Alle gratis musea en attracties om te bezoeken in Arizona

Zelfs als je een klein budget hebt, heeft Arizona (Verenigde Staten) veel voor je te bieden op cultureel gebied, waaronder gratis musea, gratis activiteiten en gratis attracties. 31 musea en attracties in Arizona kunnen kosteloos worden bezocht.

Ben je op zoek naar gratis uitjes en dingen om te doen in Arizona? Dit zijn de beste plekken om te bezoeken:

 1. O.k. Corral Tombstone1

  O.k. Corral Tombstone

  Tombstone, AZ
  Heb je ooit gehoord of gelezen over het vuurgevecht bij de O.K. Corral in 1881? Nou, dit is de plaats waar het allemaal gebeurde.
 2. Arizona State Capitol2

  Arizona State Capitol

  Phoenix, AZ
  Het Arizona State Capitol, gelegen in Phoenix, Arizona, heeft een rijke geschiedenis omdat het ooit het territoriale en staatsparlement huisvestte, samen met verschillende uitvoerende kantoren. Tegenwoordig zijn deze kantoren verplaatst naar omliggende gebouwen en is het gebouw zelf getransformeerd tot het Arizona Capitol Museum. Deze overgang stelt bezoekers in staat om op een unieke en meeslepende manier in de geschiedenis van Arizona te duiken.
 3. Historic Kolb Studio Art and History Exhibits3

  Historic Kolb Studio Art and History Exhibits

  Grand Canyon Village, AZ
  Het Nationaal Park Grand Canyon, gelegen in de staat Arizona, is een van de oudste nationale parken in de Verenigde Staten. Dit park is een getuigenis van de toewijding van het land om zijn natuurlijke schoonheid en geschiedenis te behouden voor toekomstige generaties. Het biedt bezoekers een unieke kans om een van 's werelds meest iconische natuurlijke landschappen te verkennen.
 4. Tusayan Pueblo Museum4

  Tusayan Pueblo Museum

  Grand Canyon Village, AZ
 5. Phoenix Police Museum5

  Phoenix Police Museum

  Phoenix, AZ
  Het Phoenix Police Museum bevindt zich op de 1e verdieping van het historische stadhuis van Phoenix, op de kruising van 2nd Ave en Jefferson Street. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en centraal, waardoor het een handige stop is voor toeristen die de stad verkennen.
 6. Center For Creative Photography6

  Center For Creative Photography

  Tucson, AZ
  Het Center for Creative Photography ( CCP ), opgericht in 1975 en gevestigd op de campus van de Universiteit van Arizona in Tucson, is een onderzoeksfaciliteit en archiefdepot met de volledige archieven van meer dan zestig van de beroemdste Amerikaanse fotografen, waaronder die van Edward Weston , H
 7. 7

  Pete's Rt 66 Gas Station Museum Williams

  Williams, AZ
  Museum over de alomtegenwoordige Route 66. Vol met diverse informatie, artefacten en memorabilia.
 8. Mesa Arts Center8

  Mesa Arts Center

  Mesa, AZ
  Het Mesa Arts Center is een complex voor uitvoerende en visuele kunsten in het centrum van Mesa, Arizona. Met een oppervlakte van meer dan 20.000 vierkante meter is het in 2005 voltooide complex van 95 miljoen dollar de grootste kunstcampus in de staat. Het Mesa Arts Center omvat vier zalen, van he
 9. Fort Lowell Museum9

  Fort Lowell Museum

  Tucson, AZ
  Fort Lowell, gelegen in Tucson, Arizona, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 20 mei 1862, toen het werd opgericht als een militaire post door het Amerikaanse leger. Deze historische site biedt bezoekers een blik op het verleden en geeft inzicht in de militaire operaties die in die tijd in de regio plaatsvonden.
 10. Arizona State University Art Museum10

  Arizona State University Art Museum

  Tempe, AZ
  Het Arizona State University Art Museum, ook bekend als ASU Art Museum, is een kunstinstituut opgericht in 1950 in Tempe, Arizona. De oprichting van het museum werd mogelijk gemaakt door de genereuze donatie van moderne Amerikaanse en Latijns-Amerikaanse kunstwerken. Deze rijke collectie vormt de kern van de tentoonstellingen van het museum en biedt bezoekers een uniek inzicht in de artistieke expressies van deze regio's.
 11. 11

