Alle natuur- & natuurhistorische musea en attracties om te bezoeken in Engeland

Engeland heeft een aantal interessante plekken om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie. Hieronder zetten we alle 200 wetenschapsmusea in Engeland voor je op een rij.

Is de natuur en natuurhistorie iets dat je interesseert en ben je op zoek naar de beste natuurmusea om te bezoeken in Engeland? Dit zijn ze:

 1. Chester Zoo1

  Chester Zoo

  Upton
  We zijn op een behoud missie in Chester Zoo. En educatie is van vitaal belang voor die missie. We willen dat iedereen meer weet over de ongelooflijke fauna van de aarde - en de gevaren waarmee ze geconfronteerd worden. Dat is de sleutel tot het inspireren van meer van ons om te zorgen voor de kostba
 2. Natural History Museum2

  Natural History Museum

  Londen
  Natural History Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, wetenschap en technologie, natuurwetenschappen, fotografie, persoonlijkheden en archieven.
 3. Blenheim Palace3

  Blenheim Palace

  Woodstock
  Blenheim Palace is een museum in Woodstock. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur en persoonlijkheden.
 4. Royal Botanic Gardens, Kew4

  Royal Botanic Gardens, Kew

  Richmond
  Royal Botanic Gardens, Kew is een museum in Richmond. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven en natuurwetenschappen.
 5. RHS Garden Bridgewater5

  RHS Garden Bridgewater

  Manchester
  RHS Garden Bridgewater is een belangrijke toevoeging aan de openbare displaytuinen van de Royal Horticultural Society. Het is gelegen in het charmante dorpje Worsley, in Salford, Greater Manchester, Engeland. Deze locatie biedt bezoekers de kans om de schoonheid van het Engelse platteland te verkennen terwijl ze genieten van de zorgvuldig ontworpen tuinruimtes.
 6. SEA LIFE Weymouth6

  SEA LIFE Weymouth

  Weymouth
 7. Colchester Zoo7

  Colchester Zoo

  Colchester
 8. The Lost Gardens of Heligan8

  The Lost Gardens of Heligan

  Pentewan
  The Lost Gardens of Heligan is een museum in Pentewan. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landbouw.
 9. SEA LIFE Brighton9

  SEA LIFE Brighton

  Brighton
  SEA LIFE Brighton, gelegen in de levendige stad Brighton, heeft de eer het oudste nog werkende aquarium ter wereld te zijn. Het opende voor het eerst zijn deuren voor het publiek als Brighton Aquarium in 1872, en sindsdien blijft het bezoekers boeien met zijn diverse zeeleven en historische charme.
 10. World Museum10

  World Museum

  Liverpool
  World Museum is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wereldculturen, decoratieve en toegepaste kunst, wetenschap en technologie, munten en medailles, persoonlijkheden, oudheidkunde, kostuum en textiel en archieven.
 11. SEA LIFE London11

  SEA LIFE London

  Londen
 12. RHS Garden Wisley12

  RHS Garden Wisley

  Wisley
  Wisley is het paradepaardje van de RHS en spreekt tot de verbeelding met rijk beplante borders, weelderige rozentuinen en de ultramoderne kas. Wisley werd in 1903 aan de vereniging geschonken en heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een tuin van wereldklasse. In de proefvelden worden uit d
 13. Leeds Castle13

  Leeds Castle

  Maidstone
  Leeds Castle is een museum in Maidstone. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis en Wapens en Oorlog.
 14. Fountains Abbey14

  Fountains Abbey

  Ripon
  Cisterciënzer abdij, Georgiaanse watertuin en middeleeuws hertenpark.
 15. National Memorial Arboretum15

  National Memorial Arboretum

  Alrewas
 16. Mary Arden's Farm16

  Mary Arden's Farm

  Wilmcote
  Mary Arden's Farm is een museum in Wilmcote. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, muziek, natuurwetenschappen en landvervoer.
 17. Wollaton Hall and Park17

  Wollaton Hall and Park

  Nottingham
  Wollaton Hall and Park is een museum in Nottingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Wetenschap en Technologie, Persoonlijkheden, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Sociale Geschiedenis, Schone Kunsten en Natuurwetenschappen.
 18. Kents Cavern Prehistoric Caves18

  Kents Cavern Prehistoric Caves

  Torquay
  Kents Cavern Prehistoric Caves is een museum in Torquay. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde.
 19. RHS Garden Harlow Carr19

  RHS Garden Harlow Carr

  Harrogate
  RHS Garden Harlow Carr is een museum in Harrogate. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Munten en Medailles, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Geneeskunde, Archieven, Sociale Geschiedenis en Natuurwetenschappen.
 20. Manchester Museum20

  Manchester Museum

  Manchester
  Manchester Museum is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, godsdienst, kostuum en textiel, munten en medailles, decoratieve en toegepaste kunst, geneeskunde, natuurwetenschappen, sociale geschiedenis, oudheidkunde, wereldculturen en wapens
 21. The White Cliffs of Dover21

  The White Cliffs of Dover

  Guston
  The White Cliffs of Dover is een museum in Guston. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van maritiem.
 22. SEA LIFE Scarborough22

  SEA LIFE Scarborough

  Scarborough
  SEA LIFE Scarborough is een zeeaquarium zijn ruim 2500 soorten zeedieren te zien verdeeld over meerder zones, zo is er het penguin eiland, de tropische oceaan tunnel, het regenoerwoud avontuur, zeeleeuwen centrum, otters en veel meer. Andere soorten die hier te zien zijn stokpaardjes en Octopussen.
 23. Westonbirt Arboretum23

  Westonbirt Arboretum

  Westonbirt
 24. Stourhead24

  Stourhead

  Warminster
  Stourhead is een museum in Warminster. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landbouw, natuurwetenschappen, architectuur en sociale geschiedenis.
 25. Arundel Castle and Gardens25

