Alle natuur- & natuurhistorische musea en attracties om te bezoeken in Texas

Texas (Verenigde Staten) heeft een aantal interessante plekken om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie. Hieronder zetten we alle 56 wetenschapsmusea in Texas voor je op een rij.

Is de natuur en natuurhistorie iets dat je interesseert en ben je op zoek naar de beste natuurmusea om te bezoeken in Texas? Dit zijn ze:

 1. Online korting!San Antonio Zoo and Aquarium1

  San Antonio Zoo and Aquarium

  San Antonio, TX
  De San Antonio Zoo, gelegen in de stad San Antonio, Texas, is lid van de Association of Zoos and Aquariums (AZA). Dit lidmaatschap geeft aan dat de dierentuin voldoet aan de hoogste normen van dierenverzorging en zich inzet voor natuurbehoud, educatie, wetenschap en recreatieve uitmuntendheid.
 2. Houston Museum of Natural Science2

  Houston Museum of Natural Science

  Houston, TX
  Het Houston Museum of Natural Science (afgekort als HMNS ) is een natuurhistorisch museum gelegen aan de noordelijke grens van Hermann Park in Houston , Texas , Verenigde Staten. Het museum werd in 1909 opgericht door de Houston Museum and Scientific Society, een organisatie die zich ten doel stelde
 3. Austin Aquarium3

  Austin Aquarium

  Austin, TX
  Het Austin Aquarium, een winstgevende instelling, is gevestigd in Austin, Texas, Verenigde Staten. Het werd officieel geopend voor het publiek op 12 december 2013. Het aquarium biedt bezoekers een unieke kans om een ​​diverse reeks van het aquatische leven te verkennen.
 4. Downtown Aquarium4

  Downtown Aquarium

  Houston, TX
  Het Downtown Aquarium in Houston, Texas, is een unieke combinatie van een openbaar aquarium en restaurant, ontwikkeld uit twee historische bezienswaardigheden van de stad: Brandweerkazerne No. 1 en het Central Waterworks Building. Deze instelling biedt een unieke mix van geschiedenis, dineren en aquatische verkenning, waardoor het een fascinerende bestemming is voor toeristen.
 5. 5

  San Antonio Aquarium

  San Antonio, TX
  Het San Antonio Aquarium, gelegen in San Antonio, Texas, is een winstgevend etablissement. Het wordt beheerd en geëxploiteerd door Crysty Covino. Het aquarium biedt een verscheidenheid aan interactieve tentoonstellingen waar bezoekers de dieren mogen aanraken, wat een unieke en boeiende ervaring biedt.
 6. Perot Museum of Nature and Science6

  Perot Museum of Nature and Science

  Dallas, TX
  Het Perot Museum of Nature and Science, gelegen in Dallas, Texas, is een museum gewijd aan natuurgeschiedenis en wetenschap. Het is vernoemd naar Margot en Ross Perot, die aanzienlijke bijdragen hebben geleverd aan het museum. Het museum biedt een verscheidenheid aan tentoonstellingen en educatieve programma's, waardoor het een geweldige bestemming is voor toeristen die geïnteresseerd zijn in wetenschap en natuur.
 7. Houston Zoo7

  Houston Zoo

  Houston, TX
  De dierentuin van Houston is een 22 ha groot zoölogisch park in het Hermann Park in Houston, Texas, Verenigde Staten. De dierentuin herbergt meer dan 6.000 dieren van 900 soorten. De dierentuin ontvangt jaarlijks 2,1 miljoen bezoekers en is daarmee de op één na meest bezochte dierentuin van de Veren
 8. Natural Bridge Wildlife Ranch8

  Natural Bridge Wildlife Ranch

  San Antonio, TX
  Natural Bridge Wildlife Ranch is een "Afrikaanse safari, Texas-stijl". De ranch is een Texas Land Heritage Property, erkend en gecertificeerd door de staat Texas omdat het al meer dan 100 jaar door dezelfde familie voor landbouw wordt gebruikt. Bezoekers ervaren meer dan 400 acres safari drive-thru
 9. Dallas World Aquarium9

  Dallas World Aquarium

  Dallas, TX
  Het Dallas World Aquarium is een unieke combinatie van een aquarium en een dierentuin, gelegen in het historische West End District van Dallas, Texas. Deze winstgevende instelling is niet alleen een plek om een breed scala aan aquatische en terrestrische dieren te observeren, maar speelt ook een belangrijke rol in dierenbehoud en -educatie.
 10. Fort Worth Botanic Garden10

