Alle gratis musea en attracties om te bezoeken in Connecticut

Zelfs als je een klein budget hebt, heeft Connecticut (Verenigde Staten) veel voor je te bieden op cultureel gebied, waaronder gratis musea, gratis activiteiten en gratis attracties. 39 musea en attracties in Connecticut kunnen kosteloos worden bezocht.

Ben je op zoek naar gratis uitjes en dingen om te doen in Connecticut? Dit zijn de beste plekken om te bezoeken:

 1. Yale University Art Gallery1

  Yale University Art Gallery

  New Haven, CT
  De Yale University Art Gallery is een Amerikaans museum dat een belangrijke en encyclopedische collectie kunst herbergt. Het bevindt zich op de campus van de Yale University in New Haven, Connecticut. Dit maakt het een handige stop voor toeristen die de universiteit of de stad bezoeken.
 2. United States Ship Nautilus2

  United States Ship Nautilus

  Groton, CT
  De USS Nautilus (SSN-571) is een belangrijk stuk van de maritieme geschiedenis, als de eerste onderzeeër in de geschiedenis aangedreven door nucleaire voortstuwing. Het werd vernoemd naar de onderzeeër uit het boek van Jules Verne, Twintigduizend mijlen onder zee. Deze connectie met een populair stuk literatuur voegt een extra laag van interesse toe voor bezoekers.
 3. Yale Collection of Musical Instruments3

  Yale Collection of Musical Instruments

  New Haven, CT
  De Yale Collection of Musical Instruments is een museum gevestigd in New Haven, Connecticut. Het is een onderdeel van de Yale School of Music en herbergt een uitgebreide collectie muziekinstrumenten uit verschillende perioden en regio's. Het museum werd opgericht in 1900 en is sindsdien verrijkt door verschillende acquisities.
 4. Yale Center For British Art4

  Yale Center For British Art

  New Haven, CT
  Het Yale Center for British Art, gelegen aan de Yale University in centraal New Haven, Connecticut, herbergt de meest uitgebreide en complete collectie Britse kunst buiten het Verenigd Koninkrijk. Deze collectie omvat schilderijen, sculpturen, tekeningen, prenten, zeldzame boeken en manuscripten die de ontwikkeling van de Britse kunst en cultuur vanaf de Elizabethaanse periode weerspiegelen.
 5. Boothe Memorial Park and Museum5

  Boothe Memorial Park and Museum

  Stratford, CT
  Het Boothe Memorial Park en Museum is een openluchtmuseum gelegen op een terrein van 32 hectare in het Putney-gedeelte van Stratford, Connecticut. Deze unieke locatie biedt bezoekers de kans om een verscheidenheid aan architectonisch unieke gebouwen en structuren te verkennen, allemaal binnen een prachtige parkomgeving.
 6. William Benton Museum of Art6

  William Benton Museum of Art

  Storrs, CT
  Het William Benton Museum of Art is een openbaar museum voor schone kunsten, gelegen op de hoofdcampus van de University of Connecticut in Storrs, Connecticut, VS. Het is gemakkelijk toegankelijk en biedt een rijke culturele ervaring voor bezoekers.
 7. Submarine Force Library and Museum7

  Submarine Force Library and Museum

  Conning Towers Nautilus Park, CT
  De United States Navy Submarine Force Library en Museum bevindt zich aan de Thames River in Groton, Connecticut. Deze locatie biedt een unieke setting voor het museum, waarbij bezoekers een schilderachtig uitzicht op de rivier hebben terwijl ze de rijke geschiedenis van de onderzeebootmacht verkennen.
 8. The Barnum Museum8

  The Barnum Museum

  Bridgeport, CT
 9. Sono Switch Tower Museum9

  Sono Switch Tower Museum

  Norwalk, CT
 10. Unionville Museum10

  Unionville Museum

  Farmington, CT
  Het Unionville Museum, voorheen bekend als de West End Library, is een historisch gebouw gelegen op 15 School Street in het dorp Unionville van Farmington, Connecticut. Dit gebouw, dat nu dienst doet als museum, is een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de stad en biedt bezoekers een blik op het verleden. Het is gunstig gelegen in het centrum van het dorp Unionville, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen.
 11. Danbury Museum and Historical Society11

  Danbury Museum and Historical Society

  Danbury, CT
  Het Danbury Museum en Historische Vereniging, gelegen in Danbury, Connecticut, is een particuliere instelling gewijd aan de verwerving, behoud, tentoonstelling en interpretatie van het erfgoed van het grotere Danbury-gebied. De missie van het museum is om onderwijs, informatie en onderzoek te bieden over de geschiedenis en cultuur van de regio.
 12. Osborne Homestead Museum12

