Alle historische musea en attracties om te bezoeken in Pennsylvania

Pennsylvania (Verenigde Staten) is een goede plek om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in geschiedenis. We zetten hieronder alle 88 historische musea in Pennsylvania op een rij, om je te verliezen in het culturele erfgoed en de lokale geschiedenis van de plaats.

Ben je een echte geschiedenisliefhebber en ben je op zoek naar de beste historische musea om te bezoeken in Pennsylvania? Dit zijn ze:

 1. Betsy Ross House1

  Betsy Ross House

  Philadelphia, PA
  Het Betsy Ross House, een monument in Philadelphia, wordt verondersteld de plek te zijn waar Betsy Ross, een naaister en vlaggenmaakster, woonde toen ze naar verluidt de eerste Amerikaanse vlag naaide. Deze historische betekenis maakt het een punt van belang voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in de oorsprong van de Amerikaanse vlag.
 2. National Constitution Center2

  National Constitution Center

  Philadelphia, PA
  Het National Constitution Center, gelegen aan de Independence Mall in Philadelphia, Pennsylvania, is een non-profit instelling gewijd aan de studie van de Amerikaanse grondwet. Dit interactieve museum fungeert als een nationale stadshal, waar een verscheidenheid aan openbare discussies en grondwetgerelateerde evenementen worden gehouden. Het bevindt zich in wat vaak 'de meest historische vierkante mijl van Amerika' wordt genoemd vanwege de nabijheid van andere belangrijke locaties zoals Independence Hall en de Liberty Bell.
 3. Museum of the American Revolution3

  Museum of the American Revolution

  Philadelphia, PA
  Het Museum van de Amerikaanse Revolutie, gelegen in Philadelphia, is gewijd aan de Amerikaanse Revolutie. Deze periode van politieke veranderingen na 1763 in de dertien Britse koloniën van Noord-Amerika leidde tot de onafhankelijkheidsoorlog van de Verenigde Staten tegen Groot-Brittannië. Het museum biedt een uitgebreid overzicht van deze belangrijke periode in de Amerikaanse geschiedenis.
 4. United States Mint4

  United States Mint

  Philadelphia, PA
  De United States Mint is een bureau van het Ministerie van Financiën dat verantwoordelijk is voor de productie van munten voor de Verenigde Staten om handel te drijven, en voor de controle op het verkeer van ongemunt goud. Zij produceert geen papiergeld; die verantwoordelijkheid behoort toe aan het
 5. Elfreth's Alley Museum5

  Elfreth's Alley Museum

  Philadelphia, PA
  Elfreth's Alley, gelegen in de wijk Old City in Philadelphia, Pennsylvania, is een historische straat die dateert uit 1703. Dit maakt het een van de oudste continu bewoonde woonstraten in de Verenigde Staten. De straat is vernoemd naar Jeremiah Elfreth, een smid en huiseigenaar uit de 18e eeuw.
 6. Independence Visitor Center6

  Independence Visitor Center

  Philadelphia, PA
  Het Independence National Historical Park (NHP) is een belangrijke historische locatie in Philadelphia, Pennsylvania. Het wordt erkend als het meest bezochte historische district in de Verenigde Staten en trekt elk jaar een groot aantal toeristen. Het park bewaart en toont de rijke geschiedenis van de Amerikaanse Revolutie en de oprichting van de natie.
 7. Gettysburg National Military Park7

  Gettysburg National Military Park

  Gettysburg, PA
  Het Gettysburg National Military Park bevindt zich in de historische stad Gettysburg, Pennsylvania. Het wordt beheerd door de National Park Service, een federale instantie die zich inzet voor het behoud en openbaar gebruik van belangrijke natuurlijke, historische en recreatieve locaties. Het park is een belangrijke locatie van de Amerikaanse Burgeroorlog en behoudt het landschap van de Slag bij Gettysburg in 1863.
 8. Eastern State Penitentiary8