  Arundel Castle and Gardens

  Arundel
  Arundel Castle and Gardens is een museum in Arundel. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, architectuur, wapens en oorlog en schone kunsten.
 26. The Eden Project26

  The Eden Project

  Bodelva
  The Eden Project is een museum in Bodelva. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie en natuurwetenschappen.
 27. Dunster Castle and Gardens27

  Dunster Castle and Gardens

  Dunster
  Dunster Castle and Gardens is een museum in Dunster. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur.
 28. Dunham Massey28

  Dunham Massey

  Altrincham
  Dunham Massey is een museum in Altrincham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, design, godsdienst, sociale geschiedenis, architectuur, kostuum en textiel, persoonlijkheden, decoratieve en toegepaste kunst en schone kunsten.
 29. Anglesey Abbey, Gardens and Lode Mill29

  Anglesey Abbey, Gardens and Lode Mill

  Cambridge
  Anglesey Abbey, Gardens and Lode Mill is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en schone kunsten.
 30. Oxford University Museum of Natural History30

  Oxford University Museum of Natural History

  Oxford
  Oxford University Museum of Natural History is een museum in Oxford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen en Oudheidkunde.
 31. Sheffield Botanical Gardens31

  Sheffield Botanical Gardens

  Sheffield
  Sheffield Botanical Gardens is een museum in Sheffield. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen.
 32. SEA LIFE Birmingham32

  SEA LIFE Birmingham

  Birmingham
 33. Greenway33

  Greenway

  Kingswear
 34. At-Bristol34

  At-Bristol

  Bristol
  At-Bristol is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen en wetenschap en technologie.
 35. Calke Abbey35

  Calke Abbey

  Derby
  Calke Abbey is een museum in Derby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis en natuurwetenschappen.
 36. Lyme Park, House and Garden36

  Lyme Park, House and Garden

  Disley
  Lyme Park, House and Garden is een museum in Disley. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur en literatuur.
 37. Sewerby Hall and Gardens37

  Sewerby Hall and Gardens

  Sewerby
  Sewerby Hall and Gardens is een museum in Sewerby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, archieven, decoratieve en toegepaste kunst, landvervoer, wapens en oorlog, natuurwetenschappen, sociale geschiedenis, oudheidkunde, schone kunsten, maritiem en kostuum e
 38. The Deep38

  The Deep

  Kingston upon Hull
  The Deep is een museum in Kingston upon Hull. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen en maritiem.
 39. Croome39

  Croome

  Severn Stoke
 40. Kingston Lacy40

  Kingston Lacy

  Wimborne Minster
 41. Cambridge University Botanic Garden41

  Cambridge University Botanic Garden

  Cambridge
  Cambridge University Botanic Garden is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen.
 42. Sissinghurst Castle42

  Sissinghurst Castle

  Cranbrook
  Sissinghurst Castle is een museum in Cranbrook. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen en persoonlijkheden.
 43. Speke Hall, Garden and Estate43

  Speke Hall, Garden and Estate

  Liverpool
  Speke Hall, Garden and Estate is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur.
 44. Charlecote Park44

  Charlecote Park

  Charlecote
  Charlecote is al meer dan 700 jaar het thuis van de familie Lucy. Het zachte metselwerk en de grote schoorstenen van het huis lijken de essentie van Tudor-Engeland weer te geven. Er zijn sterke associaties met zowel koningin Elizabeth als Shakespeare, die het huis goed kenden. Het vroeg-Victoriaanse
 45. Barbara Hepworth Museum and Sculpture Garden - Tate45

  Barbara Hepworth Museum and Sculpture Garden - Tate

  Sint Ives
  Barbara Hepworth Museum and Sculpture Garden - Tate is een museum in Sint Ives. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten.
 46. Blickling Estate46

  Blickling Estate

  Blickling
  Blickling Estate is een museum in Blickling. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, archieven, kostuum en textiel en schone kunsten.
 47. Baddesley Clinton47

  Baddesley Clinton

  Knowle
  Deze waterburcht is al sinds de 15e eeuw een toevluchtsoord, waar vervolgde katholieken werden ondergebracht in de drie priesterholen. De familie Ferrers was 500 jaar lang de thuisbasis van dit huis. De vredige tuinen omvatten visvijvers, een romantisch meer en een ommuurde tuin vol kleuren voor elk
 48. Felbrigg Hall, Gardens and Estate48

  Felbrigg Hall, Gardens and Estate

  Felbrigg
  Felbrigg Hall, Gardens and Estate is een museum in Felbrigg. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 49. The Bishop's Palace49

  The Bishop's Palace

  Wells
  Dit prachtige middeleeuwse paleis is meer dan gewoon een historisch huis en tuin. Het was 800 jaar lang het thuis van de bisschoppen van Bath en Wells. Er zijn 14 hectare aan tuinen, waaronder de bronnen waaraan de stad haar naam ontleent. Bezoekers kunnen ook de privékapel van de bisschop, de ruï
 50. Coleton Fishacre50

  Coleton Fishacre

  Kingswear
  Reis terug in de tijd naar de Jazz Age in het vakantiehuis van de familie D'Oyly Carte. De tuin van 12 hectare heeft uitzichtpunten die een glimp van de zee laten zien, paden slingeren door open plekken langs rustige vijvers, in de vallei groeien tedere planten uit het Middellandse Zeegebied, Zuid-A
 51. Nostell Priory and Parkland51

  Nostell Priory and Parkland

  Nostell
  Nostell Priory and Parkland is een museum in Nostell. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, literatuur, decoratieve en toegepaste kunst, architectuur, schone kunsten, design en persoonlijkheden.
 52. Hughenden52

  Hughenden

  High Wycombe
  Hughenden is een museum in High Wycombe. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, persoonlijkheden, literatuur, sociale geschiedenis en schone kunsten.
 53. Mottisfont53

