Alle gratis musea en attracties om te bezoeken in Washington staat

Zelfs als je een klein budget hebt, heeft Washington staat (Verenigde Staten) veel voor je te bieden op cultureel gebied, waaronder gratis musea, gratis activiteiten en gratis attracties. 56 musea en attracties in Washington staat kunnen kosteloos worden bezocht.

Ben je op zoek naar gratis uitjes en dingen om te doen in Washington staat? Dit zijn de beste plekken om te bezoeken:

 1. MoPOP: Museum of Pop Culture1

  MoPOP: Museum of Pop Culture

  Seattle, WA
  Het Museum of Pop Culture, of MoPOP, is een cultureel centrum gelegen in het Seattle Center in de Verenigde Staten. Het stond vroeger bekend als het Experience Music Project | Science Fiction Museum (EMP|SFM) tot 2016. Deze naamsverandering weerspiegelt de verbreding van de focus van het museum op alle aspecten van popcultuur, niet alleen muziek en sciencefiction.
 2. Seattle Aquarium2

  Seattle Aquarium

  Seattle, WA
  Het Seattle Aquarium is een openbaar aquarium dat sinds 1977 de gemeenschap bedient. Het is gunstig gelegen aan Pier 59 aan de Elliott Bay-waterkant, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen en locals. Het aquarium biedt een verscheidenheid aan tentoonstellingen en educatieve programma's, waardoor het een geweldige bestemming is voor gezinnen en individuen die geïnteresseerd zijn in het zeeleven.
 3. Frye Art Museum3

  Frye Art Museum

  Seattle, WA
  Het Frye Art Museum, gelegen in de wijk First Hill in Seattle, Washington, is een museum voor moderne en hedendaagse kunst. Het werd opgericht in 1952 om de kunstcollectie van Charles en Emma Frye tentoon te stellen. Het museum is sindsdien uitgebreid met wisselende tijdelijke tentoonstellingen van opkomende en hedendaagse kunstenaars, met de nadruk op schilderkunst en beeldhouwkunst van de negentiende eeuw tot heden.
 4. Klondike Gold Rush National Historical Park4

  Klondike Gold Rush National Historical Park

  Seattle, WA
  Het Klondike Gold Rush National Historical Park is een belangrijke site die de Klondike Gold Rush van de late jaren 1890 herdenkt. Deze historische gebeurtenis was een grote goudkoorts die plaatsvond in het Yukon-gebied in Canada. Het park omvat gebieden die dienden als etappes voor het pad en de wegen die in deze richting leidden, grotendeels gelegen op Amerikaans grondgebied.
 5. Henry Art Gallery5

  Henry Art Gallery

  Seattle, WA
  De Henry Art Gallery, gelegen op de campus van de Universiteit van Washington in Seattle, Washington, is een museum voor hedendaagse kunst. Het is gunstig gelegen aan de westrand van de universiteitscampus langs 15th Avenue N.E. in de University District, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers. Het museum biedt een unieke mix van hedendaagse kunst en geschiedenis van de fotografie, waardoor het een fascinerende bestemming is voor kunstliefhebbers.
 6. Northwest Seaport Maritime Heritage Center6

  Northwest Seaport Maritime Heritage Center

  Seattle, WA
  Het Northwest Seaport Maritime Heritage Center is een non-profitorganisatie gevestigd in Seattle, Washington. Het centrum is gewijd aan het behoud en de interpretatie van het maritieme erfgoed van Puget Sound en de Northwest Coast. Het biedt educatieve programma's en ervaringen aan het publiek, waardoor een begrip en waardering van de rijke maritieme geschiedenis van de regio wordt bevorderd.
 7. Pearson Air Museum7

  Pearson Air Museum

  Vancouver, WA
  Het Pearson Air Museum is een luchtvaartmuseum gelegen op Pearson Field in Vancouver, Washington, USA. Het biedt bezoekers een unieke kans om de rijke geschiedenis van de luchtvaart verbonden aan Pearson Field en Vancouver Barracks te ontdekken. Het museum wordt beheerd door de National Park Service en maakt deel uit van de Fort Vancouver National Historic Site.
 8. Alki Point Light8

  Alki Point Light

  Seattle, WA
  De vuurtoren van Alki Point is een belangrijk herkenningspunt gelegen in Elliott Bay, dat de zuidelijke ingang van de haven van Seattle aan Puget Sound markeert. Deze locatie in de staat Washington, VS, biedt bezoekers een uniek perspectief op de maritieme geschiedenis van de regio en de belangrijke rol die vuurtorens speelden bij de navigatie en veiligheid op zee.
 9. Northwest African American Museum9