  Eastern State Penitentiary

  Philadelphia, PA
  Het Eastern State Penitentiary, gelegen in Philadelphia, Pennsylvania, is een voormalige gevangenis die van 1829 tot 1971 in bedrijf was. Sinds 1994 is het herbestemd als museum, waar bezoekers een uniek inzicht krijgen in de geschiedenis van het Amerikaanse strafrechtssysteem.
 9. Penn Museum9

  Penn Museum

  Philadelphia, PA
  Het University of Pennsylvania Museum of Archaeology and Anthropology, ook bekend als het Penn Museum, is een gerenommeerde instelling gelegen op de campus van de University of Pennsylvania in Philadelphia. Het museum is gewijd aan de studie van archeologie en antropologie, en biedt bezoekers een unieke kans om de rijke geschiedenis en diverse culturen van de wereld te verkennen. Het museum is gehuisvest in een gebouw in Beaux-Arts-stijl en ondergaat sinds 2006 uitgebreide renovaties onder leiding van de Britse architect David Chipperfield.
 10. Senator John Heinz History Center10

  Senator John Heinz History Center

  Pittsburgh, PA
  Het Senator John Heinz History Center, gelegen in de Strip District van Pittsburgh, is een partner van de Smithsonian Institution en is het grootste geschiedenismuseum in het Gemenebest van Pennsylvania. Het museum is vernoemd naar de Amerikaanse senator H. John Heinz III en is een belangrijke onderwijsinstelling die tot doel heeft een divers publiek te betrekken en te inspireren door de regionale geschiedenis te bewaren en de Amerikaanse ervaring te presenteren met een verbinding met West-Pennsylvania.
 11. Mütter Museum11

  Mütter Museum

  Philadelphia, PA
  Het Mütter Museum in Philadelphia is een unieke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in medische geschiedenis. Het museum is verbonden aan het College of Physicians of Philadelphia en beschikt over een collectie van meer dan 20.000 items. Deze variëren van anatomische en pathologische exemplaren tot medische instrumenten en illustraties, wat een uitgebreid overzicht biedt van de geschiedenis van de geneeskunde.
 12. The Frick Pittsburgh12

  The Frick Pittsburgh

  Pittsburgh, PA
  The Frick Pittsburgh is een verzameling van musea en historische gebouwen gelegen in Pittsburgh, Pennsylvania. Deze instellingen zijn gecentreerd rond de 19e-eeuwse residentie van de familie Frick, bekend als "Clayton". Dit complex biedt een uniek inzicht in het leven en de tijden van Henry Clay Frick, een bekende industrieel en kunstverzamelaar.
 13. 13

  Benjamin Franklin Museum

  Philadelphia, PA
  Zeer interactief museum dat garant staat voor een interessante en leerzame ervaring voor alle leeftijdsgroepen. Veel leuker dan in een school!
 14. Fort Pitt Museum14

  Fort Pitt Museum

  Pittsburgh, PA
  Het Fort Pitt Museum is een uniek binnen/buiten museum gelegen in het hart van downtown Pittsburgh, Pennsylvania. Beheerd door het Senator John Heinz History Center, bevindt het museum zich op het samenvloeiingspunt van de Monongahela en Allegheny rivieren, een significant geografisch en historisch punt. Het museum biedt een rijke verkenning van de geschiedenis van Fort Pitt en zijn rol in de Franse en Indiase Oorlog, de Amerikaanse Revolutie en de oprichting van Pittsburgh.
 15. Congress Hall15

  Congress Hall

  Philadelphia, PA
  Congress Hall is gunstig gelegen aan Chestnut Street, naast Independence Hall. Het maakt deel uit van het Independence National Historical Park, een site die verschillende historische bezienswaardigheden omvat. De locatie maakt het een toegankelijke bestemming voor toeristen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de rijke geschiedenis van Philadelphia en de Verenigde Staten.
 16. Philadelphia Mint16

  Philadelphia Mint

  Philadelphia, PA
  Op deze plaats wordt de eerste muntenpers tentoongesteld en kunt u ook de muntslag van bovenaf bekijken. Reserveren is niet nodig.
 17. Rosenbach Museum and Library17