  Mottisfont

  Romsey
  Mottisfont is een museum in Romsey. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 54. Brodsworth Hall and Gardens54

  Brodsworth Hall and Gardens

  Brodsworth
  Ontdek het veranderende wel en wee van een rijke Victoriaanse familie in dit eens weelderige Yorkshire landhuis. Ontdek 150 jaar gedocumenteerd familieleven in Brodsworth Hall: van zijde en kroonluchters tot de soberheid van het leven tijdens de Tweede Wereldoorlog. Bezoekers kunnen ook een wandelin
 55. The Hunterian Museum55

  The Hunterian Museum

  Londen
  The Hunterian Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, sociale geschiedenis, schone kunsten, wetenschap en technologie, natuurwetenschappen en geneeskunde.
 56. Sizergh56

  Sizergh

  Kendal
  Sizergh is een museum in Kendal. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur.
 57. Marwell Wildlife57

  Marwell Wildlife

  Colden Common
  Marwell Wildlife is een liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor het behoud van de biodiversiteit en andere natuurlijke hulpbronnen. Het terrein van het 13e eeuwse Marwell Hall, dat gelegen is in een park van 140 hectare en vroeger het thuis was van de familie Seymour, waar Henry VIII naar verlu
 58. Stowe58

  Stowe

  Buckingham
  Stowe is een museum in Buckingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, architectuur, design en decoratieve en toegepaste kunst.
 59. Dyrham Park59

  Dyrham Park

  Bath
  Bezoekers kunnen 270 acres van het oude park verkennen. Binnen in het landhuis, dat werd gebouwd door de hardwerkende ambtenaar William Blathwayt, kunnen bezoekers interieurs ontdekken die in 300 jaar weinig zijn veranderd, evenals een rijke collectie met onder meer Nederlandse kunst en Delfts keram
 60. Bristol Museum and Art Gallery60

  Bristol Museum and Art Gallery

  Bristol
  Bristol Museum and Art Gallery is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, kostuum en textiel, munten en medailles, decoratieve en toegepaste kunst, luchtvaart, fotografie, wetenschap en technologie, natuurwetenschappen, oudheidkunde en god
 61. Tatton Park61

  Tatton Park

  Knutsford
 62. Wallington62

  Wallington

  Cambo
  Wallington is een museum in Cambo. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, natuurwetenschappen, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten en sociale geschiedenis.
 63. Upton House and Gardens63

  Upton House and Gardens

  Banbury
  Upton House and Gardens is een museum in Banbury. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van handel en commercie, architectuur en schone kunsten.
 64. Bosworth Battlefield Heritage Centre and Country Park64

  Bosworth Battlefield Heritage Centre and Country Park

  Sutton Cheney
  Bosworth Battlefield Heritage Centre and Country Park is een museum in Sutton Cheney. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, sociale geschiedenis en oudheidkunde.
 65. National Centre for Birds of Prey65

  National Centre for Birds of Prey

  Helmsley
 66. RHS Garden Hyde Hall66

  RHS Garden Hyde Hall

  Chelmsford
  Een bezoek aan het 360 hectare grote landgoed Hyde Hall is in elk seizoen onvergetelijk en stelt bezoekers in staat zich onder te dompelen in de natuur. Hyde Hall ligt in een gebied in Essex waar maar heel weinig regen valt, en deze factor, in combinatie met de bodemgesteldheid en het onbeschutte k
 67. Nymans67

  Nymans

  Handcross
  Nymans is een museum in Handcross. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen, decoratieve en toegepaste kunst en schone kunsten.
 68. Wimpole Estate68

  Wimpole Estate

  Royston
  Wimpole Estate is een museum in Royston. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, wetenschap en technologie, persoonlijkheden, sociale geschiedenis, architectuur, schone kunsten en landbouw.
 69. Walmer Castle and Gardens69

  Walmer Castle and Gardens

  Walmer
  Walmer Castle and Gardens is een museum in Walmer. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, decoratieve en toegepaste kunst en persoonlijkheden.
 70. Montacute House70

  Montacute House

  Montacute
  Montacute House is een museum in Montacute. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, kostuum en textiel en architectuur.
 71. Kedleston Hall71

  Kedleston Hall

  Quarndon
  Kedleston Hall is een museum in Quarndon. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, persoonlijkheden en decoratieve en toegepaste kunst.
 72. Hanbury Hall and Gardens72

  Hanbury Hall and Gardens

  Droitwich Spa
  Hanbury Hall and Gardens is een museum in Droitwich Spa. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en schone kunsten.
 73. Polesden Lacey73

  Polesden Lacey

  Great Bookham
  Polesden Lacey is een museum in Great Bookham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en schone kunsten.
 74. Clearwell Caves - Ancient Iron Mines74

  Clearwell Caves - Ancient Iron Mines

  Coleford
  De showgrotten maken deel uit van een uitgebreid natuurlijk grottensysteem, waar ijzererts werd gedolven om een van de meest complexe en oudste mijnen van Groot-Brittannië te vormen; ze dateren van meer dan 4.500 jaar geleden, toen mijnwerkers in de neolithische tijd naar okerpigmenten groeven. Neg
 75. RHS Garden Rosemoor75

  RHS Garden Rosemoor

  Great Torrington
  Als u op zoek bent naar inspiratie en een ontspannend dagje uit, kom dan naar RHS Garden Rosemoor en maak een wandeling door onze betoverende tuin van 65 hectare. Rosemoor is een tuin van bedwelmende schoonheid, zorgvuldig aangelegd en beplant, met behoud van de essentie van het landelijke North Dev
 76. Winterbourne House and Garden76

  Winterbourne House and Garden

  Birmingham
  Winterbourne House and Garden is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen.
 77. Preston Park Museum and Grounds77

