Alle natuur- & natuurhistorische musea en attracties om te bezoeken in Nevada

Nevada (Verenigde Staten) heeft een aantal interessante plekken om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie. Hieronder zetten we alle 11 wetenschapsmusea in Nevada voor je op een rij.

Is de natuur en natuurhistorie iets dat je interesseert en ben je op zoek naar de beste natuurmusea om te bezoeken in Nevada? Dit zijn ze:

 1. Conservatory & Botanical Gardens At Bellagio1

  Conservatory & Botanical Gardens At Bellagio

  Las Vegas, NV
  Bezoek deze het hele jaar door perfecte botanische tuin met elke dag live optredens. Bewonder de planten die als prachtige decoraties zijn opgesteld.
 2. Shark Reef Aquarium2

  Shark Reef Aquarium

  Paradise, NV
  Het Shark Reef in Mandalay Bay is een openbaar aquarium gelegen in het Mandalay Bay hotel in Las Vegas. Het beschikt over een van de grootste tanks in Noord-Amerika, met een capaciteit van 4.900.000 liter. Deze indrukwekkende grootte maakt het mogelijk om een diverse reeks zeedieren in het aquarium te huisvesten.
 3. Las Vegas Natural History Museum3

  Las Vegas Natural History Museum

  Las Vegas, NV
  Het Las Vegas Natural History Museum is een particulier, non-profit instituut gelegen in het hart van Downtown Las Vegas, Nevada. Dit museum is gewijd aan het onderwijzen van het publiek over de diverse natuurlijke geschiedenis van de wereld door middel van een verscheidenheid aan tentoonstellingen en programma's.
 4. Nevada State Museum4

  Nevada State Museum

  Carson City, NV
  Het Nevada State Museum, gelegen in Carson City, maakt deel uit van een netwerk van zeven staatsmusea die worden beheerd door het Nevada Department of Tourism and Cultural Affairs. Dit museum is een belangrijke culturele instelling die bezoekers een uitgebreid inzicht biedt in de rijke geschiedenis en het erfgoed van Nevada.
 5. 5

  Flamingo Wildlife Habitat

  Paradise, NV
 6. Nevada State Museum6

  Nevada State Museum

  Las Vegas, NV
  Het Nevada State Museum herbergt een diverse collectie van items die de ontwikkeling van Las Vegas en de natuurlijke geschiedenis van het gebied weerspiegelen. Bezoekers kunnen tentoonstellingen verkennen die een dieper inzicht geven in het verleden van de regio en zijn natuurlijke omgeving.
 7. Thunderbird Lodge7

  Thunderbird Lodge

  Carson City, NV
  De Thunderbird Lodge, ook bekend als het Whittell Estate, is een historisch landgoed aan het water dat 6,51 hectare beslaat. Het bevindt zich aan de oostkust van Lake Tahoe, in het westen van Washoe County, Nevada. Deze locatie biedt een prachtig uitzicht op het meer en het omliggende landschap, waardoor het een populaire bestemming is voor toeristen.
 8. 8

  Ponderosa Mine Tour

  Virginia City, NV
 9. 9

  Museum of Natural History

  Reno, NV
 10. 10

  Comstock Gold Mill

  Virginia City, NV
 11. 11

  Springs Preserve

  Las Vegas, NV

Alle musea in Nevada