  Rosenbach Museum and Library

  Philadelphia, PA
  Het Rosenbach Museum & Library, gevestigd in Philadelphia, is een unieke instelling die in 1954 werd opgericht. Het is gewijd aan de bewaring en tentoonstelling van manuscripten, zeldzame items en originele boekillustraties. De collectie van het museum omvat een breed scala aan materialen, van het Ulysses-manuscript van James Joyce tot de artistieke nalatenschap van Maurice Sendak.
 18. African American Museum In Philadelphia18

  African American Museum In Philadelphia

  Philadelphia, PA
  Het African American Museum in Philadelphia (AAMP) heeft een belangrijke plaats in de geschiedenis als het eerste museum dat door een gemeente is gefinancierd en gebouwd met het specifieke doel om het erfgoed van Afro-Amerikanen te bewaren, te interpreteren en tentoon te stellen. Dit unieke aspect van de oprichting van het museum onderscheidt het en voegt een laag van historisch belang toe aan zijn bestaan.
 19. Nationality Rooms19

  Nationality Rooms

  Pittsburgh, PA
  De Nationality Rooms zijn een unieke verzameling van 31 klaslokalen gelegen in de Cathedral of Learning van de University of Pittsburgh. Elke kamer is ontworpen en gedoneerd door een andere nationale of etnische groep die heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de stad Pittsburgh. Deze kamers dienen niet alleen als functionele klaslokalen, maar ook als een getuigenis van het diverse culturele erfgoed van de stad.
 20. Parkway Central Library20

  Parkway Central Library

  Philadelphia, PA
  De Parkway Central Library, ook bekend als de Free Library of Central Library, is het belangrijkste openbare bibliotheekgebouw en administratieve hoofdkantoor van het Free Library of Philadelphia-systeem. Het is de grootste bibliotheek in het systeem, met 54 vestigingen, en is de enige onderzoeksbibliotheek. De bibliotheek bevindt zich op Vine Street, tussen 19th en 20th Street, en opende in 1927. Vier verdiepingen en de begane grond zijn open voor het publiek.
 21. Railroad Museum of Pennsylvania21

  Railroad Museum of Pennsylvania

  Strasburg, PA
  Het Railroad Museum of Pennsylvania, dat zijn deuren opende in 1975, biedt bezoekers een uitgebreid overzicht van de geschiedenis van de spoorwegen in de Verenigde Staten. Dit museum is een geweldige plek voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het leren over de evolutie van het spoorvervoer en de impact ervan op de ontwikkeling van het land.
 22. Fragments of Franklin Court22

  Fragments of Franklin Court

  Philadelphia, PA
  Franklin Court is een complex van musea, structuren en historische locaties binnen het Independence National Historical Park in Philadelphia, Pennsylvania. Deze site is waar Benjamin Franklin, een Amerikaanse drukker, wetenschapper, diplomaat en staatsman, woonde van 1763 tot zijn dood in 1790. Het complex werd ontworpen door het bureau van Venturi en Rauch en opende in 1976 als onderdeel van de viering van het tweehonderdjarig bestaan van de Verenigde Staten.
 23. Mercer Museum23

  Mercer Museum

  Doylestown, PA
  Het Mercer Museum, gelegen in Doylestown, Pennsylvania, is een unieke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en cultuur. Het museum wordt beheerd door de Bucks County Historical Society en biedt een blik op het verleden, met een uitgebreide collectie pre-industriële handgereedschappen en andere artefacten. Het museum maakt deel uit van een National Historic Landmark District, wat de historische betekenis ervan verder benadrukt.
 24. National Museum of American Jewish History24

  National Museum of American Jewish History

  Philadelphia, PA
  Het Weitzman National Museum of American Jewish History, ook bekend als The Weitzman, is een aan het Smithsonian verbonden museum gelegen op 101 South Independence Mall East (S. 5th Street) op Market Street in Center City Philadelphia. Het museum werd opgericht in 1976 en is sindsdien een belangrijke culturele en historische site. Het biedt een uitgebreid inzicht in de Amerikaanse Joodse geschiedenis, waardoor het een bezoek waard is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in culturele en historische verkenningen.
 25. Faith and Liberty Discovery Center25