  Preston Park Museum and Grounds

  Stockton-on-Tees
  Preston Hall, een voormalige herenresidentie in de Georgische tijd en het voormalige huis van industriemagnaat Robert Ropner, ligt aan de rivier de Tees en herbergt een gevarieerde collectie schatten van Teesside. Hier kunt u meer te weten komen over de mensen die er hebben gewoond, de gevarieerde m
 78. Wrest Park78

  Wrest Park

  Silsoe
  Wrest Park is een museum in Silsoe. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur en natuurwetenschappen.
 79. Natural History Museum at Tring79

  Natural History Museum at Tring

  Tring
  Natural History Museum at Tring is een museum in Tring. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen.
 80. Cockington Court80

  Cockington Court

  Torquay
  Het historische Cockington Court ligt op slechts 1,5 km van de kust van Torquay, in een landschapspark van 460 acres. Het is de thuisbasis van een groeiend aantal bekwame ambachtslieden - kijk hoe ze werken en geniet misschien van een beetje winkeltherapie in hun ateliers. Dankzij nieuwe financierin
 81. University of Oxford Botanic Garden81

  University of Oxford Botanic Garden

  Oxford
  University of Oxford Botanic Garden is een museum in Oxford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen.
 82. Lowther Castle & Gardens82

  Lowther Castle & Gardens

  Lowther
 83. Rufford Abbey and Country Park83

  Rufford Abbey and Country Park

  Ollerton
  Rufford Abbey and Country Park is een museum in Ollerton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Architectuur, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Godsdienst.
 84. Durlston Castle84

  Durlston Castle

  Swanage
 85. Packwood House85

  Packwood House

  Lapworth
  Packwood House is een museum in Lapworth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis en schone kunsten.
 86. A la Ronde86

  A la Ronde

  Exmouth
  A la Ronde is een museum in Exmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Natuurwetenschappen en Decoratieve en Toegepaste Kunst.
 87. Coughton Court87

  Coughton Court

  Alcester
  Coughton Court is een Tudorhuis gelegen in 25 hectare landschapstuinen in Alcester, Warwickshire. In de loop van zijn geschiedenis is het huis getuige geweest van enkele van de meest bepalende momenten in de Britse geschiedenis - van het hof van Henry VIII tot het buskruitcomplot van 1605. De tuinen
 88. Torre Abbey Historic House and Gardens88

  Torre Abbey Historic House and Gardens

  Torquay
  Torre Abbey Historic House and Gardens is een museum in Torquay. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, munten en medailles, wapens en oorlog, schone kunsten, sociale geschiedenis, archieven, decoratieve en toegepaste kunst, oudheidkunde, maritiem en godsdien
 89. Moseley Old Hall89

  Moseley Old Hall

  Wolverhampton
 90. Stockwood Discovery Centre90

  Stockwood Discovery Centre

  Luton
  Stockwood Discovery Centre is een museum in Luton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, oudheidkunde, landvervoer en natuurwetenschappen.
 91. Killerton91

  Killerton

  Exeter
  Killerton is een museum in Exeter. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, kostuum en textiel en natuurwetenschappen.
 92. Newby Hall and Gardens92

  Newby Hall and Gardens

  Skelton-on-Ure
 93. Hampton Court Castle93

  Hampton Court Castle

  Hope under Dinmore
 94. Cusworth Hall Museum and Park94

  Cusworth Hall Museum and Park

  Doncaster
  Cusworth Hall Museum and Park is een museum in Doncaster. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, wetenschap en technologie, muziek, archieven, sociale geschiedenis, geneeskunde, landvervoer en persoonlijkheden.
 95. Greys Court95

  Greys Court

  Rotherfield Greys
  Greys Court is een museum in Rotherfield Greys. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, architectuur, schone kunsten en oudheidkunde.
 96. Kensington Palace96

  Kensington Palace

  Londen
  Kensington Palace is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst en kostuum en textiel.
 97. Buckland Abbey, Garden and Estate97

  Buckland Abbey, Garden and Estate

  Yelverton
  Buckland Abbey, Garden and Estate is een museum in Yelverton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van godsdienst, architectuur, maritiem en persoonlijkheden.
 98. Doddington Hall and Gardens98

  Doddington Hall and Gardens

  Lincoln
  Doddington Hall and Gardens is een museum in Lincoln. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Podiumkunsten, Schone Kunsten, Architectuur, Muziek, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Kostuum en Textiel en Maritiem.
 99. Life Science Centre99

  Life Science Centre

  Newcastle upon Tyne
  Life Science Centre is een museum in Newcastle upon Tyne. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van geneeskunde, natuurwetenschappen en wetenschap en technologie.
 100. Petworth House and Park100

  Petworth House and Park

  Petworth
  Petworth House and Park is een museum in Petworth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 101. Foxton Locks101

  Foxton Locks

  Foxton
 102. Standen House and Garden102

  Standen House and Garden

  East Grinstead
  Standen House and Garden is een museum in East Grinstead. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, decoratieve en toegepaste kunst, kostuum en textiel en persoonlijkheden.
 103. Knightshayes Court103

  Knightshayes Court

  Tiverton
 104. Compton Verney Art Gallery & Park104

  Compton Verney Art Gallery & Park

  Warwick
  Compton Verney Art Gallery & Park is een museum in Warwick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, film en media, schone kunsten en design.
 105. Charmouth Heritage Coast Centre105

  Charmouth Heritage Coast Centre

  Charmouth
 106. Wentworth Castle Gardens106

  Wentworth Castle Gardens

  Barnsley
  De Wentworth Castle Gardens omvatten de 18e-eeuwse 'Union Jack' tuin, de gerestaureerde Victoriaanse serre, de 'oude' folly op de heuveltop Stainborough Castle en veel wilde dieren. Het huis van Wentworth Castle Gardens en de collectie zijn niet toegankelijk voor het publiek.
 107. Horniman Museum and Gardens107