  Fort Worth Botanic Garden

  Fort Worth, TX
  De Fort Worth Botanic Garden is een uitgestrekte botanische tuin van 109 hectare gelegen in Fort Worth, Texas. Deze uitgestrekte groene ruimte biedt een rustige ontsnapping aan de drukte van de stad, en geeft bezoekers de kans om een diverse reeks plantensoorten en thematuinen te verkennen.
 11. Umlauf Sculpture Garden and Museum11

  Umlauf Sculpture Garden and Museum

  Austin, TX
  De Umlauf Sculpture Garden & Museum, vaak aangeduid als de UMLAUF, is een unieke combinatie van een museum en een openlucht beeldentuin. De hoofdfocus van het museum ligt op de artistieke creaties van de gerenommeerde Amerikaanse beeldhouwer Charles Umlauf. Het museum is een getuigenis van Umlauf's artistieke vaardigheden en biedt bezoekers de kans om zijn diverse reeks werken te verkennen.
 12. Cameron Park Zoo12

  Cameron Park Zoo

  Waco, TX
  Cameron Park Zoo, gelegen in Waco, Texas, is een 52-acre natuurlijke habitat dierentuin genesteld in het schilderachtige Cameron Park en grenzend aan de Brazos River. Deze locatie biedt bezoekers een unieke kans om een diverse verzameling wilde dieren te verkennen in een natuurlijke omgeving, waardoor hun algehele dierentuinervaring wordt verbeterd.
 13. 13

  Aggieland Wild Animal Safari

  Bryan, TX
 14. Waco Mammoth National Monument14

  Waco Mammoth National Monument

  Waco, TX
  Het Waco Mammoth National Monument is een paleontologische vindplaats en museum in Waco, Texas , Verenigde Staten, waar fossielen van 24 Columbiaanse mammoeten ( Mammuthus columbi ) en andere zoogdieren uit het Pleistoceen tijdperk zijn blootgelegd. De vindplaats is de grootste bekende concentratie
 15. Mayborn Museum Complex15

  Mayborn Museum Complex

  Waco, TX
  Het Mayborn Museum Complex is een 142.000 vierkante voet (13.200 m ) faciliteit die in mei 2004 werd geopend aan de Baylor University in Waco, Texas . Het beschikt over een natuurhistorisch museum dat zich richt op Centraal-Texas met inloopdiorama's waaronder een over de Waco Mammoth Site , en ontde
 16. Bayou Bend Collection and Gardens - Museum of Fine Arts16

  Bayou Bend Collection and Gardens - Museum of Fine Arts

  Houston, TX
  De Bayou Bend Collection and Gardens is een onderdeel van het Museum of Fine Arts, Houston. Gelegen in de gemeenschap van River Oaks, is deze faciliteit van 14 hectare de thuisbasis van een uitgebreide collectie decoratieve kunst, schilderijen en meubels. Dit unieke museum biedt een mix van kunst en natuur, en biedt een unieke ervaring voor zijn bezoekers.
 17. Centennial Museum and Chihuahuan Desert Gardens17

  Centennial Museum and Chihuahuan Desert Gardens

  El Paso, TX
  Het Centennial Museum en de Chihuahuan Desert Gardens is een cultureel en natuurhistorisch museum gelegen op de campus van de University of Texas in El Paso. Het is het oudste museum in El Paso, gebouwd in 1936 ter herdenking van de honderdjarige onafhankelijkheid van Texas. Het museum richt zich voornamelijk op de natuurlijke en culturele geschiedenis van de Chihuahuan Desert, en bevordert en deelt kennis en begrip van de natuurlijke diversiteit van de regio en haar mensen.
 18. Fort Worth Zoo18

  Fort Worth Zoo

  Fort Worth, TX
  De Fort Worth Zoo is een dierentuin in Fort Worth, Texas , Verenigde Staten, die in 1909 werd opgericht met een leeuw, twee berenwelpen, een alligator, een coyote, een pauw en een paar konijnen. De dierentuin biedt nu onderdak aan 7.000 inheemse en exotische dieren en is door het tijdschrift Family
 19. Austin Zoo19

  Austin Zoo

  Austin, TX
  Austin Zoo is een non-profit opvangdierentuin gelegen in het zuidwesten van het niet-geïncorporeerde Travis County, Texas, ten westen van Austin. Als een opvangdierentuin biedt het een veilige haven voor een verscheidenheid aan dieren, waardoor het een unieke bestemming is voor dierenliefhebbers en natuurbeschermingsenthousiastelingen.
 20. Dallas Zoo20

  Dallas Zoo

  Dallas, TX
  De Dallas Zoo, gelegen in de stad Dallas, Texas, is een erkend lid van de World Association of Zoos and Aquariums (WAZA) en de Association of Zoos and Aquariums (AZA). Deze affiliatie zorgt ervoor dat de dierentuin zich houdt aan internationale normen voor dierenverzorging en -behoud, waardoor bezoekers een ethische en educatieve ervaring krijgen.
 21. Ellen Trout Zoo21

