Alle gratis musea en attracties om te bezoeken in Californië

Zelfs als je een klein budget hebt, heeft Californië (Verenigde Staten) veel voor je te bieden op cultureel gebied, waaronder gratis musea, gratis activiteiten en gratis attracties. 200 musea en attracties in Californië kunnen kosteloos worden bezocht.

Ben je op zoek naar gratis uitjes en dingen om te doen in Californië? Dit zijn de beste plekken om te bezoeken:

 1. The Getty Center1

  The Getty Center

  Los Angeles, CA
  Het Getty Center, gelegen in Brentwood, een wijk in het westen van Los Angeles, fungeert als het hoofdkantoor van de J. Paul Getty Trust. Sinds 1997 herbergt het het merendeel van de collectie van het J. Paul Getty Museum. Dit maakt het een belangrijke locatie voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van een breed scala aan kunstwerken.
 2. The Getty Villa Museum2

  The Getty Villa Museum

  Los Angeles, CA
  De Getty Villa, gelegen in Pacific Palisades, is een van de twee locaties van het J. Paul Getty Museum. Deze site is gewijd aan de oudheidkundige collectie van het museum, waar bezoekers de kans krijgen om een breed scala aan oude artefacten te verkennen. De villa zelf is een recreatie van de Villa dei Papiri in Herculaneum, wat een uniek decor biedt voor de collectie van het museum.
 3. Musée Mécanique3

  Musée Mécanique

  San Francisco, CA
 4. The Broad Museum4

  The Broad Museum

  Los Angeles, CA
  The Broad is een museum voor hedendaagse kunst in het hart van Downtown Los Angeles. Het museum is vernoemd naar de belangrijkste financiers, Eli en Edythe Broad, en is een belangrijk cultureel herkenningspunt in de stad. Het toont een diverse reeks van hedendaagse kunst, waardoor het een fascinerende bestemming is voor kunstliefhebbers.
 5. California Science Center5

  California Science Center

  Los Angeles, CA
  Het California Science Center, gelegen in Los Angeles, Californië, is het grootste wetenschapsmuseum in het westen van de Verenigde Staten. Het bevindt zich in Exposition Park, naast de campus van de University of Southern California. Opgericht in 1951, stond het museum oorspronkelijk bekend als het California Museum of Science and Industry voordat het in 1998 werd hernoemd.
 6. Giant Forest Museum6

  Giant Forest Museum

  Sequoia National Park, CA
  Het Giant Forest Museum is een natuurhistorisch museum gelegen in Tulare County, Californië. Het bevindt zich in het Giant Forest van het Sequoia National Park en wordt beheerd door de National Park Service. Dit museum biedt een unieke kans om meer te leren over de natuurlijke geschiedenis van het gebied en de diverse dieren die er leven.
 7. The Original McDonald's: A Museum in San Bernardino7

  The Original McDonald's: A Museum in San Bernardino

  San Bernardino, CA
 8. Cable Car Museum8

  Cable Car Museum

  San Francisco, CA
  Het Cable Car Museum bevindt zich in de wijk Nob Hill in San Francisco, Californië. Dit museum is gratis te bezoeken, waardoor het een toegankelijke optie is voor toeristen van alle budgetten. Het biedt een uniek inzicht in de geschiedenis en werking van het iconische kabelbaansysteem van de stad.
 9. Nasa Ames Exploration Center9

  Nasa Ames Exploration Center

  Mountain View, CA
  Het NASA Ames Visitor Center, gelegen aan de ingang van het NASA Ames Research Center in Moffett Field, Californië, fungeert als de toegangspoort tot de wereld van ruimteverkenning. Het biedt bezoekers de kans om meer te weten te komen over de onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten van NASA, en de rol die ze spelen bij het bevorderen van ons begrip van het universum.
 10. Point Reyes Lighthouse10

  Point Reyes Lighthouse

  Inverness, CA
 11. Spanish Village Art Center11

  Spanish Village Art Center

  San Diego, CA
  Bezoek de grote San Diego gemeenschap van 200 kunstenaars en hun ateliers. Zie, raak en voel de kunst of neem deel aan de intrigerende workshops.
 12. 12

  Route 66 Mother Road Museum

  Barstow, CA
 13. Good Vibrations Antique Vibrator Museum13

  Good Vibrations Antique Vibrator Museum

  San Francisco, CA
  Good Vibrations is een bedrijf gevestigd in San Francisco dat gespecialiseerd is in de verkoop van seksspeeltjes en andere erotische producten. Het bedrijf werd opgericht in 1977 door Joani Blank, een sekstherapeut en opvoeder. Het was de eerste seks-positieve en vrouwvriendelijke winkel in de Verenigde Staten, met als doel een seks-positief en vrouwgericht alternatief te bieden voor de volwassen boekhandels van die tijd.
 14. Point Fermin Lighthouse14

  Point Fermin Lighthouse

  Los Angeles, CA
  De Point Fermin Light is een historische vuurtoren gelegen op Point Fermin in San Pedro, Californië. Het werd gebouwd in 1874 met hout van Californische sequoia's, een boomsoort bekend om zijn levensduur en veerkracht. Deze vuurtoren staat als een getuigenis van de maritieme geschiedenis van de regio en de architectonische vaardigheden van die tijd.
 15. 15

  Foothills Visitor Center

  Three Rivers, CA
 16. 16

  Nature Center at Avalon Canyon

  Avalon, CA
 17. Academy Museum of Motion Pictures17

  Academy Museum of Motion Pictures

  Los Angeles, CA
  Het Saban-gebouw, voorheen bekend als het May Company-gebouw, is een gevierd voorbeeld van Streamline Moderne-architectuur. Deze architectuurstijl wordt gekenmerkt door zijn nadruk op ronde vormen, lange horizontale lijnen en soms nautische elementen. Het gebouw wordt ook erkend als een Historisch-Cultureel Monument van Los Angeles, een aanduiding die zijn belangrijke bijdrage aan het culturele erfgoed van de stad erkent. Sinds 2021 is het Saban-gebouw de thuisbasis van het Academy Museum of Motion Pictures, waardoor het een belangrijke bestemming is voor filmliefhebbers en toeristen.
 18. California Route 66 Museum18

  California Route 66 Museum

  Victorville, CA
  Het California Route 66 Museum, gelegen in Victorville, Californië, is een plek gewijd aan het behoud en de tentoonstelling van de geschiedenis van de iconische Route 66. Het museum bevindt zich in het historische deel van de stad en biedt een diepe duik in het verleden van deze beroemde snelweg.
 19. The Nethercutt Museum19

  The Nethercutt Museum

  Los Angeles, CA
  Zowel een prachtige collectie van vooroorlogse auto's als ook mechanische muziekinstrumenten. Intrigerend en uw tijd waard.
 20. The HP Garage20

  The HP Garage

  Palo Alto, CA
  De HP Garage, gelegen op 367 Addison Avenue in Palo Alto, Californië, is een privémuseum waar het gerenommeerde bedrijf Hewlett-Packard (HP) werd opgericht. Deze locatie is van aanzienlijk historisch belang omdat het de geboorteplaats markeert van een van 's werelds toonaangevende technologiebedrijven.
 21. Desert Discovery Center21