  Horniman Museum and Gardens

  Londen
  Horniman Museum and Gardens is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, fotografie, natuurwetenschappen, archieven, muziek, munten en medailles, wereldculturen, decoratieve en toegepaste kunst, oudheidkunde, wetenschap en technologie, so
 108. Shugborough Estate108

  Shugborough Estate

  Stafford
  Sinds 1624 is het de thuishaven van de familie Anson; het werd ooit omschreven als een 'volmaakt paradijs'. De verhalen van Shugborough zijn verweven met de heldendaden en interesses van twee broers, Thomas en George Anson. U kunt het weidse parklandschap, de eeuwenoude bossen en het met monumenten
 109. Tudor House and Garden109

  Tudor House and Garden

  Southampton
  Tudor House and Garden is een museum in Southampton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde en Sociale Geschiedenis.
 110. Woburn Abbey and Gardens110

  Woburn Abbey and Gardens

  Woburn
  Woburn Abbey and Gardens is een museum in Woburn. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, design, kostuum en textiel, sociale geschiedenis, literatuur, munten en medailles, decoratieve en toegepaste kunst, fotografie, schone kunsten, landbouw, archieven en persoon
 111. Belsay Hall, Castle and Gardens111

  Belsay Hall, Castle and Gardens

  Ponteland
  Verken het middeleeuwse kasteel, een 19e-eeuws herenhuis in Griekse stijl en dertig hectare aan tuinen van de eerste categorie die de twee met elkaar verbinden. In de tuinen, die al 200 jaar onveranderd zijn, ontdekken bezoekers duizenden exotische soorten, beroemde rododendrons en de Quarry Garden,
 112. Overbecks Museum and Garden112

  Overbecks Museum and Garden

  Salcombe
 113. Basildon Park113

  Basildon Park

  Reading
  Basildon Park is een museum in Reading. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten, sociale geschiedenis en architectuur.
 114. Merchant Adventurers' Hall114

  Merchant Adventurers' Hall

  York
  Merchant Adventurers' Hall is een museum in York. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Handel en Commercie, Archieven, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Maritiem, Oudheidkunde, Sociale Geschiedenis en Architectuur.
 115. East Riddlesden Hall115

  East Riddlesden Hall

  Riddlesden
  East Riddlesden Hall is een museum in Riddlesden. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, munten en medailles en decoratieve en toegepaste kunst.
 116. Croft Castle and Parkland116

  Croft Castle and Parkland

  Yarpole
  Croft Castle, al bijna 1000 jaar het thuis van de familie Croft, een plek van macht, politiek en plezier, ligt verscholen op het vredige platteland van Herefordshire in het hart van een landgoed van 607 hectare met bossen, boerderijen en parken. Verken de kilometerslange bospaden en leer meer over d
 117. 117

  Clumber Park Discovery Centre

  Worksop
  Clumber Park Discovery Centre is een museum in Worksop. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, sociale geschiedenis en natuurwetenschappen.
 118. Kentwell Hall118

  Kentwell Hall

  Long Melford
  Kentwell Hall is een prachtig, uit rode baksteen opgetrokken Tudor Manor House in de buurt van het historische dorp Long Melford. Hoewel het geen statig huis is, blijft dit 'kleine grote huis' een bewoond en zeer geliefd familiehuis. Kentwell wordt omringd door houten bijgebouwen, rustige tuinen
 119. Exbury Gardens and Steam Railway119

  Exbury Gardens and Steam Railway

  Exbury
 120. Holker Hall and Gardens120

  Holker Hall and Gardens

  Cark
  Het landgoed heeft talrijke bedrijven, naast de openstelling van het Cavendish familiehuis, Holker Hall & Gardens, voor het publiek en het beheer van het Holker Festival. Op deze website vindt u informatie over onze andere bedrijven, waaronder de renbaan van Cartmel, Foods of Excellence, twee luxe
 121. Wakehurst121

  Wakehurst

  Ardingly
 122. 122

  SEA LIFE Manchester

  Manchester
 123. Hinton Ampner123

  Hinton Ampner

  New Alresford
  Hinton Ampner is een museum in New Alresford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten, landbouw en architectuur.
 124. Chelsea Physic Garden124

  Chelsea Physic Garden

  Londen
  Chelsea Physic Garden is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Geneeskunde en Landbouw.
 125. The Look Out Discovery Centre125

  The Look Out Discovery Centre

  Bracknell
  The Look Out Discovery Centre is een museum in Bracknell. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie en natuurwetenschappen.
 126. Yorkshire Museum and Gardens126

  Yorkshire Museum and Gardens

  York
  Yorkshire Museum and Gardens is een museum in York. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde, Godsdienst, Natuurwetenschappen en Munten en Medailles.
 127. Ness Botanic Gardens127

  Ness Botanic Gardens

  Little Neston
  Ness Botanic Gardens is een museum in Little Neston. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen.
 128. Allan Bank and Grasmere128

  Allan Bank and Grasmere

  Grasmere
 129. Levant Mine and Beam Engine129

  Levant Mine and Beam Engine

  Pendeen
  Levant Mine and Beam Engine is een museum in Pendeen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie.
 130. Penshurst Place and Gardens130

  Penshurst Place and Gardens

  Penshurst
 131. Birmingham Wildlife Conservation Park131

  Birmingham Wildlife Conservation Park

  Birmingham
  Birmingham Wildlife Conservation Park is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen.
 132. Winkworth Arboretum132

  Winkworth Arboretum

  Godalming
  Winkworth is het beroemdst om zijn herfstkleuren. Stoutmoedig gerangschikte massa's essen, lijsterbessen en esdoorns geven het dallandschap een rood- en goudkleurig tintje. Maar ook de Wintertuin, de magnolia's, kersen, azalea's, blauwklokjes en zomerbloeiende heesters zorgen het hele jaar door voor
 133. Winchester Science Centre and Planetarium133

