Alle natuur- & natuurhistorische musea en attracties om te bezoeken in New York staat

New York staat (Verenigde Staten) heeft een aantal interessante plekken om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie. Hieronder zetten we alle 34 wetenschapsmusea in New York staat voor je op een rij.

Is de natuur en natuurhistorie iets dat je interesseert en ben je op zoek naar de beste natuurmusea om te bezoeken in New York staat? Dit zijn ze:

 1. American Museum of Natural History1

  American Museum of Natural History

  New York, NY
  Het American Museum of Natural History, ook bekend als AMNH, is gelegen in de Upper West Side van Manhattan in New York, Verenigde Staten. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een verscheidenheid aan andere attracties in de buurt, waardoor het een handige plek is voor toeristen.
 2. Niagara Falls Butterfly Conservatory2

  Niagara Falls Butterfly Conservatory

  Niagara Falls,
  Het Niagara Parks Butterfly Conservatory is een uniek vlinderhuis gelegen in Niagara Falls, Ontario, Canada. Het wordt beheerd door de Niagara Parks Commission, een organisatie die zich inzet voor het behoud en de promotie van het natuurlijke en culturele erfgoed van Niagara Falls. Het conservatorium biedt een unieke kans om een verscheidenheid aan vlindersoorten te observeren en te interactie met in een gecontroleerde omgeving.
 3. Central Park Zoo3

  Central Park Zoo

  New York, NY
  De Central Park Zoo, genesteld in het hart van Central Park in New York City, is een goed beheerde instelling onder de zorg van de Wildlife Conservation Society (WCS). Deze locatie biedt bezoekers een unieke kans om een diverse reeks wilde dieren te ervaren te midden van een bruisende stad.
 4. Bronx Zoo4

  Bronx Zoo

  New York, NY
  De Bronx Zoo, gelegen in de wijk Bronx van New York, is een van de grootste dierentuinen in de Verenigde Staten qua oppervlakte. Het is de grootste stedelijke dierentuin van het land, met 107 hectare aan parken en naturalistische habitats die worden gescheiden door de Bronx River. Deze uitgestrekte ruimte biedt plaats aan een diverse reeks dieren en tentoonstellingen, waardoor het een unieke bestemming is voor bezoekers.
 5. Buffalo and Erie County Botanical Gardens5

  Buffalo and Erie County Botanical Gardens

  Buffalo, NY
  De Buffalo en Erie County Botanische Tuinen zijn een prachtige en serene locatie gelegen in South Park in Buffalo, New York. Deze locatie is niet zomaar een tuin, maar een levend museum dat een unieke mix van kunst, geschiedenis en natuur biedt. De tuinen zijn het resultaat van de gezamenlijke inspanningen van landschapsarchitect Frederick Law Olmsted, glazen huis architecten Lord & Burnham, en botanicus en plantenverkenner John F. Cowell.
 6. New York Aquarium6

  New York Aquarium

  New York, NY
  Het New York Aquarium, een Amerikaans aquarium, bevindt zich in Brooklyn, New York. Het heeft een rijke geschiedenis, aangezien het in 1896 werd opgericht binnen het Castle Clinton van Battery Park in Manhattan. In 1957 werd het verplaatst naar Coney Island in het zuiden van Brooklyn. Deze locatieverandering heeft het aquarium in staat gesteld om uit te breiden en zijn missie om het publiek te informeren over het zeeleven voort te zetten.
 7. Online korting!New York Botanical Garden7

  New York Botanical Garden

  New York, NY
  De New York Botanical Garden, gelegen in de Bronx, New York, is een van de belangrijkste botanische tuinen in de Verenigde Staten. Het biedt een diverse reeks plantencollecties en tuinen, waardoor het een geweldige plek is voor natuurliefhebbers en mensen die geïnteresseerd zijn in botanie.
 8. Queens Zoo8

  Queens Zoo

  New York, NY
  De Queens Zoo, gelegen in Flushing Meadows-Corona Park in Queens, New York City, beslaat een oppervlakte van 18 hectare. Het maakt deel uit van een geïntegreerd systeem van vier dierentuinen en één aquarium dat wordt beheerd door de Wildlife Conservation Society in samenwerking met het New York City Department of Parks and Recreation. De dierentuin is geaccrediteerd door de Association of Zoos and Aquariums (AZA).
 9. Buffalo Zoo9

  Buffalo Zoo

  Buffalo, NY
  De Buffalo Zoo, opgericht in 1875, is een van de oudste dierentuinen in de Verenigde Staten. Het is gelegen op 300 Parkside Ave in Buffalo, New York. Deze historische dierentuin is een belangrijk onderdeel van het erfgoed van de stad en blijft een populaire bestemming voor zowel lokale bewoners als toeristen.
 10. Staten Island Zoo10

  Staten Island Zoo

  New York, NY
  De dierentuin van Staten Island bevindt zich in de wijk West New Brighton op Staten Island, New York. In tegenstelling tot andere grote dierentuinen in New York, wordt deze niet beheerd door de Wildlife Conservation Society. De dierentuin werd opgericht in augustus 1933 door Harold O'Connel en werd minder dan een jaar later onderdeel van de nieuwe Zoologische Vereniging van Staten Island.
 11. Aquarium of Niagara11

  Aquarium of Niagara

  Niagara Falls,
  Het Aquarium van Niagara is gunstig gelegen in het centrum van Niagara Falls, New York, vlakbij het Niagara Falls State Park. Dit maakt het een gemakkelijk toegankelijke bestemming voor toeristen die het gebied bezoeken.
 12. Snug Harbor Cultural Center and Botanical Garden12

