Alle kunstmusea en attracties om te bezoeken in Hawaï

Hawaï (Verenigde Staten) heeft veel te bieden voor kunstliefhebbers. Hieronder tonen we je een overzicht van alle 8 kunstmusea die zich in Hawaï bevinden.

Houd je van kunst en ben je op zoek naar de beste kunstmusea om te bezoeken in Hawaï? Dit zijn ze:

 1. Iolani Palace1

  Iolani Palace

  Honolulu, HI
  Het 'Iolani Paleis is een belangrijk monument gelegen in het kapitool district van het centrum van Honolulu, in de staat Hawaii, Verenigde Staten. Het is een uniek stuk van de Amerikaanse geschiedenis, als het enige koninklijke paleis dat gebruikt werd als officiële residentie door een regerende monarch in de Verenigde Staten. De locatie in het hart van Honolulu maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen.
 2. Queen Emma Summer Palace Museum2

  Queen Emma Summer Palace Museum

  Honolulu, HI
  Het Queen Emma Summer Palace, ook bekend als Hānaiakamalama, was een toevluchtsoord voor Koningin Emma van Hawaii, haar man Koning Kamehameha IV, en hun zoon, Prins Albert Edward, van 1857 tot 1885. Dit historische monument biedt een kijkje in het leven van de Hawaiiaanse royalty tijdens de 19e eeuw.
 3. Hawaii State Art Museum3

  Hawaii State Art Museum

  Honolulu, HI
  Het Hawaiʻi State Art Museum is geopend voor het publiek van maandag tot zaterdag, tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Dit geeft toeristen ruim de tijd om de tentoonstellingen van het museum te verkennen. Bovendien is de toegang tot het museum altijd gratis, waardoor het een toegankelijke attractie is voor alle bezoekers.
 4. The Honolulu Museum of Art4

  The Honolulu Museum of Art

  Honolulu, HI
  Het Honolulu Museum of Art, voorheen bekend als het Honolulu Academy of Arts tot 2012, is een centrale attractie in het centrum van Honolulu. Het is gunstig gelegen nabij het populaire Waikiki-strand aan de zuidkust van het eiland Oahu op Hawaii. Deze locatie maakt het een toegankelijke bestemming voor toeristen die de stad verkennen of tijd doorbrengen op het strand.
 5. John Young Museum of Art5

  John Young Museum of Art

  East Honolulu, HI
  Het John Young Museum of Art bevindt zich op de campus van de Universiteit van Hawaii bij Manoa, specifiek in Krauss Hall op 2500 Dole Street, Honolulu, HI 96822. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de universiteit of de stad Honolulu bezoeken.
 6. Liljestrand House6

  Liljestrand House

  Honolulu, HI
  Het Liljestrand House is een belangrijk architectonisch monument in Honolulu, Hawaii. Gelegen op 3300 Tantalus Drive, werd het huis ontworpen door de gerenommeerde architect Vladimir Ossipoff voor Betty en Howard Liljestrand. De bouw van het huis werd voltooid in 1952, wat een belangrijke mijlpaal in Ossipoff's carrière markeert. Het ontwerp en de locatie van het huis bieden een unieke combinatie van architecturale briljantie en natuurlijke schoonheid, waardoor het een punt van interesse is voor toeristen.
 7. Hawaii Museum of Contemporary Art7

  Hawaii Museum of Contemporary Art

  Hilo, HI
 8. 8

  Hana Cultural Center & Museum

  Hana, HI
  Het museum is gevestigd in een oud gerechtsgebouw en gevangenis die van 1871-1978 werden gebruikt. Hier zijn enkele zeldzame historische voorwerpen te vinden.

Alle musea in Hawaï