  Winchester Science Centre and Planetarium

  Winchester
  Winchester Science Centre and Planetarium is een museum in Winchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie en natuurwetenschappen.
 134. Ilfracombe Museum134

  Ilfracombe Museum

  Ilfracombe
  Ilfracombe Museum is een museum in Ilfracombe. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Natuurwetenschappen, Wereldculturen, Kostuum en Textiel, Oudheidkunde, Archieven, Wapens en Oorlog, Maritiem en Sociale Geschiedenis.
 135. Powell-Cotton Museum, Quex House and Gardens135

  Powell-Cotton Museum, Quex House and Gardens

  Birchington-on-Sea
  Powell-Cotton Museum is een museum in Birchington-on-Sea. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, archieven, wapens en oorlog, natuurwetenschappen, decoratieve en toegepaste kunst, maritiem, schone kunsten, wereldculturen, fotografie, oudheidkunde, muziek, g
 136. Stewart's Burnby Hall Gardens and Museum136

  Stewart's Burnby Hall Gardens and Museum

  Pocklington
  Stewart's Burnby Hall Gardens and Museum is een museum in Pocklington. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis en Wereldculturen.
 137. Levens Hall and Topiary Garden137

  Levens Hall and Topiary Garden

  Kendal
  Levens Hall and Topiary Garden is een museum in Kendal. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Architectuur, Kostuum en Textiel en Decoratieve en Toegepaste Kunst.
 138. Grant Museum of Zoology138

  Grant Museum of Zoology

  Londen
  Het Grant Museum of Zoology is een van de oudste natuurhistorische verzamelingen in het Verenigd Koninkrijk (daterend uit 1828), en is het laatst overgebleven universitaire natuurhistorische museum in Londen. Het herbergt een gevarieerde natuurhistorische collectie van 68.000 zoölogische specimens d
 139. Dinosaur Isle139

  Dinosaur Isle

  Sandown
 140. Great Dixter140

  Great Dixter

  Northiam
  Great Dixter is een museum in Northiam. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landbouw.
 141. Snowshill Manor and Garden141

  Snowshill Manor and Garden

  Broadway
  Snowshill is geen gewoon landhuis, zoals Charles Paget Wade geen gewone Edwardiaanse heer was. De heer Wade belichaamde zijn familiemotto "Laat niets verloren gaan" en bracht zijn leven en geërfde rijkdom door met het verzamelen van een verzameling alledaagse en buitengewone voorwerpen. Hij kocht
 142. Souter Lighthouse and The Leas142

  Souter Lighthouse and The Leas

  Sunderland
  Souter Lighthouse and The Leas is een museum in Sunderland. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer, maritiem en decoratieve en toegepaste kunst.
 143. Lytes Cary Manor143

  Lytes Cary Manor

  Somerton
  Lytes Cary Manor is een intiem middeleeuws landhuis met een Arts and Crafts tuin waar bezoekers zich kunnen inleven. Oorspronkelijk was dit het familiehuis van Henry Lyte, waar hij het unieke Niewe Herball boek over kruidenremedies vertaalde. Lytes Cary werd vervolgens in de 20e eeuw gerestaureerd d
 144. Wordsworth House and Garden144

  Wordsworth House and Garden

  Cockermouth
  Levend Georgisch herenhuis waar William Wordsworth in 1770 werd geboren. Gekostumeerde bedienden zijn elke dag van dienst in de werkende Georgiaanse keuken.
 145. Gunby Hall and Gardens145

  Gunby Hall and Gardens

  Spilsby
  Gunby Hall and Gardens is een museum in Spilsby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, persoonlijkheden en schone kunsten.
 146. Cannon Hall Museum146

  Cannon Hall Museum

  Cawthorne
  Cannon Hall Museum is een museum in Cawthorne. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, decoratieve en toegepaste kunst, speelgoed en hobby's, sociale geschiedenis en schone kunsten.
 147. Goddards147

  Goddards

  York
  Ontdek het gekoesterde familiehuis van Noel Goddard Terry, eigenaar van het beroemde chocoladebedrijf Terry's of York. Het huis werd ontworpen door architect Walter Brierley in de Arts and Crafts stijl en wordt gecompleteerd door vier hectare aan tuinen, ontworpen door George Dillistone. In het huis
 148. Sunderland Museum and Winter Gardens148

  Sunderland Museum and Winter Gardens

  Sunderland
  Sunderland Museum and Winter Gardens is een museum in Sunderland. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wereldculturen, Natuurwetenschappen, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Landvervoer, Industrie, Schone Kunsten, Kostuum en Textiel, Munten en Medailles, Sociale Geschiedenis,
 149. Strawberry Hill149

  Strawberry Hill

  Twickenham
  Strawberry Hill is een museum in Twickenham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Literatuur, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Architectuur en Landbouw.
 150. Durham University Botanic Garden150

  Durham University Botanic Garden

  Durham
  Durham University Botanic Garden is een museum in Durham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen.
 151. Hall Place and Gardens151

  Hall Place and Gardens

  Dartford
  Hall Place and Gardens is een museum in Dartford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, oudheidkunde, decoratieve en toegepaste kunst, architectuur, munten en medailles, industrie, wetenschap en technologie, persoonlijkheden, schone kunsten, sociale geschi
 152. Lotherton Hall152

  Lotherton Hall

  Aberford
  Lotherton Hall is een museum in Aberford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Kostuum en Textiel.
 153. Barleylands Farm Park and Village153

  Barleylands Farm Park and Village

  Billericay
  Barleylands is een attractie voor het hele gezin. In het Farm Park vindt u de Discovery Barn. Hier vindt u oude machines en interactieve displays. Het museum vertelt het verhaal van het boerenleven en het plattelandsleven, zowel nu als in het verleden. In de boerderij kunt u de boerderijvrienden be
 154. Brockhampton Estate154