  Desert Discovery Center

  Barstow, CA
  Het Desert Discovery Center, gelegen in Barstow, Californië, is een gemeenschapseducatiecentrum dat open is voor het publiek. Het dient als een hub voor leren en het bevorderen van bewustzijn over het woestijnleven. Het centrum is gemakkelijk toegankelijk en biedt bezoekers een unieke kans om een dieper inzicht te krijgen in de woestijnomgeving.
 22. Jet Propulsion Laboratory22

  Jet Propulsion Laboratory

  Pasadena, CA
  Het Jet Propulsion Laboratory is gelegen op een uitgestrekt gebied van 72 hectare op de stadsgrens van La Cañada Flintridge en Pasadena, Californië. De locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de regio bezoeken.
 23. California African American Museum23

  California African American Museum

  Los Angeles, CA
  Het California African American Museum (CAAM) is een culturele instelling gelegen in Exposition Park, Los Angeles, Californië, Verenigde Staten. Het is een museum gewijd aan de verrijking en educatie van het cultureel erfgoed en de geschiedenis van Afro-Amerikanen, met een bijzondere nadruk op Californië en de westelijke Verenigde Staten.
 24. Cabrillo Marine Aquarium24

  Cabrillo Marine Aquarium

  Los Angeles, CA
  Het Cabrillo Marine Aquarium, gelegen in San Pedro, Los Angeles, Californië, is een openbaar aquarium dat wordt beheerd door het Department of Recreation and Parks van de stad Los Angeles. Dit aquarium is gewijd aan de interpretatie van de mariene biologie en oceanografie van Zuid-Californië door middel van verschillende displays en educatieve programma's.
 25. Wells Fargo History Museum25

  Wells Fargo History Museum

  San Francisco, CA
  Dit museum is gebouwd op het terrein van de voormalige Wells Fargo Bank en biedt verschillende tentoonstellingen over de geschiedenis van het bankwezen. De tentoonstelling is zowel interessant als leerzaam - maak een ritje in een postkoets of zie hoe vintage bankmachines werkten.
 26. Eloise Pickard Smith Gallery26

  Eloise Pickard Smith Gallery

  Santa Cruz, CA
 27. Hammer Museum27

  Hammer Museum

  Los Angeles, CA
  Het Hammer Museum, ook bekend als het Armand Hammer Museum of Art and Cultural Center of UCLA Hammer Museum, is een kunstmuseum gelegen in de wijk Westwood van Los Angeles, Californië. Het wordt beheerd door de UCLA School of Arts and Architecture van de Universiteit van Californië. Het museum werd opgericht door Armand Hammer, de toenmalige CEO van de Occidental Petroleum Corporation, in november 1990.
 28. Travel Town Museum28

  Travel Town Museum

  Los Angeles, CA
  Travel Town Museum is een spoorwegmuseum gelegen in de noordwestelijke hoek van Griffith Park in Los Angeles, Californië. Het museum werd officieel geopend op 14 december 1952 en is sindsdien een belangrijke attractie voor spoorwegliefhebbers en toeristen. Het biedt een uniek inzicht in de geschiedenis van het spoorwegvervoer in het westen van de Verenigde Staten, met name in Zuid-Californië en het gebied van Los Angeles.
 29. Los Angeles Fire Department Museum and Memorial29

  Los Angeles Fire Department Museum and Memorial

  Los Angeles, CA
  Het Los Angeles Fire Department Museum en Memorial bevindt zich op een historische locatie, Old Engine Co. No. 27, ook bekend als Fire Station No. 27, aan de Cahuenga Boulevard in Hollywood. Deze locatie is niet alleen een museum, maar ook een gedenkteken, dat een unieke combinatie biedt van geschiedenis en eerbetoon aan de dappere brandweerlieden van Los Angeles.
 30. Manzanar National Historic Site30

  Manzanar National Historic Site

  Independence, CA
  Manzanar wordt erkend als het bekendste interneringskamp voor Japans-Amerikanen uit de Tweede Wereldoorlog in de Verenigde Staten. Het was een van de tien kampen die meer dan 110.000 gevangenen huisvestten. Deze historische site biedt een blik op een belangrijke periode in de Amerikaanse geschiedenis en biedt bezoekers de kans om te leren over de ervaringen van Japans-Amerikanen tijdens de oorlog.
 31. 31

  Santa Cruz Art League Galleries

  Santa Cruz, CA
 32. Angel Island Immigration Station32

  Angel Island Immigration Station

  Tiburon, CA
  Vandaag de dag is Angel Island een staatspark dat wordt beheerd door California State Parks en wordt erkend als een historisch monument van Californië. Het biedt een unieke kans om de geschiedenis en natuurlijke schoonheid van het eiland te verkennen.
 33. Southern Exposure33

  Southern Exposure

  San Francisco, CA
  Southern Exposure, ook bekend als SoEx, is een non-profit kunstorganisatie en alternatieve kunstruimte die in 1974 werd opgericht. Het bevindt zich in de Mission District van San Francisco, Californië. Deze organisatie is gewijd aan het ondersteunen van opkomende kunstenaars en het bevorderen van een levendige kunstgemeenschap.
 34. Timken Museum of Art34

  Timken Museum of Art

  San Diego, CA
  Het Timken Museum of Art, opgericht in 1965, is een museum voor schone kunsten gelegen op 1500 El Prado in Balboa Park, San Diego, Californië. Het is gunstig gelegen in de buurt van het San Diego Museum of Art, waardoor het een ideale bestemming is voor kunstliefhebbers.
 35. Bolton Hall Museum35

  Bolton Hall Museum

  Los Angeles, CA
  Sinds 1980 wordt Bolton Hall beheerd als een lokaal historisch museum door de Little Landers Historical Society. Het museum toont de rijke geschiedenis van de regio en het gebouw zelf, en biedt bezoekers een kijkje in het verleden.
 36. James Mccoy House36

  James Mccoy House

  San Diego, CA
 37. Triton Museum of Art37

  Triton Museum of Art

  Santa Clara, CA
  Het Triton Museum of Art, gelegen op 1505 Warburton Avenue in Santa Clara, Californië, is een museum voor hedendaagse kunst. Het is een belangrijke bestemming voor kunstliefhebbers, met een diverse reeks hedendaagse kunstwerken.
 38. The Landing Craft Support Museum38

  The Landing Craft Support Museum

  Vallejo, CA
 39. General George S. Patton Memorial Museum39

  General George S. Patton Memorial Museum

  Indio, CA
  Het General George S. Patton Memorial Museum is een eerbetoon aan generaal George S. Patton en bevindt zich in Chiriaco Summit, Californië. Het museum is gevestigd op de locatie van de ingang van Camp Young, dat deel uitmaakte van het Desert Training Center tijdens de Tweede Wereldoorlog. Deze locatie heeft historische betekenis omdat het de trainingsgrond was voor veel soldaten tijdens de oorlog.
 40. Muckenthaler Cultural Center40

  Muckenthaler Cultural Center

  Fullerton, CA
  Het Muckenthaler House, dat is omgedoopt tot het Muckenthaler Cultural Center, is een belangrijk architectonisch monument in Fullerton, Californië. Dit grote woonhuis, gebouwd in 1925, is ontworpen in de stijl van de Spaanse koloniale heropleving, een populaire architectuurstijl in het begin van de 20e eeuw die werd beïnvloed door de Spaanse koloniale architectuur in de Verenigde Staten. Het ontwerp en de geschiedenis van het huis bieden een blik op het verleden, waardoor het een interessante bestemming is voor mensen die geïnteresseerd zijn in architectuur en geschiedenis.
 41. Lomita Railroad Museum41

