Alle historische musea en attracties om te bezoeken in Texas

Texas (Verenigde Staten) is een goede plek om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in geschiedenis. We zetten hieronder alle 159 historische musea in Texas op een rij, om je te verliezen in het culturele erfgoed en de lokale geschiedenis van de plaats.

Ben je een echte geschiedenisliefhebber en ben je op zoek naar de beste historische musea om te bezoeken in Texas? Dit zijn ze:

 1. The Alamo1

  The Alamo

  San Antonio, TX
  Het Alamo, gelegen in San Antonio, Texas, is een fort dat oorspronkelijk een missiestation was. Het werd beroemd door de Slag om Alamo die plaatsvond tijdens de Texaanse Onafhankelijkheidsoorlog in 1835/1836. Deze historische gebeurtenis is een belangrijk onderdeel van de Amerikaanse geschiedenis en is een belangrijke attractie voor diegenen die meer willen leren over het verleden.
 2. The Sixth Floor Museum At Dealey Plaza2

  The Sixth Floor Museum At Dealey Plaza

  Dallas, TX
  Het Sixth Floor Museum at Dealey Plaza bevindt zich in het hart van het centrum van Dallas, Texas. Het is gehuisvest op de zesde verdieping van het Dallas County Administration Building, dat vroeger bekend stond als het Texas School Book Depository. Het museum kijkt uit over Dealey Plaza, gelegen op het kruispunt van Elm en Houston Streets. Deze locatie is belangrijk omdat het een direct uitzicht biedt op de plek waar president John F. Kennedy werd vermoord.
 3. Buckhorn Saloon and Museum3

  Buckhorn Saloon and Museum

  San Antonio, TX
  Deze plek combineert amusement, museum, drinken en dineren - tja, het is tenslotte een saloon!
 4. Dr Pepper Museum4

  Dr Pepper Museum

  Waco, TX
  Dr Pepper, het oudste Amerikaanse frisdrankmerk, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in een apotheek in Waco, Texas. De frisdrank werd handgemaakt door Charles Alderton, die dankzij zijn baas zijn uitvinding kon produceren en verkopen. Deze historische verbinding met Waco maakt het Dr Pepper Museum een belangrijke locatie voor het begrijpen van de oorsprong van deze populaire drank.
 5. The Old Red Museum of Dallas County History5

  The Old Red Museum of Dallas County History

  Dallas, TX
  Het Dallas County Courthouse, ook bekend als het Old Red Courthouse, is een historisch overheidsgebouw dat dateert uit 1892. Het is gebouwd van rode zandsteen met geaccentueerde marmeren accenten, wat het een uniek en opvallend uiterlijk geeft. Dit gebouw is niet alleen een stuk architectuur, maar een stuk geschiedenis dat de tand des tijds heeft doorstaan.
 6. Elisabet Ney Museum6

  Elisabet Ney Museum

  Austin, TX
  Het Elisabet Ney Museum, gelegen in Austin, Texas, is een toegewijde ruimte die het leven en de werken van de gerenommeerde beeldhouwer Elisabet Ney tentoonstelt. Het museum is gehuisvest in Ney's voormalige studio, waardoor bezoekers een intieme blik krijgen op de creatieve omgeving van de kunstenaar. De missie van het museum is om Ney's artistieke nalatenschap te bewaren en te promoten, en biedt een uniek inzicht in haar leven en carrière.
 7. Log Cabin Village7

  Log Cabin Village

  Fort Worth, TX
  Het Log Cabin Village in Fort Worth is een unieke historische locatie die een kijkje biedt in het leven in Texas in de 19e eeuw. Dit gereconstrueerde dorp beschikt over een verzameling hutten die dateren uit het midden van de 1800s, en biedt een authentieke weergave van de leefomstandigheden en levensstijl tijdens die periode. Bezoekers kunnen het dorp verkennen en een dieper inzicht krijgen in de geschiedenis van Texas.
 8. Bob Bullock Texas State History Museum8

  Bob Bullock Texas State History Museum

  Austin, TX
  Het Bullock Texas State History Museum (vaak het Bob Bullock Texas State History Museum of Bullock Museum genoemd) is een historisch museum in Austin, Texas . Het museum, gelegen een paar blokken ten noorden van het Texas State Capitol op 1800 North Congress Avenue in Austin, Texas, is gewijd aan he
 9. Spanish Governor's Palace9

  Spanish Governor's Palace

  San Antonio, TX
  Het Spaanse Gouverneurspaleis, gelegen in het centrum van San Antonio, is een historisch adobe uit de Spaanse Texas-periode. Dit monument is het laatste zichtbare spoor van het 18e-eeuwse koloniale Presidio San Antonio de Béxar-complex en is het enige overgebleven voorbeeld in Texas van een aristocratische 18e-eeuwse Spaanse koloniale residentie in de stad.
 10. Casa Navarro State Historical Site10

  Casa Navarro State Historical Site

  San Antonio, TX
  Casa Navarro is een belangrijke historische locatie in San Antonio, Texas. Het was oorspronkelijk de residentie van José Antonio Navarro, een Texas patriot, rancher, koopman, en een vooraanstaand voorvechter van Tejano rechten. Navarro was een van de slechts twee in Texas geboren Texanen die de Texas Declaration of Independence ondertekenden. Deze locatie biedt een uniek inzicht in het leven en de tijden van een van de meest invloedrijke figuren van Texas.
 11. 1940 Air Terminal Museum11

  1940 Air Terminal Museum

  Houston, TX
  Het 1940 Air Terminal Museum bevindt zich in Houston, Texas, op het terrein van William P. Hobby Airport. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen en luchtvaartenthousiasten. Het museum is een belangrijk onderdeel van de burgerluchtvaartgeschiedenis van Houston en biedt een uniek inzicht in de evolutie van het vliegverkeer.
 12. Neil Cochran House12

