De beste musea in Reading in 2022

Dit zijn de top 5 beste musea in Reading, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2022. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Reading, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Reading.

Dit zijn de beste musea in Reading:

 1. Basildon Park1

  Basildon Park

  Reading
  Basildon Park is een museum in Reading. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten, sociale geschiedenis en architectuur.
 2. The Museum of English Rural Life2

  The Museum of English Rural Life

  Reading
  The Museum of English Rural Life is een museum in Reading. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, sociale geschiedenis, schone kunsten, landbouw, wetenschap en technologie, landvervoer, handel en commercie, speelgoed en hobby's en archieven.
 3. Reading Museum3

  Reading Museum

  Reading
  Reading Museum is een museum in Reading. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, handel en commercie, oudheidkunde, wereldculturen, decoratieve en toegepaste kunst, kostuum en textiel, fotografie, sociale geschiedenis, muziek, rivieren, archieven, natuurwet
 4. Ure Museum of Greek Archaeology4

  Ure Museum of Greek Archaeology

  Reading
  Ure Museum of Greek Archaeology is een museum in Reading. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Decoratieve en Toegepaste Kunst, Wapens en Oorlog, Design, Muziek, Wereldculturen, Kostuum en Textiel en Oudheidkunde.
 5. Riverside Museum at Blake's Lock5

  Riverside Museum at Blake's Lock

  Reading
  Riverside Museum at Blake's Lock is een museum in Reading. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, rivieren, industrie, sociale geschiedenis, architectuur en handel en commercie.

Alle musea in Reading