Alle kunstmusea en attracties om te bezoeken in Bath

Bath (Engeland) heeft veel te bieden voor kunstliefhebbers. Hieronder tonen we je een overzicht van alle 10 kunstmusea die zich in Bath bevinden.

Houd je van kunst en ben je op zoek naar de beste kunstmusea om te bezoeken in Bath? Dit zijn ze:

 1. Online korting!Bath Abbey1

  Bath Abbey

  Bath
  Bath Abbey is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, oudheidkunde, archieven, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten en godsdienst.
 2. The Roman Baths2

  The Roman Baths

  Bath
  The Roman Baths is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, archieven en munten en medailles.
 3. No 1 Royal Crescent3

  No 1 Royal Crescent

  Bath
  No 1 Royal Crescent is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst en kostuum en textiel.
 4. Fashion Museum Bath4

  Fashion Museum Bath

  Bath
  Fashion Museum Bath is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel en wapens en oorlog.
 5. Online korting!Jane Austen Centre5

  Jane Austen Centre

  Bath
 6. 6

  Holburne Museum

  Bath
  Holburne Museum is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst en kostuum en textiel.
 7. Victoria Art Gallery7

  Victoria Art Gallery

  Bath
  Victoria Art Gallery is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Decoratieve en Toegepaste Kunst, Schone Kunsten en Archieven.
 8. Bath Royal Literary and Scientific Institution8

  Bath Royal Literary and Scientific Institution

  Bath
  Bath Royal Literary and Scientific Institution is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, munten en medailles, oudheidkunde, archieven, decoratieve en toegepaste kunst, kostuum en textiel, schone kunsten en muziek.
 9. 9

  Museum of East Asian Art

  Bath
  Museum of East Asian Art is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van fotografie, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten, wereldculturen, sociale geschiedenis en oudheidkunde.
 10. 10

  Museum of Bath Architecture

  Bath
  Museum of Bath Architecture is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, schone kunsten, persoonlijkheden, archieven en sociale geschiedenis.

Alle musea in Bath