  Lomita Railroad Museum

  Lomita, CA
  Het Lomita Railroad Museum, gelegen in Lomita, Californië, is een unieke instelling gewijd aan het behoud en de presentatie van de rijke geschiedenis van spoorwegen in Californië. Het museum biedt een diepgaande blik op de spoorweggeschiedenis van de staat, en biedt een fascinerende blik op het verleden. Bezoekers kunnen een verscheidenheid aan tentoonstellingen verkennen die de belangrijke rol van spoorwegen in de ontwikkeling en groei van Californië belichten.
 42. Plaza Firehouse - Old Fire Station42

  Plaza Firehouse - Old Fire Station

  Los Angeles, CA
 43. Fort MacArthur Museum43

  Fort MacArthur Museum

  Los Angeles, CA
 44. Museum of Photographic Arts44

  Museum of Photographic Arts

  San Diego, CA
  Het Museum of Photographic Arts (MOPA) bevindt zich in het hart van Balboa Park in San Diego. Het museum, dat voor het eerst werd opgericht in 1974 en officieel werd geopend voor het publiek in 1983, is een belangrijke culturele instelling in de stad.
 45. History Park at Kelley Park45

  History Park at Kelley Park

  San Jose, CA
  History Park in Kelley Park in San Jose, Californië, is een uniek binnen/buiten museum ontworpen om een klein Amerikaans stadje uit de vroege jaren 1900 na te bootsen. Deze meeslepende ervaring stelt bezoekers in staat om terug in de tijd te stappen en de architectuur, cultuur en levensstijl van een vervlogen tijdperk te verkennen. Het park is operationeel sinds 1971 en is een belangrijke attractie voor geschiedenisliefhebbers en toeristen.
 46. Colton Hall46

  Colton Hall

  Monterey, CA
  Colton Hall, gelegen in Monterey, Californië, is een overheidsgebouw en museum met een rijke geschiedenis. Het werd gebouwd tussen 1847 en 1849 door Walter Colton, die de eerste alcalde, of burgemeester, van Monterey was tijdens de Amerikaanse Periode. Dit historische gebouw biedt een blik op het vroege bestuur van de stad en de staat Californië.
 47. Presidio of Monterey Museum47

  Presidio of Monterey Museum

  Monterey, CA
 48. Palo Alto Art Center48

  Palo Alto Art Center

  Palo Alto, CA
  Het Palo Alto Art Center, gelegen op 1313 Newell Road in Palo Alto, Californië, is een multifunctioneel centrum dat open is voor het publiek. Het biedt een verscheidenheid aan kunstactiviteiten geschikt voor alle leeftijden. Of je nu een kunstliefhebber bent of een beginner, het centrum biedt een ruimte voor jou om te verkennen en je te engageren met kunst.
 49. Lick Observatory49

  Lick Observatory

  Mount Hamilton, CA
  Lick Observatory is een astronomisch observatorium dat toebehoort aan de Universiteit van Californië. Het bevindt zich op de top van Mount Hamilton, ten oosten van San Jose in de Verenigde Staten. Deze locatie biedt uitstekende omstandigheden voor astronomische observatie, dankzij de afwezigheid van lichtvervuiling en het feit dat de top van Mount Hamilton bijna altijd boven de mist ligt die vaak aanwezig is in de baai van San Francisco.
 50. Strathearn Historical Park and Museum50

  Strathearn Historical Park and Museum

  Simi Valley, CA
  Het Simi Adobe-Strathearn House, gelegen in Simi Valley, Californië, is een historische locatie die ooit diende als het hoofdkwartier van Rancho Simi, een landtoewijzing gegeven door de Spaanse overheid. Het huis werd gebouwd tussen 1892 en 1893 en bleef in de familie Strathearn tot 1969. Op dat moment werd het gedoneerd aan het Simi Valley Recreation and Park District. Dit historische huis maakt nu deel uit van het Strathearn Historical Park and Museum.
 51. Carpinteria Valley Museum of History51

  Carpinteria Valley Museum of History

  Carpinteria, CA
  Het museum herbergt tentoonstellingen die de geschiedenissen van de drie culturen die de regio hebben bewoond weergeven: de Chumash mensen, Spaanse en Mexicaanse kolonisten, en de pioniers. Deze tentoonstellingen bieden een uitgebreid inzicht in de rijke culturele geschiedenis van de regio.
 52. Workman House - Homestead Museum52

  Workman House - Homestead Museum

  Industry, CA
  Het Workman and Temple Family Homestead Museum is een historisch huis museum gelegen in de stad Industry, Californië. Het toont de huizen en privé begraafplaats van de pioniersfamilie Workman-Temple. Het museum biedt een unieke blik op het leven van een van de pioniersfamilies in de geschiedenis van Californië en biedt bezoekers een rijke en meeslepende ervaring van het verleden.
 53. Laws Railroad Historic Site53

  Laws Railroad Historic Site

  Bishop, CA
 54. Los Altos History Museum54

  Los Altos History Museum

  Los Altos, CA
  Het museum biedt een uitgebreid overzicht van de geschiedenis van Los Altos en de omliggende gebieden. Dit omvat de transformatie van de regio van een agrarisch paradijs, ooit bekend als het 'Valley of Heart's Delight', naar de high-tech Silicon Valley. Bezoekers kunnen een diep inzicht krijgen in deze transformatie en de factoren die daaraan hebben bijgedragen.
 55. Centro Cultural De La Raza55

  Centro Cultural De La Raza

  San Diego, CA
  Het Centro Cultural de la Raza, gelegen in Balboa Park, San Diego, is een non-profitorganisatie die zich toelegt op de creatie, het behoud, de promotie en het onderwijs van Chicano, Mexicaans, Native American en Latino kunst en cultuur. Het centrum ondersteunt en stimuleert de creatieve expressie van de inheemse culturen van Amerika en is lid van de American Alliance of Museums.
 56. Santa Cruz Surfing Museum56

  Santa Cruz Surfing Museum

  Santa Cruz, CA
  Het Santa Cruz Surfing Museum, opgericht in mei 1986, is een belangrijke instelling die de geschiedenis van het surfen documenteert. Het beschikt over collecties die teruggaan tot de vroegste jaren van het surfen op het vasteland van de Verenigde Staten. Dit biedt een uitgebreid historisch overzicht van het surfen, met name in Santa Cruz, Californië.
 57. History Center of San Luis Obispo57

  History Center of San Luis Obispo

  San Luis Obispo, CA
  De Carnegie-bibliotheek van San Luis Obispo is een belangrijke historische locatie gelegen op 696 Monterey St. in San Luis Obispo, Californië. Deze bibliotheek maakt deel uit van het Carnegie-bibliotheeksysteem, dat een filantropisch initiatief was van Andrew Carnegie om onderwijs en geletterdheid te bevorderen. De locatie van de bibliotheek in het hart van de stad maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen.
 58. Institute of Contemporary Art, Los Angeles58

