Alle natuur- & natuurhistorische musea en attracties om te bezoeken in Pennsylvania

Pennsylvania (Verenigde Staten) heeft een aantal interessante plekken om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie. Hieronder zetten we alle 23 wetenschapsmusea in Pennsylvania voor je op een rij.

Is de natuur en natuurhistorie iets dat je interesseert en ben je op zoek naar de beste natuurmusea om te bezoeken in Pennsylvania? Dit zijn ze:

 1. Pittsburgh Botanic Garden1

  Pittsburgh Botanic Garden

  North Fayette Township, PA
  Na voltooiing zal de Pittsburgh Botanic Garden 186 hectare beslaan en een verscheidenheid aan attracties bieden. Deze omvatten 18 verschillende thematuinen, 5 bossen die verschillende biomen vertegenwoordigen, een bezoekerscentrum, een openluchtamfitheater voor voorstellingen, een tuin gewijd aan huwelijksvieringen en een botanisch onderzoekscentrum. Deze diversiteit aan kenmerken belooft een rijke en gevarieerde ervaring voor bezoekers.
 2. Philadelphia Zoo2

  Philadelphia Zoo

  Philadelphia, PA
  De Philadelphia Zoo, gelegen in de stad Philadelphia, Pennsylvania, aan de westelijke oever van de Schuylkill-rivier, heeft de eer het eerste dierentuin in de Verenigde Staten te zijn. Deze historische betekenis draagt bij aan de charme en aantrekkingskracht van de dierentuin, waardoor het een opmerkelijke bestemming is voor toeristen die de stad bezoeken.
 3. Carnegie Museum of Natural History3

  Carnegie Museum of Natural History

  Pittsburgh, PA
  Het Carnegie Museum of Natural History herbergt ongeveer 22 miljoen exemplaren, waardoor het een van 's werelds toonaangevende instellingen is voor paleontologische collecties. De tentoonstellingen van het museum zijn georganiseerd in 20 verschillende galerijen, elk met een uniek perspectief op de natuurlijke wereld.
 4. Independence Seaport Museum4

  Independence Seaport Museum

  Philadelphia, PA
  Het Independence Seaport Museum, voorheen bekend als het Philadelphia Maritime Museum, is een museum gewijd aan de maritieme geschiedenis van Philadelphia, Pennsylvania, en de Delaware Valley. Het bevindt zich op het complex van Penn's Landing langs de Delaware River. Het museum werd opgericht in 1961 door J. Welles Henderson en herbergt verschillende schepen, waaronder twee National Historic Landmarks.
 5. Pittsburgh Zoo & Ppg Aquarium5

  Pittsburgh Zoo & Ppg Aquarium

  Pittsburgh, PA
  De Pittsburgh Zoo & Aquarium is verdeeld in verschillende secties, elk met verschillende soorten dieren. De sectie African Savanna toont dieren uit Afrika, voornamelijk grote katten. De sectie Forest Passage is de thuisbasis van dieren uit Azië. De secties The Islands en Water's Edge tonen dieren uit kust- en arctische regio's. Deze indeling stelt bezoekers in staat om een verscheidenheid aan dieren uit verschillende delen van de wereld te ervaren.
 6. Academy of Natural Sciences of Drexel University6

  Academy of Natural Sciences of Drexel University

  Philadelphia, PA
  Gelegen aan de Benjamin Franklin Parkway nabij Logan Circle, opende de Academy of Natural Sciences van Drexel University haar deuren voor het publiek in 1828. Het heeft een geschiedenis van het in dienst nemen van grote Amerikaanse wetenschappers van die tijd, vaak op vrijwillige basis. Enkele van deze zijn Thomas Say en Thomas Nuttall. Bezoekers kunnen de rijke geschiedenis van de instelling en haar bijdragen aan het veld van natuurwetenschappen verkennen.
 7. Philadelphia's Magic Gardens7

  Philadelphia's Magic Gardens

  Philadelphia, PA
  Philadelphia's Magic Gardens is een unieke non-profitorganisatie, volkskunstomgeving en galerieruimte gelegen aan South Street in Philadelphia, Pennsylvania. Deze onderscheidende ruimte biedt een mix van kunst, geschiedenis en gemeenschap, en biedt een unieke culturele ervaring voor bezoekers.
 8. Bartram's Garden8

  Bartram's Garden

  Philadelphia, PA
  Bartram’s Garden in Philadelphia heeft de onderscheiding van de oudste bestaande botanische tuin in Noord-Amerika. Het werd opgericht in 1728 door John Bartram, een Quaker, botanicus en mede-oprichter van de American Philosophical Society. Deze historische betekenis voegt een unieke charme toe aan de tuin, waardoor het een fascinerende bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in botanie en geschiedenis.
 9. Phipps Conservatory and Botanical Gardens9