  Bearizona Wildlife Park

  Williams, AZ
 12. Shermer Art Center12

  Shermer Art Center

  Phoenix, AZ
  Het Shemer Art Center en Museum, gelegen in Phoenix, Arizona, fungeert zowel als kunsteducatie faciliteit als galerij. Deze unieke combinatie stelt bezoekers in staat om niet alleen de tentoongestelde kunst te waarderen, maar ook te leren over de technieken en geschiedenis erachter.
 13. Southern Arizona Transportation Museum13

  Southern Arizona Transportation Museum

  Tucson, AZ
  Het Southern Arizona Transportation Museum is een unieke bestemming in Tucson, Arizona. Het is gevestigd in het voormalige archiefgebouw van het Southern Pacific Depot, een historische locatie die is gerenoveerd door de stad Tucson. Dit museum biedt een diepgaande blik op de geschiedenis van spoorwegen en transport in de regio, waardoor het een fascinerende stop is voor geschiedenisliefhebbers en treinliefhebbers.
 14. The Tombstone Epitaph14

  The Tombstone Epitaph

  Tombstone, AZ
  The Tombstone Epitaph is een maandelijkse publicatie gevestigd in Tombstone, Arizona. Het is gewijd aan het verslaan van de geschiedenis en cultuur van het Oude Westen. De krant werd opgericht in januari 1880, waardoor het de oudste continu gepubliceerde krant in Arizona is. Deze rijke geschiedenis maakt het een significant onderdeel van het culturele erfgoed van de staat.
 15. Alwun House15

  Alwun House

  Phoenix, AZ
  Kunstmuseum en historisch huis dat de moeite waard is! Unieke en verfrissende plek in een oud Victoriaans huis.
 16. Tucson Jewish Museum & Holocaust Center16

  Tucson Jewish Museum & Holocaust Center

  Tucson, AZ
  Het Joods Historisch Museum, voorheen bekend als het Joods Erfgoedcentrum van het Zuidwesten, is gevestigd in een historische synagoge in Tucson, Arizona. Dit museum is een getuigenis van de rijke Joodse geschiedenis van de regio en biedt een unieke kans om dit erfgoed te verkennen in een omgeving die zowel historisch als cultureel significant is.
 17. Old Pueblo Trolley Barn17

  Old Pueblo Trolley Barn

  Tucson, AZ
  Old Pueblo Trolley is een non-profit, educatieve onderneming gevestigd in Tucson , in de Amerikaanse staat Arizona , die is gewijd aan het behoud van Arizona's mass transit geschiedenis. De naam verwijst ook naar de historische tramlijn die OPT in 1993 in gebruik nam, maar die momenteel voor onbepaa
 18. Fort Huachuca Museum and Annex18

  Fort Huachuca Museum and Annex

  Sierra Vista, AZ
  Fort Huachuca is een installatie van het Amerikaanse leger, opgericht op 3 maart 1877 als Camp Huachuca. Het garnizoen valt nu onder het commando van het United States Army Installation Management Command. Het ligt in Cochise County , in het zuidoosten van Arizona , ongeveer 15 mijl (24 km) ten noor
 19. McCormick-Stillman Railroad Park19

  McCormick-Stillman Railroad Park

  Scottsdale, AZ
 20. 20

  Yavapai Museum of Geology

  Grand Canyon Village, AZ
 21. 21

  Colorado River Historical Society Museum

  Bullhead City, AZ
 22. 22

  Tubac Center of the Arts

  Tubac, AZ
  Als je al genoeg hebt van de prachtige natuur die Arizona biedt, is hier iets om je kunstzintuigen te prikkelen.
 23. 23

  Navajo Nation Zoo

  Window Rock, AZ
 24. 24

  Rainbow Forest Museum - Petrified Forest National Park

  Holbrook, AZ
 25. 25

  Huhugam Heritage Center

  Phoenix, AZ
 26. 26

  Tempe History Museum

  Tempe, AZ
 27. 27

  Glendale Police Museum

  Glendale, AZ
 28. 28

  Cultural Center & Museum - Tohono O'odham Nation

  Topawa, AZ
 29. 29

  Navajo County Historical Society

  Holbrook, AZ
 30. 30

  Red Pueblo Museum and Heritage Park

  Fredonia, AZ
 31. 31

  Butterfly Lodge Museum

  Greer, AZ

Alle musea in Arizona