De beste musea in Kingston upon Hull in januari 2023

Dit zijn de top 10 beste musea in Kingston upon Hull, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Kingston upon Hull, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Kingston upon Hull.

Dit zijn de beste musea in Kingston upon Hull:

 1. Streetlife Museum of Transport1

  Streetlife Museum of Transport

  Kingston upon Hull
  Streetlife Museum of Transport is een museum in Kingston upon Hull. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Landvervoer en Sociale Geschiedenis.
 2. The Deep2

  The Deep

  Kingston upon Hull
  The Deep is een museum in Kingston upon Hull. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen en maritiem.
 3. Hull Maritime Museum3

  Hull Maritime Museum

  Kingston upon Hull
 4. Wilberforce House Museum4

  Wilberforce House Museum

  Kingston upon Hull
  Wilberforce House Museum is een museum in Kingston upon Hull. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Persoonlijkheden, Sociale Geschiedenis, Archieven, Kostuum en Textiel en Decoratieve en Toegepaste Kunst.
 5. Ferens Art Gallery5

  Ferens Art Gallery

  Kingston upon Hull
  Ferens Art Gallery is een museum in Kingston upon Hull. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Archieven.
 6. Hull and East Riding Museum6

  Hull and East Riding Museum

  Kingston upon Hull
  Hull and East Riding Museum is een museum in Kingston upon Hull. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen, Oudheidkunde, Munten en Medailles en Archieven.
 7. Arctic Corsair7

  Arctic Corsair

  Kingston upon Hull
  Arctic Corsair is een museum in Kingston upon Hull. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Maritiem.
 8. Hands on History Museum8

  Hands on History Museum

  Kingston upon Hull
  Hands on History Museum is een museum in Kingston upon Hull. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, kostuum en textiel, oudheidkunde, schone kunsten en archieven.
 9. Hull Guildhall Collection9

  Hull Guildhall Collection

  Kingston upon Hull
  Hull Guildhall Collection is een museum in Kingston upon Hull. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, persoonlijkheden, schone kunsten, maritiem, sociale geschiedenis en architectuur.
 10. Spurn Lightship10

  Spurn Lightship

  Kingston upon Hull
  Spurn Lightship is een museum in Kingston upon Hull. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Maritiem en Sociale Geschiedenis.

Alle musea in Kingston upon Hull