  Brockhampton Estate

  Bringsty
  Romantisch middeleeuws landhuis op de grens van Herefordshire en Worcestershire. 14e-eeuwse grote zaal met een lokaal vakwerkdak. Scheef poortgebouw en ruïne van een Normandische kapel. Kilometers park en bos om te verkennen, met een verscheidenheid aan wilde dieren, van relmuizen tot buizerds.
 155. University of Leicester Botanic Garden155

  University of Leicester Botanic Garden

  Oadby
  University of Leicester Botanic Garden is een museum in Oadby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen.
 156. Wheal Martyn Museum and Country Park156

  Wheal Martyn Museum and Country Park

  Sint Austell
  Wheal Martyn Museum and Country Park is een museum in Sint Austell. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, wetenschap en technologie, landvervoer, handel en commercie, natuurwetenschappen, archieven en industrie.
 157. Museums Sheffield: Weston Park157

  Museums Sheffield: Weston Park

  Sheffield
  Museums Sheffield: Weston Park is een museum in Sheffield. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen, sociale geschiedenis, munten en medailles en wereldculturen.
 158. Oakwell Hall Country Park158

  Oakwell Hall Country Park

  Birstall
  Oakwell Hall Country Park is een museum in Birstall. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Decoratieve en Toegepaste Kunst, Persoonlijkheden, Sociale Geschiedenis, Schone Kunsten, Kostuum en Textiel en Natuurwetenschappen.
 159. River & Rowing Museum159

  River & Rowing Museum

  Henley-on-Thames
  River & Rowing Museum is een museum in Henley-on-Thames. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, sociale geschiedenis, sport, kostuum en textiel, rivieren, oudheidkunde, natuurwetenschappen, archieven, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten en wete
 160. Bowood House and Gardens160

  Bowood House and Gardens

  Derry Hill
  Bowood House & Gardens, gelegen bij Calne in Wiltshire, is sinds 1754 het thuis van de familie Lansdowne en wordt beschouwd als een van de best bewaarde parken van 'Capability' Brown. Het wordt ook beschouwd als een van de vroegste voorbeelden van de volledig ontwikkelde stijl van de legendarische l
 161. Eastnor Castle161

  Eastnor Castle

  Ledbury
  Eastnor Castle, in het dramatische decor van de Malvern Hills en omgeven door een hertenpark, arboretum en meer, is de thuisbasis van de familie Hervey-Bathurst. Hoewel het kasteel in Normandische stijl is gebouwd, dateert het van 1820 toen het door graaf Somers werd gebouwd om zijn politieke belang
 162. Newark Park162

  Newark Park

  Ozleworth
  Newark Park is een museum in Ozleworth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur.
 163. Himley Hall and Park163

  Himley Hall and Park

  Himley
  Himley Hall, gelegen tussen Kingswinford en Wombourne, begon zijn leven in de 18e eeuw toen een middeleeuws landhuis van de graaf van Dudley werd afgebroken om plaats te maken voor een groot Palladiaans herenhuis. Het 180 hectare grote terrein werd ontworpen door Capability Brown en omvat een groot
 164. Coalbrookdale Museum of Iron164

  Coalbrookdale Museum of Iron

  Coalbrookdale
  Coalbrookdale Museum of Iron is een museum in Coalbrookdale. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, archieven, persoonlijkheden, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, munten en medailles, kostuum en textiel, oudheidkunde en landvervo
 165. 165

  Witley Court and Gardens

  Great Witley
 166. Beeston Castle and Woodland Park166

  Beeston Castle and Woodland Park

  Tarporley
  Uit opgravingen blijkt dat een nederzetting uit de Bronstijd en een heuvelfort uit de IJzertijd het terrein bewoonden lang voordat in 1225 met het kasteel van Beeston werd begonnen. Volgens de legende bewaakt Beeston nog steeds de verloren schat van koning Richard. Een tentoonstelling vertelt meer o
 167. Borde Hill Garden167

  Borde Hill Garden

  Haywards Heath
 168. Syon House and Park168

  Syon House and Park

  Brentford
  Syon Park is al meer dan vierhonderd jaar eigendom van de familie The Duke of Northumberland en wordt nog steeds door hen beheerd en verzorgd. Het is vol pracht en praal, met prachtige schilderijen en meubilair, met misschien wel het mooiste Robert Adam interieur in het land. Omgeven door zijn eige
 169. Peckover House and Garden169

  Peckover House and Garden

  Wisbech
  Peckover House and Garden is een museum in Wisbech. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en schone kunsten.
 170. 170

  Trelissick House

  Feock
 171. National Waterways Museum171

  National Waterways Museum

  Ellesmere Port
  National Waterways Museum is een museum in Ellesmere Port. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer, maritiem, wetenschap en technologie, archieven, rivieren en decoratieve en toegepaste kunst.
 172. The New Forest Centre172

  The New Forest Centre

  Lyndhurst
  Het New Forest Centre huisvest een museum over het New Forest, een galerie voor tijdelijke tentoonstellingen, een referentiebibliotheek en een winkel. Wij hebben een educatieve dienst voor plaatselijke scholen en een programma voor levenslang leren met tentoonstellingen en evenementen. Het New For
 173. Renishaw Hall & Gardens173

  Renishaw Hall & Gardens

  Renishaw
  Renishaw Hall & Gardens is een museum in Renishaw. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van muziek, literatuur, persoonlijkheden, industrie, podiumkunsten, fotografie, kostuum en textiel, schone kunsten, sociale geschiedenis en film en media.
 174. Uppark House and Garden174

  Uppark House and Garden

  South Harting
  Uppark House and Garden is een museum in South Harting. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten en kostuum en textiel.
 175. Garden Museum175

  Garden Museum

  Londen
  Garden Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, architectuur, speelgoed en hobby's, persoonlijkheden, archieven, natuurwetenschappen, landbouw, sociale geschiedenis, design en maritiem.
 176. Michelham Priory176