  Faith and Liberty Discovery Center

  Philadelphia, PA
  Het Faith and Liberty Discovery Center (FLDC) is een recent geopend museum gelegen aan de Independence Mall in Philadelphia. Het wordt beheerd door de American Bible Society. Het museum biedt een uniek perspectief op de invloed van de Bijbel op de individuen die de geschiedenis van Amerika hebben vormgegeven.
 26. Science History Institute26

  Science History Institute

  Philadelphia, PA
  Het Science History Institute, gevestigd in Philadelphia, Pennsylvania, is een Amerikaanse instelling die zich toelegt op het bevorderen van het begrip van de geschiedenis van de wetenschap. Het is een plek waar bezoekers de rijke geschiedenis van wetenschappelijke ontdekkingen en de impact ervan op ons leven kunnen verkennen. Het instituut herbergt een bibliotheek, een museum, archieven, een onderzoekscentrum en een conferentiecentrum, en biedt een uitgebreide ervaring voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de wetenschap.
 27. Lemon Hill Mansion27

  Lemon Hill Mansion

  Philadelphia, PA
  Lemon Hill is een herenhuis in federale stijl in Fairmount Park , Philadelphia , gebouwd van 1799 tot 1800 door de handelaar Henry Pratt uit Philadelphia . Het huis is genoemd naar de citrusvruchten die Pratt in het begin van de 19e eeuw op het landgoed kweekte.
 28. Thaddeus Kosciuszko National Memorial28

  Thaddeus Kosciuszko National Memorial

  Philadelphia, PA
  Het Thaddeus Kosciuszko National Memorial is een belangrijke historische locatie gelegen op 301 Pine Street in Philadelphia, Pennsylvania. Het is gewijd aan het behoud van het huis van Tadeusz (Thaddeus) Kościuszko, een Poolse patriot en held van de Amerikaanse Revolutie. Dit gedenkteken biedt een unieke kans om meer te leren over het leven en werk van deze opmerkelijke persoon, die een cruciale rol speelde in de strijd voor de Amerikaanse onafhankelijkheid.
 29. Fort Mifflin29

  Fort Mifflin

  Philadelphia, PA
  Fort Mifflin, oorspronkelijk bekend als Fort Island Battery en ook wel Mud Island Fort genoemd, is een historisch militair fort gelegen op Mud Island, ten zuiden van Philadelphia, Pennsylvania. Het is gunstig gelegen nabij de internationale luchthaven van Philadelphia, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen.
 30. St. Anthony's Chapel30

  St. Anthony's Chapel

  Pittsburgh, PA
  Saint Anthony Chapel is een katholieke kapel gelegen in Pittsburgh, Pennsylvania. Het valt onder het bisdom van Pittsburgh. De kapel werd gebouwd in 1880 en staat bekend om zijn uitgebreide collectie religieuze relikwieën.
 31. Uss Requin31

  Uss Requin

  Pittsburgh, PA
  Sinds 1990 is de USS Requin gestationeerd in het Carnegie Science Center in Pittsburgh, Pennsylvania, als museumschip. Bezoekers kunnen de onderzeeër verkennen en meer te weten komen over de geschiedenis ervan en de rol die het speelde in de Amerikaanse marine. Het biedt een unieke kans om de maritieme geschiedenis en technologie te verkennen.
 32. Soldiers and Sailors Memorial Hall32

  Soldiers and Sailors Memorial Hall

  Pittsburgh, PA
  De Soldiers and Sailors Memorial Hall en het Museum is een belangrijk monument in Pittsburgh, Pennsylvania, Verenigde Staten. Het staat geregistreerd in het National Register of Historic Places, wat getuigt van zijn historische en culturele waarde. Het museum is gewijd aan het eren van alle takken van militaire veteranen en dienstpersoneel, waardoor het een unieke bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in militaire geschiedenis.
 33. National Liberty Museum33

  National Liberty Museum

  Philadelphia, PA
  Het National Liberty Museum bevindt zich op 321 Chestnut Street in Philadelphia, Pennsylvania, USA. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en ligt in het hart van de stad, waardoor het een handige stop is voor toeristen die Philadelphia verkennen.
 34. America On Wheels Museum34

