Alle gratis musea en attracties om te bezoeken in Wisconsin

Zelfs als je een klein budget hebt, heeft Wisconsin (Verenigde Staten) veel voor je te bieden op cultureel gebied, waaronder gratis musea, gratis activiteiten en gratis attracties. 57 musea en attracties in Wisconsin kunnen kosteloos worden bezocht.

Ben je op zoek naar gratis uitjes en dingen om te doen in Wisconsin? Dit zijn de beste plekken om te bezoeken:

 1. Madison Museum of Contemporary Art1

  Madison Museum of Contemporary Art

  Madison, WI
  Het Madison Museum of Contemporary Art (MMoCA), voorheen bekend als het Madison Art Center, is een onafhankelijk, non-profit instituut gevestigd in Madison, Wisconsin, USA. Dit museum is gewijd aan de verzameling, behoud en tentoonstelling van hedendaagse kunstwerken.
 2. National Mustard Museum2

  National Mustard Museum

  Middleton, WI
  Het National Mustard Museum is een unieke attractie in het hart van downtown Middleton, Wisconsin, vlakbij U.S. 14. Het museum herbergt een grote collectie bereide mosterds, die de diversiteit en veelzijdigheid van dit condiment tonen. Bezoekers kunnen de verschillende soorten mosterd uit verschillende regio's verkennen en meer leren over hun bereidingsmethoden.
 3. Kenosha Public Museum3

  Kenosha Public Museum

  Kenosha, WI
  Het Kenosha Public Museum, gelegen in Kenosha, Wisconsin, is een plek waar bezoekers een verscheidenheid aan tentoonstellingen kunnen verkennen. Deze omvatten displays van schone kunsten, decoratieve kunst en natuurwetenschappelijke specimens. Het museum biedt een divers scala aan collecties, waardoor een uitgebreid inzicht wordt geboden in verschillende aspecten van kunst en wetenschap.
 4. Henry Vilas Zoo4

  Henry Vilas Zoo

  Madison, WI
  Henry Vilas Zoo, gelegen in Madison, Wisconsin, beslaat 28 hectare en is geaccrediteerd door de Association of Zoos and Aquariums (AZA). Deze accreditatie zorgt ervoor dat de dierentuin voldoet aan de hoogste normen van dierenverzorging en -welzijn, waardoor het een betrouwbare en veilige bestemming is voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in wilde dieren.
 5. Chazen Museum5

  Chazen Museum

  Madison, WI
  Het Chazen Museum of Art is een gerenommeerd kunstmuseum gelegen aan de Universiteit van Wisconsin-Madison in Madison, Wisconsin. Het is een belangrijke culturele instelling in de regio, met een divers aanbod aan kunsttentoonstellingen en collecties. Het museum is gemakkelijk toegankelijk en biedt bezoekers een unieke kans om kunst te verkennen en waarderen in een levendige academische omgeving.
 6. Haggerty Museum of Art6

  Haggerty Museum of Art

  Milwaukee, WI
  Het Patrick en Beatrice Haggerty Museum of Art, in de volksmond ook wel "the Haggerty" genoemd, is gelegen op de kruising van 13th en Clybourn Streets. Het bevindt zich op de campus van Marquette University in het hart van downtown Milwaukee, Wisconsin. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers die de stad verkennen.
 7. Mitchell Gallery of Flight7

  Mitchell Gallery of Flight

  Milwaukee, WI
  De Mitchell Gallery of Flight is een luchtvaartmuseum dat gunstig gelegen is in de Milwaukee Mitchell International Airport in Milwaukee, Wisconsin. Deze unieke locatie maakt het een gemakkelijk toegankelijke bestemming voor toeristen die geïnteresseerd zijn in de luchtvaartgeschiedenis.
 8. Wisconsin Veterans Museum8

