De beste musea in Kendal in februari 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Kendal, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Kendal, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Kendal.

Dit zijn de beste musea in Kendal:

 1. Sizergh1

  Sizergh

  Kendal
  Sizergh is een museum in Kendal. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur.
 2. Levens Hall and Topiary Garden2

  Levens Hall and Topiary Garden

  Kendal
  Levens Hall and Topiary Garden is een museum in Kendal. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Architectuur, Kostuum en Textiel en Decoratieve en Toegepaste Kunst.
 3. Quaker Tapestry Museum3

  Quaker Tapestry Museum

  Kendal
  Quaker Tapestry Museum is een museum in Kendal. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie, sociale geschiedenis, kostuum en textiel, godsdienst en archieven.
 4. Museum of Lakeland Life and Industry4

  Museum of Lakeland Life and Industry

  Kendal
  Museum of Lakeland Life and Industry is een museum in Kendal. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van geneeskunde, decoratieve en toegepaste kunst, industrie, wetenschap en technologie, landbouw, kostuum en textiel, persoonlijkheden, sociale geschiedenis, archieven en fotografi
 5. Abbot Hall Art Gallery5

  Abbot Hall Art Gallery

  Kendal
  Abbot Hall Art Gallery is een museum in Kendal. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van muziek, sociale geschiedenis, schone kunsten, archieven, decoratieve en toegepaste kunst en persoonlijkheden.

Alle musea in Kendal