  America On Wheels Museum

  Allentown, PA
  America on Wheels is een transportmuseum gelegen in Allentown, Pennsylvania. Het is gewijd aan de geschiedenis en evolutie van transport over de weg, met een verscheidenheid aan voertuigen uit verschillende tijdperken. Het museum biedt een educatieve en boeiende ervaring voor bezoekers van alle leeftijden, waardoor het een waardevolle bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de automobiel.
 35. Fireman's Hall35

  Fireman's Hall

  Philadelphia, PA
  Een van de bekendste brandweermusea van het land toont vele collecties over de geschiedenis van de brandbestrijding in Philly.
 36. Mount Pleasant36

  Mount Pleasant

  Philadelphia, PA
  Mount Pleasant is een historisch landhuis gelegen in Philadelphia, Pennsylvania. Deze grandioze structuur werd rond 1761-62 gebouwd door John Macpherson en zijn vrouw Margaret. Het landhuis staat als een getuigenis van de architectonische vaardigheden van die tijd en biedt een blik op het leven van de voormalige bewoners.
 37. Landis Valley Museum37

  Landis Valley Museum

  Lancaster, PA
  Het Landis Valley Village & Farm Museum is een levend geschiedenismuseum gelegen op een terrein van 100 hectare dat ooit een landelijk kruispunt dorp was in Lancaster, Pennsylvania. Dit uitgestrekte museum biedt bezoekers een unieke kans om de rijke geschiedenis en cultuur van de regio te verkennen.
 38. James A. Michener Art Museum38

  James A. Michener Art Museum

  Doylestown, PA
  Het Michener Art Museum, gelegen in Doylestown, Bucks County, Pennsylvania, is een particuliere, non-profit instelling. Het werd opgericht in 1988 en vernoemd naar de Pulitzer Prize-winnende schrijver James A. Michener, die een inwoner was van Doylestown. Het museum is gewijd aan het behoud en de tentoonstelling van de beeldende kunsten van Bucks County, samen met collecties van Amerikaanse kunst uit de negentiende en twintigste eeuw.
 39. Ryerss Museum & Library39

  Ryerss Museum & Library

  Philadelphia, PA
  Het Ryerss Mansion, ook bekend als het Burholme Mansion, is een historisch Amerikaans landhuis gelegen in de wijk Fox Chase in Philadelphia, Pennsylvania. Dit landhuis biedt een blik op het verleden, met een showcase van de architectuurstijl van die tijd en de rijke geschiedenis die ermee verbonden is.
 40. American Swedish Historical Museum40

  American Swedish Historical Museum

  Philadelphia, PA
  Het American Swedish Historical Museum, gelegen in het Franklin Delano Roosevelt Park in South Philadelphia, heeft de eer het oudste Zweeds-Amerikaanse museum in de Verenigde Staten te zijn. Dit museum is een getuigenis van de rijke geschiedenis en culturele banden tussen Zweden en Amerika, en biedt bezoekers een unieke kans om deze relatie te verkennen door middel van verschillende tentoonstellingen en collecties.
 41. Lemon Hill Mansion41

  Lemon Hill Mansion

  Philadelphia, PA
  Lemon Hill is een herenhuis in federale stijl in Fairmount Park , Philadelphia , gebouwd van 1799 tot 1800 door de handelaar Henry Pratt uit Philadelphia . Het huis is genoemd naar de citrusvruchten die Pratt in het begin van de 19e eeuw op het landgoed kweekte.
 42. National Marian Anderson Museum42

  National Marian Anderson Museum

  Philadelphia, PA
  Het Marian Anderson House, gelegen in de wijk Southwest Center City in Philadelphia, Pennsylvania, is een historisch huis dat dateert uit ongeveer 1870. Het huis is ontworpen in de Italiaanse stijl, een populaire architectuurstijl tijdens het Victoriaanse tijdperk. Dit twee verdiepingen tellende, bakstenen rijtjeshuis is een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de stad en een getuigenis van het leven en de erfenis van Marian Anderson, de beroemde operazangeres en burgerrechtenactiviste.
 43. Johnson House Historic Site43