  Wisconsin Veterans Museum

  Madison, WI
  Het Wisconsin Veterans Museum bevindt zich in het hart van Madison, Wisconsin, op Capitol Square. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een rijke historische context, waardoor het een ideale bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het leren over de ervaringen van veteranen uit Wisconsin.
 9. Leigh Yawkey Woodson Art Museum9

  Leigh Yawkey Woodson Art Museum

  Wausau, WI
  Het Leigh Yawkey Woodson Art Museum bevindt zich in de stad Wausau, Wisconsin. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een verscheidenheid aan andere attracties voor toeristen om te verkennen tijdens hun bezoek.
 10. Rahr West Art Museum10

  Rahr West Art Museum

  Manitowoc, WI
  Het Rahr–West Art Museum is een uniek kunstmuseum gelegen in Manitowoc, Wisconsin. Het is gehuisvest in het historische Joseph Vilas Jr. House, een opmerkelijk voorbeeld van Queen Anne-stijl architectuur. Deze architectuurstijl is significant in de Verenigde Staten, waardoor het museum niet alleen een plek van kunst is, maar ook een stukje geschiedenis.
 11. Peshtigo Fire Museum11

  Peshtigo Fire Museum

  Peshtigo, WI
  Het Peshtigo Fire Museum is een belangrijke locatie die de geschiedenis van de verwoestende Peshtigo-brand bewaart. Deze catastrofale gebeurtenis vond plaats op 8 oktober 1871 en resulteerde in de vernietiging van de stad Peshtigo, Wisconsin, en de omliggende gebieden. De brand eiste het leven van meer dan 2.000 mensen, waardoor het een van de dodelijkste branden in de Amerikaanse geschiedenis is.
 12. Lincoln Park Zoo12

  Lincoln Park Zoo

  Manitowoc, WI
  Lincoln Park Zoo is de thuisbasis van net geen 200 dieren, waaronder soorten zoals de zwarte beer, kale adelaar, poema en lynx. Deze verscheidenheid aan dieren biedt bezoekers een unieke kans om verschillende soorten op één locatie te observeren en erover te leren.
 13. Ochsner Park Zoo13

  Ochsner Park Zoo

  Baraboo, WI
  Een kleine dierentuin met een aantal vriendelijke dieren die je gratis kunt bekijken. Leuk als je de kinderen een tijdje wilt vermaken.
 14. Woodson History Center14

  Woodson History Center

  Wausau, WI
 15. Dinosaur Discovery Museum15

  Dinosaur Discovery Museum

  Kenosha, WI
  Het Dinosaur Discovery Museum in Kenosha, Wisconsin, is een unieke instelling die zich richt op de verkenning en uitleg van de relatie tussen moderne vogels en oude vleesetende tweebenige dinosaurussen, bekend als theropoden. Deze theropoden omvatten soorten zoals Carnotaurus, Tyrannosaurus rex en Archaeopteryx. Deze relatie is goed gedocumenteerd in het fossielenbestand, wat een fascinerend inzicht geeft in de evolutie van deze wezens.
 16. Wisconsin Historical Museum16

  Wisconsin Historical Museum

  Madison, WI
  Het Wisconsin Historical Museum bevindt zich op een toplocatie aan het Capitol Square in Madison, Wisconsin. Deze centrale locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de stad bezoeken. Het museum is een geweldige plek om meer te leren over de geschiedenis van Wisconsin en de Verenigde Staten.
 17. Bay Beach Wildlife Sanctuary17

  Bay Beach Wildlife Sanctuary

  Green Bay, WI
 18. Racine Heritage Museum18

  Racine Heritage Museum

  Racine, WI
  Het Racine Heritage Museum, gelegen op 701 S. Main St. in het centrum van Racine, Wisconsin, is een historisch museumgebouw dat vroeger een Carnegie-bibliotheek was. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een rijke historische ervaring voor bezoekers.
 19. Anderson Barn Museum19

