerste museum te zijn dat uitsluitend gewijd is aan Amerikaanse kunst. Deze historische instelling werd opgericht in 1919 door Joseph G. Butler, Jr., een lokale industrieel en filantroop. Sinds de oprichting is het museum pro bono actief, waardoor bezoekers de kans krijgen om het rijke tapijt van de Amerikaanse kunst te verkennen zonder toegangsprijs.
 9. Cincinnati Art Museum9

  Cincinnati Art Museum

  Cincinnati, OH
  Het Cincinnati Art Museum is een gerenommeerd Amerikaans kunstmuseum gelegen in de stad Cincinnati, Ohio. Het is een belangrijke culturele instelling in het Midwesten, waar bezoekers de kans krijgen om een uitgebreide collectie kunst uit verschillende periodes en stijlen te verkennen.
 10. Taft Museum of Art10

  Taft Museum of Art

  Cincinnati, OH
  Het Taft Museum of Art, gelegen in Cincinnati, Ohio, is een collectie van schone kunsten gehuisvest in een historisch huis dat meer dan 200 jaar oud is. Het huis, gelegen op 316 Pike Street, is de oudste houten woonstructuur in het centrum van Cincinnati en is het thuis geweest van verschillende prominente figuren in de geschiedenis van de stad. Het staat op de Nationale Register van Historische Plaatsen en draagt bij aan het Lytle Park Historic District.
 11. American Sign Museum11

  American Sign Museum

  Cincinnati, OH
  Het American Sign Museum, gevestigd in Cincinnati, Ohio, is een unieke instelling gewijd aan de conservering, archivering en tentoonstelling van een uitgebreide collectie borden. De collectie van het museum beslaat de periode van de late negentiende eeuw tot de jaren zeventig en toont de evolutie van de bewegwijzering door de jaren heen. Bezoekers kunnen een verscheidenheid aan borden verwachten, van bladgoud belettering op glas tot een draaiende neon windmolen van een donutwinkel in Denver.
 12. Mazza Museum12

  Mazza Museum

  Findlay, OH
  Het Mazza Museum, gelegen aan de Universiteit van Findlay in Findlay, Ohio, is een kunstmuseum dat zich specialiseert in illustraties uit kinderprentenboeken. Deze unieke focus maakt het een onderscheidende bestemming voor kunstliefhebbers en gezinnen. De collectie van het museum is groot en gevarieerd, en biedt een fascinerend inzicht in de wereld van kinderliteratuur.
 13. Akron Art Museum13

  Akron Art Museum

  Akron, OH
  Het Akron Art Museum beschikt over een uitgestrekte galerieruimte van 1.900 vierkante meter, gewijd aan het tentoonstellen van zijn uitgebreide collectie kunst geproduceerd sinds 1850. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om een breed scala aan kunststijlen en -periodes te verkennen.
 14. Dayton Art Institute14

  Dayton Art Institute

  Dayton, OH
  Het Dayton Art Institute, gelegen in Dayton, Ohio, is een museum gewijd aan schone kunsten. Het is een belangrijke culturele instelling in de Verenigde Staten, met een breed scala aan kunstcollecties en tentoonstellingen.
 15. Springfield Art Museum15

  Springfield Art Museum

  Springfield, OH
 16. Allen Memorial Art Museum16

  Allen Memorial Art Museum

  Oberlin, OH
  Het Allen Memorial Art Museum (AMAM) is een gerenommeerd kunstmuseum gelegen in Oberlin, Ohio. Het wordt beheerd door Oberlin College en is sinds de oprichting in 1917 een belangrijk onderdeel van het culturele landschap. Het museum is niet alleen een plek om kunst te bekijken, maar fungeert ook als een onderwijsinstelling, voornamelijk gericht op de studenten, faculteit en medewerkers van Oberlin College, evenals de omliggende gemeenschap.
 17. 17

  Toledo Museum of Art Glass Pavillon

  Toledo, OH
 18. 18

  Canton Museum of Art

  Canton, OH
  Het Canton Museum of Art, opgericht in 1935, is een gemeenschapskunstorganisatie in Canton, Ohio. De missie is om de schone kunsten binnen de gemeenschap aan te moedigen en te promoten. Het museum heeft een rijke geschiedenis en speelt al vele decennia een belangrijke rol in de lokale kunstscene.
 19. 19

  Mcdonough Museum of Art

  Youngstown, OH
  Het McDonough Museum of Art is een centrum voor hedendaagse kunst, gelegen in Youngstown, Ohio, VS. Het bevindt zich op de campus van Youngstown State University (YSU), waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers.
 20. 20

  Kent State University Museum

  Kent, OH
 21. 21

  The Contemporary Dayton Visual Arts Center

  Dayton, OH
  The Contemporary Dayton, voorheen bekend als het Dayton Visual Arts Center (DVAC), is een non-profit kunstgalerie en een bron voor kunstenaars die sinds 1991 de gemeenschap dient. Het werd opgericht door een coalitie van lokale kunstenaars, kunstsupporters en professionals in de beeldende kunst die de behoefte zagen aan meer interactie tussen het publiek en regionale kunstenaars. Ze geloofden dat een levendige beeldende kunstgemeenschap cruciaal is voor het leven van de gemeenschap in Dayton, Ohio.
 22. 22

  Miami University Art Museum

  Oxford, OH
  Het Richard en Carole Cocks Art Museum is een openbaar kunstmuseum gelegen op de campus van Miami University in Oxford, Ohio. Het is gemakkelijk toegankelijk voor het publiek en biedt een breed scala aan kunstcollecties voor bezoekers om te verkennen.
 23. 23

  Heritage Hall

  Hamilton, OH

Alle musea in Ohio