  Neil Cochran House

  Austin, TX
  Het Neill-Cochran House Museum is een historisch huis in noord-centraal Austin, Texas . Bouwmeester Abner Cook ontwierp en bouwde het huis in 1855 als een buitenwijk, vele jaren voordat het omliggende gebied werd bewoond door andere huizen en bedrijven. Het twee verdiepingen tellende huis in Griekse
 13. George Washington Carver Museum13

  George Washington Carver Museum

  Austin, TX
  Het George Washington Carver Museum is een museum in Tuskegee , Alabama , Verenigde Staten. Het maakt deel uit van het Tuskegee Institute National Historic Site . Het museum, gelegen op de campus van Tuskegee University , wordt beheerd door de US National Park Service , met rondleidingen met eigen g
 14. USS Texas (BB-35)14

  USS Texas (BB-35)

  Houston, TX
  De USS Texas werd gebouwd op 18 mei 1912 en werd op 12 maart 1914 in dienst gesteld. Vandaag de dag wordt het bewaard als een museumschip, waardoor bezoekers de historische dekken kunnen verkennen en meer te weten kunnen komen over het roemruchte verleden. Het schip biedt een unieke blik op de maritieme geschiedenis en de rol die het speelde in twee wereldoorlogen.
 15. The Admiral Nimitz Gallery - National Museum of the Pacific War15

  The Admiral Nimitz Gallery - National Museum of the Pacific War

  Fredericksburg, TX
 16. Rothko Chapel16

  Rothko Chapel

  Houston, TX
  De Rothko Chapel, gelegen in Houston, Texas, is een unieke instelling die individuen van alle overtuigingen en religies verwelkomt. Opgericht in 1971 door John en Dominique de Menil, dient de kapel als een spiritueel heiligdom en een ruimte voor meditatie. Het is een getuigenis van de visie van de oprichters en hun toewijding aan het creëren van een ruimte die spirituele groei en contemplatie bevordert.
 17. Dallas Holocaust and Human Rights Museum17

  Dallas Holocaust and Human Rights Museum

  Dallas, TX
  Het Dallas Holocaust en Human Rights Museum bevindt zich in het West End Historic District op de zuidoostelijke hoek van N. Houston Street en Ross Avenue in Dallas, Texas. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en maakt deel uit van het historische district van de stad, waardoor het een belangrijke plek is voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en mensenrechtsonderwijs.
 18. Fort Sam Houston18

  Fort Sam Houston

  San Antonio, TX
  Fort Sam Houston is een belangrijke basis van het Amerikaanse leger gelegen in San Antonio, Texas. De basis is vernoemd naar Sam Houston, die de eerste president was van de Republiek Texas. Deze historische connectie voegt een laag van culturele betekenis toe aan de basis, waardoor het een interessante bestemming is voor toeristen die geïnteresseerd zijn in zowel militaire als Texaanse geschiedenis.
 19. Hall of State19

  Hall of State

  Dallas, TX
  De Hall of State, oorspronkelijk bekend als het State of Texas Building, is een belangrijk gebouw gelegen in Fair Park in Dallas. Het is een monument dat de geschiedenis van de Amerikaanse staat Texas viert. Het gebouw wordt erkend als een van de beste voorbeelden van Art Deco-architectuur in de staat, waardoor het een interessant punt is voor liefhebbers van architectuur en geschiedenis.
 20. Centennial Museum and Chihuahuan Desert Gardens20

  Centennial Museum and Chihuahuan Desert Gardens

  El Paso, TX
  Het Centennial Museum en de Chihuahuan Desert Gardens is een cultureel en natuurhistorisch museum gelegen op de campus van de University of Texas in El Paso. Het is het oudste museum in El Paso, gebouwd in 1936 ter herdenking van de honderdjarige onafhankelijkheid van Texas. Het museum richt zich voornamelijk op de natuurlijke en culturele geschiedenis van de Chihuahuan Desert, en bevordert en deelt kennis en begrip van de natuurlijke diversiteit van de regio en haar mensen.
 21. The Samurai Collection21

  The Samurai Collection

  Dallas, TX
 22. International Bowling Museum & Hall of Fame22

  International Bowling Museum & Hall of Fame

  Arlington, TX
  Het International Bowling Museum, gelegen binnen de International Bowling Campus in Arlington, Texas, is een belangrijke bestemming voor bowlingliefhebbers en geschiedenisliefhebbers. Het heropende op deze locatie op 26 januari 2010 en biedt bezoekers een uitgebreid overzicht van de geschiedenis en evolutie van bowling. De locatie van het museum binnen de International Bowling Campus draagt bij aan de authenticiteit en relevantie, waardoor het een bezoek waard is voor degenen die geïnteresseerd zijn in de sport.
 23. Texas Cowboy Hall of Fame23

  Texas Cowboy Hall of Fame

  Fort Worth, TX
  De Texas Cowboy Hall of Fame, gelegen in Fort Worth, Texas, is een historisch museum dat eer betoont aan individuen die hebben uitgeblonken in de business en ondersteuning van rodeo en de westerse levensstijl in Texas. Dit museum is een getuigenis van de rijke geschiedenis en cultuur van de cowboy levensstijl, en biedt bezoekers een uniek inzicht in dit integrale deel van het Texaanse erfgoed.
 24. San Jacinto Museum of History24

  San Jacinto Museum of History

  Houston, TX
  Het San Jacinto Monument, gelegen in Harris County, Texas, is een torenhoge kolom van 172,9 meter hoog. Bovenop dit monument staat een ster van 220 ton die de locatie van de Slag bij San Jacinto herdenkt, de beslissende slag van de Texaanse Revolutie. Dit monument is een belangrijk symbool van de geschiedenis van Texas en een getuigenis van de strijd van de staat voor onafhankelijkheid.
 25. 25

