Alle natuur- & natuurhistorische musea en attracties om te bezoeken in Birmingham

Birmingham (Engeland) heeft een aantal interessante plekken om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie. Hieronder zetten we alle 7 wetenschapsmusea in Birmingham voor je op een rij.

Is de natuur en natuurhistorie iets dat je interesseert en ben je op zoek naar de beste natuurmusea om te bezoeken in Birmingham? Dit zijn ze:

 1. SEA LIFE Birmingham1

  SEA LIFE Birmingham

  Birmingham
 2. Winterbourne House and Garden2

  Winterbourne House and Garden

  Birmingham
  Winterbourne House and Garden is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen.
 3. Birmingham Wildlife Conservation Park3

  Birmingham Wildlife Conservation Park

  Birmingham
  Birmingham Wildlife Conservation Park is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen.
 4. Birmingham Botanical Gardens and Glasshouses4

  Birmingham Botanical Gardens and Glasshouses

  Birmingham
  De Botanische Tuinen & Kassen van Birmingham (15 hectare), ontworpen door J.C. Loudon, een vooraanstaand tuinarchitect, tuinbouwjournalist en uitgever, werden in 1832 voor abonnees geopend.
 5. Castle Bromwich Hall Gardens5

  Castle Bromwich Hall Gardens

  Birmingham
  10 acres ommuurde tuin, gerestaureerd in zijn 17/18e eeuwse vorm en stijl. Een mix van formele parterres, doolhoven en borders met wilde, milieuvriendelijke gebieden. Een bezoek aan de 18e-eeuwse plattelandsbarok temidden van een 21e-eeuwse stad. Een RHS-partnertuin die voornamelijk door vrijwill
 6. Lapworth Museum of Geology6

  Lapworth Museum of Geology

  Birmingham
  Lapworth Museum of Geology is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Fotografie, Oudheidkunde, Archieven en Natuurwetenschappen.
 7. Thinktank Planetarium7

  Thinktank Planetarium

  Birmingham
  Het Thinktank Planetarium is het eerste speciaal gebouwde digitale planetarium van het VK. Het biedt een reeks voorstellingen over astronomie en ruimtevaart, waaronder rondleidingen door de nachtelijke hemel, avonturen rond het zonnestelsel en een reis naar de rand van het heelal.

Alle musea in Birmingham