  Michelham Priory

  Hailsham
  Michelham Priory is een museum in Hailsham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, persoonlijkheden, godsdienst, sociale geschiedenis, schone kunsten, wetenschap en technologie, landbouw en muziek.
 177. Osterley Park and House177

  Osterley Park and House

  Isleworth
  Osterley Park and House is een museum in Isleworth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, sociale geschiedenis, schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 178. Norton Priory Museum and Gardens178

  Norton Priory Museum and Gardens

  Runcorn
  Norton Priory Museum and Gardens is een museum in Runcorn. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde, Sociale Geschiedenis, Schone Kunsten en Archieven.
 179. Erasmus Darwin House179

  Erasmus Darwin House

  Lichfield
  Erasmus Darwin House is een museum in Lichfield. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, natuurwetenschappen, persoonlijkheden en industrie.
 180. Sedgwick Museum of Earth Sciences180

  Sedgwick Museum of Earth Sciences

  Cambridge
  Sedgwick Museum of Earth Sciences is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen.
 181. Mottistone Manor Garden181

  Mottistone Manor Garden

  Mottistone
 182. The Ruskin Museum182

  The Ruskin Museum

  Coniston
  The Ruskin Museum is een museum in Coniston. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, landvervoer, munten en medailles, decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, maritiem, persoonlijkheden, archieven, natuurwetenschappen, oudheidkunde, schone kun
 183. Acorn Bank183

  Acorn Bank

  Penrith
 184. The Moors National Park Centre184

  The Moors National Park Centre

  Danby
  Voor een leuk gratis dagje uit gaat u naar The Moors Bank National Park Centre in Danby, het hart van de prachtige North York Moors. Ontdek de mensen, plaatsen en wilde dieren met de interactieve tentoonstellingen en neem een kijkje in de veelgeprezen Inspired by... galerie, met wisselende tentoonst
 185. Ipswich Museum185

  Ipswich Museum

  Ipswich
  Ipswich Museum is een museum in Ipswich. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van muziek, architectuur, industrie, kostuum en textiel, oudheidkunde, landvervoer, wapens en oorlog, sociale geschiedenis, wereldculturen, handel en commercie, natuurwetenschappen, decoratieve en toeg
 186. Knebworth House, Gardens and Park186

  Knebworth House, Gardens and Park

  Knebworth
 187. Antony187

  Antony

  Torpoint
  Antony is een museum in Torpoint. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, kostuum en textiel, schone kunsten, archieven en wapens en oorlog.
 188. Chiltern Open Air Museum188

  Chiltern Open Air Museum

  Chalfont Saint Giles
  Chiltern Open Air Museum is een museum in Chalfont Saint Giles. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer, sociale geschiedenis en decoratieve en toegepaste kunst.
 189. Booth Museum of Natural History189

  Booth Museum of Natural History

  Brighton
  Booth Museum of Natural History is een museum in Brighton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven en natuurwetenschappen.
 190. Chiswick House and Gardens190

  Chiswick House and Gardens

  Londen
  Chiswick House and Gardens is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, architectuur en decoratieve en toegepaste kunst.
 191. Newarke Houses Museum and Gardens191

  Newarke Houses Museum and Gardens

  Leicester
  Newarke Houses Museum and Gardens is een museum in Leicester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wereldculturen, sociale geschiedenis, wetenschap en technologie, wapens en oorlog, archieven, muziek, architectuur, persoonlijkheden, munten en medailles en speelgoed en hobby'
 192. London Zoo192

  London Zoo

  Londen
  Oorspronkelijk werd de Londense dierentuin gebouwd voor wetenschappelijke doeleinden en was daarmee 's werelds oudste wetenschappelijke dierentuin toen deze in 1828 werd geopend. In 1847 werd het een openbare dierentuin en nu wordt het beschouwd als een van de meest vooruitstrevende dierentuinen in
 193. Whipsnade Zoo193

  Whipsnade Zoo

  Whipsnade
 194. Hylands House and Estate194

  Hylands House and Estate

  Writtle
  Hylands Estate ligt in 574 acres parklandschap.
 195. Croxteth Hall and Country Park195

  Croxteth Hall and Country Park

  Liverpool
  Croxteth Hall and Country Park is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, landbouw, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten en kostuum en textiel.
 196. Birmingham Botanical Gardens and Glasshouses196

  Birmingham Botanical Gardens and Glasshouses

  Birmingham
  De Botanische Tuinen & Kassen van Birmingham (15 hectare), ontworpen door J.C. Loudon, een vooraanstaand tuinarchitect, tuinbouwjournalist en uitgever, werden in 1832 voor abonnees geopend.
 197. London Museum of Water and Steam197

  London Museum of Water and Steam

  Brentford
  London Museum of Water and Steam is een museum in Brentford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, landvervoer en industrie.
 198. Myddelton House Gardens198

  Myddelton House Gardens

  Enfield Town
  Myddelton House Gardens, aangelegd door E.A. Bowles (1865-1954), zijn opgeknapt en bieden een indrukwekkend scala aan flora, fauna en historische artefacten. Deze tuinen hebben een Green Flag Award.
 199. Killhope The North of England Lead Mining Museum199

  Killhope The North of England Lead Mining Museum

  Cowshill
  Killhope The North of England Lead Mining Museum is een museum in Cowshill. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Industrie, Sociale Geschiedenis, Natuurwetenschappen en Wetenschap en Technologie.
 200. Normanby Hall Country Park200

  Normanby Hall Country Park

  Scunthorpe
  Normanby Hall Country Park is een museum in Scunthorpe. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Kostuum en Textiel, Landvervoer, Architectuur, Industrie, Landbouw, Schone Kunsten, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Sociale Geschiedenis.

Alle musea in Engeland