  Mexican Cultural Institute

  San Antonio, TX
  Hier wordt de Mexicaanse cultuur bevorderd en worden Amerikanen en Mexicanen met elkaar in contact gebracht. Er worden kunst, concerten, films enz. georganiseerd.
 26. Harry Ransom Center26

  Harry Ransom Center

  Austin, TX
  Het Harry Ransom Center, gelegen aan de Universiteit van Texas in Austin, is een unieke instelling die fungeert als archief, bibliotheek en museum. Het is gespecialiseerd in de verzameling van literaire en culturele artefacten uit Amerika en Europa. Dit maakt het een fascinerende bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in literatuur, cultuur en geschiedenis.
 27. George W. Bush Presidential Center27

  George W. Bush Presidential Center

  Dallas, TX
  Het George W. Bush Presidential Center is een veelzijdig complex dat de presidentiële bibliotheek van voormalig Amerikaans president George W. Bush huisvest. Dit omvat een museum, het George W. Bush Policy Institute en de kantoren van de George W. Bush Foundation. Het centrum bevindt zich op de campus van de Southern Methodist University in University Park, Texas. Het biedt een uitgebreid inzicht in het leven en het presidentschap van George W. Bush.
 28. George W. Bush Childhood Home28

  George W. Bush Childhood Home

  Midland, TX
 29. Institute of Texan Cultures29

  Institute of Texan Cultures

  San Antonio, TX
  Het Institute of Texan Cultures (ITC), beheerd door de University of Texas at San Antonio (UTSA), is een museum en bibliotheek gelegen in het Texas Pavilion in HemisFair Park in het centrum van San Antonio, Texas. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een rijke culturele ervaring voor bezoekers.
 30. John Neely Bryan Cabin30

  John Neely Bryan Cabin

  Dallas, TX
 31. Lone Star Flight Museum31

  Lone Star Flight Museum

  Galveston, TX
  Het Lone Star Flight Museum , gevestigd in Houston, Texas , is een lucht- en ruimtevaartmuseum dat meer dan 24 historisch belangrijke vliegtuigen tentoonstelt, alsmede vele artefacten die verband houden met de geschiedenis van de vlucht. De collectie van het museum is zeldzaam omdat de meeste vliegt
 32. Corpus Christi Museum of Science and History32

  Corpus Christi Museum of Science and History

  Corpus Christi, TX
  Het Corpus Christi Museum of Science and History is een wetenschaps- en geschiedenismuseum in Corpus Christi, Texas , in de buurt van de Corpus Christi Harbor Bridge en de waterkant. Het werd opgericht in 1957. Onder de vele tentoongestelde voorwerpen die een oppervlakte van meer dan 40.000 vierkant
 33. Mcfaddin-ward House Museum33

  Mcfaddin-ward House Museum

  Beaumont, TX
  Het McFaddin-Ward House, gelegen in Beaumont, Texas, is een historisch huis gebouwd in de Beaux-Arts Colonial Revival-stijl tijdens 1905-1906. Deze architectuurstijl is een mix van klassieke en moderne ontwerpelementen, waardoor het huis een unieke representatie is van de Amerikaanse architectuur uit het begin van de 20e eeuw.
 34. Texas Memorial Museum34

  Texas Memorial Museum

  Austin, TX
  Het Texas Memorial Museum , gevestigd op de campus van de Universiteit van Texas in Austin , Austin , Texas , VS , werd opgericht tijdens de voorbereidingen voor de Centennial Exposition van Texas gehouden in 1936 . De nadruk van het museum ligt op natuurlijke historie, waaronder paleontologie, geol
 35. 35

  Dallas Heritage Village

  Dallas, TX
  De rijke geschiedenis van Texas en Dallas wordt geïllustreerd door bijna veertig gerestaureerde huizen en openbare voorzieningen die worden bediend door gekostumeerde personages.
 36. National Cowgirl Museum and Hall of Fame36

  National Cowgirl Museum and Hall of Fame

  Fort Worth, TX
  Het National Cowgirl Museum en de Hall of Fame, gevestigd in Fort Worth, Texas, werd opgericht in 1975. Het is een museum gewijd aan het eren van de vrouwen van het Amerikaanse Westen die buitengewone moed en pioniersgeest hebben getoond. Het museum dient als eerbetoon aan deze vrouwen en hun bijdragen aan de geschiedenis en cultuur van het Amerikaanse Westen.
 37. El Paso Museum of Archaeology37

  El Paso Museum of Archaeology

  El Paso, TX
  Het El Paso Museum of Archaeology is gelegen in het schilderachtige Wilderness Park, genesteld aan de voet van de Franklin Mountains. Het ligt naast het National Border Patrol Museum en wordt omringd door het Castner Range National Monument. Deze locatie biedt niet alleen een rijke archeologische ervaring, maar biedt bezoekers ook adembenemende natuurlijke schoonheid.
 38. Ysleta Mission38

  Ysleta Mission

  El Paso, TX
  De Ysleta-missie, gelegen in de Ysleta del Sur Pueblo binnen El Paso, Texas, heeft de onderscheiding van de oudste continu bediende parochie in Texas. Deze historische betekenis maakt het een punt van interesse voor diegenen die graag de rijke geschiedenis van de staat willen verkennen.
 39. National Ranching Heritage Center39

  National Ranching Heritage Center

  Lubbock, TX
  Het National Ranching Heritage Center , een museum over de geschiedenis van de ranching, is gevestigd op de campus van de Texas Tech University in Lubbock , Texas . Het NRHC beschikt over bijna vijftig authentieke ranchgebouwen die dateren van het einde van de 18e tot het midden van de 20e eeuw. Dez
 40. Lubbock Lake Landmark40