  Northwest African American Museum

  Seattle, WA
  Het Northwest African American Museum (NAAM) bevindt zich in de Central District buurt van Seattle, Washington, een gebied met een rijke Afro-Amerikaanse geschiedenis. Het museum is gevestigd in de voormalige Colman School, een gebouw dat de status van een monument van de stad Seattle heeft. Deze locatie biedt niet alleen een unieke setting voor het museum, maar draagt ook bij aan de historische betekenis van de tentoonstellingen en programma's die het aanbiedt.
 10. United States Naval Undersea Museum10

  United States Naval Undersea Museum

  Keyport, WA
  Het United States Naval Undersea Museum, gelegen in Keyport, Washington, is een van de tien marine musea onder het beheer van de Naval History & Heritage Command. Dit museum biedt een uniek inzicht in de marinegeschiedenis, onderzeese technologie en mariene wetenschap, waardoor het een fascinerende bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in deze velden.
 11. Spokane House Interpretive Center11

  Spokane House Interpretive Center

  Spokane, WA
  Riverside State Park is een belangrijk natuurgebied gelegen op slechts 9 mijl ten noordwesten van Spokane, in de gemeenschap van Nine Mile Falls. Dit staatspark in Washington is een populaire recreatiegebied voor zowel lokale bewoners als toeristen, met een verscheidenheid aan buitenactiviteiten en attracties.
 12. Finch Arboretum Visitors Center12

  Finch Arboretum Visitors Center

  Spokane, WA
 13. Jundt Art Center13

  Jundt Art Center

  Spokane, WA
 14. Coast Guard Museum Northwest14

  Coast Guard Museum Northwest

  Seattle, WA
  Het Coast Guard Museum Northwest is gelegen op het terrein van Coast Guard Station Seattle. Deze locatie bevindt zich aan de Elliott Bay waterkant, ten zuiden van Downtown, Seattle, Washington. De locatie van het museum biedt bezoekers een unieke kans om de rijke geschiedenis van de United States Coast Guard in de Pacific Northwest te verkennen terwijl ze genieten van het prachtige uitzicht op de waterkant.
 15. Science Fiction Museum and Hall of Fame15

  Science Fiction Museum and Hall of Fame

  Seattle, WA
 16. Bainbridge Island Museum of Art16

  Bainbridge Island Museum of Art

  Bainbridge Island, WA
 17. Puget Sound Navy Museum17

  Puget Sound Navy Museum

  Bremerton, WA
  Het Puget Sound Navy Museum is een officieel marine museum gelegen in Bremerton, Washington, USA. Het is een van de tien musea beheerd door het Naval History & Heritage Command van de Amerikaanse marine. De locatie van het museum is handig voor bezoekers omdat het in de buurt is van de terminal van de Washington State Ferries, de scheepswerf van Puget Sound en de annex van de Kitsap Naval Base.
 18. North Clark Historical Museum18

  North Clark Historical Museum

  Amboy, WA
  Het North Clark Historical Museum is gevestigd in een historische kerk, bekend onder verschillende namen, waaronder de Amboy United Brethren Church, de Evangelical United Brethren Church en de Dora Young Chapel. Deze kerk, gelegen op 21416 NE 399th Street in Amboy, Washington, is een belangrijk onderdeel van de lokale geschiedenis.
 19. Dupont Historical Museum19

  Dupont Historical Museum

  Dupont, WA
  Het DuPont Museum, gelegen in het historische district DuPont Village in DuPont, Washington, is een historisch museum dat een blik biedt op het verleden van de stad. Het is een ideale bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het leren over de geschiedenis van het gebied.
 20. Ginkgo Petrified Forest Interpretive Center20

  Ginkgo Petrified Forest Interpretive Center

  Vantage, WA
  Het Ginkgo Petrified Forest State Park/Wanapum Recreational Area is een belangrijk geologisch reservaat en openbaar recreatiegebied. Het beslaat meer dan 2.883 hectare langs de westelijke oever van het Wanapum Reservoir van de Columbia River in Vantage, Washington. Dit uitgestrekte gebied biedt bezoekers een unieke kans om de natuurlijke schoonheid en geologische betekenis van de regio te verkennen en te waarderen.
 21. Stonerose Fossils21

