Alle gratis musea en attracties om te bezoeken in Michigan

Zelfs als je een klein budget hebt, heeft Michigan (Verenigde Staten) veel voor je te bieden op cultureel gebied, waaronder gratis musea, gratis activiteiten en gratis attracties. 71 musea en attracties in Michigan kunnen kosteloos worden bezocht.

Ben je op zoek naar gratis uitjes en dingen om te doen in Michigan? Dit zijn de beste plekken om te bezoeken:

 1. Belle Isle Aquarium1

  Belle Isle Aquarium

  Detroit, MI
  Het Belle Isle Aquarium, gelegen in Belle Isle Park in Detroit, Michigan, is een openbaar aquarium met een rijke geschiedenis. Het is ontworpen door de gerenommeerde architecten George D. Mason en Albert Kahn en opende voor het eerst zijn deuren voor het publiek op 18 augustus 1904. Dit maakt het een van de oudste aquaria in Noord-Amerika.
 2. Meyer May House2

  Meyer May House

  Grand Rapids, MI
  Het Meyer May House, gelegen op 450 Madison Avenue SE in de Heritage Hill Historic District van Grand Rapids, Michigan, is een opmerkelijk voorbeeld van de architectonische ontwerpen van Frank Lloyd Wright. Het huis, gebouwd tussen 1908 en 1909, staat als een getuigenis van Wright's Prairie School-tijdperk, vaak aangeduid als 'Michigan's Prairie meesterwerk'.
 3. University of Michigan Museum of Art3

  University of Michigan Museum of Art

  Ann Arbor, MI
  Het University of Michigan Museum of Art, gelegen in Ann Arbor, Michigan, wordt erkend als een van de grootste universiteitskunstmusea in de Verenigde Staten. Het beslaat een indrukwekkende 8.700 vierkante meter, wat voldoende ruimte biedt voor zijn uitgebreide kunstcollectie.
 4. Marshall M. Fredericks Sculpture Museum4

  Marshall M. Fredericks Sculpture Museum

  Zilwaukee, MI
  Het Marshall M. Fredericks Sculpture Museum is een kunstmuseum gewijd aan het leven en werk van de gerenommeerde beeldhouwer Marshall Fredericks. Het museum biedt een diepgaande kijk op de artistieke reis van Fredericks, waarbij zijn unieke stijl en de evolutie van zijn werk door de jaren heen worden getoond.
 5. Eli & Edythe Broad Art Museum - Zaha Hadid Architect5

  Eli & Edythe Broad Art Museum - Zaha Hadid Architect

  East Lansing, MI
  Het Eli en Edythe Broad Art Museum, ook bekend als MSU Broad, is een museum voor hedendaagse kunst gelegen aan de Michigan State University in East Lansing, Michigan. Het museum werd officieel geopend voor het publiek op 10 november 2012.
 6. 6

  Marvin's Marvelous Mechanical Museum

  Farmington Hills, MI
  Marvin's Marvelous Mechanical Museum, gelegen in Farmington Hills, Michigan, is een unieke combinatie van een arcade en een museum. Het herbergt een uitgebreide collectie muntautomaten, mechanische spellen en een verscheidenheid aan andere ongewone tentoonstellingen. Bezoekers kunnen een breed scala aan items verwachten, van klassieke waarzegger machines tot moderne muntautomaten.
 7. 7

  Mackinaw Bridge Museum

  Mackinaw City, MI
 8. University of Michigan Museum of Natural History8

  University of Michigan Museum of Natural History

  Ann Arbor, MI
  Het University of Michigan Museum of Natural History is een integraal onderdeel van de University of Michigan, gelegen in Ann Arbor, Michigan, Verenigde Staten. Het is een eenheid van de universiteit's College of Literature, Science, and the Arts. Het museum is gelegen op de centrale campus van de universiteit en biedt een rijke collectie van natuurhistorische tentoonstellingen.
 9. Dearborn Historical Museum - Commandant's Quarters9