  Anderson Barn Museum

  Ephraim, WI
 20. Pioneer Schoolhouse Museum20

  Pioneer Schoolhouse Museum

  Ephraim, WI
  De Gibraltar District School No. 2, gelegen op het Door Peninsula in de stad Gibraltar, Door County, Wisconsin, Verenigde Staten, is een historische school met één klaslokaal. Deze school, gebouwd in de jaren 1860, diende kinderen in het dorp Ephraim gedurende ongeveer tachtig jaar voordat het werd omgebouwd tot een museum. Vandaag de dag wordt het beheerd als het Pioneer Schoolhouse Museum door de Ephraim Historical Foundation en is het aangewezen als historische site vanwege zijn belangrijke rol in de geschiedenis van het gebied.
 21. Beth Israel Synagogue21

  Beth Israel Synagogue

  Stevens Point, WI
  Temple Beth Israel is een historische locatie gelegen in Stevens Point, Wisconsin. Deze locatie is belangrijk omdat het een van de oudste synagogen in de staat is. Het biedt bezoekers een unieke kans om de rijke geschiedenis en cultuur van de Joodse gemeenschap in deze regio te verkennen.
 22. Logan Museum of Anthropology22

  Logan Museum of Anthropology

  Beloit, WI
  Het Logan Museum of Anthropology werd opgericht in 1894 door Frank Granger Logan, een trustee en mecenas van de kunsten bij Beloit. Het museum herbergt ongeveer 300.000 archeologische en etnologische artefacten uit verschillende delen van de wereld. Deze uitgebreide collectie biedt een uitgebreid overzicht van de menselijke geschiedenis en cultuur.
 23. Middleton Area Historical Society23

  Middleton Area Historical Society

  Middleton, WI
  Het Dr. Newman C. Rowley House, gebouwd in 1868, is een belangrijke historische locatie in Middleton, Wisconsin. Het werd erkend voor zijn historische belang en in 1999 opgenomen in het National Register of Historic Places. Vandaag de dag dient het als een museum voor de Middleton Area Historic Society, waar bezoekers een blik kunnen werpen op het verleden van de stad.
 24. Hoard Historical Museum24

  Hoard Historical Museum

  Fort Atkinson, WI
  Het museum van de National Dairy Shrine bevindt zich in Fort Atkinson, Wisconsin. Het deelt een bezoekerscentrum met het Hoard Historical Museum, dat ooit het huis was van William D. Hoard. Deze unieke opzet stelt bezoekers in staat om zowel de geschiedenis van de zuivelindustrie als de lokale geschiedenis van Fort Atkinson op één locatie te verkennen.
 25. Little White Schoolhouse25

  Little White Schoolhouse

  Ripon, WI
 26. Polk County Historical Society & Museum26

  Polk County Historical Society & Museum

  Balsam Lake, WI
  Het Polk County Museum, voorheen bekend als het Polk County Courthouse, is een historische locatie gelegen in Balsam Lake, Wisconsin. Het werd erkend voor zijn historische betekenis en in 1982 toegevoegd aan het National Register of Historic Places. Dit museum is een getuigenis van de rijke geschiedenis van de regio en biedt een unieke blik op het verleden.
 27. Wisconsin Concrete Park27

  Wisconsin Concrete Park

  Phillips, WI
  Het Wisconsin Concrete Park is een uniek beeldenpark gelegen langs de Wisconsin Highway 13 in de stad Phillips, Wisconsin. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke ervaring voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in volkskunst en beeldhouwkunst. Het park is de thuisbasis van meer dan 200 sculpturen, allemaal gemaakt van beton en versierd met glazen flessen en andere gevonden voorwerpen.
 28. 28

  Uw–madison Geology Museum

  Madison, WI
  Het UW–Madison Geology Museum, gevestigd in Weeks Hall in het zuidwesten van de campus van de University of Wisconsin–Madison, is een toegewijde ruimte voor de verkenning en het begrip van geologie en paleontologie. Het museum biedt bezoekers een unieke kans om zich te verdiepen in de fascinerende wereld van aardwetenschappen, met een focus op de geologische en paleontologische aspecten.
 29. 29

