Alle wetenschaps- & technologiemusea en attracties om te bezoeken in Minnesota

Minnesota (Verenigde Staten) heeft een aantal interessante plekken om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie. Hieronder zetten we alle 9 wetenschapsmusea in Minnesota voor je op een rij.

Ben je geïnteresseerd in wetenschap en technologie en ben je op zoek naar de beste wetenschapsmusea om te bezoeken in Minnesota? Dit zijn ze:

 1. Lake Superior Railroad Museum1

  Lake Superior Railroad Museum

  Duluth, MN
  Het Lake Superior Railroad Museum (LSRM) is een spoorwegmuseum gelegen in Duluth, Minnesota. Het werd geopend in 1973 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste spoorwegmusea in het land. Het museum is gehuisvest in het historische Duluth Union Depot en beschikt over een uitgebreide collectie spoorwegvoertuigen van Minnesota, samen met interactieve tentoonstellingen over de geschiedenis van de regio.
 2. The Bakken Museum2

  The Bakken Museum

  Minneapolis, MN
  Het Bakken Museum, gelegen in Minneapolis, Minnesota, is een wetenschapsmuseum dat in 1975 werd opgericht. Het museum werd opgericht door Earl Bakken, die ook de mede-oprichter is van Medtronic. Het museum biedt een unieke mix van wetenschap, technologie en geesteswetenschappen door middel van zijn interactieve tentoonstellingen.
 3. Science Museum of Minnesota3

  Science Museum of Minnesota

  St. Paul, MN
  Het Science Museum of Minnesota, gelegen in Saint Paul, is een non-profit instelling die in 1907 werd opgericht. Het museum richt zich op een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder technologie, natuurgeschiedenis, natuurwetenschappen en wiskundeonderwijs. Het wordt ondersteund door een team van toegewijde vrijwilligers.
 4. Lake Superior Maritime Visitor Center4

  Lake Superior Maritime Visitor Center

  Duluth, MN
  Het Lake Superior Maritime Visitor Center, gelegen in Duluth, Minnesota, is een museum dat wordt beheerd door het United States Army Corps of Engineers. Dit museum biedt een uniek inzicht in de maritieme geschiedenis van de regio, met tentoonstellingen die de geschiedenis en operaties van de commerciële scheepvaart op de bovenste Grote Meren demonstreren.
 5. Twin City Model Railroad Museum5

  Twin City Model Railroad Museum

  St. Paul, MN
  Het Twin City Model Railroad Museum, gelegen in Saint Paul, Minnesota, is een unieke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in spoorwegen. Het museum heeft een grote collectie modelspoorwegen, waardoor bezoekers de kans krijgen om de ingewikkelde details van deze miniatuurmeesterwerken te verkennen.
 6. Minnesota Transportation Museum6

  Minnesota Transportation Museum

  St. Paul, MN
  Het Minnesota Transportation Museum (MTM) is een belangrijke instelling gevestigd in Saint Paul, Minnesota. Het museum is gewijd aan het behoud van de lokale transportgeschiedenis, met een bijzondere focus op spoorwegen, bussen en trams. Deze toewijding aan historisch behoud biedt bezoekers een unieke kans om de evolutie van het vervoer in de regio te verkennen en te begrijpen.
 7. Minnehaha Depot7

  Minnehaha Depot

  Minneapolis, MN
  Het Minnesota Transportation Museum (MTM) is een unieke instelling gevestigd in Saint Paul, Minnesota. Het beheert verschillende erfgoedvervoerslocaties in heel Minnesota en zelfs één in Wisconsin. Het museum is gewijd aan het behoud van de geschiedenis van lokaal vervoer, inclusief spoorwegen, bussen en trams. Het is een geweldige plek voor toeristen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van het vervoer om te verkennen.
 8. Como-Harriet Streetcar Line8

  Como-Harriet Streetcar Line

  Minneapolis, MN
 9. 9

  Hennepin Overland Train Museum

  Minneapolis, MN

Alle musea in Minnesota