  Johnson House Historic Site

  Philadelphia, PA
  Het John Johnson House, gelegen in het Germantown-gedeelte van Philadelphia, is een nationaal historisch monument. Het heeft een aanzienlijke historische waarde vanwege zijn rol in de afschaffingsbeweging en de Underground Railroad. Deze site biedt een unieke kans om meer te leren over de geschiedenis van de abolitionistische beweging in de Verenigde Staten.
 44. Strawberry Mansion44

  Strawberry Mansion

  Philadelphia, PA
  Het Historische Strawberry Mansion, gelegen in East Fairmount Park, Philadelphia, Pennsylvania, is een zomerhuis gebouwd tussen 1783 en 1789. Het landhuis werd oorspronkelijk gebouwd door rechter William Lewis en werd oorspronkelijk Summerville genoemd.
 45. Woodford Mansion45

  Woodford Mansion

  Philadelphia, PA
  Woodford Mansion is een historische locatie gelegen aan Ford Road en Greenland Drive in Fairmount Park, Philadelphia, Pennsylvania. Dit herenhuis, gebouwd rond 1756, is het eerste van de grote koloniale Georgische herenhuizen van Philadelphia. Het staat als een getuigenis van de weelde van dergelijke huizen in die tijd. Vandaag de dag dient het als een historisch huis museum open voor het publiek.
 46. Powel House46

  Powel House

  Philadelphia, PA
  Het Powel House, gelegen op 244 South 3rd Street in de wijk Society Hill in Philadelphia, Pennsylvania, is een historisch huismuseum. Dit huis in Georgische stijl, gebouwd in 1765, is een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de stad en biedt een blik op het verleden. Bezoekers kunnen het huis en zijn weelderige interieurs verkennen, die rijkelijk opnieuw werden ingericht door de tweede eigenaar, Samuel Powel.
 47. Ormiston Mansion47

  Ormiston Mansion

  Philadelphia, PA
  Ormiston Mansion is een laat-Georgisch huis gelegen in het oosten van Fairmount Park, Philadelphia. Het gebouw van 2 en een half verdieping is gemaakt van rode baksteen, wat het een onderscheidend en historisch uiterlijk geeft. De locatie in het park biedt bezoekers de kans om zowel het landhuis als de omliggende groene ruimtes te verkennen.
 48. Laurel Hill Mansion48

  Laurel Hill Mansion

  Philadelphia, PA
  Het Randolph House, ook bekend als het Laurel Hill Mansion, is een historisch landhuis gelegen in East Fairmount Park, Philadelphia, Pennsylvania. Dit landhuis heeft een belangrijke plaats in de geschiedenis van Philadelphia en biedt een blik op het verleden. Bezoekers kunnen het landhuis en het terrein verkennen, de architectuur bewonderen en leren over de verschillende mensen die er in de loop der jaren hebben gewoond.
 49. Fonthill Museum49

  Fonthill Museum

  Doylestown, PA
  Fonthill Castle, genesteld in het hart van Doylestown, Pennsylvania, diende als de residentie van de gerenommeerde Amerikaanse archeoloog en tegelmaker, Henry Chapman Mercer. Deze historische site biedt een unieke blik op het leven en werk van Mercer, en biedt een verrijkende ervaring voor diegenen die geïnteresseerd zijn in archeologie, kunst en geschiedenis.
 50. Electric City Trolley Museum50

  Electric City Trolley Museum

  Scranton, PA
  Het Electric City Trolley Museum is een transportmuseum gelegen in het hart van het centrum van Scranton, Pennsylvania. Het ligt gunstig naast de Steamtown National Historic Site, waardoor het een ideale bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van transport en spoorwegen. Het museum biedt een unieke kans om de rijke geschiedenis van trams en interurbans in de regio te verkennen.
 51. State Museum of Pennsylvania51

  State Museum of Pennsylvania

  Harrisburg, PA
  Het Staatsmuseum van Pennsylvania, gelegen aan 300 North Street in het centrum van Harrisburg, is een belangrijke culturele instelling die wordt beheerd door de Commonwealth van Pennsylvania. De voornaamste rol van het museum is het behouden en interpreteren van de geschiedenis en cultuur van de regio, waardoor het een waardevolle bron is voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in het rijke erfgoed van Pennsylvania.
 52. 52