  Institute of Contemporary Art, Los Angeles

  Santa Monica, CA
  Het Institute of Contemporary Art, Los Angeles, ook bekend als ICA LA, is een museum voor hedendaagse kunst gevestigd in Los Angeles, Californië. Het stond vroeger bekend als het Santa Monica Museum of Art (SMMoA). Het museum toont het werk van lokale, nationale en internationale hedendaagse kunstenaars, waardoor het een belangrijk cultureel centrum in de stad is.
 59. Usc Fisher Museum of Art59

  Usc Fisher Museum of Art

  Los Angeles, CA
  Het USC Fisher Museum of Art beschikt over een diverse collectie die verschillende vormen van media omvat, waaronder schilderkunst, prenten, tekeningen, fotografie en beeldhouwkunst. De werken in de collectie variëren van de 15e tot de 21e eeuw, waardoor bezoekers een uitgebreid overzicht krijgen van de evolutie van kunst door de eeuwen heen.
 60. Steinhart Aquarium60

  Steinhart Aquarium

  San Francisco, CA
  De California Academy of Sciences, gelegen in San Francisco, Californië, is een onderzoeksinstituut en natuurhistorisch museum. Het is een van de grootste natuurhistorische musea ter wereld en herbergt meer dan 46 miljoen exemplaren. Dit maakt het een belangrijke bestemming voor mensen die geïnteresseerd zijn in natuurgeschiedenis en wetenschappelijk onderzoek.
 61. San Francisco Railway Museum61

  San Francisco Railway Museum

  San Francisco, CA
  Het San Francisco Railway Museum bevindt zich in het South of Market gebied van San Francisco. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en ligt dicht bij andere populaire toeristische bestemmingen in de stad. De locatie van het museum maakt het een handige stop voor toeristen die de stad verkennen.
 62. 62

  Firehouse Museum

  San Diego, CA
  Een juweeltje, perfect voor gezinnen met kinderen. Leer meer over de geschiedenis van vuurgevechten via de boeiende tentoonstellingen van het museum.
 63. San Diego History Center63

  San Diego History Center

  San Diego, CA
  Het San Diego History Center, gelegen in het Balboa Park van de stad, is een museum dat de rijke geschiedenis van San Diego tentoonstelt. Opgericht in 1928, is het centrum een belangrijk onderdeel van het culturele landschap van de stad geweest, en biedt bezoekers de kans om in het verleden te duiken en de evolutie van de stad door de jaren heen te begrijpen.
 64. San Jose Institute of Contemporary Art64

  San Jose Institute of Contemporary Art

  San Jose, CA
  Het Institute of Contemporary Art San José, ook bekend als ICA, is een non-profit kunstcentrum en galerie dat in 1980 werd opgericht. Het is gelegen in de SoFA District van Downtown San Jose, Californië. Deze locatie staat bekend om zijn levendige kunst- en cultuurscene, waardoor het een passende thuisbasis is voor de ICA.
 65. Santa Barbara Historical Museum65

  Santa Barbara Historical Museum

  Santa Barbara, CA
  Het Santa Barbara Historical Museum, gelegen in Santa Barbara, Californië, is een rijke verzameling van relikwieën uit verschillende culturen, waaronder de Chumash, Spaanse, Mexicaanse, Yankee en Chinese. De collectie van het museum omvat artefacten, foto's, meubels en textiel, waarvan sommige dateren uit de 15e eeuw. Deze diverse collectie biedt een uitgebreid overzicht van de geschiedenis en culturele evolutie van de regio.
 66. CSUF Grand Central Art Center66

  CSUF Grand Central Art Center

  Santa Ana, CA
  California State University, Fullerton Grand Central Art Center is een samenwerkingsverband tussen de universiteit en de stad Santa Ana . en is gevestigd in het Downtown National Register District of Artists Village.
 67. California Museum of Photography67

  California Museum of Photography

  Riverside, CA
  Het UCR/California Museum of Photography (CMP) beschikt over de meest uitgebreide fotografische collecties in het westen van de Verenigde Staten. Deze diverse collecties beslaan een breed scala aan fotografische kunsten, geschiedenis en technologie. Deze informatie is nuttig voor toeristen die geïnteresseerd zijn in fotografie en een breed spectrum aan fotografische werken willen verkennen.
 68. Regional Parks Botanic Garden68

  Regional Parks Botanic Garden

  Berkeley, CA
  De Regionale Parken Botanische Tuin, gelegen in Berkeley, Californië, beslaat een indrukwekkende 40.000 vierkante meter. Deze uitgestrekte tuin herbergt een diverse reeks plantensoorten die inheems zijn in de staat Californië, en biedt bezoekers een unieke kans om de rijke botanische erfgoed van de staat te verkennen en te leren kennen.
 69. Dudley House69

  Dudley House

  Ventura, CA
  Dudley House, gelegen in Ventura, Californië, is een historisch huis museum dat werd gebouwd in 1891. De architecturale stijl van het huis is Laat Victoriaans, wat een getuigenis is van het tijdperk waarin het werd gebouwd. Deze stijl wordt gekenmerkt door zijn sierlijke details en complexe ontwerpen, waardoor het een fascinerende site is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in architectuur en geschiedenis.
 70. Gardens of the World70

  Gardens of the World

  Thousand Oaks, CA
 71. Conejo Valley Botanic Garden71

  Conejo Valley Botanic Garden

  Thousand Oaks, CA
  De Conejo Valley Botanische Tuin, gelegen in Thousand Oaks, Californië, is een unieke combinatie van uitzichtpunten en 15 botanische tuinen op de heuvel. Deze combinatie biedt bezoekers de kans om de schoonheid van de natuur vanuit verschillende perspectieven te ervaren. De ligging van de tuin op een piek biedt prachtige vergezichten, terwijl de 15 botanische tuinen op de heuvel elk een unieke verzameling flora bieden.
 72. Museum of American Heritage72

  Museum of American Heritage

  Palo Alto, CA
  Het Museum of American Heritage, gelegen in Palo Alto, Californië, is een unieke instelling gewijd aan het behoud en de tentoonstelling van elektrische en mechanische technologie en uitvindingen van de jaren 1750 tot de jaren 1950. Dit museum biedt een fascinerende blik op de evolutie van technologie over drie eeuwen, waardoor het een interessante bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en technologie.
 73. Mission Inn Museum73

  Mission Inn Museum

  Riverside, CA
 74. Truckee Old Jail Museum74

  Truckee Old Jail Museum

  Truckee, CA
  Stel je voor hoe het was om je tijd uit te zitten in deze originele robuuste gevangenis uit de 19e eeuw, die onderdak bood aan beruchte misdadigers.
 75. Riverside Heritage House75

  Riverside Heritage House

  Riverside, CA
  Het Heritage House, voorheen bekend als het Bettner House of Bettner-McDavid House, is een historisch huismuseum gelegen in Riverside, Californië. Dit museum is een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de stad en biedt bezoekers een blik op het verleden.
 76. Craftsmanship Museum76

  Craftsmanship Museum

  Carlsbad, CA
  Het Miniature Engineering Craftsmanship Museum, ook bekend als het Craftmanship Museum, is een unieke instelling gelegen in Carlsbad, Californië. Dit museum is gewijd aan de verzameling en tentoonstelling van zorgvuldig vervaardigde objecten gemaakt van metaal en hout. Het is een plek waar bezoekers de ingewikkelde details en uitzonderlijke vakmanschap van deze objecten kunnen waarderen.
 77. Mojave National Preserve Visitors Center77