  Snug Harbor Cultural Center and Botanical Garden

  New York, NY
 13. Prospect Park Zoo13

  Prospect Park Zoo

  New York, NY
  De Prospect Park Zoo bevindt zich aan de Flatbush Avenue aan de oostelijke zijde van Prospect Park in Brooklyn, New York. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke kans om de diverse dierenwereld te verkennen in het hart van een bruisende stad.
 14. Rosamond Gifford Zoo At Burnet Park14

  Rosamond Gifford Zoo At Burnet Park

  Syracuse, NY
  De Rosamond Gifford Zoo is een dierentuin gelegen in Burnet Park, Syracuse, in de staat New York. Het wordt beheerd door de Onondaga County Parks. De dierentuin is de thuisbasis van meer dan 200 diersoorten, waardoor het een diverse en boeiende bestemming is voor bezoekers van alle leeftijden.
 15. Bignhamton Zoo At Ross Park15

  Bignhamton Zoo At Ross Park

  Binghamton, NY
  De Ross Park Zoo, gelegen in Binghamton, New York, heeft de eer de 5e oudste dierentuin in de Verenigde Staten te zijn. Het werd voor het eerst geopend voor het publiek in 1875, waardoor het een belangrijke historische site is in de geschiedenis van de dierentuinen van het land.
 16. Seneca Park Zoo16

  Seneca Park Zoo

  Irondequoit, NY
  Seneca Park Zoo, gelegen in Rochester, New York, beslaat 20 hectare en is de thuisbasis van een diverse reeks soorten. Bezoekers kunnen meer dan 90 verschillende soorten dieren verwachten, waaronder zoogdieren, reptielen, vogels, amfibieën, vissen en spinnen. De dierentuin is een geweldige plek voor gezinnen en individuen die geïnteresseerd zijn in dieren in het wild en de natuur.
 17. New York Chinese Scholar's Garden17

  New York Chinese Scholar's Garden

  New York, NY
  De New York Chinese Scholar's Garden is een integraal onderdeel van de Staten Island Botanical Garden, die zich bevindt binnen het Snug Harbor Cultural Center. Deze locatie biedt een unieke culturele en botanische ervaring voor bezoekers, door de rust van een traditionele Chinese tuin te combineren met de diverse flora van de botanische tuin.
 18. 18

  Adirondack Animal Land

  Mayfield, NY
 19. Staten Island Museum19

  Staten Island Museum

  New York, NY
  Het Staten Island Museum, ook bekend als het Staten Island Institute of Arts & Sciences, is een culturele instelling gelegen in Staten Island, New York City. Dit museum is een belangrijk onderdeel van het culturele landschap van de stad en biedt bezoekers de kans om verschillende aspecten van natuurgeschiedenis, schone kunsten en lokale geschiedenis te verkennen.
 20. Hudson River Maritime Museum20

  Hudson River Maritime Museum

  Kingston, NY
  Het Hudson River Maritime Museum bevindt zich op 50 Rondout Landing, aan de voet van Broadway in Kingston, New York, Verenigde Staten. Het ligt langs de Rondout Creek in de oude haven van de stad, wat een pittoreske omgeving biedt voor bezoekers. De locatie van het museum is niet alleen schilderachtig, maar ook historisch significant, aangezien het net ten oosten van de John T. Loughran-brug ligt.
 21. 21

  Stonecrop Gardens

  Putnam Valley, NY
 22. Long Island Game Farm – Wildlife Park and Children's Zoo22

  Long Island Game Farm – Wildlife Park and Children's Zoo

  Manorville, NY
  De Long Island Game Farm, een bekend etablissement in Manorville, New York, werd opgericht in 1969 door Stanley en Diane Novak. Deze door de familie gebouwde dierentuin, verspreid over 29 hectare, is een belangrijk herkenningspunt in de stad geworden en een populaire bestemming voor velen die er een jaarlijkse traditie van maken om te bezoeken.
 23. The Noble Maritime Collection23

  The Noble Maritime Collection

  New York, NY
 24. Penguin Encounter - Long Island Aquarium24

  Penguin Encounter - Long Island Aquarium

  Riverhead, NY
  Een van de belangrijkste attracties in het Long Island Aquarium is het 20.000-US-gallon koraalrif display tank. Deze tank wordt erkend als een van de grootste levende koraal displays in het westelijk halfrond. Bezoekers kunnen zich vergapen aan het levendige en diverse zeeleven dat dit enorme aquarium thuis noemt.
 25. 25

  Trailside Museum & Zoo

  Fort Montgomery, NY
 26. 26

  Zoo New York

  Watertown, NY
 27. 27

  Animal Farm Petting Zoo

  Manorville, NY
 28. 28

  Trevor Zoo - Millbrook School

  Stanford, NY
  Trevor Zoo is een uniek kenmerk van Millbrook School, als de enige dierentuin in de Verenigde Staten die zich binnen een middelbare school bevindt. De dierentuin werd opgericht door Frank Trevor, de eerste biologieleraar van de school. Het is de thuisbasis van 180 exotische en inheemse dieren, die 80 verschillende soorten vertegenwoordigen, waaronder 10 bedreigde soorten.
 29. 29

  The Wild Animal Park

  Sullivan, NY
 30. 30

  Via Aquarium

  Schenectady, NY
 31. 31

  Environmental Education Center

  New York, NY
 32. 32

  Erie Canal Discovery Center

  Lockport, NY
 33. 33

  The River Project Wetlab

  New York, NY
 34. 34

  Forsyth Nature Center

  Kingston, NY
  Sinds 1936 is dit centrum de hotspot van natuurliefhebbers in de Kingston gemeenschap. Bewonder de dierententoonstellingen en de uitgestrekte tuinen.

Alle musea in New York staat