Alle natuur- & natuurhistorische musea en attracties om te bezoeken in Wisconsin

Wisconsin (Verenigde Staten) heeft een aantal interessante plekken om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie. Hieronder zetten we alle 20 wetenschapsmusea in Wisconsin voor je op een rij.

Is de natuur en natuurhistorie iets dat je interesseert en ben je op zoek naar de beste natuurmusea om te bezoeken in Wisconsin? Dit zijn ze:

 1. Milwaukee County Zoo1

  Milwaukee County Zoo

  Milwaukee, WI
  De Milwaukee County Zoo is de thuisbasis van een breed scala aan dieren, met 2.275 individuen van 330 verschillende soorten vanaf januari 2011. Verspreid over 81 hectare, biedt de dierentuin voldoende ruimte voor deze dieren, waarbij hun welzijn wordt gewaarborgd en bezoekers tegelijkertijd een meeslepende en educatieve ervaring wordt geboden. De diversiteit aan soorten die in de dierentuin worden gehuisvest, maakt het een fascinerende bestemming voor natuurliefhebbers.
 2. Henry Vilas Zoo2

  Henry Vilas Zoo

  Madison, WI
  Henry Vilas Zoo, gelegen in Madison, Wisconsin, beslaat 28 hectare en is geaccrediteerd door de Association of Zoos and Aquariums (AZA). Deze accreditatie zorgt ervoor dat de dierentuin voldoet aan de hoogste normen van dierenverzorging en -welzijn, waardoor het een betrouwbare en veilige bestemming is voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in wilde dieren.
 3. Discovery World3

  Discovery World

  Milwaukee, WI
  Discovery World is een gerenommeerd wetenschaps- en technologiemuseum gelegen in Milwaukee, Wisconsin. Het museum werd opgericht door Robert Powrie Harland, Sr. en stond aanvankelijk bekend als het Science, Economics and Technology Center. Het biedt een breed scala aan tentoonstellingen en interactieve ervaringen die geschikt zijn voor alle leeftijden, waardoor het een geweldige bestemming is voor zowel gezinnen als individuen.
 4. Milwaukee Public Museum4

  Milwaukee Public Museum

  Milwaukee, WI
  Het Milwaukee Public Museum, ook bekend als MPM, is een museum gewijd aan natuurlijke en menselijke geschiedenis. Het is gunstig gelegen in het centrum van Milwaukee, Wisconsin, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen en locals. Het museum biedt een unieke mix van tentoonstellingen die ingaan op verschillende aspecten van natuurlijke en menselijke geschiedenis, en biedt een uitgebreide en boeiende ervaring voor alle bezoekers.
 5. Neville Public Museum5

  Neville Public Museum

  Green Bay, WI
  Het Neville Public Museum of Brown County is een erkende culturele instelling die geschiedenis, wetenschap en kunst promoot. Het is vernoemd naar Arthur C. Neville, die de 25e burgemeester van Green Bay was. Het museum is een getuigenis van Neville's bijdragen aan de stad en zijn passie voor culturele behoud.
 6. Villa Louis6

  Villa Louis

  Prairie du Chien, WI
  De Villa Louis is een National Historic Landmark gelegen op St. Feriole Island, in Prairie du Chien , zuidwesten van Wisconsin . De villa en het landgoed zijn een historisch museum dat wordt beheerd door de Wisconsin Historical Society . De site is gerestaureerd naar het uiterlijk aan het einde van
 7. International Crane Foundation7

  International Crane Foundation

  Fairfield, WI
  De International Crane Foundation (ICF) is een non-profit natuurbeschermingsorganisatie die werkt aan het behoud van kraanvogels en de ecosystemen, waterscheidingen en vliegroutes waarvan zij afhankelijk zijn. De International Crane Foundation, opgericht in 1973, heeft haar hoofdkantoor in Baraboo,
 8. Lincoln Park Zoo8

  Lincoln Park Zoo

  Manitowoc, WI
  Lincoln Park Zoo is een kleine gemeentelijke dierentuin gelegen in Manitowoc , Wisconsin . De dierentuin heeft iets minder dan 200 dieren, waaronder zwarte beer , zeearend , poema , lynx en anderen. Het is gelegen langs de Little Manitowoc River en biedt een dek voor het bekijken van eenden , ganzen
 9. Olbrich Botanical Gardens9

  Olbrich Botanical Gardens

  Madison, WI
 10. Ochsner Park Zoo10

  Ochsner Park Zoo

  Baraboo, WI
  Een kleine dierentuin met een aantal vriendelijke dieren die je gratis kunt bekijken. Leuk als je de kinderen een tijdje wilt vermaken.
 11. Racine Zoological Gardens11

  Racine Zoological Gardens

  Racine, WI
 12. Bay Beach Wildlife Sanctuary12

  Bay Beach Wildlife Sanctuary

  Green Bay, WI
 13. 13

  Uw–madison Geology Museum

  Madison, WI
  Het UW–Madison Geology Museum, gevestigd in Weeks Hall in het zuidwesten van de campus van de University of Wisconsin–Madison, is een toegewijde ruimte voor de verkenning en het begrip van geologie en paleontologie. Het museum biedt bezoekers een unieke kans om zich te verdiepen in de fascinerende wereld van aardwetenschappen, met een focus op de geologische en paleontologische aspecten.
 14. 14

  New Zoo & Adventure Park

  Suamico, WI
  De Northeastern Wisconsin Zoo, ook wel bekend als de NEW Zoo, is een populaire bestemming gelegen in Suamico, Wisconsin. De dierentuin beslaat 43 hectare en ligt ten noordwesten van het Brown County Reforestation Camp. Samen beslaan deze twee attracties een uitgestrekt gebied van 1.560 hectare en trekken ze jaarlijks meer dan een half miljoen bezoekers. De dierentuin herbergt een grote verscheidenheid aan dieren en biedt tal van tentoonstellingen en activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden.
 15. 15

  Menominee Park Zoo

  Oshkosh, WI
  De Menominee Park Zoo, gelegen in Oshkosh, Wisconsin, is een kleine dierentuin van 8 hectare die gratis te bezoeken is. Het bevindt zich binnen Menominee Park en wordt beheerd door de Oshkosh Zoological Society. Dit maakt het een toegankelijke en betaalbare optie voor gezinnen en individuen die geïnteresseerd zijn in wilde dieren.
 16. 16

  Bruemmer Park Zoo

  Kewaunee, WI
 17. 17

  Green Meadows Petting Farm

  Town of Brighton, WI
 18. 18

  UWSP Museum of Natural History

  Stevens Point, WI
 19. 19

  Wildwood Wildlife Park Zoo & Safari

  Minocqua, WI
 20. 20

  Friends of Irvine Park Zoo

  Chippewa Falls, WI

Alle musea in Wisconsin