  Dearborn Historical Museum - Commandant's Quarters

  Dearborn, MI
  De Commandant's Quarters in het Dearborn Arsenal is een belangrijke historische locatie gelegen op 21950 Michigan Avenue in Dearborn, Michigan. Gebouwd in 1834, heeft het de onderscheiding van het oudste gebouw in Dearborn dat nog steeds op zijn oorspronkelijke locatie staat. Dit maakt het een unieke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van het gebied.
 10. Thomas Edison Depot Museum10

  Thomas Edison Depot Museum

  Port Huron, MI
  Het Thomas Edison Depot Museum, gelegen op 520 State Street in Port Huron, Michigan, is een historische locatie die is omgetoverd tot een museum. Dit voormalige spoorwegdepot biedt een unieke blik op het verleden en geeft bezoekers de kans om de geschiedenis van de spoorweg en de belangrijke rol ervan in de ontwikkeling van de regio te verkennen.
 11. Carnegie Center - Port Huron Museum11

  Carnegie Center - Port Huron Museum

  Port Huron, MI
  Het Carnegie Center, ook bekend als het Port Huron Museum, is het belangrijkste gebouw in het museumsysteem van Port Huron, Michigan. Dit museum is een belangrijk onderdeel van het culturele en historische landschap van de stad en biedt bezoekers de kans om zich te verdiepen in de rijke geschiedenis en het erfgoed van de regio.
 12. Carnegie Museum of the Keweenaw12

  Carnegie Museum of the Keweenaw

  Houghton, MI
  Het Carnegie Museum van de Keweenaw, gelegen in Houghton, Michigan, is een uniek museum dat geen permanente collectie heeft. In plaats daarvan beschikt het over wisselende tentoonstellingen die zich richten op de lokale culturele en natuurlijke geschiedenis van het gebied. Deze aanpak stelt het museum in staat om voortdurend frisse en boeiende inhoud aan zijn bezoekers te bieden, waardoor elk bezoek een nieuwe ervaring is.
 13. Kalamazoo Valley Museum13

  Kalamazoo Valley Museum

  Kalamazoo, MI
  Het Kalamazoo Valley Museum, gelegen in Kalamazoo, Michigan, is een uniek 'hands-on' museum dat zich richt op wetenschap, technologie en geschiedenis. Dit maakt het een ideale bestemming voor gezinnen en individuen die geïnteresseerd zijn in deze velden. Het museum biedt een interactieve en boeiende ervaring, waardoor bezoekers op een leuke en educatieve manier kunnen leren en ontdekken.
 14. Steam Railroading Institute14

  Steam Railroading Institute

  Owosso, MI
  Het Steam Railroading Institute, gelegen aan 405 South Washington Street, Owosso, Michigan, is een belangrijke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis en werking van stoomtijdperk spoorwegen. Opgericht in 1969 als de Michigan State University (MSU) Railroad Club, heeft het instituut een rijke geschiedenis en is het in de loop der jaren geëvolueerd tot een toonaangevende organisatie die zich inzet voor het behoud, de restauratie en de werking van historisch spoorwegmateriaal en -artikelen.
 15. Kelsey Museum of Archaeology15

  Kelsey Museum of Archaeology

  Ann Arbor, MI
  Het Kelsey Museum of Archaeology is een Amerikaans museum gelegen in Ann Arbor, Michigan. Het maakt deel uit van de Universiteit van Michigan en herbergt een uitgebreide collectie archeologische artefacten. Het museum werd opgericht in 1929 en is sindsdien een belangrijk centrum voor archeologische studies en onderzoek.
 16. Stearns Collection of Musical Instruments16

