Alle natuur- & natuurhistorische musea en attracties om te bezoeken in Bristol

Bristol (Engeland) heeft een aantal interessante plekken om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie. Hieronder zetten we alle 5 wetenschapsmusea in Bristol voor je op een rij.

Is de natuur en natuurhistorie iets dat je interesseert en ben je op zoek naar de beste natuurmusea om te bezoeken in Bristol? Dit zijn ze:

 1. At-Bristol1

  At-Bristol

  Bristol
  At-Bristol is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen en wetenschap en technologie.
 2. Bristol Museum and Art Gallery2

  Bristol Museum and Art Gallery

  Bristol
  Bristol Museum and Art Gallery is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, kostuum en textiel, munten en medailles, decoratieve en toegepaste kunst, luchtvaart, fotografie, wetenschap en technologie, natuurwetenschappen, oudheidkunde en god
 3. University of Bristol Botanic Garden3

  University of Bristol Botanic Garden

  Stoke Bishop
 4. CREATE4

  CREATE

  Bristol
  CREATE is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van rivieren en natuurwetenschappen.
 5. 5

  Geology Collection, University of Bristol

  Bristol
  Geology Collection, University of Bristol is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen.

Alle musea in Bristol