  Ellen Trout Zoo

  Lufkin, TX
  De Ellen Trout Zoo is een kleine dierentuin, opgericht door Walter Trout in 1967 en gelegen in Lufkin, Texas , Verenigde Staten . De dierentuin krijgt ongeveer 150.000 bezoekers per jaar. Het is momenteel eigendom van en wordt geëxploiteerd door de stad Lufkin, met Vrienden van Ellen Trout Zoo (F.O.
 22. El Paso Museum of Archaeology22

  El Paso Museum of Archaeology

  El Paso, TX
  Het El Paso Museum of Archaeology presenteert informatie over de prehistorie van het gebied rond El Paso, Texas . Het museum is gevestigd in het Wilderness Park, en grenst aan het National Border Patrol Museum aan de voet van de Franklin Mountains . Het bevindt zich in de buurt van verschillende arc
 23. El Paso Zoo23

  El Paso Zoo

  El Paso, TX
  De El Paso Zoo, gelegen in de stad El Paso, Texas, is een erkend lid van de Association of Zoos and Aquariums (AZA). Dit lidmaatschap geeft aan dat de dierentuin zich inzet voor de hoogste normen op het gebied van dierenverzorging, natuurbehoud en educatie. Bezoekers kunnen een goed onderhouden faciliteit verwachten met een diverse reeks dieren.
 24. Lubbock Lake Landmark24

  Lubbock Lake Landmark

  Lubbock, TX
  Het Lubbock Lake Landmark, ook bekend als Lubbock Lake Site, is een belangrijke archeologische site en natuurhistorisch reservaat gelegen in de stad Lubbock, Texas. Het reservaat beslaat een indrukwekkende 336 hectare en is beschermd als een staats- en federaal monument. Het biedt een unieke kans om de geschiedenis en natuurlijke schoonheid van de regio te verkennen.
 25. 25

  Sea Life San Antonio

  San Antonio, TX
 26. Gladys Porter Zoo26

  Gladys Porter Zoo

  Brownsville, TX
  De Gladys Porter Zoo is een zoölogisch en botanisch park gelegen in Brownsville, Texas. De dierentuin werd officieel geopend op 3 september 1971 en ontvangt momenteel gemiddeld meer dan 424.000 bezoekers per jaar. Gelegen op 31 acres (13 ha), herbergt de dierentuin ongeveer 400 diersoorten (waaronde
 27. River Bend Nature Center27

  River Bend Nature Center

  Wichita Falls, TX
  De missie van River Bend is om mensen in contact te brengen met de natuurlijke omgeving van Texas. Door middel van educatieve activiteiten en evenementen promoot River Bend Nature Center de waarde van milieubewustzijn en natuurbehoud bij studenten, gezinnen en hun gemeenschap. River Bend Natur
 28. Goliad State Park and Historic Site28

  Goliad State Park and Historic Site

  Goliad, TX
  Goliad State Park en Historische Site is een uitgestrekt staatspark van 188,3 hectare gelegen langs de San Antonio River aan de zuidelijke rand van Goliad, Texas. Deze locatie biedt een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid en historische betekenis, waardoor het een interessante bestemming is voor toeristen.
 29. South Texas Botanical Gardens & Nature Center29

  South Texas Botanical Gardens & Nature Center

  Corpus Christi, TX
  De South Texas Botanical Gardens and Nature Center, ook bekend als Corpus Christi Botanical Gardens and Nature Center, is een uitgestrekt natuurcentrum en botanische tuin van 180 hectare. Het is gespecialiseerd in inheemse planten van Texas, waardoor het een unieke bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in botanie en de natuurlijke flora van Texas. Het centrum wordt privé beheerd door de non-profitorganisatie, The Botanical Nature Institute of South Texas, Inc.
 30. The Witte Museum30

  The Witte Museum

  San Antonio, TX
 31. Houston Botanic Garden31

  Houston Botanic Garden

  Houston, TX
 32. Austin Nature & Science Center32

  Austin Nature & Science Center

  Austin, TX
  Geweldige locatie waar de kinderen letterlijk de tentoongestelde voorwerpen in handen kunnen krijgen om te leren over de natuur en haar geschiedenis. Gratis toegang.
 33. Amarillo Zoo33

  Amarillo Zoo

  Amarillo, TX
  Geniet van een heerlijke familiemiddag in de dierentuin en bewonder en leer over de mooie, pluizige, harige, stinkende en slijmerige bewoners.
 34. Texas Surf Museum34

  Texas Surf Museum

  Corpus Christi, TX
  Toegewijde surfers en fans van watersporten zullen het meest geïnteresseerd zijn in dit museum waar klassieke en moderne surfplanken worden tentoongesteld en films worden afgespeeld.
 35. The Abilene Zoo35