  Stearns Collection of Musical Instruments

  Ann Arbor, MI
  De collectie bevat een verscheidenheid aan unieke en historisch belangrijke instrumenten. Deze omvatten de trompetcollectie van Armando Ghitalla, de voormalige hoofdtrompettist van het Boston Symphony Orchestra en professor aan de Universiteit van Michigan; een collectie vioolstokken van Jerry Tetewsky; de eerste commercieel geproduceerde Moog-synthesizer van Robert Moog uit 1964; en de theremin die werd gebruikt tijdens de uitzendingen van de radioserie The Green Hornet van 1936 tot 1952. Deze stukken bieden een blik op de evolutie van muziekinstrumenten en de geschiedenis van muziek zelf.
 17. Cobblestone Farm and Museum17

  Cobblestone Farm and Museum

  Ann Arbor, MI
  De Cobblestone Farm en Museum, gelegen op 2781 Packard Road in Ann Arbor, Michigan, is een historische locatie die het Dr. Benajah Ticknor House omvat. Dit museum is vernoemd naar de kinderkopjes die gebruikt zijn om de boerderij te bouwen en biedt een kijkje in de pioniersgeschiedenis van de omliggende gemeenschap. Het werd in 1972 opgenomen in het Nationaal Register van Historische Plaatsen en in 1973 aangewezen als Historische Plaats van de staat Michigan.
 18. Argus Museum18

  Argus Museum

  Ann Arbor, MI
  Het Argus Museum bevindt zich op de tweede verdieping van 525 West William, in Ann Arbor, Michigan. Het museum toont een verscheidenheid aan producten die werden vervaardigd door het camerabedrijf Argus. Dit omvat een reeks camera's, projectoren, kijkers, meters en accessoires, evenals donkere kamerapparatuur. Het museum is gehuisvest in het Argus I-gebouw, dat een van de faciliteiten was waar Argus-producten werden vervaardigd.
 19. Kempf House Musem19

  Kempf House Musem

  Ann Arbor, MI
  Het Kempf House Museum, ook bekend als het Henry Bennett House of het Reuben Kempf House, is een belangrijke historische locatie gelegen op 312 South Division Street in Ann Arbor, Michigan. Dit museum biedt een unieke blik op het verleden, met een showcase van de rijke geschiedenis van het gebied en de mensen die er woonden.
 20. Higgins Lake Nursery and CCC Museum20

  Higgins Lake Nursery and CCC Museum

  Roscommon, MI
  North Higgins Lake State Park is een openbaar recreatiegebied dat negen mijl ten westen van Roscommon ligt in Beaver Creek Township, Crawford County, Michigan. Deze locatie is ideaal voor toeristen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de natuurlijke schoonheid van Michigan. Het park biedt een verscheidenheid aan buitenactiviteiten zoals kamperen, zwemmen, vissen, picknicken en varen.
 21. Theodore Roethke House Museum21

  Theodore Roethke House Museum

  Saginaw, MI
  De Roethke Huizen, gelegen op 1759 en 1805 Gratiot Avenue in Saginaw, Michigan, zijn twee aangrenzende eengezinswoningen. Deze huizen werden erkend voor hun historische betekenis en werden in 2001 opgenomen in het Nationaal Register van Historische Plaatsen.
 22. Calumet Visitor Center22

  Calumet Visitor Center

  Calumet, MI
 23. Keweenaw Heritage Center23

  Keweenaw Heritage Center

  Calumet, MI
 24. Huron Lightship Museum24

  Huron Lightship Museum

  Port Huron, MI
  Het Amerikaanse lichtschip Huron (LV-103) is een belangrijk stuk maritieme geschiedenis dat in 1920 werd gelanceerd. Tegenwoordig dient het als museumschip, waar bezoekers een kijkje kunnen nemen in het verleden. Het ligt afgemeerd in Pine Grove Park, gelegen in Port Huron, St. Clair County, Michigan. Bezoekers kunnen het schip verkennen en meer te weten komen over de geschiedenis en de rol die het speelde in de regio van de Grote Meren.
 25. Pickle Barrel House Museum25