  Stonerose Fossils

  Republic, WA
  Het Stonerose Interpretive Center & Eocene Fossil Site is een non-profit openbaar museum en fossielenopgraving gelegen in Republic, Washington. Opgericht in 1989, herbergt het centrum een uitgebreide collectie fossielen die zijn gepresenteerd in diverse publicaties en wetenschappelijke werken. Het centrum was het resultaat van een gezamenlijke inspanning tussen kunstenaar Wesley 'Wes' Wehr en toenmalig gemeenteraadslid van Republic, Bert Chadick, die een openbaar interpretatiecentrum en fossielenopgraving voor ogen hadden waar mensen een wereldklasse fossielensite konden verkennen en interactie konden hebben met onderzoekers die de vondsten bestuderen.
 22. McChord Air Museum22

  McChord Air Museum

  Tacoma, WA
  Het McChord Air Museum is een luchtvaartmuseum gelegen bij McChord AFB, vlakbij Lakewood, Washington. Deze locatie is ideaal voor toeristen die geïnteresseerd zijn in de luchtvaartgeschiedenis en een verscheidenheid aan tentoonstellingen en vliegtuigen willen verkennen.
 23. White River Valley Museum23

  White River Valley Museum

  Auburn, WA
  Het White River Valley Museum, gelegen in Auburn, Washington, is een historisch museum dat is opgericht door de gezamenlijke inspanningen van de stad Auburn en de White River Valley Historical Society. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een museum dat niet alleen de geschiedenis van de regio bewaart, maar ook fungeert als een cultureel centrum voor de gemeenschap.
 24. 24

  Log House Museum

  Seattle, WA
  Zorgvuldig gerestaureerde blokhut herbergt treffend museum ter illustratie van de rijke geschiedenis van Seattle en Duwamish Peninsula.
 25. 25

  Marine Life Center

  Bellingham, WA
 26. 26

  Discovery Portal

  Seattle, WA
 27. 27

  Bainbridge Island Historical Museum

  Bainbridge Island, WA
 28. 28

  Anacortes Museum

  Anacortes, WA
 29. 29

  Wild Horse Renewable Energy Center

  Ellensburg, WA
 30. 30

  Clymer Museum of Art

  Ellensburg, WA
 31. 31

  Kittitas County Historical Museum

  Ellensburg, WA
 32. 32

  McAllister Museum of Aviation

  Yakima, WA
 33. 33

  Museum of Northwest Art

  La Conner, WA
  Het Museum of Northwest Art, vaak afgekort als MoNa, is een kunstmuseum gelegen in het charmante stadje La Conner, in de staat Washington, VS. Dit museum is een belangrijke culturele instelling in de regio en biedt bezoekers een uniek inzicht in de kunst van het noordwesten.
 34. 34

  Kitsap History Museum

  Bremerton, WA
 35. 35

  Lacey Museum

  Lacey, WA
 36. 36

  Skykomish Historical Society

  Skykomish, WA
 37. 37

  Molson Museum

  Oroville, WA
 38. 38

  Old Molson Ghost Town Museum

  Oroville, WA
 39. 39

  Langley Whale Center — Orca Network

  Langley, WA
 40. 40

  Stanwood Area Historical Society

  Stanwood, WA
 41. 41

  Telephone Museum

  Cle Elum, WA
 42. 42

  Sunnyside Museum

  Sunnyside, WA
 43. 43

  Alaska Packers Association (APA) Museum

  Blaine, WA
 44. 44

  Washington State Ski & Snowboard Museum

  Snoqualmie Pass, WA
 45. 45

  Cowlitz County Historical Society

  Kelso, WA
 46. 46

  Moses Lake Museum & Art Center

  Moses Lake, WA
 47. 47

  Dry Falls Visitor Center - Washington State Parks

  Coulee City, WA
 48. 48

  White River Valley Museum

  Auburn, WA
 49. 49

  Granite Falls Historical Museum

  Granite Falls, WA
 50. 50

  Enumclaw History Museum

  Enumclaw, WA
 51. 51

  Mason County Historical Society

  Shelton, WA
 52. 52

  Anderson Island Historical Society and Johnson Farm Museum

  Anderson Island, WA
 53. 53

  Central Washington Agricultural Museum

  Union Gap, WA
 54. 54

  Ritzville Museums

  Ritzville, WA
 55. 55

  Tukwila Historical Society - Heritage and Cultural Center

  Tukwila, WA
 56. 56

  Neely Soames Homestead Heritage Garden

  Kent, WA

Alle musea in Washington staat