  Lynden Sculpture Garden

  River Hills, WI
  De Lynden Sculpture Garden, voorheen bekend als de Bradley Sculpture Garden, is een uitgestrekt openlucht beeldenpark dat 40 acres beslaat. Het is gelegen op 2145 West Brown Deer Road in Milwaukee, Wisconsin. Deze uitgestrekte tuin herbergt een collectie van meer dan 50 monumentale sculpturen, waardoor het een unieke bestemming is voor liefhebbers van kunst en natuur.
 30. 30

  L.r. Ingersoll Physics Museum

  Madison, WI
  Het L.R. Ingersoll Physics Museum bevindt zich op de tweede verdieping van Chamberlin Hall, dat deel uitmaakt van de campus van de University of Wisconsin-Madison. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers die al de universiteitscampus verkennen of die specifiek geïnteresseerd zijn in natuurkunde en hands-on tentoonstellingen.
 31. 31

  Menominee Park Zoo

  Oshkosh, WI
  De Menominee Park Zoo, gelegen in Oshkosh, Wisconsin, is een kleine dierentuin van 8 hectare die gratis te bezoeken is. Het bevindt zich binnen Menominee Park en wordt beheerd door de Oshkosh Zoological Society. Dit maakt het een toegankelijke en betaalbare optie voor gezinnen en individuen die geïnteresseerd zijn in wilde dieren.
 32. 32

  Bruemmer Park Zoo

  Kewaunee, WI
 33. 33

  The Alexander House Museum

  Port Edwards, WI
  Het Alexander House, gelegen in Port Edwards, Wisconsin, fungeert zowel als kunstgalerie als lokaal geschiedenismuseum. Deze unieke instelling biedt bezoekers de kans om een verscheidenheid aan tentoonstellingen te verkennen, variërend van lokale geschiedenis tot de houtkap- en papierindustrieën die de regio hebben gevormd.
 34. 34

  Wausau Museum of Contemporary Art

  Wausau, WI
 35. 35

  Ingwal S. Horgen Farm Museum

  Wausau, WI
 36. 36

  Julaine Farrow Museum

  Oshkosh, WI
 37. 37

  Cedarburg Art Museum

  Cedarburg, WI
 38. 38

  Cedarburg History Museum

  Cedarburg, WI
 39. 39

  Iverson House Museum

  Ephraim, WI
 40. 40

  UWSP Museum of Natural History

  Stevens Point, WI
 41. 41

  Washburn County Historical Museum

  Shell Lake, WI
 42. 42

  The Tower Heritage Center

  West Bend, WI
 43. 43

  Marinette County Historical Society Logging Museum

  Marinette, WI
 44. 44

  National Dairy Shrine Museum

  Fort Atkinson, WI
 45. 45

  Bergstrom-Mahler Museum of Glass

  Neenah, WI
 46. 46

  Doty Cabin - City of Neenah

  Neenah, WI
 47. 47

  Minocqua Museum, Inc.

  Minocqua, WI
 48. 48

  Sun Prairie Historical Library & Museum

  Sun Prairie, WI
 49. 49

  Military Veterans Museum and Education Center

  Nekimi, WI
 50. 50

  Taylor County Historical Society & Museum

  Medford, WI
 51. 51

  Albion Academy Historical Museum

  Albion, WI
 52. 52

  Grandview

  Hollandale, WI
 53. 53

  Oconomowoc Historical Society & Museum

  Oconomowoc, WI
 54. 54

  Reedsville Fire Department

  Reedsville, WI
 55. 55

  Honey Acres Inc

  Ashippun, WI
 56. 56

  New London Public Museum

  New London, WI
 57. 57

  Fennimore Railroad Historical Society Museum

  Fennimore, WI

Alle musea in Wisconsin