Alle natuur- & natuurhistorische musea en attracties om te bezoeken in Londen

Londen (Engeland) heeft een aantal interessante plekken om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie. Hieronder zetten we alle 26 wetenschapsmusea in Londen voor je op een rij.

Is de natuur en natuurhistorie iets dat je interesseert en ben je op zoek naar de beste natuurmusea om te bezoeken in Londen? Dit zijn ze:

 1. Natural History Museum1

  Natural History Museum

  Londen
  Natural History Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, wetenschap en technologie, natuurwetenschappen, fotografie, persoonlijkheden en archieven.
 2. Royal Botanic Gardens, Kew2

  Royal Botanic Gardens, Kew

  Richmond
  Royal Botanic Gardens, Kew is een museum in Richmond. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven en natuurwetenschappen.
 3. SEA LIFE London3

  SEA LIFE London

  Londen
 4. The Hunterian Museum4

  The Hunterian Museum

  Londen
  The Hunterian Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, sociale geschiedenis, schone kunsten, wetenschap en technologie, natuurwetenschappen en geneeskunde.
 5. Kensington Palace5

  Kensington Palace

  Londen
  Kensington Palace is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst en kostuum en textiel.
 6. Horniman Museum and Gardens6

  Horniman Museum and Gardens

  Londen
  Horniman Museum and Gardens is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, fotografie, natuurwetenschappen, archieven, muziek, munten en medailles, wereldculturen, decoratieve en toegepaste kunst, oudheidkunde, wetenschap en technologie, so
 7. Chelsea Physic Garden7

  Chelsea Physic Garden

  Londen
  Chelsea Physic Garden is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Geneeskunde en Landbouw.
 8. Grant Museum of Zoology8

  Grant Museum of Zoology

  Londen
  Het Grant Museum of Zoology is een van de oudste natuurhistorische verzamelingen in het Verenigd Koninkrijk (daterend uit 1828), en is het laatst overgebleven universitaire natuurhistorische museum in Londen. Het herbergt een gevarieerde natuurhistorische collectie van 68.000 zoölogische specimens d
 9. Strawberry Hill9

  Strawberry Hill

  Twickenham
  Strawberry Hill is een museum in Twickenham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Literatuur, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Architectuur en Landbouw.
 10. Syon House and Park10

  Syon House and Park

  Brentford
  Syon Park is al meer dan vierhonderd jaar eigendom van de familie The Duke of Northumberland en wordt nog steeds door hen beheerd en verzorgd. Het is vol pracht en praal, met prachtige schilderijen en meubilair, met misschien wel het mooiste Robert Adam interieur in het land. Omgeven door zijn eige
 11. Garden Museum11

  Garden Museum

  Londen
  Garden Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, architectuur, speelgoed en hobby's, persoonlijkheden, archieven, natuurwetenschappen, landbouw, sociale geschiedenis, design en maritiem.
 12. Osterley Park and House12

  Osterley Park and House

  Isleworth
  Osterley Park and House is een museum in Isleworth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, sociale geschiedenis, schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 13. Chiswick House and Gardens13

  Chiswick House and Gardens

  Londen
  Chiswick House and Gardens is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, architectuur en decoratieve en toegepaste kunst.
 14. London Zoo14

  London Zoo

  Londen
  Oorspronkelijk werd de Londense dierentuin gebouwd voor wetenschappelijke doeleinden en was daarmee 's werelds oudste wetenschappelijke dierentuin toen deze in 1828 werd geopend. In 1847 werd het een openbare dierentuin en nu wordt het beschouwd als een van de meest vooruitstrevende dierentuinen in
 15. London Museum of Water and Steam15

  London Museum of Water and Steam

  Brentford
  London Museum of Water and Steam is een museum in Brentford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, landvervoer en industrie.
 16. Myddelton House Gardens16

  Myddelton House Gardens

  Enfield Town
  Myddelton House Gardens, aangelegd door E.A. Bowles (1865-1954), zijn opgeknapt en bieden een indrukwekkend scala aan flora, fauna en historische artefacten. Deze tuinen hebben een Green Flag Award.
 17. Red House17

  Red House

  Bexleyheath
  Red House is een museum in Bexleyheath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, architectuur, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst en design.
 18. Fenton House and Garden18

  Fenton House and Garden

  Londen
  Fenton House and Garden is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, muziek en schone kunsten.
 19. Valentines Mansion and Gardens19

  Valentines Mansion and Gardens

  Ilford
  Valentines Mansion and Gardens is een museum in Ilford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur.
 20. Fulham Palace20

  Fulham Palace

  Londen
  Fulham Palace is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, persoonlijkheden, kostuum en textiel, oudheidkunde, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten en archieven.
 21. Brunel Museum21

  Brunel Museum

  Londen
  Brunel Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie, architectuur en landvervoer.
 22. Carshalton Water Tower and Historic Garden22

  Carshalton Water Tower and Historic Garden

  Carshalton
  De watertoren is een tuingebouw uit het begin van de 18e eeuw, dat op de monumentenlijst van Grade II staat en zich bevindt op het terrein van Carshalton House in Surrey. Zoals de naam al suggereert, bevatte het een door waterkracht aangedreven pomp, die water leverde aan Carshalton House en de font
 23. Geology Collections, University College London23

  Geology Collections, University College London

  Londen
  Geology Collections, University College London is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven en Natuurwetenschappen.
 24. Museum No.124

  Museum No.1

  Richmond
  Museum No.1 is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wereldculturen en natuurwetenschappen.
 25. 25

  Centre of the Cell

  Londen
 26. 26

  Croydon Natural History and Scientific Society Museum

  Coulsdon
  Croydon Natural History and Scientific Society Museum is een museum in Coulsdon. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Natuurwetenschappen, Wereldculturen, Oudheidkunde, Sociale Geschiedenis, Kostuum en Textiel en Wetenschap en Technologie.

Alle musea in Londen