De beste musea in Noord-Dakota in september 2023

Dit zijn de top 20 beste musea in Noord-Dakota, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Noord-Dakota, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Noord-Dakota.

Op zoek naar de beste musea in Noord-Dakota? Dit zijn de beste:

 1. North Dakota State Capitol Building1

  North Dakota State Capitol Building

  Bismarck, ND
  Het Capitool van de staat North Dakota, een belangrijk architectonisch monument, werd gebouwd tussen 1931 en 1934. De architecten achter deze indrukwekkende structuur waren Joseph Bell DeRemer en W. F. Kurke. Het gebouw is gelegen in Bismarck, dat is de hoofdstad van de staat. Dit historische gebouw biedt een blik op het verleden van de staat en zijn architectonische vaardigheden.
 2. North Dakota Heritage Center & State Museum2

  North Dakota Heritage Center & State Museum

  Bismarck, ND
  Het North Dakota Heritage Center & State Museum, gelegen op het terrein van het North Dakota State Capitol in Bismarck, fungeert als het officiële geschiedenismuseum van de staat. Dit museum is een belangrijke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis en het erfgoed van North Dakota. Het is gunstig gelegen op het terrein van het Capitool, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers.
 3. 3

  National Buffalo Museum

  Jamestown, ND
 4. Red River Zoo4

  Red River Zoo

  Fargo, ND
  De Red River Zoo, gelegen in Fargo, North Dakota, is een populaire bestemming voor dierenliefhebbers en gezinnen. De dierentuin opende voor het eerst zijn deuren voor het publiek in het voorjaar van 1999, aanvankelijk over een oppervlakte van 8 hectare. In de loop der jaren is het uitgebreid en biedt het nu een breed scala aan tentoonstellingen en attracties voor bezoekers om van te genieten.
 5. Camp Hancock State Historic Site5

  Camp Hancock State Historic Site

  Bismarck, ND
  Camp Hancock Site, gelegen aan Main Avenue in Bismarck, North Dakota, is een historische locatie die in 1872 werd opgericht. Deze site heeft een aanzienlijke historische waarde omdat hij al meer dan een eeuw staat, en biedt een blik op het verleden.
 6. Former Governor's Mansion6

  Former Governor's Mansion

  Bismarck, ND
  De residentie van de gouverneur van North Dakota, gelegen op de zuidwestelijke hoek van het terrein van het staatskapitool van North Dakota in Bismarck, is de officiële woning van de gouverneur van North Dakota. Deze locatie is de site geweest van drie officiële residenties voor de gouverneurs van de staat, elk met zijn eigen unieke geschiedenis en architecturale stijl.
 7. Plains Art Museum7

  Plains Art Museum

  Fargo, ND
  Het Plains Art Museum, gelegen in Fargo, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1965 toen het oorspronkelijk werd opgericht als het Red River Art Center. Tien jaar na de oprichting werd het hernoemd naar zijn huidige titel. Dit museum is een getuigenis van de toewijding van de stad aan kunst en cultuur, en biedt bezoekers een blik op het artistieke erfgoed van de regio.
 8. Children's Museum At Yunker Farm8

  Children's Museum At Yunker Farm

  Fargo, ND
 9. Roger Maris Museum9

  Roger Maris Museum

  Fargo, ND
  Het Roger Maris Museum bevindt zich in het West Acres Shopping Center in Fargo, North Dakota. Het museum is een 70-voet vitrine gewijd aan het leven en de honkbalcarrière van Major League Baseball-speler en lokale alumnus, Roger Maris. Het is een belangrijke locatie voor honkbalfans en mensen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de sport.
 10. Fargo Air Museum10

  Fargo Air Museum

  Fargo, ND
  Het Fargo Air Museum, gelegen in Fargo, North Dakota, is een museum gewijd aan de luchtvaart. Het biedt bezoekers een unieke kans om de geschiedenis en ontwikkeling van de luchtvaart in een hands-on en interactieve omgeving te verkennen.
 11. Von Hoffman House11

  Von Hoffman House

  Medora, ND
 12. Theodore Roosevelt National Park Visitor's Center12

  Theodore Roosevelt National Park Visitor's Center

  Medora, ND
 13. Billings County Courthouse Museum13

  Billings County Courthouse Museum

  Medora, ND
  Het gerechtsgebouw van Billings County, gelegen in Medora, North Dakota, is een historisch gebouw dat dateert van rond 1880. Het onderging een aanzienlijke verbouwing in 1913 onder leiding van architect John Tester. Dit gerechtsgebouw is niet zomaar een gebouw, maar een getuigenis van de architectonische vaardigheden van het verleden.
 14. North American Game Warden Museum14

  North American Game Warden Museum

  Dunseith, ND
 15. North American Game Warden Museum15

  North American Game Warden Museum

  Dunseith, ND
  Het North American Game Warden Museum bevindt zich in de International Peace Garden, een unieke locatie op de grens tussen Canada en de Verenigde Staten. Specifiek is het museum gelegen aan de Amerikaanse kant van de grens. Deze locatie biedt bezoekers de unieke kans om het museum te verkennen terwijl ze ook genieten van de natuurlijke schoonheid en rust van de International Peace Garden.
 16. Traill County Museum Complex - North Dakota Tourism16

  Traill County Museum Complex - North Dakota Tourism

  Hillsboro, ND
  Het Traill County Historical Society Museum, ook bekend als het Amos en Lillie Plummer House, is een historische locatie gelegen in Hillsboro, North Dakota. Dit Queen Anne-stijl huis werd gebouwd in 1897 en is sindsdien een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de provincie. Het biedt bezoekers een blik op het verleden, met een showcase van de architecturale stijl van de periode en de levensstijl van de voormalige bewoners.
 17. Bonanzaville17

  Bonanzaville

  Mapleton, ND
  Bonanzaville, USA is een historisch museumcomplex gelegen in West Fargo, North Dakota. Het maakt deel uit van de Cass County Historical Society en is verspreid over 12 hectare land. Het museumcomplex bestaat uit veertig gebouwen, waarvan vele historisch zijn en vanuit de regio naar het museumterrein zijn verplaatst. Deze gebouwen vormen nu een dorpsomgeving, elk met een uniek thema.
 18. 18

  Chahinkapa Zoo

  Wahpeton, ND
  Chahinkapa Zoo, gelegen in Wahpeton, North Dakota, beslaat 29 hectare land. Het heeft de onderscheiding van de eerste dierentuin die in North Dakota is opgericht, en opende zijn deuren voor het publiek in 1933. Deze historische betekenis draagt bij aan de charme en aantrekkingskracht van de dierentuin voor bezoekers.
 19. 19

  Roosevelt Park Zoo

  Minot, ND
  De Roosevelt Park Zoo, gelegen in Minot, North Dakota, heeft de onderscheiding van de oudste dierentuin in de staat. Deze historische instelling is sinds de oprichting een onderdeel van de gemeenschap en blijft een populaire bestemming voor zowel lokale bewoners als toeristen.
 20. 20

  Gateway To Science

  Bismarck, ND
  Een interactieve tentoonstellingsgalerij waar elk lid van het gezin de wetenschap in onze dagelijkse wereld kan verkennen en ontdekken. Aanbevolen.

Alle musea in Noord-Dakota