Alle natuur- & natuurhistorische musea en attracties om te bezoeken in Virginia

Virginia (Verenigde Staten) heeft een aantal interessante plekken om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie. Hieronder zetten we alle 17 wetenschapsmusea in Virginia voor je op een rij.

Is de natuur en natuurhistorie iets dat je interesseert en ben je op zoek naar de beste natuurmusea om te bezoeken in Virginia? Dit zijn ze:

 1. Virginia Aquarium and Marine Science Centers1

  Virginia Aquarium and Marine Science Centers

  Virginia Beach, VA
 2. Mariners' Museum and Park2

  Mariners' Museum and Park

  Newport News, VA
  Het Mariners' Museum en Park, gelegen in Newport News, Virginia, heeft de prestigieuze titel van America’s National Maritime Museum, zoals aangewezen door het Congres. Deze erkenning benadrukt het belang van het museum in de wereld van maritieme geschiedenis en cultuur, waardoor het een opmerkelijke bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van het rijke maritieme erfgoed van Amerika.
 3. Virginia Living Museum3

  Virginia Living Museum

  Newport News, VA
  Het Virginia Living Museum, gelegen in Newport News, Virginia, is een openluchtmuseum dat een verscheidenheid aan levende tentoonstellingen van inheemse soorten uit Virginia toont. Deze tentoonstellingen bieden bezoekers een unieke kans om op een veilige en gecontroleerde manier te leren over en interactie te hebben met de lokale dieren in het wild.
 4. 4

  Natural Bridge Zoo

  Natural Bridge, VA
 5. Virginia Zoological Park5

  Virginia Zoological Park

  Norfolk, VA
  Het Virginia Zoological Park, gelegen naast Lafayette Park in Norfolk, Virginia, beslaat 53 hectare. Deze uitgestrekte ruimte biedt voldoende plaats voor een verscheidenheid aan dierenexposities en attracties.
 6. The Hermitage Museum & Gardens6

  The Hermitage Museum & Gardens

  Norfolk, VA
 7. 7

  Leesburg animal park

  Leesburg, VA
 8. Mill Mountain Zoo8

  Mill Mountain Zoo

  Roanoke, VA
  De Mill Mountain Zoo is een diverse habitat voor 85 dieren van 35 soorten. Opmerkelijk is dat het een veilige haven biedt voor twee bedreigde soorten, de rode panda en de sneeuwluipaard. De dierentuin zet zich in voor de bescherming van deze soorten en biedt bezoekers een unieke kans om deze zeldzame dieren in een gecontroleerde omgeving te observeren.
 9. Metro Richmond Zoo9

  Metro Richmond Zoo

  Winterpock, VA
  De Metro Richmond Zoo is een particuliere dierentuin gelegen in Chesterfield County, Virginia. Het ligt ongeveer 32 kilometer ten zuidwesten van Richmond, waardoor het een handige bestemming is voor zowel lokale bewoners als toeristen. De dierentuin herbergt een diverse reeks dieren en biedt een verscheidenheid aan ervaringen voor bezoekers van alle leeftijden.
 10. Glen Burnie Historic House and Gardens10

  Glen Burnie Historic House and Gardens

  Winchester, VA
  Interessant historisch herenhuis en prachtige tuinen, allemaal netjes op één terrein. Ga het bekijken als je van geschiedenis houdt.
 11. Online korting!
  11

  SeaQuest Lynchburg

  Lynchburg, VA
 12. 12

  Maymont Farm

  Richmond, VA
 13. 13

  Peninsula Spca Petting Zoo

  Newport News, VA
 14. 14

  Oatlands Historic House & garden

  Leesburg, VA
 15. 15

  Virginia Safari Park

  Natural Bridge, VA
 16. 16

  Winkler Botanical Preserve

  Alexandria, VA
 17. 17

  Newport News Park Discovery Center

  Newport News, VA

Alle musea in Virginia