  The Abilene Zoo

  Abilene, TX
 36. Caldwell Zoo36

  Caldwell Zoo

  Tyler, TX
  De Caldwell Zoo, gelegen in de stad Tyler, Texas, beslaat een indrukwekkende 85 hectare. Het is de thuisbasis van een diverse reeks dieren uit alle hoeken van de wereld. Deze grote uitgestrektheid maakt een verscheidenheid aan habitats en tentoonstellingen mogelijk, waardoor bezoekers de kans krijgen om verschillende soorten te verkennen en te leren kennen in een omgeving die hun natuurlijke omgevingen nauw nabootst.
 37. Zaragoza Birthplace State Historic Site37

  Zaragoza Birthplace State Historic Site

  Goliad, TX
  Het Zaragoza Birthplace State Historic Park bevindt zich naast Presidio La Bahía in Goliad State Park en Historic Site, in Goliad County, Texas. Deze locatie is belangrijk omdat het de geboorteplaats is van Ignacio Zaragoza, een held van de Slag bij Puebla, die elk jaar wordt herdacht met de vieringen van Cinco de Mayo.
 38. Frank Buck Zoo38

  Frank Buck Zoo

  Gainesville, TX
  Frank Buck Zoo is een sfeervolle instelling gelegen in het uitgestrekte Leonard Park in Gainesville, Texas. Opgericht in 1930, is de dierentuin genesteld binnen 30 hectare land, wat zorgt voor een ruime omgeving voor de inwoners en een serene omgeving voor bezoekers.
 39. Visitor Center at Mission San José39

  Visitor Center at Mission San José

  San Antonio, TX
 40. Edith L. Moore Nature Sanctuary40

  Edith L. Moore Nature Sanctuary

  Houston, TX
 41. Cattle Raisers Museum41

  Cattle Raisers Museum

  Fort Worth, TX
 42. Heard Natural Science Museum & Sanctuary42

  Heard Natural Science Museum & Sanctuary

  Mckinney, TX
  Het Heard Natural Science Museum & Wildlife Sanctuary is een particuliere non-profitorganisatie die in 1967 werd opgericht. Het bevindt zich in de stad McKinney, in de staat Texas, Verenigde Staten. Dit museum en heiligdom is een belangrijke attractie in de stad en verwelkomt elk jaar een groot aantal bezoekers.
 43. Texas Forestry Museum43

  Texas Forestry Museum

  Lufkin, TX
  Het museum is gewijd aan het vertellen van het verhaal van de Texaanse bossen. Geweldige educatieve tentoonstellingen en rondleidingen.
 44. 44

  SEA LIFE Aquarium Grapevine Mills

  Grapevine, TX
 45. 45

  Permian Basin Petroleum Museum

  Midland, TX
  Het Permian Basin Petroleum Museum, gelegen in Midland, Texas, biedt een uitgebreid overzicht van de olie- en gasindustrie van het Permian Basin, dat zich uitstrekt over west Texas en zuidoost New Mexico. De tentoonstellingen van het museum geven een diepgaand inzicht in de belangrijke rol van de regio in de petroleumindustrie.
 46. Online korting!
  46

  SeaQuest Fort Worth

  Fort Worth, TX
 47. 47

  Cockrell Butterfly Center

  Houston, TX
 48. 48

  Science Spectrum & Omni Theater

  Lubbock, TX
  Het Science Spectrum, gelegen in Lubbock, Texas, is een unieke combinatie van een wetenschaps- en technologiemuseum en een aquarium. Het biedt een diverse reeks tentoonstellingen en ervaringen die aansluiten bij een breed scala aan interesses. Of je nu een wetenschapsliefhebber of een dierenliefhebber bent, het Science Spectrum heeft iets te bieden.
 49. 49

  Tiger Creek Wildlife Refuge

  Tyler, TX
 50. 50

  Sibley Nature Center

  Midland, TX
 51. 51

  Texas Zoo

  Victoria, TX
 52. 52

  Gator Country Adventure Park

  Fannett, TX
 53. 53

  Pioneer Memorial Log House Museum

  Houston, TX
 54. 54

  Franklin Mountains State Park Headquarters

  El Paso, TX
 55. 55

  Hueco Tanks State Park & Historic Site

  El Paso, TX
 56. 56

  Naranjo Museum of Natural History

  Lufkin, TX
  Het Naranjo Museum of Natural History, gelegen in Lufkin, Texas, werd opgericht door Neal Naranjo, een doctor in de neuropsychologie. Dit museum is een getuigenis van Naranjo's levenslange passie voor het verzamelen van fossielen, wat hij al op jonge leeftijd begon.

Alle musea in Texas