  Mojave National Preserve Visitors Center

  Essex, CA
  Het Kelso Depot, Restaurant en Werknemers Hotel of Kelso Depot , nu ook het Mojave National Preserve Visitors Center , is gelegen in de Mojave woestijn binnen de National Park Service Mojave National Preserve , op Kelso Cima Road op de kruising van Kelbaker Road in Kelso, Californië , tussen Baker e
 78. The Yorba and Slaughter Families Adobe78

  The Yorba and Slaughter Families Adobe

  Chino, CA
  De Yorba–Slaughter Adobe is een historisch adobe huis dat te vinden is op 17127 Pomona Rincon Road, vlakbij Chino, Californië. Deze locatie is doordrenkt van geschiedenis en biedt een unieke blik op de architectuurstijl die gangbaar was tijdens de Mexicaanse overheersing van Californië.
 79. 79

  Burbank Aviation Museum

  Burbank, CA
  Dit museum, dat door vrijwilligers wordt geleid, stelt verschillende historische vliegtuigen tentoon. Een beroemde piloot, Amelia Earhart, heeft een tijdje in Burbank gewerkt.
 80. The Old Monterey Jail80

  The Old Monterey Jail

  Monterey, CA
 81. Orange County Museum of Art81

  Orange County Museum of Art

  Newport Beach, CA
  Het Orange County Museum of Art (OCMA) is een gerenommeerd kunstmuseum gelegen in het zakendistrict van Newport Center in Newport Beach, Californië. Het museum, dat in 1918 werd opgericht, heeft een rijke geschiedenis en is uitgegroeid tot een belangrijke culturele instelling in de regio. Het staat bekend om zijn uitgebreide collectie van hedendaagse en moderne kunst, waardoor het een fascinerende bestemming is voor kunstliefhebbers.
 82. Academy Museum of Motion Pictures82

  Academy Museum of Motion Pictures

  Beverly Hills, CA
  Het Academy Museum of Motion Pictures, gelegen in Los Angeles, Californië, is een belangrijke bestemming voor filmliefhebbers. Het museum werd ingehuldigd op 30 september 2021 en is het eerste grote Amerikaanse museum dat volledig gewijd is aan de kunst, wetenschap, ambacht, bedrijfsleven en geschiedenis van film. Het is een plek waar bezoekers zich kunnen onderdompelen in de wereld van de cinema, de geschiedenis ervan kunnen verkennen en de impact op de samenleving kunnen onderzoeken.
 83. South Coast Railroad Museum83

  South Coast Railroad Museum

  Goleta, CA
  Het South Coast Railroad Museum, gelegen in Goleta, Californië, is een belangrijke locatie voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van spoorwegen. Het museum toont het Goleta Depot, een bewaard gebleven treinstation uit 1901 dat deel uitmaakte van de Southern Pacific Railroad. Dit geeft bezoekers de kans om terug in de tijd te stappen en een stukje van de spoorweggeschiedenis van Californië te ervaren.
 84. Roundhouse Aquarium Teaching Center84

  Roundhouse Aquarium Teaching Center

  Manhattan Beach, CA
  De Manhattan Beach Pier is een belangrijk herkenningspunt gelegen in Manhattan Beach, Californië. Het strekt zich 283 meter uit in de Stille Oceaan en bevindt zich aan het einde van Manhattan Beach Boulevard. Deze pier is een populaire plek voor zowel locals als toeristen en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan en de omgeving.
 85. South Bay Historical Railroad Society Museum85

  South Bay Historical Railroad Society Museum

  Santa Clara, CA
  De South Bay Historical Railroad Society is een belangrijke entiteit in Santa Clara, Californië. Het beheert het Edward Peterman Museum of Railroad History, dat zich bevindt in het Santa Clara Depot. Naast het museum beheert de vereniging ook de Santa Clara Tower en twee andere gebouwen. Deze locaties bieden een uitgebreid inzicht in de geschiedenis en ontwikkeling van spoorwegen in de regio.
 86. Boronda Adobe History Center86

  Boronda Adobe History Center

  Boronda, CA
  De Jose Eusebio Boronda Adobe is een historisch gebouw gelegen in Salinas, Monterey County, Californië. Gebouwd in 1846, toont het de Monterey Colonial-stijl van architectuur, die wordt gekenmerkt door een mix van New England en Spaanse koloniale stijlen. Deze stijl is uniek voor Californië en getuigt van de rijke culturele geschiedenis van de staat.
 87. Dallidet Adobe and Garden87

  Dallidet Adobe and Garden

  San Luis Obispo, CA
  De Dallidet Adobe en Tuinen, gelegen in San Luis Obispo, Californië, wordt erkend als een Californisch Historisch Monument. Deze benaming is een getuigenis van zijn historische betekenis en de rol die het heeft gespeeld in de geschiedenis van de staat.
 88. Museum of Ventura County88

  Museum of Ventura County

  Ventura, CA
 89. La Plaza De Culturas Y Artes89

  La Plaza De Culturas Y Artes

  Los Angeles, CA
  LA Plaza de Cultura y Artes, vaak aangeduid als LA Plaza, is een cultureel centrum en museum in Los Angeles, Californië, VS. Het werd ingehuldigd in april 2011 en is gewijd aan de Mexicaans-Amerikaanse cultuur en geschiedenis. Het museum biedt interactieve tentoonstellingen, waaronder een reconstructie van een hoofdstraat uit de jaren 1920, en deelt de verhalen, waarden en tradities van Mexicanen, Mexicaans-Amerikanen en alle Latino's in Los Angeles en Zuid-Californië.
 90. Institute of Contemporary Art, Los Angeles90

  Institute of Contemporary Art, Los Angeles

  Los Angeles, CA
 91. Fowler Museum91

  Fowler Museum

  Los Angeles, CA
  Het Fowler Museum organiseert doorgaans tussen de drie en zes kunsttentoonstellingen op elk gegeven moment. Naast zijn rol als tentoonstellingsruimte, dient het museum ook als locatie voor een verscheidenheid aan culturele evenementen. Deze omvatten lezingen over culturele onderwerpen, muzikale optredens, kunstworkshops, gezinsprogramma's en festivals onder andere. Dit brede scala aan activiteiten maakt het museum een levendige en dynamische plek voor bezoekers van alle leeftijden en interesses.
 92. FIDM Museum92

  FIDM Museum

  Los Angeles, CA
 93. California Society of Pioneers Museum and Library93

  California Society of Pioneers Museum and Library

  San Francisco, CA
  De Society of California Pioneers is een historische organisatie die in 1850 werd opgericht. Het is gewijd aan de studie en het genot van de kunst, geschiedenis en cultuur van Californië. De vereniging werd opgericht door individuen die voor 1850 in Californië aankwamen en bloeit onder de leiding van hun directe nakomelingen. Het dient zijn leden, de academische gemeenschap en het publiek.
 94. CCA Wattis Institute For Contemporary Arts94

  CCA Wattis Institute For Contemporary Arts

  San Francisco, CA
  Het Wattis Institute for Contemporary Arts, opgericht in 1998, is een gerenommeerd centrum voor hedendaagse kunst gevestigd in San Francisco, Californië. Het is een integraal onderdeel van het California College of the Arts en draagt bij aan de levendige kunstscene van de stad.
 95. Randall Museum95