  Lubbock Lake Landmark

  Lubbock, TX
  Het Lubbock Lake Landmark, ook bekend als Lubbock Lake Site, is een belangrijke archeologische site en natuurhistorisch reservaat gelegen in de stad Lubbock, Texas. Het reservaat beslaat een indrukwekkende 336 hectare en is beschermd als een staats- en federaal monument. Het biedt een unieke kans om de geschiedenis en natuurlijke schoonheid van de regio te verkennen.
 41. American Wind Power Center41

  American Wind Power Center

  Lubbock, TX
  Het American Wind Power Center, gelegen in Lubbock, Texas, is een museum gewijd aan windenergie. Het bevindt zich op 28 hectare stadspark ten oosten van het centrum van Lubbock. Het museum heeft een tentoonstelling van meer dan 160 Amerikaanse windmolens, waardoor het een unieke bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis en technologie van windenergie.
 42. Museum of Texas Tech University42

  Museum of Texas Tech University

  Lubbock, TX
  Het Museum van Texas Tech University, gelegen in Lubbock, Texas, is een uitgebreide instelling die bestaat uit het hoofdmuseumgebouw, het Moody Planetarium, het Natuurwetenschappelijk Onderzoekslaboratorium, en de onderzoeks- en onderwijselementen van het Lubbock Lake Landmark en de onderzoekslocatie van Val Verde County. Deze diverse onderdelen bieden een breed scala aan tentoonstellingen en educatieve mogelijkheden voor bezoekers.
 43. Presidential Museum & JBS Leadership Library43

  Presidential Museum & JBS Leadership Library

  Odessa, TX
  De Presidential Archives and Leadership Library bevindt zich op 4919 East University Blvd. in Odessa, Texas. Het is gunstig gelegen op de campus van de University of Texas of the Permian Basin, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers. De bibliotheek biedt een schat aan informatie en bronnen voor diegenen die geïnteresseerd zijn in presidentiële geschiedenis en leiderschapsstudies.
 44. White-pool House44

  White-pool House

  Odessa, TX
  Een groot, rood bakstenen, historisch huis met veel interessante tijdelijke tentoonstellingen en een mooie oude inrichting.
 45. Lyndon Baines Johnson Presidential Library45

  Lyndon Baines Johnson Presidential Library

  Austin, TX
  De Lyndon Baines Johnson Library and Museum, ook bekend als de LBJ Presidential Library, is gewijd aan het leven en werk van de 36e president van de Verenigde Staten, Lyndon Baines Johnson. Het is een belangrijke bestemming voor mensen die geïnteresseerd zijn in de Amerikaanse geschiedenis, met name de periode van Johnson's presidentschap van 1963 tot 1969.
 46. American Quarter Horse Hall of Fame & Museum46

  American Quarter Horse Hall of Fame & Museum

  Amarillo, TX
  Het American Quarter Horse Hall of Fame & Museum toont een verscheidenheid aan tentoonstellingen. Bezoekers kunnen foto's van ereleden en schilderijen van gerenommeerde Amerikaanse Quarter Horses bekijken, waarvan er vele zijn gemaakt door de westerse kunstenaar Orren Mixer. Het museum biedt ook interactieve tentoonstellingen over paardenanatomie, paardrijden en de verschillende disciplines van het Amerikaanse Quarter Horse.
 47. Buffalo Soldiers National Museum47

  Buffalo Soldiers National Museum

  Houston, TX
  Museum gewijd aan Afro-Amerikaanse soldaten en hun moed in buitenlandse en binnenlandse oorlogen. Het enige in zijn soort in de hele V.S.
 48. Houston Police Museum48

  Houston Police Museum

  Houston, TX
  Museum gewijd aan tentoonstellingen over politie, politieman en politiedienst. Gift shop inbegrepen. Gratis toegang!
 49. National Museum of Funeral History49

  National Museum of Funeral History

  Houston, TX
  Het National Museum of Funeral History, gelegen in Houston, Texas, is een unieke instelling die een uitgebreide collectie artefacten en relikwieën huisvest. Het primaire doel van het museum is om het publiek te onderwijzen en het erfgoed van de doodszorg te bewaren. Deze unieke focus biedt bezoekers de kans om een minder vaak besproken aspect van de menselijke cultuur en geschiedenis te verkennen.
 50. Czech Center Museum Houston50

  Czech Center Museum Houston

  Houston, TX
  Het Czech Center Museum Houston, ook bekend als het Tsjechische Culturele & Gemeenschapscentrum, is een multifunctionele culturele organisatie gelegen in het Museum District van Houston, Texas. Het centrum is gewijd aan de educatie en viering van de Tsjechische en Slowaakse cultuur, kunst en geschiedenis. Het biedt bezoekers een unieke kans om zich onder te dompelen in de rijke tradities en erfgoed van deze Centraal-Europese naties.
 51. Bullock Texas State History Museum51

  Bullock Texas State History Museum

  Austin, TX
  Het Bullock Texas State History Museum (vaak het Bob Bullock Texas State History Museum of Bullock Museum genoemd) is een historisch museum in Austin, Texas . Het museum, gelegen een paar blokken ten noorden van het Texas State Capitol op 1800 North Congress Avenue in Austin, Texas, is gewijd aan he
 52. Texas Military Forces Museum52

  Texas Military Forces Museum

  Austin, TX
  Museum gewijd aan de bevordering van de kennis van het leger van Texas. Documenten, maar ook kunstvoorwerpen en tanks worden tentoongesteld.
 53. Vintage Flying Museum53

  Vintage Flying Museum

  Fort Worth, TX
  Het Vintage Flying Museum is een luchtvaartmuseum gelegen op de Meacham International Airport in Fort Worth, Texas. Het functioneert als een non-profit organisatie, gewijd aan het behoud van de geschiedenis en het erfgoed van de Amerikaanse luchtvaart. De locatie van het museum op een internationale luchthaven voegt een uniek element toe aan de ervaring van de bezoeker, waardoor ze zich kunnen onderdompelen in een authentieke luchtvaartomgeving.
 54. Fort Worth Stockyards Museum54

