Alle natuur- & natuurhistorische musea en attracties om te bezoeken in Ohio

Ohio (Verenigde Staten) heeft een aantal interessante plekken om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie. Hieronder zetten we alle 18 wetenschapsmusea in Ohio voor je op een rij.

Is de natuur en natuurhistorie iets dat je interesseert en ben je op zoek naar de beste natuurmusea om te bezoeken in Ohio? Dit zijn ze:

 1. Cleveland Metroparks Zoo1

  Cleveland Metroparks Zoo

  Cleveland, OH
  De Cleveland Metroparks Zoo bevindt zich aan de zuidelijke rand van Cleveland, in het noordoostelijke deel van Cuyahoga County in Ohio. Als lid van de Association of Zoos and Aquariums (AZA) houdt de dierentuin zich aan hoge normen voor dierenverzorging en -behoud.
 2. Cleveland Museum of Natural History2

  Cleveland Museum of Natural History

  Cleveland, OH
  Het Cleveland Museum of Natural History bevindt zich ongeveer acht kilometer ten oosten van het centrum van Cleveland, Ohio. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de stad bezoeken en biedt een unieke kans om de rijke geschiedenis en diverse collecties van het museum te verkennen.
 3. Columbus Zoo and Aquarium3

  Columbus Zoo and Aquarium

  Powell, OH
  De Columbus Zoo en Aquarium is een non-profitorganisatie gelegen nabij Powell in Liberty Township, Delaware County, Ohio, Verenigde Staten. Het ligt ten noorden van de stad Columbus, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen die de stad bezoeken. De dierentuin staat bekend om zijn diverse reeks diersoorten en zijn inzet voor natuurbehoud.
 4. African Safari Wildlife Park4

  African Safari Wildlife Park

  Bay View, OH
  Het African Safari Wildlife Park is een uniek wildpark gelegen in Port Clinton, Ohio, Verenigde Staten. Dit park biedt een drive-through ervaring, waardoor bezoekers de dieren vanuit het comfort van hun eigen voertuig kunnen observeren en interactie kunnen hebben. Deze unieke aanpak biedt een close-up uitzicht op de dieren in een veilige en gecontroleerde omgeving.
 5. Stan Hywet Hall and Gardens5

  Stan Hywet Hall and Gardens

  Akron, OH
  Stan Hywet Hall is een historisch huis museum gelegen in Akron, Ohio. Het landgoed beslaat meer dan 28,3 hectare en omvat een verscheidenheid aan attracties zoals tuinen, een broeikas, een koetshuis en het hoofdgebouw. Het herenhuis is een van de grootste huizen in de Verenigde Staten, waardoor het een belangrijk punt van interesse is voor bezoekers.
 6. Cincinnati Zoo and Botanical Garden6

  Cincinnati Zoo and Botanical Garden

  Cincinnati, OH
  De Cincinnati Zoo and Botanical Garden is een belangrijk monument in de Verenigde Staten, als de op een na oudste dierentuin van het land. Opgericht in 1875, is het gelegen in de wijk Avondale van Cincinnati, Ohio. Deze historische instelling biedt bezoekers een unieke kans om een breed scala aan dier- en plantensoorten te verkennen in een omgeving die al meer dan een eeuw deel uitmaakt van de Amerikaanse geschiedenis.
 7. Kingwood Center Gardens7

  Kingwood Center Gardens

  Mansfield, OH
  De Kingwood Center Gardens, gelegen in Mansfield, Ohio, is een historische locatie die zich uitstrekt over 47 hectare. Het beschikt over een huis genaamd Kingwood Hall, samen met verschillende tuinen en kassen. Deze uitgestrekte locatie biedt een unieke mix van geschiedenis en natuurlijke schoonheid, waardoor het een interessante bestemming is voor bezoekers.
 8. Greater Cleveland Aquarium8

  Greater Cleveland Aquarium

  Cleveland, OH
  Het Greater Cleveland Aquarium is een unieke attractie gelegen in het historische FirstEnergy Powerhouse gebouw aan de westelijke oever van de Cuyahoga-rivier in het Flats-district van Cleveland. Deze locatie biedt niet alleen een fascinerend scala aan waterleven, maar geeft bezoekers ook een kijkje in de rijke industriële geschiedenis van de stad. Het aquarium is gemakkelijk bereikbaar en is een geweldige bestemming voor gezinnen, toeristen en lokale bewoners.
 9. Akron Zoo9

  Akron Zoo

  Akron, OH
 10. Toledo Zoo10

  Toledo Zoo

  Toledo, OH
  Het Toledo Zoo Aquarium, gelegen in Toledo, Ohio, is een erkend lid van de World Association of Zoos and Aquariums (WAZA). Het heeft ook een accreditatie van de Association of Zoos and Aquariums (AZA), die geldig is tot september 2023. Deze accreditatie is een bewijs van de hoge normen van dierenverzorging, behoud en bezoekersdiensten die de dierentuin handhaaft.
 11. Boonshoft Museum of Discovery11

  Boonshoft Museum of Discovery

  Dayton, OH
  Het Boonshoft Museum of Discovery, gelegen in Dayton, Ohio, is een unieke combinatie van een kindermuseum, wetenschaps- en technologiecentrum en dierentuin. De focus van het museum ligt op wetenschap en natuurgeschiedenis, met een divers aanbod aan tentoonstellingen en activiteiten die een breed publiek aanspreken. Of je nu geïnteresseerd bent in het verkennen van de natuurlijke wereld, het leren over technologie, of het interactief omgaan met levende dieren, het Boonshoft Museum of Discovery biedt een boeiende en educatieve ervaring.
 12. 12

  Ralph Perkins Ii Wildlife Center and Woods Garden

  Cleveland, OH
 13. 13

  The Farm At Walnut Creek

  Walnut Creek, OH
 14. 14

  Museum of Natural History and Science

  Cincinnati, OH
  Het deel van het museum centrum. Het is interactief, bezoekers kunnen de wetenschap "aanraken". Prehistorisch avontuur wacht op u!
 15. 15

  Hefner Museum of Natural History

  Oxford, OH
 16. 16

  Karl E. Limper Geology Museum

  Oxford, OH
  Het Karl Limper Geologie Museum bevindt zich in Shideler Hall aan de Miami University in Oxford, Ohio. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een handige plek voor toeristen die geïnteresseerd zijn in geologie en natuurhistorie. De locatie van het museum binnen een universitaire omgeving biedt bezoekers ook de mogelijkheid om de campus en andere nabijgelegen attracties te verkennen.
 17. 17

  BGSU Herpetarium

  Bowling Green, OH
 18. 18

  Trailside Museum

  Cincinnati, OH
  Dit park biedt niet alleen wandel- en trektochten, maar ook exposities van bosecologie, weidehabitats en natuurbehoud.

Alle musea in Ohio