  Randall Museum

  San Francisco, CA
  Het Randall Museum, gelegen in het centrum van San Francisco, Californië, is een unieke instelling die wordt beheerd door de San Francisco Recreation & Parks Department, met de steun van de Randall Friends. Dit museum biedt een diverse reeks tentoonstellingen en activiteiten, waardoor het een interessante bestemming is voor toeristen van alle leeftijden.
 96. Colorado House96

  Colorado House

  San Diego, CA
 97. Inez Grant Parker Memorial Rose Garden97

  Inez Grant Parker Memorial Rose Garden

  San Diego, CA
 98. Seeley Stable Museum98

  Seeley Stable Museum

  San Diego, CA
 99. Folsom Powerhouse State Historic Park99

  Folsom Powerhouse State Historic Park

  Folsom, CA
 100. Lincoln Memorial Shrine and Museum100

  Lincoln Memorial Shrine and Museum

  Redlands, CA
 101. Depot Park Museum101

  Depot Park Museum

  Sonoma, CA
 102. The Asistencia102

  The Asistencia

  Redlands, CA
 103. Fort Humboldt Museum103

  Fort Humboldt Museum

  Eureka, CA
  Fort Humboldt State Historic Park, gelegen in Eureka, Californië, biedt een rijke historische ervaring voor bezoekers. De displays van het park geven inzicht in het voormalige U.S. Army fort dat operationeel was van 1853 tot 1870. Daarnaast interpreteert het park de interacties tussen Europese Amerikanen en Native Americans gedurende dezelfde periode. Bezoekers kunnen ook tentoonstellingen verkennen met houtkapuitrusting en de lokale smalspoorgeschiedenis van de regio.
 104. Rosie the Riveter Visitor Education Center104

  Rosie the Riveter Visitor Education Center

  Richmond, CA
 105. Forest Lawn Museum105

  Forest Lawn Museum

  Glendale, CA
  In Glendale bevinden zich drie kapellen: The Little Church of the Flowers, The Wee Kirk o’ the Heather en The Church of the Recessional. Deze kapellen zijn exacte replica's van Europese kapellen, wat een unieke architecturale ervaring biedt voor bezoekers.
 106. Chico Air Museum106

  Chico Air Museum

  Chico, CA
  Het Chico Air Museum is gevestigd in een gebouw van de Chico Municipal Airport, ongeveer zes kilometer van het centrum van Chico. Het werd in mei 2005 opengesteld voor het publiek. De locatie van het museum op het vliegveld draagt bij aan de authenticiteit en biedt een unieke achtergrond voor de tentoonstellingen.
 107. Placer County Museum107

  Placer County Museum

  Auburn, CA
 108. Paso Robles Historical Society Museum108

  Paso Robles Historical Society Museum

  Paso Robles, CA
 109. Hemet Museum109

  Hemet Museum

  Hemet, CA
 110. United States Navy Seabee Museum110

  United States Navy Seabee Museum

  Port Hueneme, CA
  De Seabee, een acroniem voor Construction Battalions, is een gespecialiseerde eenheid in de Amerikaanse marine die zich richt op civiele techniek en constructie. Deze eenheid werd gecreëerd tijdens de Tweede Wereldoorlog en speelde een belangrijke rol in de Pacific War. De Seabees waren verantwoordelijk voor het bouwen van militaire infrastructuur, waarvan de meeste in Azië en de Stille Oceaan waren.
 111. California Oil Museum111

  California Oil Museum

  Santa Paula, CA
  Het Santa Paula Hardware Company-gebouw, ook bekend als het Union Oil Company-gebouw, heeft een belangrijke plaats in de geschiedenis als de geboorteplaats van de Union Oil Company, die werd opgericht op 17 oktober 1890. Dit historische belang voegt een unieke charme toe aan het gebouw, waardoor het een interessante plek is voor toeristen die graag de wortels van de olie-industrie in Californië willen verkennen.
 112. Borax Visitor Center Foundation112

  Borax Visitor Center Foundation

  Boron, CA
  De Rio Tinto Boron Mine, gelegen in Boron, Californië, heeft de eer de grootste open mijn en de grootste boraxmijn ter wereld te zijn. Het is verantwoordelijk voor bijna de helft van de wereldwijde boratenproductie. Deze aanzienlijke productiecapaciteit maakt het een belangrijke speler in de wereldwijde boratenindustrie.
 113. Guest House Museum113

  Guest House Museum

  Fort Bragg, CA
 114. Ford House Museum114

  Ford House Museum

  Mendocino, CA
  Mendocino Headlands State Park, gelegen in Mendocino, Californië, is een uitgestrekt gebied van 347 acres met ongerepte zeekliffen en eilandjes. Het park, dat de stad Mendocino omringt, beschikt over twee stranden - Big River Beach en Portuguese Beach. Daarnaast omvat het park de Big River Unit, een groter gebied dat zich uitstrekt over acht mijl langs beide oevers van de nabijgelegen Big River.
 115. Bloss Mansion115

  Bloss Mansion

  Atwater, CA
  Het Bloss Mansion, gelegen op 1020 Cedar Ave. in Atwater, Californië, is een historisch huis met een rijke geschiedenis. Het werd gebouwd in 1914 door George Bloss, die de eerste burgemeester van Atwater was en een prominente donateur aan de stad. Dit herenhuis staat als een getuigenis van het verleden van de stad en de bijdragen van zijn oprichters.
 116. Sunnyvale Heritage Park Museum116

  Sunnyvale Heritage Park Museum

  Sunnyvale, CA
  Het Sunnyvale Heritage Park Museum is een historisch museum gelegen in Sunnyvale, Californië. Het biedt een unieke blik op de geschiedenis van de stad en de regio. Het museum is een replica van het oorspronkelijke huis van de familie Martin Murphy, de oprichters van Sunnyvale, en biedt een tastbare verbinding met het verleden van de stad.
 117. China Camp State Park117

  China Camp State Park

  San Rafael, CA
  China Camp State Park is een Californisch staatspark gelegen aan de westelijke oever van de San Pablo Bay. Het is gunstig gelegen nabij de stad San Rafael in Marin County. Het park werd opgericht in 1976 en beslaat een oppervlakte van ongeveer 613 hectare. Dit uitgestrekte gebied biedt een verscheidenheid aan buitenactiviteiten voor bezoekers om van te genieten.
 118. San Lorenzo Valley Museum118

  San Lorenzo Valley Museum

  Boulder Creek, CA
  Het San Lorenzo Valley Museum, gecreëerd door de San Lorenzo Valley Historical Society, is een paar galerijen en educatieve centra. De missie is om de geschiedenis van de San Lorenzo Valley te bewaren en te delen. Het museum werkt als een non-profit onderwijsinstelling en wordt gefinancierd door de California Humanities, de National Endowment for the Humanities, particuliere en bedrijfsbijdragen, lidmaatschapsgelden en verdiende detailhandelsinkomsten.
 119. Perris Valley Historical Museum119

  Perris Valley Historical Museum

  Perris, CA
  Het Perris Depot, een spoorwegdepot gebouwd in 1892, is een belangrijke historische locatie in Perris, Californië. Het werd gebouwd ter vervanging van een eerdere houten structuur op dezelfde locatie aan de Atchison, Topeka en Santa Fe Railway lijn, oorspronkelijk de California Southern Railroad. Het depot werd gebouwd door J.W. Nance, een ontwikkelaar uit Perris, en werd ontworpen door Benjamin Franklin Levet, Sr., schoonzoon van Fred T. Perris. Het depot bediende zowel passagiersverkeer als het aanzienlijke landbouwverkeer dat verbonden was met de landbouwgronden van de Perris Valley.
 120. Whittier Museum120