  Mummers Museum

  Philadelphia, PA
 53. Seminary Ridge Museum53

  Seminary Ridge Museum

  Gettysburg, PA
  Schmucker Hall, gelegen in Adams County, Pennsylvania, is een belangrijke locatie uit de tijd van de Amerikaanse Burgeroorlog. Het werd oorspronkelijk gebouwd als het theologisch seminariegebouw van Gettysburg en staat op de Nationale Register van Historische Plaatsen. Dit historische gebouw heeft in de loop der jaren verschillende doeleinden gediend, waaronder als ziekenhuis tijdens de Slag bij Gettysburg in 1863.
 54. Hill-physick House54

  Hill-physick House

  Philadelphia, PA
  Het Hill-Physick-Keith House, ook bekend als het Hill-Keith-Physick House, het Hill-Physick House, of simpelweg het Physick House, is een historisch huis museum. Het is gelegen op 321 S. 4th Street in de wijk Society Hill in Philadelphia, Pennsylvania, USA. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en is een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de stad.
 55. Merchants' Exchange Building55

  Merchants' Exchange Building

  Philadelphia, PA
 56. Cedar Grove56

  Cedar Grove

  Philadelphia, PA
  Cedar Grove Mansion, genesteld in het westen van Fairmount Park, diende als zomerresidentie voor vijf generaties van Philadelphia-families. Deze historische residentie biedt een blik in het verleden en toont de levensstijl van de families die er ooit woonden.
 57. The Library Company57

  The Library Company

  Philadelphia, PA
  Onder de meest opmerkelijke items in de collectie van het museum bevinden zich het Mayflower Compact, een belangrijke verzameling pamfletten uit de 17e eeuw en de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog, diverse kaarten, en complete reeksen werken uit de 18e en 19e eeuw. Deze artefacten bieden een uniek inzicht in de historische en culturele ontwikkeling van de Verenigde Staten.
 58. New Hall Military Museum58

  New Hall Military Museum

  Philadelphia, PA
 59. American Philosophical Society Museum59

  American Philosophical Society Museum

  Philadelphia, PA
 60. Wyck Historic House And Garden60

  Wyck Historic House And Garden

  Philadelphia, PA
 61. Moravian Museum61

  Moravian Museum

  Bethlehem, PA
  Het Moravische Museum van Bethlehem, ook bekend als het 1741 Gemeinhaus en de Lewis David de Schweinitz Residence, is een historisch huis museum gelegen op 66 West Church Street in Bethlehem, Pennsylvania. Dit museum is belangrijk vanwege zijn historische waarde en zijn associatie met de botanicus en mycoloog Lewis David de Schweinitz. Het is het oudste overgebleven gebouw in Bethlehem en het grootste overgebleven blokhuis in continu gebruik in de VS.
 62. Goundie House62

  Goundie House

  Bethlehem, PA
  Het Goundie House is een belangrijk historisch monument gelegen in Bethlehem, Pennsylvania. Het werd gebouwd in 1810 voor John Sebastian Goundie, een brouwer voor de Moravische stad. Het huis staat als een getuigenis van de rijke geschiedenis van het gebied en het leven van Goundie, die een prominent figuur was in de gemeenschap.
 63. National Museum of Industrial History63

  National Museum of Industrial History

  Bethlehem, PA
 64. 1752 Apothecary64

  1752 Apothecary

  Bethlehem, PA
 65. Stephen Foster Memorial Museum65

  Stephen Foster Memorial Museum

  Pittsburgh, PA
  Het Stephen Collins Foster Memorial, gelegen aan de Universiteit van Pittsburgh in Pittsburgh, Pennsylvania, fungeert zowel als een podiumkunstencentrum als een museum. Het herbergt de Stephen Foster Archives, een collectie gewijd aan het leven en werk van de gerenommeerde Amerikaanse songwriter, Stephen Foster.
 66. Historic Rock Ford Plantation66

