Alle historische musea en attracties om te bezoeken in Bath

Bath (Engeland) is een goede plek om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in geschiedenis. We zetten hieronder alle 6 historische musea in Bath op een rij, om je te verliezen in het culturele erfgoed en de lokale geschiedenis van de plaats.

Ben je een echte geschiedenisliefhebber en ben je op zoek naar de beste historische musea om te bezoeken in Bath? Dit zijn ze:

 1. Online korting!Bath Abbey1

  Bath Abbey

  Bath
  Bath Abbey is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, oudheidkunde, archieven, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten en godsdienst.
 2. The Roman Baths2

  The Roman Baths

  Bath
  The Roman Baths is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, archieven en munten en medailles.
 3. No 1 Royal Crescent3

  No 1 Royal Crescent

  Bath
  No 1 Royal Crescent is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst en kostuum en textiel.
 4. Sally Lunn's Historic Eating House and Museum4

  Sally Lunn's Historic Eating House and Museum

  Bath
 5. Online korting!Jane Austen Centre5

  Jane Austen Centre

  Bath
 6. Museum of Bath at Work6

  Museum of Bath at Work

  Bath
  Museum of Bath at Work is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, sociale geschiedenis, handel en commercie, wetenschap en technologie, archieven, landvervoer en industrie.

Alle musea in Bath