  Pickle Barrel House Museum

  Grand Marais, MI
  Het Pickle Barrel House is een unieke tweeverdiepingen hut die ontworpen is om op twee vaten te lijken. Het bevindt zich in het charmante stadje Grand Marais, genesteld op het Bovenschiereiland van Michigan nabij de zuidelijke oever van Lake Superior. Deze opvallende structuur biedt een unieke blik op een grillig architecturaal ontwerp geïnspireerd door een cartoon.
 26. Hartwick Pines Logging Museum26

  Hartwick Pines Logging Museum

  Grayling, MI
  Hartwick Pines State Park is een uitgestrekt openbaar recreatiegebied dat 9.762 acres beslaat. Het is gunstig gelegen in Crawford County, vlakbij Grayling en Interstate 75 op het lagere schiereiland van Michigan. Dit maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die over de weg reizen.
 27. Michigan Iron Industry Museum27

  Michigan Iron Industry Museum

  Negaunee, MI
  Het Michigan Iron Industry Museum, gelegen in Negaunee op het Upper Peninsula van Michigan, is een onderdeel van het Michigan Historical Center. Het is gewijd aan het behoud en de presentatie van het erfgoed van de Marquette Iron Range, een belangrijk deel van de industriële geschiedenis van de staat. Het museum biedt een unieke kans om meer te weten te komen over de ijzerindustrie die ooit in de regio bloeide.
 28. Museum of Ojibwa Culture28

  Museum of Ojibwa Culture

  Saint Ignace, MI
  Vandaag de dag is de locatie van de historische La Mission Saint-Ignace de thuisbasis van het Museum van Ojibwa Cultuur en het Marquette Park. Het museum biedt een schat aan informatie over de Ojibwa-natie, terwijl het park een rustige plek biedt voor ontspanning en reflectie.
 29. Dundee Old Mill Museum29

  Dundee Old Mill Museum

  Dundee, MI
  Het Old Mill Museum, ook bekend als de Alfred Wilkerson Grist Mill, is een historisch gebouw gelegen langs de River Raisin op 242 Toledo Street in Dundee, Michigan. Dit monument is een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van Dundee en is een must-visit voor iedereen die geïnteresseerd is in het verleden van het gebied. Het museum is gelegen op een pittoreske locatie langs de rivier, wat zorgt voor een prachtige achtergrond tijdens uw bezoek.
 30. Fort Saint Joseph Museum30

  Fort Saint Joseph Museum

  Niles, MI
  Het Henry A. Chapin House, ook bekend als Chapin Mansion, is een historisch huis gelegen in Niles, Michigan. Het is sinds 1976 erkend als een Michigan State Historic Site en werd in 1981 opgenomen in het National Register of Historic Places. Deze erkenning benadrukt het historische belang van het landhuis en de bijdrage ervan aan het erfgoed van Michigan.
 31. Wyandotte Museums31

  Wyandotte Museums

  Wyandotte, MI
  Het George P. MacNichol House, ook bekend als het Ford-MacNichol House, is een belangrijke historische locatie gelegen op 2610 Biddle Avenue in Wyandotte, Michigan. Het huis werd in 1973 erkend als een Michigan State Historic Site en werd later in 1984 opgenomen in het National Register of Historic Places. Deze erkenning benadrukt het historische belang en de architectonische betekenis van het huis.
 32. 32

  Mackinaw Area Historical Society Heritage Village

  Mackinaw City, MI
 33. 33

  Herbert D. Doan Midland County History Center

  Midland, MI
 34. 34

  The McFadden-Ross House - Dearborn Historical Museum

  Dearborn, MI
  De Commandant's Quarters bij het Dearborn Arsenal, gelegen op 21950 Michigan Avenue in Dearborn, Michigan, is een belangrijke historische locatie. Gebouwd in 1834, heeft het de onderscheiding van het oudste gebouw in Dearborn dat nog steeds op zijn oorspronkelijke locatie staat. Deze militaire structuur biedt een unieke blik op het verleden en biedt bezoekers de kans om een stukje Amerikaanse geschiedenis te verkennen.
 35. 35