  Osborne Homestead Museum

  Derby, CT
  Het Osborne Homestead is een belangrijke historische locatie in het Derby Neck-gedeelte van Derby, Connecticut. Dit tweeverdiepingen koloniale heroplevingshuis is genesteld in het prachtige Osbornedale State Park, en biedt bezoekers een blik op het verleden te midden van een serene natuurlijke omgeving.
 13. 13

  Housatonic Museum of Art

  Bridgeport, CT
  Het Housatonic Museum of Art bevindt zich in het Housatonic Community College in Bridgeport, Connecticut. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers en toeristen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de rijke kunstcollectie die het museum te bieden heeft.
 14. 14

  J. Robert Donnelly Husky Heritage Sports Museum

  Storrs, CT
  Het J. Robert Donnelly Husky Heritage Sports Museum is een openbaar museum gelegen op de hoofdcampus van de University of Connecticut in Storrs, Connecticut. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers en toeristen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis en het erfgoed van de intercollegiale atletiek van UConn.
 15. 15

  Knights of Columbus Museum

  New Haven, CT
  Dit prachtige museum is een juweel van New Haven. Indrukwekkende collectie tentoongestelde artefacten - een must see!
 16. 16

  West Haven Veterans Museum

  New Haven, CT
 17. 17

  Greater Middletown Military Museum

  Middletown, CT
 18. 18

  Groton Monument House Museum

  Groton, CT
 19. 19

  Ebenezer Avery House and Museum

  Groton, CT
  In 1971 werd het Ebenezer Avery House verplaatst naar Fort Griswold Battlefield State Park in Groton en gerestaureerd. Vandaag de dag wordt het historische huis museum onderhouden door de Avery Memorial Association, die ervoor zorgt dat het bewaard blijft voor toekomstige generaties om te waarderen.
 20. 20

  Bristol Memorial Military Museum

  Bristol, CT
  Het Bristol Historical Society Museum is gevestigd in een historisch gebouw dat ooit de eerste middelbare school van Bristol was. Deze locatie bevindt zich op de hoek van Summer en Center Streets. De locatie van het museum voegt een laag van historische betekenis toe, waardoor het een unieke bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verleden van de stad.
 21. 21

  Connecticut Valley Tobacco Museum

  Windsor, CT
  Northwest Park, gelegen in Windsor, Connecticut, is een gemeentelijk park dat een verscheidenheid aan buitenactiviteiten biedt. Het park beschikt over wandelpaden, voetbalvelden en een natuurcentrum, waardoor er een breed scala aan opties is voor bezoekers om van te genieten. Of je nu geïnteresseerd bent in een ontspannen wandeling, een potje voetbal of het verkennen van de wonderen van de natuur, Northwest Park heeft iets te bieden.
 22. 22

  Daughters of the American Revolution Museum

  Norwich, CT
 23. 23

  Keeney Memorial Cultural Center

  Wethersfield, CT
 24. 24

  Chatham Historical Society

  East Hampton, CT
 25. 25

  Haddam Shad Museum

  Haddam, CT
 26. 26

  Rocky Hill Historical Society

  Rocky Hill, CT
 27. 27

  Tantaguideon Museum

  Montville, CT
 28. 28

  Harrybrooke Park

  New Milford, CT
 29. 29

  Adam Stanton House

  Clinton, CT
 30. 30

  Meigs Point Nature Center - Hammonasset Beach State Park

  Madison, CT
 31. 31

  Enfield Historical Society

  Enfield, CT
 32. 32

  Watertown Historical Society

  Watertown, CT
 33. 33

  Lebanon Historical Society Museum

  Lebanon, CT
 34. 34

  Seymour Historical Society

  Seymour, CT
 35. 35

  Gunn Memorual Library and Museum

  Washington, CT
 36. 36

  Museum On the Green - Historical Society of Glastonbury

  Glastonbury Center, CT
 37. 37

  Sharon Historical Society & Museum

  Sharon, CT
 38. 38

  Chester Museum at The Mill - Chester Historical Society

  Chester, CT
 39. National Coast Guard Museum39

  National Coast Guard Museum

  New London, CT
  De United States Coast Guard Academy (USCGA) is een belangrijke instelling die onderwijs biedt aan toekomstige officieren van de United States Coast Guard. Deze tak van de Amerikaanse strijdkrachten is verantwoordelijk voor maritieme wetshandhaving, zoek- en reddingsacties en defensiebereidheid. De academie, opgericht in 1876, is gevestigd in New London, Connecticut, en is de kleinste van de vier federale militaire academies.

Alle musea in Connecticut