  Fort Worth Stockyards Museum

  Fort Worth, TX
 55. Railroad and Transportation Museum of El Paso55

  Railroad and Transportation Museum of El Paso

  El Paso, TX
  Het Railroad and Transportation Museum of El Paso is een toegewijde ruimte voor de verkenning en het begrip van de geschiedenis en impact van spoorwegen in El Paso, Texas, en de Verenigde Staten. Het biedt een unieke kans om in het verleden te duiken en te leren over de belangrijke rol die spoorwegen speelden in het vormgeven van de geschiedenis en ontwikkeling van de regio.
 56. Magoffin Homestead56

  Magoffin Homestead

  El Paso, TX
  Het Magoffin Home, gelegen in El Paso, Texas, is een belangrijke historische locatie die in 1971 werd erkend en op de Nationale Register van Historische Plaatsen werd geplaatst. Deze erkenning benadrukt het historische belang en de culturele waarde van de site, waardoor het een punt van interesse is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en architectuur.
 57. El Paso Museum of History57

  El Paso Museum of History

  El Paso, TX
  Als u meer wilt weten over de geschiedenis van de streek, kunt u dat leren in dit museum met permanente en wisselende tentoonstellingen.
 58. Galveston Island Railroad Museum58

  Galveston Island Railroad Museum

  Galveston, TX
  Het Galveston Railroad Museum is gevestigd in het historische voormalige Santa Fe Railroad station, gelegen op de kruising van 25th en Strand in Galveston, Texas. Deze locatie biedt niet alleen een unieke setting voor het museum, maar voegt ook een vleugje historische betekenis toe aan de algehele ervaring van de bezoekers.
 59. Harrington House59

  Harrington House

  Amarillo, TX
 60. Fire Museum of Texas60

  Fire Museum of Texas

  Beaumont, TX
  Het Fire Museum of Texas is gevestigd in een historisch gebouw dat ooit de Central Fire Station was. Deze structuur, gebouwd in 1927, bevindt zich in Beaumont, Texas. Het gebouw zelf is een geregistreerd Texas Historic Landmark en is een mooi voorbeeld van de Renaissance Revival architectuurstijl.
 61. Pioneer Museum61

  Pioneer Museum

  Fredericksburg, TX
  Hoewel niet enorm groot, bevat dit museum rijke collecties authentieke voorwerpen en foto's van de eerste Duitse nederzetting.
 62. Red Men Museum and Library62

  Red Men Museum and Library

  Waco, TX
  Het Red Men Museum en de bibliotheek, gelegen in Waco, Texas, is een museum gewijd aan de Amerikaanse geschiedenis. Het biedt een uitgebreid overzicht van het verleden van de natie, waardoor het een ideale bestemming is voor geschiedenisliefhebbers en nieuwsgierige toeristen.
 63. East Terrace House Museum63

  East Terrace House Museum

  Waco, TX
 64. Museum of the Southwest64

  Museum of the Southwest

  Midland, TX
  Zeker een museum met verschillende tentoonstellingen waarvan u zult genieten. Ook geschikt voor kinderen.
 65. Denton County Courthouse-on-the-Square Museum65

  Denton County Courthouse-on-the-Square Museum

  Denton, TX
  Het Denton County Courthouse-on-the-Square, gelegen in Denton, Texas, is een historisch gebouw dat in 1896 werd gebouwd. Het diende als het voormalige gerechtsgebouw van Denton County en is een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de provincie. Vandaag de dag staat het als een getuigenis van het architectonische en historische erfgoed van de regio.
 66. Texas Ranger Hall of Fame and Museum66

  Texas Ranger Hall of Fame and Museum

  Waco, TX
  Het Texas Ranger Hall of Fame en Museum, gelegen in Waco, Texas, wordt door de staat erkend als het officiële historische centrum van de Texas Rangers wetshandhavingsinstantie. Deze instelling dient als eerbetoon aan de geschiedenis en dienst van de Texas Rangers, een symbool van het erfgoed van Texas en Amerika.
 67. Zaragoza Birthplace State Historic Site67

  Zaragoza Birthplace State Historic Site

  Goliad, TX
  Het Zaragoza Birthplace State Historic Park bevindt zich naast Presidio La Bahía in Goliad State Park en Historic Site, in Goliad County, Texas. Deze locatie is belangrijk omdat het de geboorteplaats is van Ignacio Zaragoza, een held van de Slag bij Puebla, die elk jaar wordt herdacht met de vieringen van Cinco de Mayo.
 68. John Jay French Historic House Museum68

  John Jay French Historic House Museum

  Beaumont, TX
 69. LBJ Museum of San Marcos69

  LBJ Museum of San Marcos

  San Marcos, TX
  Dit schilderachtige maar zeer gewaardeerde museum stelt het leven van de 36e Amerikaanse president Lyndon Baines Johnson ten toon.
 70. Calaboose African American Museum70

  Calaboose African American Museum

  San Marcos, TX
  De over het hoofd geziene geschiedenis van de Afro-Amerikaanse immigranten is te zien in dit museum. Leer meer over de iconen van de Calaboose gemeenschap.
 71. Commemorative Air Force Central Texas Wing71

  Commemorative Air Force Central Texas Wing

  San Marcos, TX
  Gevestigd in een oude houten hangar uit 1943, wacht een betoverende collectie vliegtuigen en artefacten uit WO2 op u om ze te ontdekken.
 72. Charles S Cock House Museum72