  Whittier Museum

  Whittier, CA
  Het Jonathan Bailey House, voorheen bekend als 'The Old Ranch House', is een belangrijke historische locatie in Whittier, Californië. Het huis werd rond de jaren 1868-1869 gebouwd door Jacob Gerkens. Deze historische site biedt een kijkje in de architectuurstijl en leefomstandigheden van de late 19e eeuw.
 121. California History Center121

  California History Center

  Cupertino, CA
  Le Petit Trianon, een historisch herenhuis gelegen in Cupertino, Californië, is nu de thuisbasis van het California History Center. Dit prachtige gebouw, gebouwd in 1892, was ooit het centrum van een succesvolle wijnproducerende landgoed en is sindsdien getransformeerd tot een centrum voor leren en ontdekken van de rijke geschiedenis van Californië.
 122. Historic Courthouse Museum122

  Historic Courthouse Museum

  Lakeport, CA
  Het Oude Gerechtsgebouw van Lake County, ook bekend als Lake County Courthouse, is een historisch gebouw gelegen in Lakeport, Californië. Gebouwd in 1870, heeft dit gebouw de tand des tijds doorstaan en blijft het een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de stad. Het is niet alleen een architectonisch wonder, maar ook een symbool van het verleden van de regio.
 123. Tehama County Museum123

  Tehama County Museum

  Tehama, CA
 124. Sutter County Museum124

  Sutter County Museum

  Yuba City, CA
 125. Hoover Institution Library & Archives125

  Hoover Institution Library & Archives

  Stanford, CA
  De Hoover Institution Library and Archives bevindt zich op de Stanford University, nabij Palo Alto, Californië. Dit onderzoekscentrum en archiefdepot is gebouwd rond een collectie die is verzameld door Stanford-afgestudeerde Herbert Hoover voordat hij president van de Verenigde Staten werd. Het is voornamelijk gewijd aan de wereldgeschiedenis van de 20e en 21e eeuw en herbergt een van de grootste collecties politieke posters ter wereld.
 126. Dominguez Rancho Adobe Museum126

  Dominguez Rancho Adobe Museum

  Compton, CA
  De Dominguez Rancho Adobe is een belangrijke historische locatie, erkend als California Historical Landmark Number 152. In 1976 werd het ook op de National Register of Historic Places geplaatst door het United States Department of the Interior. Deze erkenning benadrukt het belang van de site in de geschiedenis van Californië en de Verenigde Staten.
 127. Merced County Courthouse Museum127

  Merced County Courthouse Museum

  Merced, CA
 128. Merced County Courthouse Museum128

  Merced County Courthouse Museum

  Merced, CA
  Het Merced County Courthouse, gelegen op de kruising van W. 21st en N Streets in Merced, Californië, is een historisch gebouw dat diende als het gerechtsgebouw van de provincie van 1875 tot 1975. Dit gebouw, ontworpen door A. A. Bennett, die ook werkte aan het California State Capitol, is een uniek voorbeeld van Italiaanse Renaissance-ontwerp in de zuidelijke Central Valley. De witte pleister buitenkant, portico met een balkon aan de zuidkant, en een koepel bovenop het dak doen denken aan een palazzo. Het gerechtsgebouw werd toegevoegd aan het National Register of Historic Places op 29 oktober 1975.
 129. Bigfoot Discovery Museum129

  Bigfoot Discovery Museum

  Felton, CA
 130. McCallum Adobe-Cornelia White House Museum130

  McCallum Adobe-Cornelia White House Museum

  Palm Springs, CA
  Het Cornelia White House, gelegen in het centrum van Palm Springs, Californië, is een historische houten woonstructuur gebouwd in 1893. Het is een van de oudste overgebleven structuren in de stad en biedt een blik op het verleden van het gebied. Het huis is vernoemd naar de oorspronkelijke eigenaar, Cornelia B. White, een vroege pionier van het Palm Springs-gebied.
 131. Art, Design & Architecture Museum131

  Art, Design & Architecture Museum

  Santa Barbara, CA
  Het Art, Design & Architecture Museum, voorheen bekend als het University Art Museum, is gelegen op de campus van de University of California, Santa Barbara (UCSB) in Goleta, Californië. Deze locatie biedt bezoekers de mogelijkheid om het museum te verkennen binnen de levendige academische omgeving van UCSB.
 132. 132

  Ruth Chandler Williamson Gallery

  Claremont, CA
  Het Scripps College staat bekend om zijn prachtige campus, die herhaaldelijk is erkend als een van de meest pittoreske in de Verenigde Staten. De campus staat ook vermeld in het National Register of Historic Places, wat de architectonische en historische betekenis ervan verder benadrukt.
 133. 133

  Legion of Valor Museum

  Fresno, CA
  Liefhebbers van het leger zullen helemaal verliefd worden op dit museum. Leer alles over de Amerikaanse oorlogen uit de documenten van soldaten, vliegeniers en matrozen.
 134. Jack House and Gardens134

  Jack House and Gardens

  San Luis Obispo, CA
  Het Robert Jack House is een historische locatie gelegen op 536 Marsh St. in San Luis Obispo, Californië. Dit tweeverdiepingenhuis is ontworpen in de Italiaanse stijl, een populaire architectuurstijl tijdens de 19e eeuw. Het ontwerp en de geschiedenis van het huis maken het een belangrijk monument in de stad.
 135. 135

  Los Altos History Museum

  Los Altos, CA
 136. 136

  Sharpsteen Museum

  Calistoga, CA
 137. 137

  Columbia State Historic Park

  Columbia, CA
 138. 138

  Los Angeles Municipal Art Gallery

  Los Angeles, CA
  De Los Angeles Municipal Art Gallery, gelegen in het Barnsdall Art Park in Los Angeles, Californië, is een centrum voor de kunsten en kunstenaars van Zuid-Californië. De galerie biedt een platform voor de kunstenaars van de regio om hun werk te tonen, waardoor het een geweldige plek is voor toeristen om een indruk te krijgen van de lokale kunstscene.
 139. 139

  Art Gallery - Luckman Fine Arts Complex

  Los Angeles, CA
  Dit centrum is gevestigd op een universiteitscampus en is gespecialiseerd in de bevordering van de culturele verscheidenheid van Californië door middel van diverse kunstvormen.
 140. 140

  Casa Dolores

  Santa Barbara, CA
  Casa Dolores, ook bekend als het Centrum voor de Studie van de Populaire Kunsten van Mexico, is een kunstmuseum gelegen op 1023 Bath Street in Santa Barbara, Californië. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke kans om de populaire kunsten van Mexico te verkennen.
 141. 141

  Palm Springs Historical Society

  Palm Springs, CA
  Deze vereniging is gevestigd in het oudste huis van de stad en bezit een interessante historische collectie; zij organiseert ook diverse wandeltochten.
 142. 142

  Magnes Collection of Jewish Art and Life

  Berkeley, CA
  De Magnes Collection of Jewish Art and Life, voorheen bekend als het Judah L. Magnes Museum tot 2012, is een museum gevestigd in Berkeley, Californië. Het is gewijd aan Joodse geschiedenis, kunst en cultuur. Het museum werd opgericht in 1961 en is sindsdien een belangrijke bewaarplaats van Joodse artefacten en manuscripten.
 143. 143