  Phipps Conservatory and Botanical Gardens

  Pittsburgh, PA
  Het Phipps Conservatory and Botanical Gardens is een botanische tuin gelegen in Schenley Park, Pittsburgh, Pennsylvania. Het is een complex van gebouwen en tuinen dat zich bevindt in de buurt van de Carnegie Museums in Oakland. Deze locatie biedt een verscheidenheid aan ervaringen voor bezoekers, van het verkennen van de diverse plantensoorten tot het bewonderen van de architectonische schoonheid van de conservatoriumgebouwen.
 10. State Museum of Pennsylvania10

  State Museum of Pennsylvania

  Harrisburg, PA
  Het Staatsmuseum van Pennsylvania, gelegen aan 300 North Street in het centrum van Harrisburg, is een belangrijke culturele instelling die wordt beheerd door de Commonwealth van Pennsylvania. De voornaamste rol van het museum is het behouden en interpreteren van de geschiedenis en cultuur van de regio, waardoor het een waardevolle bron is voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in het rijke erfgoed van Pennsylvania.
 11. Zooamerica11

  Zooamerica

  Hershey, PA
  Vandaag de dag beslaat ZooAmerica 11 hectare en huisvest het meer dan 75 soorten en 200 individuele dieren. De dierentuin is de thuisbasis van een diverse reeks dieren, waaronder enkele die zeldzaam en bedreigd zijn. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om een breed scala aan dieren te zien en te leren kennen, waarvan velen ze elders misschien niet tegenkomen.
 12. The Fairmount Water Works Interpretive Center12

  The Fairmount Water Works Interpretive Center

  Philadelphia, PA
  De Fairmount Water Works in Philadelphia, Pennsylvania, is een historische locatie die ooit het tweede gemeentelijke waterwerk van de stad was. Het werd ontworpen in 1812 door Frederick Graff en gebouwd over een periode van 60 jaar van 1812 tot 1872. Het waterwerk was operationeel tot 1909 en tijdens zijn tijd werd het zeer geprezen om zijn ontwerp en werd het een populaire toeristische attractie.
 13. John Heinz National Wildlife Refuge at Tinicum13

  John Heinz National Wildlife Refuge at Tinicum

  Philadelphia, PA
 14. Wyck Historic House And Garden14

  Wyck Historic House And Garden

  Philadelphia, PA
 15. Elmwood Park Zoo15

  Elmwood Park Zoo

  Norristown, PA
  Elmwood Park Zoo is de thuisbasis van een breed scala aan dieren, waaronder amfibieën, vogels, vissen, zoogdieren en reptielen. Sommige van deze dieren worden tentoongesteld, terwijl anderen worden gebruikt voor educatieve outreach-programma's. De collectie van de dierentuin omvat rode panda's, bizons, zebra's, giraffen, jaguars, otters en een Amerikaanse alligator genaamd Penny, onder anderen. De dierentuin heeft ook een Noord-Amerikaanse zeearend genaamd Noah, die dient als ambassadeur voor outreach-programma's voor natuurbehoud.
 16. Everhart Museum16

  Everhart Museum

  Scranton, PA
  Het Everhart Museum of Natural History, Science & Art is een non-profit instelling gelegen in Nay Aug Park, Scranton, Pennsylvania. Dit museum is een unieke mix van natuurgeschiedenis en kunst, met een divers aanbod aan tentoonstellingen voor bezoekers om te verkennen. Of je nu geïnteresseerd bent in ornithologie, beeldende kunst, etnologie of fossielen, het Everhart Museum heeft iets om je nieuwsgierigheid te prikkelen.
 17. The Frost Entomological Museum17

  The Frost Entomological Museum

  State College, PA
  Het Frost Entomological Museum herbergt een indrukwekkende collectie van ongeveer 1,3 miljoen geleedpotige exemplaren. Daarnaast biedt het museum ook een openbare tentoonstellings- en educatieve ruimte. Dit stelt bezoekers in staat om niet alleen de uitgebreide collectie te bekijken, maar ook meer te leren over de exemplaren en hun betekenis.
 18. Bowman's Hill Wildflower Preserve18

  Bowman's Hill Wildflower Preserve

  Upper Makefield Township, PA
  Bowman's Hill Wildflower Preserve is een natuurreservaat, botanische tuin en erkend museum verspreid over 134 hectare. Het bevindt zich op 1635 River Road, New Hope, Pennsylvania. Deze locatie biedt een unieke mix van natuurlijke schoonheid en historische betekenis, waardoor het een waardevolle bestemming is voor toeristen.
 19. 19

  Lake Tobias Wildlife Park

  Halifax, PA
 20. 20

  North Museum of Nature and Science

  Lancaster, PA
 21. 21

  Ems Museum and Art Gallery

  State College, PA
 22. 22

  Mascaro-Steiniger Turfgrass Museum

  State College, PA
 23. 23

  Pocono Snake & Animal Farm

  East Stroudsburg, PA

Alle musea in Pennsylvania