  Charles S Cock House Museum

  San Marcos, TX
 73. Historic Aviation Memorial Museum73

  Historic Aviation Memorial Museum

  Tyler, TX
  Het Historic Aviation Memorial Museum is een luchtvaartmuseum gelegen op de luchthaven. Het verhuisde naar de voormalige passagiersterminal van Tyler, die sinds 2002 gesloten is. Het museum toont een verscheidenheid aan militaire straaljagers en bedient en onderhoudt twee Russisch gemaakte MiG-17F-jets die op de luchthaven gestationeerd zijn.
 74. Smith County Historical Society Museum74

  Smith County Historical Society Museum

  Tyler, TX
 75. Goodman-LeGrand House75

  Goodman-LeGrand House

  Tyler, TX
  Het Goodman-LeGrand House en Museum is een historische locatie gelegen op 624 North Broadway in Tyler, Texas. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een blik op de rijke geschiedenis van het gebied. Het huis is sinds 1962 erkend als een Recorded Texas Historic Landmark en werd in 1976 toegevoegd aan de National Register of Historic Places listings in Smith County. Het werd ook aangewezen als een Historische Site door de Daughters of the American Revolution in 2010.
 76. Knapp Heritage Park76

  Knapp Heritage Park

  Arlington, TX
  Als u wilt weten hoe het leven in Texas er vroeger uitzag, dan is dit de juiste plaats om dat te ontdekken! Er zijn verschillende tentoonstellingen in de omgeving.
 77. Fort Sam Houston Museum77

  Fort Sam Houston Museum

  San Antonio, TX
 78. US Army Medical Department Museum78

  US Army Medical Department Museum

  San Antonio, TX
  Het U.S. Army Medical Department Museum, ook bekend als het AMEDD Museum, bevindt zich op Fort Sam Houston in San Antonio, Texas. Dit museum was oorspronkelijk onderdeel van de Army's Field Service School op Carlisle Barracks, Pennsylvania, voordat het in 1946 naar zijn huidige locatie werd verplaatst. Het is nu een onderdeel van het U.S. Army Medical Department Center en School.
 79. Visitor Center at Mission San José79

  Visitor Center at Mission San José

  San Antonio, TX
 80. Villa Finale Visitor Center80

  Villa Finale Visitor Center

  San Antonio, TX
  Het Norton-Polk-Mathis House, ook bekend als Villa Finale, is een historisch huis gelegen in San Antonio, Texas. Dit huis heeft een belangrijke plaats in de geschiedenis van de stad en is een populaire bestemming voor toeristen die geïnteresseerd zijn in architectuur en geschiedenis.
 81. National Museum of the Pacific War81

  National Museum of the Pacific War

  Fredericksburg, TX
  Het National Museum of the Pacific War bevindt zich in Fredericksburg, Texas. Deze locatie heeft historische betekenis omdat het het ouderlijk huis was van vlootadmiraal Chester Nimitz, die tijdens de Tweede Wereldoorlog diende als opperbevelhebber van de Amerikaanse Pacific Fleet. Het museum is een eerbetoon aan zijn leven en de belangrijke rol die hij speelde in het Pacifische theater van de oorlog.
 82. Emma S. Barrientos Mexican American Cultural Center82

  Emma S. Barrientos Mexican American Cultural Center

  Austin, TX
  De invloed van de Mexicaanse en Latino cultuur is duidelijk, vooral in Texas. In de twee galeries worden tentoonstellingen van Latino kunstenaars gehouden.
 83. Austin History Center83

  Austin History Center

  Austin, TX
 84. French Legation Museum84

  French Legation Museum

  Austin, TX
 85. O. Henry Museum85

  O. Henry Museum

  Austin, TX
 86. Lone Star Flight Museum86

  Lone Star Flight Museum

  Houston, TX
 87. Moody Mansion Museum87

  Moody Mansion Museum

  Galveston, TX
  Het Moody Mansion, ook bekend als het Willis-Moody Mansion, is een historisch woonhuis gelegen op 2618 Broadway Street in Galveston, Texas. Dit Romaanse herenhuis, voltooid in 1895, is vernoemd naar William Lewis Moody, Jr., een Amerikaanse financier en ondernemer in de katoenhandel die het huis kocht van de Galveston socialite Narcissa Willis. Het herenhuis is een getuigenis van de rijke geschiedenis en architectonische schoonheid van de late 19e eeuw.
 88. Texas Seaport Museum88

  Texas Seaport Museum

  Galveston, TX
 89. Fort Worth Museum of Science and History89

  Fort Worth Museum of Science and History

  Fort Worth, TX
 90. Fort Worth Aviation Museum90

  Fort Worth Aviation Museum

  Fort Worth, TX
  Het Fort Worth Aviation Museum, voorheen bekend als het Veterans Memorial Air Park, is gunstig gelegen naast Meacham International Airport in Fort Worth, Texas. Het museum onderging een rebranding in 2013 en is sindsdien gewijd aan het behoud en de promotie van de geschiedenis van de luchtvaart in Fort Worth, de regio Noord-Texas en de rest van de wereld.
 91. Ball-eddleman-mcfarland House91

  Ball-eddleman-mcfarland House

  Fort Worth, TX
  Het Eddleman-McFarland House, soms ook wel het Ball-Eddleman-McFarland House of simpelweg het McFarland House genoemd, is een historische woning met een rijke geschiedenis. Het werd gebouwd in 1899 en bevindt zich in de Quality Hill-sectie van Fort Worth, Texas. Dit huis staat als een getuigenis van de architecturale stijl en grandeur van de late 19e eeuw.
 92. African American Museum92