  Hart Park Barnyard

  Santa Clarita, CA
 144. 144

  World Museum of Natural History

  Riverside, CA
 145. 145

  Nevada County Narrow Gauge Railroad & Transportation Museum

  Nevada City, CA
  Het Nevada County Narrow Gauge Railroad & Transportation Museum is een transportmuseum en erfgoedspoorweg gelegen in Nevada City, Californië. Het is een plek waar bezoekers de rijke geschiedenis van het vervoer in de regio kunnen verkennen, met name de smalspoorlijn die operationeel was van 1876 tot 1942.
 146. 146

  Berkeley Historical Society

  Berkeley, CA
 147. 147

  Martinez Historical Society

  Martinez, CA
 148. 148

  Pacific House

  Monterey, CA
 149. 149

  Tahoe Art League Art Center & Gallery

  South Lake Tahoe, CA
  Dit centrum, dat in 1964 werd opgericht, promoot en exposeert werken van plaatselijke kunstenaars en organiseert workshops en happenings voor het publiek.
 150. 150

  Haldan Art Gallery

  South Lake Tahoe, CA
  Deze galerie wordt beheerd door een plaatselijke hogeschool en heeft opmerkelijke tentoonstellingen van zowel historische als hedendaagse kunst.
 151. 151

  Agricultural History Project

  Interlaken, CA
  Geïnteresseerden in landbouw zullen versteld staan van dit unieke museum! Bekijk verschillende machines en leer over technologieën!
 152. 152

  Point Vicente Interpretive Center

  Rancho Palos Verdes, CA
  Palos Verdes betekent mooi landschap, en daarom besloten de mensen hier dit grote centrum op te richten om anderen erover te informeren.
 153. 153

  The Museum of the San Fernando Valley

  San Fernando, CA
  Deze locatie is niet alleen een museum dat Californische kunst en cultuur presenteert, maar ook een ontmoetingsplaats voor mensen tijdens verschillende evenementen.
 154. 154

  Albinger Archeological Museum

  Ventura, CA
 155. 155

  A.J. Comstock Fire Museum

  Ventura, CA
 156. 156

  San Luis Obispo Museum of Art

  San Luis Obispo, CA
  San Luis Obispo is een stad gelegen in de staat Californië, VS. Het dient als de provinciehoofdstad van San Luis Obispo County. Volgens de volkstelling uitgevoerd in 2020 had de stad een bevolking van 47.063 mensen. Dit geeft het een levendige en diverse gemeenschap, waardoor het een interessante plek is voor toeristen om te verkennen.
 157. 157

  Gallery At Redcat

  Los Angeles, CA
 158. 158

  Pier 24

  San Francisco, CA
 159. 159

  Farallones Marine Sanctuary Visitor Center

  San Francisco, CA
 160. 160

  Museum of Russian Culture

  San Francisco, CA
 161. 161

  Museum of the Eye

  San Francisco, CA
 162. 162

  Treasure Island Museum

  San Francisco, CA
 163. 163

  San Francisco Fire Department Museum

  San Francisco, CA
  Dit kleine museum presenteert de geschiedenis van de brandweerlieden van San Francisco aan de hand van diverse memorabilia waaronder oude brandweerauto's.
 164. 164

  Reagan Ranch Center

  Santa Barbara, CA
 165. 165

  Carriage and Western Art Museum of Santa Barbara

  Santa Barbara, CA
 166. 166

  Conejo Valley Art Museum

  Thousand Oaks, CA
 167. 167

  Joseph Research Library

  Truckee, CA
 168. 168

  Donner Memorial State Museum

  Truckee, CA
 169. 169

  Balboa Park - Desert Garden

  San Diego, CA
 170. 170

  The American River Water Education Center

  Folsom, CA
 171. 171

  Clark Humanities Museum

  Claremont, CA
 172. 172

  Historical Glass Museum

  Redlands, CA
 173. 173

  Gordon R. Howard Museum

  Burbank, CA
  Dit museum, dat wordt beheerd door de Burbank Historical Society, toont een groot aantal artefacten, voornamelijk uit het Victoriaanse tijdperk.
 174. 174

  Burbank Police and Fire Museum

  Burbank, CA
  Bewonder het werk van de politie en de brandweer in dit museum! Rondleidingen worden gegeven door gekwalificeerde mensen.
 175. 175

  Behrens-Eaton House Museum

  Redding, CA
 176. 176

  Monterey County Agriculture and Rural Life Museum

  King City, CA
 177. 177

  David C. Daniels Nature Center

  Palo Alto, CA
 178. 178

  William D Cannon Art Gallery

  Carlsbad, CA
 179. 179

  Loyalton's Milton Gottardi Museum

  Loyalton, CA
 180. 180

  Loyalton City Hall

  Loyalton, CA
 181. 181

  The Gold Rush Museum

  Auburn, CA
 182. 182

  Bernhard Museum

  Auburn, CA
 183. 183

  Paso Robles Pioneer Museum

  Paso Robles, CA
 184. 184

  Mojave River Valley Museum

  Barstow, CA
 185. 185

  The Peter & Mary Muth Interpretive Center

  Newport Beach, CA
  Dit interpretatiecentrum is ontworpen met kinderen in gedachten. Hands-on, interactief, begrijpelijk.
 186. 186

  Robert and Frances Fullerton Museum of Art (RAFFMA)

  San Bernardino, CA
  Het Robert and Frances Fullerton Museum of Art, ook bekend als RAFFMA, is een kunstmuseum gelegen op de hoofdcampus van de California State University in San Bernardino, Californië. Dit museum maakt deel uit van de universiteit en fungeert als een cultureel centrum voor de regio, met een verscheidenheid aan kunstcollecties en tentoonstellingen.
 187. 187

  Olinda Oil Museum & Trail

  Brea, CA
 188. 188

  Brea Museum & Historical Society

  Brea, CA
 189. 189

  Roseville Telephone Museum

  Roseville, CA
 190. 190

  Utility Exploration Center - City of Roseville

  Roseville, CA
 191. 191

  The Rowland Freedom Center

  Vacaville, CA
 192. 192

  Vacaville Museum

  Vacaville, CA
  Het Vacaville Museum, gelegen aan Buck Avenue in Vacaville, Californië, is een lokaal geschiedenismuseum. Het biedt bezoekers een unieke kans om zich te verdiepen in de rijke geschiedenis van de regio, met een verscheidenheid aan tentoonstellingen en collecties die de culturele en historische erfenis van Vacaville en omgeving weerspiegelen.
 193. 193

  Agriculture Museum

  Santa Paula, CA
 194. 194

  Cabazon Cultural Museum

  Indio, CA
 195. 195

  Eriksson Education Center

  Tahoe City, CA
 196. 196

  H.H. Dorje Chang Buddha III Cultural and Art Museum

  Covina, CA
 197. 197

  McHenry Museum & Historical Society

  Modesto, CA
 198. 198

  Three Rivers Historical Museum

  Three Rivers, CA
 199. 199

  Ontario Museum of History & Art

  Ontario, CA
 200. 200

  Chaffey Community Museum of Art

  Ontario, CA

Alle musea in Californië