  Leila Park Children's Garden

  Battle Creek, MI
 36. 36

  Vietnam Veterans Historical Museum

  Monroe, MI
 37. 37

  Monroe County Labor History Museum

  Monroe, MI
 38. 38

  Kinross Heritage Park & Military Museum

  Kinross, MI
 39. 39

  Dekker Huis Museum

  Zeeland, MI
 40. 40

  Negaunee Historical Society Museum

  Negaunee, MI
 41. 41

  New Buffalo Railroad Museum

  New Buffalo, MI
 42. 42

  Southwestern Michigan College Museum

  Dowagiac, MI
 43. 43

  Steiner Museum

  Fairview, MI
 44. 44

  Michigamme Museum

  Michigamme, MI
 45. 45

  Jenison Historical Association

  Grandville, MI
 46. 46

  Tri-Cities Historical Museum

  Grand Haven, MI
 47. 47

  U.P. Steam and Gas Engine Association - Agricultural Museum

  Escanaba, MI
 48. 48

  MSU Museum - Michigan State University

  East Lansing, MI
 49. 49

  The Fighting Falcon Military Museum

  Greenville, MI
 50. 50

  Kruizenga Art Museum - Hope College

  Holland, MI
  Het Kruizenga Art Museum, ook bekend als KAM, is een ruim college kunstmuseum gelegen in Holland, Michigan. Met een oppervlakte van 1.400 vierkante meter is het museum een belangrijk onderdeel van de Hope College campus en dient het als een educatieve bron voor de campusgemeenschap en andere onderwijsinstellingen in de omgeving.
 51. 51

  Heritage Museum and Cultural Center

  Saint Joseph, MI
 52. 52

  History Center At Courthouse Square

  Berrien Springs, MI
 53. 53

  Maritime Museum

  Clark Township, MI
 54. 54

  Grand Rapids Model Railroad Historical Society

  Alpine Township, MI
 55. 55

  Trenton Historical Museum

  Trenton, MI
 56. 56

  Allen Park Historic Museum

  Allen, MI
 57. 57

  Eagle River Museum - Keweenaw County Historical Society

  Eagle River, MI
 58. 58

  Lincoln Park Historical Society & Museum

  Lincoln Park, MI
 59. 59

  Bay County Historical Society

  Bay City, MI
 60. 60

  Chippewa Nature Center

  Midland, MI
  Het Chippewa Natuurcentrum (CNC) is een non-profit educatieve organisatie die ook dienst doet als beschermd natuurgebied. Het bevindt zich op het lagere schiereiland van Michigan en beslaat meer dan 1.500 hectare. Dit uitgestrekte gebied omvat bossen, rivieren en wetlands, en biedt een diverse en rijke omgeving voor bezoekers om te verkennen.
 61. 61

  Clawson Historical Museum

  Clawson, MI
 62. 62

  Belleville Area Museum

  Belleville, MI
 63. 63

  Manton Area Historical Museum

  Manton, MI
 64. 64

  Fife Lake Historical Society

  Fife Lake, MI
 65. 65

  North Berrien Historical Museum

  Coloma, MI
 66. 66

  Menominee Heritage Museum - Menominee County Historical Society

  Menominee, MI
 67. 67

  Ogemaw County Historical Museum

  West Branch, MI
 68. 68

  Grand Marais Historical Society

  Burt, MI
 69. 69

  Drummond Island Historical Museum

  Drummond Township, MI
 70. 70

  DeTour Passage Historical Museum

  DeTour Village, MI
 71. 71

  Presque Isle Township Museum Society

  Presque Isle Township, MI

Alle musea in Michigan