  African American Museum

  Dallas, TX
 93. Spindletop-gladys City Boomtown Museum93

  Spindletop-gladys City Boomtown Museum

  Beaumont, TX
  Het Spindletop-Gladys City Boomtown Museum, gelegen in Beaumont, Texas, is een historische locatie die de ontdekking van olie op de zoutkoepel van Spindletop Hill op 10 januari 1901 herdenkt. Deze belangrijke gebeurtenis veroorzaakte een olieboom in Texas die tot op de dag van vandaag voortduurt. Het museum dient als een getuigenis van dit cruciale moment in de geschiedenis, en biedt bezoekers een blik in het verleden en de mogelijkheid om te leren over de oorsprong van de olie-industrie in Texas.
 94. New Braunfels Railroad Museum94

  New Braunfels Railroad Museum

  New Braunfels, TX
 95. Sophienburg Museum and Archives95

  Sophienburg Museum and Archives

  New Braunfels, TX
 96. New Braunfels Fire Museum96

  New Braunfels Fire Museum

  New Braunfels, TX
 97. Ace of Clubs House97

  Ace of Clubs House

  Texarkana, TX
 98. Texarkana Museum of Regional History98

  Texarkana Museum of Regional History

  Texarkana, TX
  Het Museum of Regional History, gelegen in Texarkana, Texas, is een belangrijk lokaal geschiedenismuseum. Opgericht in 1971, heeft het de onderscheiding van het eerste en oudste museum in het grootstedelijk gebied van Texarkana. Dit museum biedt een diepe duik in de geschiedenis van de regio, waardoor het een interessante bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het begrijpen van het verleden van dit gebied.
 99. Presidio La Bahia Museum99

  Presidio La Bahia Museum

  Goliad, TX
  Presidio La Bahía, ook bekend als El Presidio Nuestra Señora de Loreto de la Bahía, is een Spaans fort dat in 1747 werd gebouwd. Het bevindt zich in Goliad, Texas, Verenigde Staten. Deze historische site biedt een blik op het verleden, toont de architecturale stijl van de Spaanse koloniale periode en biedt een uniek inzicht in de geschiedenis van Texas.
 100. Professional Wrestling Hall of Fame and Museum100

  Professional Wrestling Hall of Fame and Museum

  Wichita Falls, TX
  De Professional Wrestling Hall of Fame en Museum, gevestigd in Wichita, Texas, is een toegewijde ruimte voor het eren van professionele worstelpersoonlijkheden. De instelling werd officieel ingehuldigd in 2002 en is sindsdien een belangrijke site voor worstelliefhebbers.
 101. Kell House Museum101

  Kell House Museum

  Wichita Falls, TX
  Het Kell House Museum, ook bekend als The Kell House, is een historisch huis museum gelegen in Wichita Falls, Texas. Het huis werd bewoond van 1909 tot 1980 door de familie van Frank Kell, een zakenman die een fortuin maakte in spoorwegen, meelfabricage en olie. Frank Kell en zijn zwager, Joseph A. Kemp, worden beschouwd als de twee belangrijkste zakelijke promotors van Wichita Falls in de vroege decennia van de 20e eeuw.
 102. Gregg County Historical Museum102

  Gregg County Historical Museum

  Longview, TX
 103. Depot Museum103

  Depot Museum

  Henderson, TX
 104. Bayless-selby House Museum104

  Bayless-selby House Museum

  Denton, TX
  Gevestigd in een prachtig Victoriaans huis uit de 19e eeuw, presenteert dit museum de geschiedenis van Denton County.
 105. 105

  National Multicultural Heritage Museum

  Fort Worth, TX
  Het National Multicultural Western Heritage Museum bevindt zich op 2029 N Main Street, Fort Worth, Texas 76164. Het is genesteld in het Fort Worth Stockyards National Historic District, wat bijdraagt aan de historische betekenis en charme.
 106. Henry G. Madison Cabin106

  Henry G. Madison Cabin

  Austin, TX
  De goed bewaarde blokhut van Henry G. Madison werd naar het park overgebracht om er een museum over het zwarte erfgoed van Austin in onder te brengen.
 107. 107

  The El Paso Holocaust Museum

  El Paso, TX
  Het El Paso Holocaust Museum en Studiecentrum is een belangrijke instelling gevestigd in El Paso. Het is gewijd aan het bewaren en delen van de geschiedenis van de Holocaust. Het museum biedt bezoekers een unieke kans om op een diep persoonlijke en meeslepende manier over deze tragische periode in de geschiedenis te leren.
 108. Bob Bullock Texas State History Museum108

  Bob Bullock Texas State History Museum

  Austin, TX
 109. Bob Bullock Texas State History Museum109

  Bob Bullock Texas State History Museum

  Austin, TX
 110. Bob Bullock Texas State History Museum110

  Bob Bullock Texas State History Museum

  Austin, TX
 111. Bob Bullock Texas State History Museum111

  Bob Bullock Texas State History Museum

  Austin, TX
 112. Bob Bullock Texas State History Museum112

  Bob Bullock Texas State History Museum

  Austin, TX
 113. Bob Bullock Texas State History Museum113

  Bob Bullock Texas State History Museum

  Austin, TX
 114. Bob Bullock Texas State History Museum114

  Bob Bullock Texas State History Museum

  Austin, TX
 115. 115

  The Heritage Society Museum at Sam Houston Park

  Houston, TX
  Museum van een vereniging die zich inzet voor het behoud van historische gebouwen in Houston en omgeving. Gevestigd in het Sam Houston Park.
 116. 116

  Bayer Museum of Agriculture

  Lubbock, TX
  Mensen die geïnteresseerd zijn in landbouw mogen dit goed georganiseerde museum, dat zijn geschiedenis onthult en een aantal unieke artefacten presenteert, niet missen.
 117. 117

  Amarillo Railroad Museum

  Amarillo, TX
 118. 118

  Kwahadi Museum of the American Indian

  Amarillo, TX
  Dit museum heeft prachtige tentoonstellingen over de Indiaanse cultuur, zoals kralenwerk, schilderijen, bronzen voorwerpen, kleding en gereedschappen, allemaal gemaakt door Thomas E. Mails.
 119. 119