  Historic Rock Ford Plantation

  Lancaster, PA
  Historic Rock Ford, ook bekend als het General Edward Hand House, is een belangrijke historische locatie in het zuidoosten van Lancaster, Pennsylvania. Het huis is omgeven door het schilderachtige Lancaster County Central Park, dat een pittoreske omgeving biedt voor bezoekers. Het eigendom is privé-eigendom en wordt beheerd door de Rock Ford Foundation, een non-profitorganisatie die zich inzet voor het behoud en het delen van de geschiedenis van deze belangrijke locatie.
 67. Lackawanna Historical Society67

  Lackawanna Historical Society

  Scranton, PA
  De Carbondale Historical Society, gevestigd in Carbondale, Pennsylvania, beheert een lokaal historisch museum op de derde verdieping van het stadhuis en gerechtsgebouw van Carbondale. Dit museum is een getuigenis van de rijke geschiedenis en het erfgoed van de stad, en biedt bezoekers een unieke kans om in het verleden te duiken en te leren over de evolutie van de stad door de jaren heen.
 68. Grand Army of the Republic Museum68

  Grand Army of the Republic Museum

  Scranton, PA
 69. Lehigh Valley Heritage Museum69

  Lehigh Valley Heritage Museum

  Allentown, PA
  De Lehigh County Historical Society, opgericht in 1904, is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het verzamelen, bewaren en tentoonstellen van de geschiedenis van Lehigh County en de regio Lehigh Valley in het oosten van Pennsylvania. Deze toewijding aan historisch behoud biedt een rijk en gedetailleerd inzicht in het verleden van de regio, waardoor het een waardevolle bron is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het begrijpen van de geschiedenis van het gebied.
 70. Museum of Indian Culture70

  Museum of Indian Culture

  Allentown, PA
  Het Museum of Indian Culture, gelegen in Allentown, Pennsylvania, is een non-profit organisatie en educatief centrum. Opgericht in 1980, is het museum gewijd aan de presentatie, behoud en voortzetting van de geschiedenis van de Lenape en andere Noordoostelijke Boslandse Indiaanse culturen. Het is gelegen in de Lehigh Parkway op 2825 Fish Hatchery Road.
 71. The Liberty Bell Museum71

  The Liberty Bell Museum

  Allentown, PA
  Het Liberty Bell Museum, ook bekend als het Liberty Bell Shrine Museum, is een non-profit organisatie gevestigd in Zion's United Church of Christ in Allentown, Pennsylvania. Dit museum bevindt zich in de kerk waar de Liberty Bell, een wereldwijd erkend symbool van Amerika's onafhankelijkheid, verborgen werd voor het Britse leger tijdens de Amerikaanse Revolutionaire Oorlog.
 72. B. Free Franklin Post Office72

  B. Free Franklin Post Office

  Philadelphia, PA
 73. 73

  Franklin Court Printing Office

  Philadelphia, PA
 74. 74

  Lincoln Train Museum

  Gettysburg, PA
 75. 75

  Jennie Wade House

  Gettysburg, PA
 76. 76

  Wills House Museum

  Gettysburg, PA
 77. 77

  The Mario Lanza Institute and Museum

  Philadelphia, PA
 78. 78

  New Africa Center

  Philadelphia, PA
 79. 79

  Kemerer Museum of Decorative Arts

  Bethlehem, PA
 80. 80

  Car & Carraige Museum

  Pittsburgh, PA
 81. 81

  Bucks County Civil War Museum

  Doylestown, PA
 82. 82

  Aldie Mansion

  Doylestown, PA
 83. 83

  Lancaster Historical Society and James Buchanan's Wheatland

  Lancaster, PA
 84. 84

  Matson Museum of Anthropology

  State College, PA
 85. 85

  Mascaro-Steiniger Turfgrass Museum

  State College, PA
 86. 86

  Historic Harrisburg Association

  Harrisburg, PA
 87. 87

  International Academy of Jazz Hall of Fame

  Pittsburgh, PA
 88. 88

  James-Lorah Memorial Home

  Doylestown, PA

Alle musea in Pennsylvania