  Historic Brownsville Museum

  Brownsville, TX
  Gevestigd in een prachtig gebouw in koloniale stijl, presenteert en verklaart dit museum de geschiedenis van de stad Brownsville.
 120. 120

  Costumes of the Americas Museum

  Brownsville, TX
  Hoewel dit museum vrij klein is, herbergt het een uitgebreide collectie klederdrachten van de inheemse Amerikanen.
 121. 121

  Confederate Air Force-rgv

  Brownsville, TX
  Dit museum, dat militaire vliegtuigen herdenkt en bewaart, is een perfecte plaats voor alle liefhebbers van oorlogsmaterieel.
 122. 122

  Charles Stillman House

  Brownsville, TX
  Dit museum toont interessante artefacten van de vorige eigenaars en het is ook gevestigd in een van de oudste gebouwen van de stad.
 123. 123

  The Wittliff Collections

  San Marcos, TX
  De Wittliff-collecties is een belangrijke culturele instelling op de zevende verdieping van de Albert B. Alkek-bibliotheek aan de Texas State University. Het werd opgericht in 1987 door William D. Wittliff, een gerenommeerde scenarioschrijver en auteur. De collecties bieden een diepgaand inzicht in het literaire en artistieke erfgoed van het zuidwesten van de Verenigde Staten en Mexico.
 124. 124

  Lee Lockwood Library & Museum

  Waco, TX
 125. 125

  Midland Downtown Fire Museum

  Midland, TX
 126. 126

  Texas First Ladies Historic Gown Collection

  Denton, TX
  Deze tentoonstelling is werkelijk uniek. Bekijk de collectie van meer dan 40 prachtige japonnen van de belangrijke Texaanse vrouwen.
 127. 127

  Texas State Museum of Asian Cultures

  Corpus Christi, TX
  Museum boordevol interessante informatie, bijzonder geschikt als u van Aziatische culturen houdt.
 128. 128

  Instituto of Cultura Hispanica

  Corpus Christi, TX
  De tentoonstellingen van dit museum werpen een knappe blik op de cultuur van de Hispanic landen. Hier vinden ook folkloristische evenementen plaats.
 129. 129

  Collin County History Museum

  Mckinney, TX
  Dit museum, dat een enorme collectie artefacten bezit, ontdekt op aantrekkelijke wijze de geschiedenis van het noordelijke deel van Texas.
 130. 130

  Beaumont Police Museum

  Beaumont, TX
 131. 131

  Centro Cultural Hispano De San Marcos

  San Marcos, TX
  De Latino-gemeenschap van San Marcos bewaart haar cultuur, gewoonten en erfgoed door het organiseren van verschillende evenementen - dans, literatuur, keuken.
 132. 132

  Discovery Center Creation Museum

  Abilene, TX
 133. 133

  B. Naylor Morton Research and Collections Center

  San Antonio, TX
 134. 134

  Street Dreams

  Fredericksburg, TX
  Als u altijd al eens de goede oude Chevrolet uit 1966, Cadillac uit 1955 en Ford uit 1955 hebt willen zien, dan zal deze winkel uw droom doen uitkomen!
 135. 135

  Texas Rangers Heritage Center

  Fredericksburg, TX
 136. 136

  The Johnny Nelson Katy Heritage Museum

  Katy, TX
 137. 137

  Texas Capitol Visitors Center

  Austin, TX
 138. 138

  Joseph and Susanna Dickinson Hannig Museum

  Austin, TX
 139. 139

  Pioneer Memorial Log House Museum

  Houston, TX
 140. 140

  National United States Armed Forces Museum

  Houston, TX
  Museum gewijd aan zowel educatie van het publiek als aan het herdenken van Texanen die in het leger hebben gediend.
 141. 141

  Museum of Printing History

  Houston, TX
 142. 142

  Centro Cultural Aztlan Galeria Expresion

  San Antonio, TX
 143. 143

  Tarrant County Black Historical and Genealogical Museum

  Fort Worth, TX
 144. 144

  Ysleta del Sur Pueblo Cultural Center

  El Paso, TX
  Als u meer wilt weten over het Tigua-indianenvolk, kom dan naar dit museum en cultureel centrum waar 300 jaar van hun geschiedenis wordt gepresenteerd.
 145. 145

  Galveston County Historical Museum

  Galveston, TX
 146. 146

  1859 Saint Josephs Church Museum

  Galveston, TX
 147. 147

  The Dallas Firefighters Museum

  Dallas, TX
 148. 148

  Chestnut Square Historic Village

  Mckinney, TX
 149. 149

  Museum of North Texas History

  Wichita Falls, TX
 150. 150

  Museum of East Texas

  Lufkin, TX
 151. 151

  Marshall Texas Depot

  Marshall, TX
 152. 152

  Sutherland Springs Historical Museum

  Sutherland Springs, TX
 153. 153

  Historic Depot Museum

  Mineola, TX
 154. 154

  Red River Railroad Museum

  Denison, TX
 155. 155

  Burlington-Rock Island Railroad Museum

  Teague, TX
 156. 156

  Denton Firefighters' Museum

  Denton, TX
  Deze kleine tentoonstelling in een hal van een brandweerkazerne toont uitrusting en foto's van de brandbestrijding.
 157. 157

  Texas Ranger and Old Trail Drivers Museum

  San Antonio, TX
  Een groot deel van de geschiedenis ligt binnen de muren van dit museum. Een echt cowboygevoel, moet je deze zien!
 158. 158

  Guadalupe Cultural Arts Center

  San Antonio, TX
  De missie van dit cultureel centrum is het bewaren van het erfgoed van de Chicano, Latino en Inheemse Amerikanen.
 159. 159

  Helen Marie Taylor Museum

  Waco, TX

Alle musea in Texas